Jump to content

BenWhittaker

Medlemmer
 • Content Count

  912
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

158 :)

Recent Profile Visitors

3375 profile views
 1. Har noen erfaring med å bygge en utendørs treningspark? Enten på egenhånd, eller kjøpt en slags "ferdig pakke".
 2. Holder 6,5 kvadratmeter til et kombi knebøyrack/benk, pullupbar og litt hantler, dere? Er det noe essensielt jeg mangler? Ser på bygging av hus og ulike planløsninger. Jeg bruker i all hovedsak utstyret som nevnt over. Og ser for meg det skal kunne skvises inn ok nok til en mini treningsbule. Noen med erfaring med lite treningsrom hadde vært gull!
 3. Hei! Jeg får litt lønn betalt som "independent contractor", det blir vel det samme som "freelancing". Dette er ved siden av fulltidsjobb. Jeg har søkt rundt og spurt skatteetaten men jeg får mye ulike svar ift hva som er skattemessig gunstigst for meg. Jeg fikk beskjed fra Skatteetaten at jeg på inntekten via et ENK vil skatte ca. 33% + trinnskatt: - 22% allminnelig grunnskatt - 11,4% trygdeavgift - Trinnskatt I et AS vil man jo skatte på alle inntekter og senere på alt man tar ut av overskudd, og jeg har en kompis som sier han skatter over 50%. Jeg har derfor tenkt at ENK egner seg best for meg. (Jeg kan også nevne at jeg i praksis har null risiko ift det jeg gjør, så jeg trenger ikke "tryggheten"/beskyttelsen som et AS gir). På DNB sine nettsider leser jeg likevel at et AS visstnok er skattemessig gunstigere enn et ENK, hvor man skatter opp mot 50%!? (https://www.dnb.no/dnbnyheter/no/grunder/as-ans-enkeltpersonforetak-eller-nuf-hva-skal-jeg-velge) Jeg vet særdeles lite om andre selskapsformer som NUF etcetc . Jeg hadde blitt utrolig glad om noen ville gitt meg litt input her! 🙏
 4. Forresten, hvordan funker dips-stasjonen her? Jeg trenger basically et squat rack, pullup bar og dips stasjon. Her får man jo squat og dips stasjon sammen. Ser jo ut som strålende kvalitet men skader ikke spørre da, er «dip setupet» der stabilt eller «vigler» det hvis man er 100+ kg eller bruker litt vekter i belte?
 5. Denne ser jo helt konge ut; stabil, arealeffektiv og kan kjøre både benk og bøy-øvelser + dips. Litt dyrt ja, men langsiktig. Skal tenke på det. :-)
 6. Takk for svar, ja, hadde vært konge med en kort kommentar etter at du har testet utstyret! Gjerne siter meg eller noe slik at jeg får en varsel. God trening!
 7. Hei! Jeg får endelig muligheten til å bygge en liten hjemmegym. Jeg lurer på om noen har tips ift: 1. arealeffektivt squat + benk stativ? 2. «parallettes» eller andre type stenger som man kan plassere på bakken for å gjøre roing eller «front lever»-øvelser? 3. billig og bra pullupsstang som monteres i tak eller vegg og tåler en 100-110kg mann? hadde vært rått med noe tips, på forhånd takk!
 8. Hei! Nysgjerrig: jeg har kjøpt tomt uten at vi diskuterte overtakelsesdato. Selger ønsker nå 1 måned overtakelse, jeg kan gjerne drøye så lenge som mulig (men forstår at det må skje innen rimelig tid). Kan man be om 3 måneder fra budaksept som en slags «normal» hvis vi ikke blir enige? Eller er det selger som bestemmer? På forhånd tusen takk for input!
 9. Takk for input. Ser dog at det alternativet ikke har mic. Har du noe du anbefaler med en decent mic som er bedre enn cloud 2? Hvis det er stor kvalitetsforskjell kan jeg vurdere å sende i retur... 😅
 10. Jeg har bestilt Hyperx Cloud headsettet, så jeg håper det kommer til å duge! Fikk det anbefalt av en kompis som spiller vesentlig mer enn meg. Han er dog en PC-spiller, så om det er godt egnet for PS5, det aner jeg ikke.
 11. Jeg har fått en sporing på Postnord-appen, men ser ingenting på CDON sine sider. Problemet er bare at jeg har bestilt en pakke fra CDON utenom PS5, så jeg vet ikke hvilken pakke dette gjelder. Spenning i hverdagen... 😝
 12. Å, så rart. Har sett diverse streamere som reklamerer med å spille 120Hz. Takk uansett for info.
×
×
 • Create New...