Jump to content

Aetius

Medlemmer
 • Content Count

  10554
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Aetius last won the day on May 15 2018

Aetius had the most liked content!

Community Reputation

2256 :)

About Aetius

 • Birthday 06/24/1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

30970 profile views
 1. Det er ikke uvanlig, men CIG har spilt med åpne kort fra dag 1. Andre store spill kan bruke like mye tid og like mye penger, men de er 1) allerede godt over halvveis innen du hører ett ord om dem, og 2) ikke nødt til å bygge opp flere studioer for å komme igang med utviklingen. Når CIG i tillegg utvikler verktøyene de trenger, og de verktøyene brukes til å utvikle ny teknologi som trengs for spillet og dets servere, sier det seg selv at dette vil synes noe langtekkelig. Strengt tatt er Star Citizen ikke et spill enda, og dette er de også ganske klare på: Du kan hjelpe ved å 1) bidra økonomisk, og/eller 2) teste og rapportere bugs. Man spiller ikke SC ennå. Man tester det. Samtidig forstår jeg fullt ut at det ikke er noe alle ønsker å være med på, eller har tålmodighet til. Jeg lar det ligge selv, i lange perioder av gangen, men når det engang blir ferdig tviler jeg ikke på at det vil bli et supert spill som sprenger mange grenser. Og hva grafikken angår, så vil jeg påstå at det faktisk er ganske lekkert:
 2. Det er en "free fly week" så du kan fly gratis i en uke (ikke en weekend). Mer info her: https://robertsspaceindustries.com/comm-link//17574-Invictus-Launch-Week-Free-Fly-Details Samtidig er det en del skip som vanligvis ikke er tilgjengelig, som er lagt ut for salg.
 3. Tja, jeg var i sin tid 28 og var sammen med en jente på 18. Funket greit det, inntil studiene sendte oss i hver vår geografiske retning. Nå er jeg nesten 47 og vi er fremdeles venner, selv om vi bor i hver vår ende av kloden (jeg i Norge, hun i San Fransisco og Hong Kong) og ikke har sett hverandre siden dengang. Gift med andre har vi begge også blitt.
 4. Hvorfor ionisert vann? Hva er vitsen med det?
 5. tenkte her om dagen at jeg skylle spille Skyrim igjen, (og ja, det finnes massevis av modder som pusser på grafikken) men jeg måtte bare gi opp, til slutt. Det viser seg at Skyrim takler ultrawide med 5120 x 1440 oppløsning heller dårlig, selv med det som finnes av modder. Synd, men jeg gidder ikke koble opp en av mine gamle skjermer bare for å spille et gammelt spill.
 6. Ser ut til at det blir den skjermen, pluss denne ferdigbygde PCen: https://www.elkjop.no/product/data/stasjonar-pc/120897/lenovo-legion-t530-tower-stasjonar-gaming-pc
 7. En gammel studievenninne trenger gaming-PC til sønnen på 12. Han spiller for det meste Fortnite og har mus + tastatur, men trenger en OK skjerm. Budsjett er 10 000,-. Jeg har forsøkt å sette sammen en pakke bestående av Ryzen 3300x og et billig B450-hovedkort, men han kan ikke bygge selv og jeg har ikke så lyst til å ta det heller, da de bor ganske langt fra meg. Jeg har foreslått følgende: https://www.komplett.no/product/1156040/datautstyr/skjermer/skjermer/acer-24-skjerm-v247y https://www.komplett.no/product/1101996/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-gamer/komplett-i20-epic-gaming-pc Jeg ville imidlertid helst fått til 1660 Super eller bedre, 16 GB RAM, og kanskje også en bedre CPU (3300x f.eks.). Noen innspill?
 8. SilverFast er vel softwaren, ikke selve driveren. Prøv om du finner en TWAIN driver for skanneren. Ev er VueScan industristandard og et godt kjøp. Drivere til alle støttede scannere er innebygget i VueScan.
×
×
 • Create New...