Gå til innhold

qwerty11

Medlemmer
  • Innlegg

    205
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

788 profilvisninger

qwerty11 sine prestasjoner

408

Nettsamfunnsomdømme

  1. Her er en eldgammel historie skrevet av en Tyrker som besøkte Krimea.
  2. Hundretusener av ukrainske menn er drept eller skadet for livet i løp av krigen. Som vi har finansiert med milliarder. USA og Storbritannia nektet Ukraina fred i starten av krigen. Jeg tror at de kommer til å slippe inn hundretusener av afrikanere, asiatere ol. i Ukraina etter krigen er over. Jeg tenkte meg for snart 2 år siden at det var noe slikt som dette som låg i kortene. At dette var det de ville skje. Jeg vil i hovedsak bare ha denne tråden her slik at jeg kan ta den opp igjen etter krigen er over
  3. Veldig godt svar og gode poenger. Jeg er helt enig. Kjærlighetsøkonomisk lønnsomt var et fint begrep. For jeg ville heller ikke brydd meg om kvinner i gjennomsnitt var bedre stilt enn menn, dersom det ikke ledet til ensomhet og færre barn. Vi burde heller ha en lov som verner og gir særretter til urfolket i Norge; nordmenn. Slik at vi blir bevart for fremtiden. På samme måte som vi bevarer arter rundt om kring i verden. Verden vil være mye mer mangfoldig om vi gjør det. Heller enn at vi alle blir helt like over hele verden.
  4. Det er ganske lett å fikse fruktbarheten. 1. Jevnere kjønnsbalanse innen høyere utdanning eller overvekt menn. 2. Reduser lengden på utdanninger til et minimum. Ingen skal gå ett sekund lenger på universitet og høyskoler enn det som er nødvendig. En trenger ikke master for en vanlig saksbehandler jobb i staten! 3. Kvinner må få jobbe deltid slik at de orker å få nok barn. La kvinner slappe av, så vil de få barn igjen. De bør ha lette jobber som ikke krever enormt. 4. Billigere boliger, i by og bygder. Dette kan kun oppnås ved å redusere innvandringen til 0. 5. Et tryggere samfunn der folk føler tilhørighet. Bare mulig ved et etnisk homogent land.
  5. Jeg tviler sterkt på at det er ordinære norske gutter som gjør slikt. Uansett hva de skulle mene om politikk, så er de fleste menn snille med kvinner. Det er fordi de stort sett er gode, og fordi det er viktig å ha et godt rykte blant jenter, for å finne kjæreste og ha et godt sosialt liv. Her har du en av årsakene til at det går så galt i Norge, fordi mange menn gjør alt for å blidgjøre kvinner. De bør heller holde det til det personlige og ikke politikk.
  6. Nei, jeg kjenner ingen skolejenter. Det bare virker veldig fremmed for meg. Jeg kan tenke meg at de er redde for enkelte gutter, slik har det alltid vært. Den mer kriminelle delen av befolkningen. Det er derimot ikke en kjønnsgreie, men en del av biologiens verden. I det at noen menn er selektert i de banene.
  7. Jeg har ingen tro på at det er utbredt at jenter går omveier for å unngå gutter. Tankene til folk som Jordan Peterson og innvandringskritikere er ærbare og gode. De er hel ved i en råtten verden. Upåvirket av miljøet rundt. Om noen er sinte på kvinner generelt, burde det heller være et tips om at en ikke bør stemme på partiene som skader dem.
  8. Det vet du ikke stemmer. Mellom 1800 og 1970 fikk kvinner samme retter som menn. Da var Norge et homogent land. Selv før kvinner fikk stemmerett var retningen klar, det gikk mot at loven skulle reflektere at alle er like mye verdt. Det er først nå og etter innvandringen at vi har sett noe annerledes. Det er fordi de fleste norske menn og en del kvinner ser på det som farlig at utenlandske folkeslag og særlig ikke-vestlige får kontroll i landet vårt. Det er fordi vi ikke tror at de vil vise samme empati som de er blitt vist. Det er basert på observasjoner i dag. Ingen vetige mennesker vil heller tenke at det er noe riktig med at vi mister landet vårt. Der vi kan beskytte oss selv og har kontroll.
  9. En veldig liten andel av befolkningen leser forum, så det har neppe stor betydning. Det at jentene lærer det de gjør i skolen, det tror jeg er hovedårsaken til at mange kvinner, særlig de unge misliker sitt eget folk og land. Hvilke platformer er det du skriver om?
  10. Du er et prakteksempel på hvorfor opplæringen i skolen er så fryktelig farlig. Når jenter blir fortalt at deres formødre har blitt undertrykt osv skaper det et hat mot landet og deres eget folk. Du skriver at noen vil brennes dersom en ikke har mye innvandring og gir folkene som kommer privilegier. Det gir ingen logisk mening. Unge kvinner i dag er nok den generasjonen som i høyest grad har fått et fiendebilde til sitt eget folk og norske menn. Det har en rekke negative konsekvenser, når det kommer til partnermarkedet og stemmingen deres. Det er en tragedie at det en gang har fått skje. Norge kommer til å dø ut på grunn av dette.
  11. Selvsagt har norske menn hatt en særstilling i Norge. Det er fordi norske kvinner gikk gravide nesten hele tiden for å holde befolkningen oppe i gamle dager. Så var det ingen utlendinge ri Norge før. Du er så historieløs. Jeg skjønner ikke hvorfor norske menn skal bli straffet for det der og heller ikke hvorfor du vil gi utlendinger privilegier. De hadd ejo de samme fordelene i sitt hjemland. Tankegangen din er helt snål.
  12. Du har nok rett der, og det er sikkert noen som passer det du beskriver. Men lederne våre og en stor masse folk er kyniske maktmennesker som bruker det med hensikt å tjene på det selv og vinne valg. Importen av velgere og utdeling av privilegier er en del av et forferdelig spill som er destruktivt for Norge og særlig norske menn.
  13. Rasisme eksisterer i alle land i hele verden. Det kommer av menneskets natur. De beskytter dem de er mer i slekt med og vil kontrollere et onråde for deres trygghet. Vi vil oppleve rasisme i Kina og India. Forskjellen er at vi ikke vil bli beskyttet av noen lover og at vi i alle fall ikke vil bli hjulpet opp og frem i samfunnet. De ville bare hånflirt og lurt på om vi var gale om vi foreslo noe slikt. For de mener de selv fortjener å ha kontroll i sine egne land og at det er naturlig at migranter i begynnelsen har det dårligere enn gjennomsnittet. Seksualisert vold og partnervold er ikke greit. Umoral forekommer. Derfor vi har lover. Klart det er ikke bra at nordmenn mister kontroll på Norge. Det har store konsekvenser for etterkommerne våre. Utlendingene kommer neppe til å være så snille.
  14. Det stemmer ikke. Det har aldri vært særlig med utlendinger her i Norge før 80-tallet. De har aldri blitt undertrykt. Kvinner har hatt en lavere posisjon enn menn rundt om i verden i hovedsak fordi de har måtte føde svært mange barn for å holde befolkningen ved like. Woke er maktpolitikk som gir enkelte grupper privilegier på andres bekostning.
  15. Det er en diskusjon om woke ideer fører til psykisk uhelse. Noe jeg tror fordi det har en påvirkning på selvfølelse.
×
×
  • Opprett ny...