Jump to content

DjSlayer

Medlemmer
 • Content Count

  1667
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

641 :)

About DjSlayer

 • Birthday 12/26/1969

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nettopp, dette gjelder hudkreft, prostatakreft og de svartes egenskap til å tolerere smerte, som er veldig relevant når man skal gi bedøvelse/ narkose.
 2. Med en reproduktivitet på under 40% på eksprimentene foretatt av sosiologer kvalifiserer ikke sosiologi som vitenskap som krever 100%. Hva som står på Wikipedia (og forøvrig under SNL) er ikke relevant. Tallet 40% er før den ideologiske hengemyra disse departementene består av i dag, de er faen i helvete ikke verdt lønna si.
 3. Sosiologi er IKKE vitenskap. Forsåvidt forskning men dagens sosiologidepartement på universitetene er totalt VERDILØSE.
 4. I det minste autister vil få stå i gapestokken
 5. Hvordan skal man måle følelser?
 6. Det lange svaret på hvorfor det er nei er fordi forskning fant ut at snitte for menn er omtrent 5 IQ poeng høyere en kvinner og at ekstrem tilfellene av høy IQ er alltid menn, så feminister ville ha noe som kvinner er bedre en menn i, og for å gjøre en lang historie kort: De fant på EQ. Det de derimot "glemmer" er at de med ekstrem lav IQ er også menn.
 7. Hvorfor er IQ den eneste målestokken som viser ett menneskes verdi? I frykt for å fremkalle Godwins lov så hadde Goebbels fryktlig høy IQ, men personen hadde ikke en god moral.
 8. Du mener bortsett ifra BLM sine hjemmesider? Jeg har sitert de tidligere i denne tråden, og forøvrig så ER BLM organisasjonen en feminist organisasjon så man kan faktiskt sitere feminister på dette. Er det saklig nok for deg?
 9. Du mener i forhold til mennesker som tviholder på hvordan slaveriet påvirker de svarte i dag, eller forøvrig Jim Crow som skjedde for over 50 år siden? De samme menneskene ignrorer effekten på barn som vokser opp uten en far kan være, narkotika, alkohol og vold kan bli resultatet av dette. Fattigdom iblandt den svarte befolkningen kan i hovedsak forklares med at de svarte er i større grad familier uten en forsørger. De svarte ble under slavetiden indoktrinert inn i kristendommen og de hadde veldig stabile familieforhold frem til "Civil rights movement", til og med langt mer stabile en de hvite på den samme tiden. Hele familier vil redusere fattigdom og kriminalitet med en god margin, men BLM organisasjonen ønsker ikke dette (dette har jeg referert til tidligere i denne tråden) fordi de ser hele familier som en hvit ting.
 10. Er du sikker på at han blir siktet for noe? Muligens avhørt som vitne, ikke alle avhør er av skyldige. Dette er min personlige mening: Hvis man er en fredlig demonstrant burde man holde seg hjemme for å ta avstand fra volden som er på gatene.
 11. Hvit i kinesisk kultur betyr død (yin), og svart betyr liv (yang), og er like relvant som det du kommer med. Gratulerer med noe som er ultra rasistiskt, jeg tror du og KKK er gode venner.
 12. De ble tatt inn til avhør av føderale styrker når de angrep en føderal bygning, og de blir sluppet fri etter avhørets slutt.
 13. Dette er også Cambridge https://www.dailymail.co.uk/news/article-8460059/Cambridge-University-backs-academic-tweeted-White-Lives-Dont-Matter.html Pluss "Abolish whiteness"
×
×
 • Create New...