Jump to content

Aetius

Medlemmer
 • Content Count

  11520
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Aetius last won the day on May 15 2018

Aetius had the most liked content!

Community Reputation

7788 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

40198 profile views
 1. Jeg tipper det er en glipp i sammenligningsutvalget. Vi har flere resultater i databadsen vår, som i sin tur gruser Mac'en. Det som vises her er dermed ikke representativt. Jeg skal se nøyere på det på mandag.
 2. Hahaha, du har rett! Det var feiltagget i bildedatabasen vår. Jeg skal bytte det ut.
 3. Well spotted! Jeg har fikset det nå, men det kan ta litt tid før det vises.
 4. Er en stund siden sist jeg testet sliktno', men dengang var jeg IKKE imponert: https://www.tek.no/test/i/g7ylWq/eye-fi-pro-x2-8-gb
 5. Glengoyne Legacy chapter 2 i glasset i kveld. Fin hverdagsdram for 910 kroner: https://www.whiskybase.com/whiskies/whisky/165441/the-legacy-series
 6. Good point, begge deler. Sjekk om noen pinner er bøyd, og om det funker å legge inn Magic Lantern. Du har ikke så mye å tape på å prøve.
 7. Jeg ville nok falt ned på ikke reparere. På bruktmarekedet ligger et 70D - med div objektiver i tillegg - på omtrent 4000 kroner og oppover, altså det samme som å reparere ditt. Dagens tilsvarende ert vel Canon EOS 90D, som ennå er å få nytt til rundt 12.500 kroner og oppover. Hva angår bruktpris for ikke-fungerende kamera så kanskje du kan få noen kroner for laderen og batteriet (men jeg ville beholdt begge dersom du kjøper et kamera som kan bruke dem). Selve kameraet er nok verdt mer som reservedeler - hvis de er i bra stand, og du finner noen som er interessert. Objektivene vil fungere med tilsvarende kamera, dvs f.eks. 90D, men kan også brukes med speilløse vha adapter. Men de vil neppe være like gode som dedikerte nye objektibver til speilløst systen i samme klasse.
×
×
 • Create New...