Jump to content

Aetius

Medlemmer
 • Content Count

  10588
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Aetius last won the day on May 15 2018

Aetius had the most liked content!

Community Reputation

2342 :)

About Aetius

 • Birthday 06/24/1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

31210 profile views
 1. Nei, ifølge Forbrukerombudet er det ikke nok med ett enkelt kjøp for å kunne kalle det et "aktivt kundeforhold".
 2. Aetius

  Lego for voksene

  Lego er så enkelt atte! Jeg har en pakke der det står "8-11 år" og jeg bygget den på bare et par timer!
 3. Min gamle far begynner å bli dårlig til beins og skal snart ha en operasjon som gjør ham bedre i kneet. Rekonvalesensen er imidlertid lang, og han kommer til å fylle 75 under veis. Han er i likhet med meg glad i whisky, og derfor tenkte jeg å lage en stokk til ham av gamle whiskytønner. Jeg har bestilt en del staver fra slike, og de leveres etter planen om en uke eller to. Det jeg vurderer å gjøre er å bruke hullsag og lage en haug med små rundinger med hull i midten, som så slipes jevne på hver side og limes sammen til rette lengden. For stivhet trenger jeg imidlertid en eller annen form for spile - helst av glassfiber, tenker jeg - som settes ned i hullet i midten av stokken. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt noe slikt? (I gamle dager fantes det glassfiberspiler som ble brukt som en slags lang "flaggstang" til å feste på sykler og lignende, og noe slikt hadde vært perfekt dersom denslags ennå er å få fatt i.)
 4. Så vidt jeg ved mangler vi en samletråd for diverse sløydprosjekter, så da tok jeg like greit på meg å etablere en.
 5. Nei, nå ligger saken hos Forbrukertvistutvalget, og behandlingstiden der er 8-12 måneder, Nå for tiden nærmere 12 enn 8, tror jeg.
 6. Stemmer. jeg har selv en lignende sak mot CDON nå, i Forbrukertvistutvalget. Jeg skal ikke gå inn på detaljene her, men ett av CDONs argumenter er at jeg har hatt nytte av produktet i tre år før det feilet (pga en produksjonsfeil, no less) og derfor vil de ikke betale meg nok til å kjøpe tilsvarende produkt. Loven, derimot, sier at kjøper kan kreve reparasjon (ikke mulig i mitt tilfelle) eller omlevering, dvs nytt eller tilsvarende produkt. Heving av kjøpet er det også kun kjøper som kan kreve - ikke selger. Lovens intensjon er at avtaler så langt det er mulig skal holdes. Hvis du vil lese mer om saken min, finner du en oppdatert tråd her.
 7. Bare timer etter at jeg overførte min pensjon (fra tidligere arbeidsgivere) fra Danica til KLP, kom det melding fra KLP om at de har solgt denne delen av pensjonsvirksomheten til DNB. Jeg er ikke happy med verken DNB eller Danica, så hvor bør jeg overføre pensjonen min til nå?
 8. Takk! Jeg har vurdert den der, men tror ikke jeg kan bruke den, da den flytter på selve dingsen man skal gravere på, og ikke hodet. Skal jeg gravere på tunge eller store ting som stikker ut av den, blir det vaskelig.
 9. Noen som vet om en OK men rimelig laser engraver for hjemmebruk?
 10. Menneh ... var ikke BG1 og BG2 fullstendig turbasert da? Ikke noe problem å sette på pause mellom hvert trekk der.
 11. Dette synes ikke å være et klokt valg, og er således i tråd med hvordan jeg forstår resten av innlegget ditt.
×
×
 • Create New...