Jump to content

DjSlayer

Medlemmer
 • Content Count

  1843
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

824 :)

About DjSlayer

 • Birthday 12/26/1969

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dette skulle bli mitt beste funn på en god stund, men nå har jeg en høne å plukke med noen siden den var annonsert som første press, noe det ikke er.
 2. Seriøst? Likeheten er slående mellom nazisme og "critical race theory" hvor ideen "white privilege" kommer i fra, de var jo veldig opptatt av rase og raseidentitet, samme som forfekterene av "critical race theory". Så hvor er de ubegrunnede påstandene? Likheten er slående for meg till og med fotsoldatene, hvor Nazi partiet hadde SA og SS så har disse Antifa og BLM. De som tror på denne ideen "Critical Race Theory" må enten være komplette idioter elller onde.
 3. Jeg vet hvor den ideen om "white privilege" kommer i fra, ingenting man burde ta så seriøst, "Critical Race Theory" er svært rasistisik i seg selv. Det virker som om noe nazistene ville ha funnet opp. For å være svært ærlig, det hører til i det samme politiske spekteret som nazismen, identitetspolitikk.
 4. Marxisme, og er bare tull i fra marxistiske ideologer fra akademia, trengs ikke å ta seriøst. Heller sette de i gapestokk for å le åpentlyst av.
 5. Undertrykking og forfølgelse av folkegrupper skjer i disse regionene ja, men dette er ikke ekslusivt bare kvinner som du tror, og det var det jeg utrykkelig påpekte. Faktiskt så deltar kvinner i denne praksisen selv med slavehold osv.
 6. Ukens funn, måtte desverre kasere CCR "Cosmo's factory" og CCR "Willy and the poor boys" som jeg fant i dag (til en veldig rimelig penge, risikoen på bruktmarkedet). Jethro Tull "This Was" King Crimson "Islands"
 7. La oss heller si at kulturen i midtøsten er ikke slik du forestiller at den er, og at "undertrykkelse" av kvinner der er helt og holdent basert på ideologiskt perspektiv, samt også vår tilbøyelighet til å demonisere våre politiske motstandere.
 8. Siste kjøpene på vinyl
 9. For at dødlig grep skal utføres burde det være skader i vevet (huden), men ingen ble funnet. Kilden til dette er selvfølgelig obduksjonsrapporten, det er for mange uklare momenter i denne saken at vi kan være sikre på noe som helst.
 10. Det vet vi ikke, 9 og ett halvt minutt er ikke lang tid.
 11. Vi setter standaren her ser jeg. Lavmål, men det har vel vært gjennomsnittet fra din side av debatten, feiler til å addresere all problematikken rundt Floyds dødsfall.
 12. Ja. OG FOR FAEN I HELVETE IGJEN, RESISTANSE MOT NARKOTISKE STOFFER ER IKKE STATISK. Om ikke han viser de klassiske symptomene på overdose så behøver ikke det bety at fentanyl ikke hadde noe med dødsfallet til Floyd å gjøre.
×
×
 • Create New...