Gå til innhold

Spørsmål til feminister og venstreorienterte


Anbefalte innlegg

frohmage skrev (1 minutt siden):

Kanskje fordi de er feminister de også? Er ikke alle som ser på likestilling som en trussel, veit du.

Noen menn liker at kvinnen drar inn en million i året til fellesøkonomien. Det er jo en fordel for både mannen, kvinnen og barna. Egentlig et under at noen syns dette er noe negativt.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Aiven skrev (10 minutter siden):

Ser vel egentlig ingen grunn til at en slik tråd skal bli til en kjønnskamp (slik jeg aldri gjør). Det er vel dog symptomatisk for tingenes tilstand - kvinner og menn sliter med å komme overens. Og løser dette med kniving om hvilket kjønn som er "best" – en meningsløs debatt om jeg noengang så en.

Jeg tør vel påstå at en slik debatt hverken har et svar eller noensinne fører noe godt med seg, det er samarbeid som er tingen.

Likestilt funker best :) Men ikke alle ønsker at man skal være likestilt, er vel derfor vi får denne "kampen". 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
PunktumFinale skrev (11 timer siden):

Jeg føler denne kjønnskampen er en vestlig ting.

Norge er jo ekstrem med kvotering her og der og diskriminering for eksempel med foreldrepenger hvor mannens utbetaling avhenger av kvinnens jobb men ikke vice versa.

Kjønnskampen er hvorfor så mange menn reiser til Asia

Der tar du kokelimonke feil! Hva du føler er ikke ensbetydende med fakta. Du kan ikke føle fakta, men du kan tenke deg til kunnskap. Det er en verdensomspennende bevegelse som ikke kun begrenser seg til vestlige land. I India og Pakistan er det mange feminister som jobber for en god sak. Si meg, slenger du bare ut påstander uten å ha belegg for disse?

Pakistan: Mera jism meri marzi (The aurat march / Women march)- My body, my choice. https://en.wikipedia.org/wiki/Mera_Jism_Meri_Marzi

https://en.wikipedia.org/wiki/Feminism_in_India

Men jeg anklager deg ikke for å være uvitende (lurer dog på om du er det bevisst?). Sylvi Listhaug klarte fint å få feminismen til å handle om hvite kvinner og neglisjerte slikt sett den delen av befolkningen som er innvandrerkvinner. Rett og slett fordi de er muslimer. 

Endret av Boing_80
  • Liker 5
Lenke til kommentar
PunktumFinale skrev (1 minutt siden):

100% for likestilling og 100% i mot feminismen. Men nå er det leggetid. God natt damer og gentlemen 😁

Da tenker jeg at du har et forvrengt syn av hva feminisme er. Men du får ha en god natt, og så kan vi fortsette denne diskusjonen senere :)

  • Liker 6
Lenke til kommentar
qwerty11 skrev (5 timer siden):

I løp av de siste 60 årene har vi i Norge og vesten fått større og større problemer. Hovedgrunnet til dette er de lave fødselstallene. Det har skapt stort press til å ta inn innvandrere. Noe som destabiliserer samfunnet vårt og skaper stor fare for fremtiden.

Grunnen til at så få barn blir født er holdningsendringen blant kvinner. Det som ga ære var å arbeide for andre, tjene penger for bedriftseiere og seg selv. Ta høy utdanning. Det blir rett og slett for mye for majoriteten av kvinner og de greier ikke å føde nok barn. Det er ingen tvil; å skape nok barn er mye viktigere enn jobbene de gjør.

Så hvorfor kan ikke dere bare bite i det sure epple og erkjenne at det her må bare ta slutt. Ære for kvinner bør igjen bli å være mor. Å tjene penger for andre er ikke noe å trakte etter. Du blir bare utnyttet. Det en bør bli glad av, det er å gjøre noe viktig.

Nå kommer sikkert noen til å snakke om miljøet eller at det blir født barn i den tredje verden. Men fakta er at om vi skal ha et fungerende og godt samfunn å bo i, så må det fødes nok barn. Det er viktigere enn alt annet. Det kommer til å gå rert til helvette om samfunnet blir mer multikulturelt, fordi menneskets natur ikke takler det.

Hvor er spørsmålet du snakker om i titelen?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Aiven skrev (24 minutter siden):

Ser vel egentlig ingen grunn til at en slik tråd skal bli til en kjønnskamp (slik jeg aldri gjør). Det er vel dog symptomatisk for tingenes tilstand - kvinner og menn sliter med å komme overens. Og løser dette med kniving om hvilket kjønn som er "best" – en meningsløs debatt om jeg noengang så en.

Det er vel mer en kniving om hvilke kvaliteter som er best. Det er jo massevis av herlige venstrevridde menn som er tilgjengelig for feminister. Saken er at det er mer politikk; hvor høyremenn og damer klager på venstrekvinner, og venstrekvinner og menn klager på høyremenn. For det er i bunn og grunn to forskjellige genpoler, som holder seg nok så homogen. Det parres antagelig mindre mellom disse genpolene, enn noen annen identitetsmarkør.

Aiven skrev (24 minutter siden):

Jeg tør vel påstå at en slik debatt hverken har et svar eller noensinne fører noe godt med seg, det er samarbeid som er tingen.

Sammarbeidet fungerer innenfor hver sin politiske genpol.

Endret av Neffi
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
14 minutes ago, leticia said:

Var det ikke slik at det er menn som blir valgt bort og derfor må menn lete i andre steder av verden? Men det er jo en fin tanke for egen selvfølelse da at det er man selv som har valgt bort norske kvinner når det egentlig er motsatt. Det er helt sant at menn og kvinner takler avvisning forskjellig. Sjekket partnerdrapsstatistikken i det siste? Omtrent alle partnerdrap blir begått av en mann mot en kvinne. Kanskje du trenger en omjustering i tankegangen av hvilket kjønn det er som takler avvisning dårligst? 

Du får lov til å være så gretten så mye du vil fordi feminismen din blir mer og mer valgt bort av vestlige menn og har ingen makt til å stoppe det. 

13 minutes ago, Un0 said:

Menn bryr seg jo ikke om personlighet. Både du og han andre i tråden her henger dere kun opp i utseende. Og jeg tror dere hadde hatt godt av å være intim med noen, for jeg mistenker at dere ikke har opplevd det før. Men kanskje ikke kjekke nok for pene damer....? ;) 

Vet ikke om jeg skal lese detta anna enn projisering fra din side. Du kjenner meg ikke overhode utenom noen få poster på et gudsforlatt forum. 

Personlighet er det viktigste på langsikt. Skjønnhet er noe vi alle liker, om det er folk, dyr, kunst, you name it. Jeg har ingen planer om å sitte her og lyve hverken til meg selv eller andre og si at skjønnhet ikke spiller en rolle fordi det gjør det. Jeg liker å se pene damer. Jeg liker å snakke med pene damer. Utseende har som regel alltid en rolle når det kommer til det første inntrykket.

Men nå får folk ha en god fredagskveld her inne, stikker og spiller litt Dota. Sliten som faen etter kveldsskiftet på jobben. :)

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Yakamaru skrev (1 minutt siden):

Du får lov til å være så gretten så mye du vil fordi feminismen din blir mer og mer valgt bort av vestlige menn og har ingen makt til å stoppe det.

Hvorfor skulle jeg være gretten fordi det finnes ufyselige menn der ute som jeg uansett ikke ønsker å ha kontakt med? Jeg ønsker et samfunn hvor alle kvinner har mulighet til et trygt selvstendig liv. Så ja kanskje jeg er litt gretten da at det finnes menn som ikke behandler kvinner på en fin måte, til og med her i vesten hvor man burde være nok opplyste til å forstå at kvinner og menn er like mye verdt. 

  • Liker 8
Lenke til kommentar
qwerty11 skrev (3 timer siden):

Uanskyld meg folkens. Men jeg og de andre "nasjonalistene" her har oppført oss og skrevet på en vennlig måte hele tråden. Vi oppfører oss helt eksemplarisk. Det er dere som kommer med angrep og irrelevante utsagn.

Enig

 

Lenke til kommentar

Eksemplarisk? Det er en tirade med påstander som slettes ikke trenger å være noen sannheter.

Dette er et interessant tema å diskutere:

5 hours ago, qwerty11 said:

Jeg har aldri skrevet at de ikke skal jobbe i det hele tatt. De kan jobbe. Problemet kommer når de skal være høyt utdannet og jobbe ræva av seg. Da orker de selvsagt ikke å få mange barn. Da rottner Norge på rot.

Men når det blandes inn i en suppe av feminisme, venstreorienterte, at vesten har økende problem på grunn av "lave fødselstall", innvandrere "skaper stor fare for fremtiden", å jobbe i en bedrift er bare å bli "utnyttet" (i motsetning til å gjøre noe viktig?) og at samfunnet går rett til helvette om det "blir mer multikulturelt".

Hvert eneste av disse påstandene er verdt en egen diskusjon i seg selv!

Endret av Abigor
  • Liker 6
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Neffi skrev (23 timer siden):

Det er dette de høyt utdannede feministene og innvandrerne sine skattepenger går til.

Skattepengene finansierer universitetene som feminister får indoktrineringen sin i, som blir finansiert av vanlige folks skattepenger. Feminister bringer ingen resurser som kan oversettes til penger, de er for det meste opptatt av å hate menn. Ingen verdier blir skapt av feminster eller feminismen. Det er ett gigantisk pengesluk som meningmann må finansiere.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Aetius skrev (1 time siden):

Du har ikke forstått hva feminisme er.

Jeg vet veldig godt hva feminisme er for noe.

Boing_80 skrev (42 minutter siden):

Jeg tror du må lese deg opp på dette og slutte å ta det tosken Andrew Tate sier for god fisk.

Og jeg gir blanke faen i Andrew Tate.

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Boing_80 skrev (19 minutter siden):

Det virker ikke slik. Feminismen slik jeg forstår den er først og fremst en idè (mennesket kan drepes, men ideen blir tidløs og uangripelig). En ide som går ut på at kvinner har egenskaper og evner de kan bruke til å utvikle seg selv. Den går ut på å bestyrke kvinner og frigjøre dem fra patriarkalske strukturer. Men først og fremst handler den om oppvåkning. 

Dette er bare bullshit, selvfølgelig er ideen "feminisme" angripelig, til og med det er en avskyelig idee som på en humanitær målestokk værre en nazismen. De patrikalske strukturene du henviser til er vår overlevelsesstratergi, hva som virkelig skiller oss fra andre pattedyr er hanndyrets evne til å samarbeide for ett felles gode, de godene du og alle andre mennesker nyter godt av. Så dette lille avsnittet av bare tull du snakker om "oppvåkning" ikke er noe annet en mumbo jumbo i mine øyne. Jeg refererer til evolusjonsteorien, du referer til hokus pokus og følelser.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
DjSlayer skrev (12 minutter siden):

Dette er bare bullshit, selvfølgelig er ideen "feminisme" angripelig, til og med det er en avskyelig idee som på en humanitær målestokk værre en nazismen. De patrikalske strukturene du henviser til er vår overlevelsesstratergi, hva som virkelig skiller oss fra andre pattedyr er hanndyrets evne til å samarbeide for ett felles gode, de godene du og alle andre mennesker nyter godt av. Så dette lille avsnittet av bare tull du snakker om "oppvåkning" ikke er noe annet en mumbo jumbo i mine øyne. Jeg refererer til evolusjonsteorien, du referer til hokus pokus og følelser.

Herregud altså! Leser du filosofi? Hvis ikke kan jeg fortelle deg at med uangripelig menes det ikke at ideen ikke kan kritiseres. Nei, med det menes at ideen kan ikke drepes. Eks. Norge var okkupert av tyskerne under andre verdenskrig. Etter en stund ville folk ha tilbake friheten sin fra  okkupantene. De første som begynte å snakke om å ta opp kampen med okkupantene arbeidet ut i fra en idè. Disse ble drept, men ideen om et fritt Norge levde videre. Det er det som menes med at en idè ikke kan drepes.

Kan du drepe ideen om en hest?

Og siden du refererer til evolusjonsteorien, hvilken rolle har kvinner i den? Å være trellene til menn? Survival of the strongest? God gammeldags rasehygiene basert på evolusjonsteorien?

Endret av Boing_80
  • Liker 7
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
Boing_80 skrev (3 minutter siden):

Herregud altså! Leser du filosofi? Hvis ikke kan jeg fortelle deg at med uangripelig menes det ikke at ideen ikke kan kritiseres. Nei, med det menes at ideen kan ikke drepes.

Den burde dø den døden den fortjener, sammen med nazismen.

Boing_80 skrev (5 minutter siden):

Eks. Norge var okkupert av tyskerne under andre verdenskrig. Etter en stund ville folk ha tilbake friheten sin fra  okkupantene. De første som begynte å snakke om å ta opp kampen med okkupantene arbeidet ut i fra en idè. Disse ble drept, men ideen om et fritt Norge levde videre. Det er det som menes med at en idè ikke kan drepes.

Norge var det landet som senket Blücher, normenn drev aktiv motstandkamp fra første dag. Intet av hva du skriver her har ikke relevanse i virkeligheten. Så ikke kan feminister noe om evolusjonsteorien, de kan heller ikke noe om verdenshistorien heller, ikke nytt for meg men muligens nytt for deg. Dere kan ikke sammenlikne dere med milorg, fordi feminsmen og feminister har invadert akademia hvor de gjør enorm skade, de har representanter i regjeringer (i Kanada så er statsministeren en selverklert feminist i Justin Trudeau, i "veldedige" organisasjoner som Aminsty, Plan Norge, og Core, og underholdningsbransjen som Disney. Det er så langt ifra Milorg du kan komme, det likner mer en tyrannisk autoritet en en liten motstansbevegelse som Milorg i kampen mot overmakten. Ikke kom her og si jeg ikke kan noe om feminismen, jeg kan vise til mye mere en dette.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...