Jump to content

Aetius

Medlemmer
 • Content Count

  10460
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Aetius last won the day on May 15 2018

Aetius had the most liked content!

Community Reputation

2190 :)

About Aetius

 • Birthday 06/24/1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

30607 profile views
 1. Ah, jeg glemte å nevne en liten ting: For et par dager siden tok jeg kontakt med Synologys support og forklarte situasjonen, og spurte om de kunne hjelpe. Her er svarene jeg fikk: Jeg lastet opp kvitteringen samme ettermiddag, og fikk dette svaret senere på kvelden: Litt spent på svaret her. Og litt usikker på hva jeg bør gjøre hvis de faktisk velger å yte tilfredsstillende hjelp. Det byr meg imot å la CDOn slippe billig, men samtidig vil jeg jo da ha fått det jeg har krav på (antar jeg), så jeg vil da ikke ha en legitim grunn til å fortsette med saken.
 2. Interessant utvikling: Saksbehandleren i Forbrukerrådet ringte meg nettopp. Hun kunne fortelle at CDON påstår at de har problemer med mailserveren, og at de derfor ikke har mottatt Forbrukerrådets meklingsforsøk (selv om de også er sendt som vanlig post). Min henvendelse til CDONs kundeservice den 8. januar gjorde dem visstnok oppmerksom på at noe foregikk, og de tok kontakt med Forbrukerrådet. Forbrukerklageutvalget kan derfor finne på å forkaste saken, fordi det ikke har funnet sted noen reell mekling. Samtidig fikk jeg inntrykk av at fristen på fire uker på å klage saken inn for Forbrukerklageutvalget fortsatt løper. Saksbehandleren foreslo derfor at vi begynte på et nytt meklingsforsøk, med en ukes svarfrist for CDON. Jeg sa meg enig i det - det er tross alt i min interesse at saken løses raskt og at jeg ikke trenger å vente et helt år på at Forbrukerklageutvalget skal få sett på saken.
 3. Jeg liker ikke tilt-skjerm, og spesielt ikke på et kamera som x100. Det vil jeg helst ha lite, enkelt og godt, uten ting som gjør det større og som kan føre til feil. jeg lever med tilt-skjerm på min GFX 50R men ville helst ikke hatt det på det kameraet heller.
 4. Bowmore 15 er god valuta for pengene og har litt røyk og sødme. BenRiach 10 er også god for prisen, men er litt lettere, lys og vaniljepreget. Ellers er Glenfarclas 21 yo et av de beste kjøpene som er å få på polet, men er uten røyk. Lagavulin 16 er også fin, men er relativt kraftig røyket (mer enn Bowmore, men mindre enn Ardbeg og Laphroaig). Mulig The Classic Laddie vil falle i smak for deg også. Highland Park 10 er en av de beste single maltene til under 500-lappen, og er lett røyket. Finfin sak for pengene.
 5. Joda, det funker for noe, men 1) det nøkker fremdeles som et helvete, og 2) du kan stille vifteprofiler med tastaturet, samma faen.
 6. Nei, BIOS i Aorus X570 Master er laget som et GUI og er direkte teit å navigere med tastatur.
 7. Til min 3900x bruker jeg Aorus Master. Knall hovedkort, men BIOSen kan jeg styre meg for. Hakker som faen når jeg forsøker å bruke musen i den, og dårlige alternative navigasjonemetoder.
 8. Forsiktig med å bruke Helsenorge-tekster som indikasjon på at 5G er farlig. Når det står "føre var" og "det er ikke vist noen sikker sammenheng så langt" så menes det at det ikke er noe som helst som tyder på det, men at man tar høyde for at fremtidig forskning kan indikere noe annet. Det er imidlertid svært lite sannsynlig. Mvh, en av redaktørene for Helsenorge.no.
 9. Jøss, her var det høy bullshit-faktor! Jeg trodde Stig Amadeus de Lange døde for noen år siden, men dette er jo slikt som han skrev mye av i sin tid, så nå begynner jeg nesten å lure litt.
 10. Jeg har ikke hatt tid til å leke meg noe særlig med Ryzen Master før nå, men har kommet frem til at jeg vil prioritere lave temps fremfør ekstrem ytelse. Jeg får tett oppunder 7500 i R20, men da på 1,45v og 4400 på alle kjerner, og det er en del over min komfortsone. Men når det er sagt, hva vil dere si er laveste stabile volt på stock hastighet, og ditto på 4000?
 11. Da går klagen til Forbrukerklageutvalget i posten etter arbeidstid i dag.
 12. "... for mange tidssoner unna".
 13. Har vært på Island, og Lofoten står på listen - men ikke nå. Litt av poenget er å få litt varme i kroppen.
 14. Aetius

  Star Citizen

  Vet ikke. Throttelen min var som sagt DoA, og i tillegg er det siden dengang kommet ny flight model. Jeg innbiller meg at den nye er mer HOTAS-vennlig enn den gamle var.
×
×
 • Create New...