Jump to content

DjSlayer

Medlemmer
 • Content Count

  1753
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DjSlayer

 1. Man kan faktiskt stille spørsmålet "Hva er det man ønsker å oppnå med denne forskningen", for noen ganger så ser det utsom om de har en konklusjon og forskningen blir der etter, svært svak. Metastudier i et ekkokammer som "social sciences" er i dag, spesielt de som studerer "critical race theory" som basis for forskningen, du kan så gjette hva jeg mener om det. Det står tross alt rase teori, minner fryktlig om en annen gruppe som også driver med spekulasjoner i rase. Som jeg har nevnt tidligere i tråden, ett par poster opp faktiskt så viser det seg at denne forskningen ikke hjelper de svarte i USA, den skaper bare hat mot de hvite. Så du kan gjette hva du kan gjøre med disse "forskningsrapportene", og forøvrig kalle det forskning er å gi det for mye kredibilitet. Hvor er de vakre ordene om individualisme nå? De teller tydligvis ikke lengre når det er snakk om politiet. Dobbelt moralisme, fantastiskt. Hva slags psykologi? Du har ikke peil har du vel? Det er referert til i videoen hvor gyldig den forskningen er 0.44, og la meg gjette dette er på landsbasis. En sammenligning basert på kjønn ville gi deg et klarerer bilde på hva som foregår, for svarte kvinner får marginalt dårligere behandling en hvite kvinner og menn får veldig hardere straffer en kvinner. Ja det er et rase problem, men problemet er langt mer relatert til kjønn en det er relatert til rase. Forøvrig, dette kan komme av at de har bedre beviser for kriminaliteten som er begått. Dette er en sak som er kjent, og dette har jeg tatt opp i andre tråder, og igjen så er det slikt at det igjen er en sak hvor jenter får bedre karakterer en gutter for den samme testen med den samme besvarelsen. Dette er heller ikke en sak som gleder rase, jenter får igjennomsnitt 0,6-0,7 karakter hvis navnet er kjent. Denne undersøkelsen har blitt gjort i Norge, USA og UK som jeg er kjent med, og alle landene har fått det samme svaret. Så om karakteresetting ble anomymisert så hadde det vært fint. Det hadde vært fint om dere ikke svarte meg, jeg vil slippe å lese mer svada denne uken.
 2. Han siterer en veldig intresant studie ved 52 minutters merket som sier at psykologitester er ganske sikre når de får en score på test-re-test med 0.7 selv om 0.8 eller bedre er å foretrekke. "Racial-bias" tester har en score på 0.44 (ekte vitenskap har en reproduktivitet på 1). Senere i videoen så viser han til en undersøkelse som viser at slike "undersøkelser" dere forfekter som vitenskap ikke hjelper den svarte befolkningen, men heller sprer hat i mot hvite menn. Alle disse studiene som både du og Red frostraven forfekter er en del av et idoktrineringsprogram som liksom skal fjerne "racial bias" hos hvite. Noe annet som er et problem er at slike kvasistudier som dere presenterer skaper misstro til politiet iblandt den svarte befolkningen og de trenger at de svarte faktiskt forstår og samarbeider med de i jakten på forbrytere. Forøvrig, personen i videoen er like amatørmessig som vi er, men i det minste har han lagt ned mye research i videoen sin, noe visse personer her som stadig siterer kilder fra en ondskapsfull ideologi som stempler hvite som onde.
 3. Uten å se videoen i sammenheng med argumentene til personen som har lagd videoen. Dette er vill spekulasjon, men jeg kan tenke meg at det gjelder personer hvis rase er litt vansklig å identifisere. Er brun/ svart vansklig å identifisere? Sier den personen som telte liksompoeng i et par poster over? Samt å be noen vokse opp er i seg selv et barnslig poeng.
 4. Tok Giske jenta på fitta? Knadde han puppene henne med begge hendene eller kanskje bare med en hånd? Viftet han kuken sin foran henne og ba henne suge den? Lovte ham henne fast jobb i AP hvis hun hadde sex med ham? Moralpoliti
 5. Hei, denne saken er en ikke sak, Giske ble bedt opp til dans av denne jenta og det var hun som tok selfien av Giske. 'SÅ DET HØRER INGEN PLASS HJEMME AV DEG Å FORDØMME GISKE SINE HANDLINGER, DU HAR INGEN RETTIGHERTER Å SETTE DEG SOM MORALSPOLITI I DENNE SAKEN. IKKE GJELDER DET OM GISKE SKULLE PRØVE Å SJEKKE OPP EN JENTE PÅ EN FEST HELLER. DU HAR INGEN RETTIGHETER Å FORDØMME GISKE PÅ NOE TIDSPUNKT. MORALPOLITI HAR DU INGEN RETTIGHETER TIL Å VÆRE. BASTA!
 6. Igjen, du er kjedelig, du går på repeat, og jeg driter i disse undersøkelsen som du poster i fra washington post. Jeg driter totalt i disse undersøkelsene dine, de er totalt på jordet alle sammen. Kan du ikke få det inn i hodet? Hvis politiet trekker seg ut av svarte samfunn som BLM krever så vil antallet drap øke radikalt, og det er svarte kriminelle som skyter svarte. Hvem i BLM bryr seg om svart på svart kriminalitet, jeg har ikke hørt noen ting. BLM vil få tusenvis av svarte myrdet på bakgrunn av sin egen rasisme, og de bryr seg ikke Forøvrig, flere av disse undersøkelsene som du har linket til via Washington Post blir tatt opp som saker i videon som jeg har linket til, jeg kom aldri så langt som å se poengene hans, men det kom en disklaimer før han startet med de, og den sa "anekdoter er ikke bevis" Edit: Jeg tror det er en årsak til at denne artikkelen er postet som en "opinion piece", for da behøver ikke Washington Post stå til ansvar for de faktafeilene disse "undersøkelsene" inneholder. Edit 2: 20 ubevepnede hvite ble drept av politiet i USA i 2019 (mot 14 svarte), la oss snakke om politivold, men ikke på bakgrunn av rasisme.
 7. Jeg antar du mener politiets maktbruk? Du har ikke demonstrert noen ting. Ok, en "morsom" statistikk fra det forrige raseopprøret så måtte politiet trekke tilbake mye av sitt nærvær i svarte områder som resulterte i en oppgang av mord på hele 2000. Svarte dreper svarte i langt større omfang en politiet dreper svarte. Jeg er ikke så dum å tro at alle disse mordene kan ha visse variabler som viser hvorfor det er en økning på mordraten bortsett fra politiets fravær, men det er nok enda mer idiotiskt å tro at politiets nærvær i svarte nabolag ikke har en prevantiv virkning på antall drap begått av svarte på svarte. Kort fortalt: Hvis man tar bort politiets nærvær i svarte nabolag vil mordraten gå opp. BLM vil ta bort politiets nærvær i svarte samfunn som vil resultere i høyere mordstatistikk. En spørreundersøkelse iblandt de svarte viste at hele 83% av den svarte befolkningen ville enten beholde eller øke politiets nærvær i svarte nabolag. Hvordan fikk du dette ut av den teksten? Dette står svart på hvit i dokumentet. Du må nesten påpeke hvor den statistikken finnes i det dokumentet, hvis det er å bruke fysisk makt imot mennesker som motsetter seg arrestasjon, så vil jeg nesten tro deg. Washington Post er søppel. God trening
 8. Det er videoen jeg har linket til over, og han har all den dokumentasjonen han trenger, han er også vis iforhold til visse mennesker her som har ørene stappet full av bomull og skylapper foran øynene.
 9. Jeg har en video her, bokstaveligtalt fylt med datapunkter og undersøkelser som underminerer alt det du tror på er sant. Denne videoen er 1 time lang og har en rekke intresante fakta, men du har ingen intresse for dette for du har ingen intensjon om å forandre mening. Jeg linker til videoen selvfølgelig, selv om du så absolutt ikke vil se den, ei heller se på kildene som er henvist til i beskrivelsen av videoen. Igjen, han poster kildene sine under videoen. Tull, du har allerede bestemt deg, så ingenting vil få deg til å forandre mening.
 10. Tatt i fra denne artikkelen. Poeng er uthevet, å få folk sinna hjelper ikke til når man skal ha noe gjort, du får bare opptøyer og ødeleggelse. Ting man kan gi dagens SJ akademikere skylden for.
 11. Wow, han siterer studier som bekrefter hva jeg sier, og samtidig avviser han dem på grunn av "systematisk rasisme" som han ikke viser til? Fyren burde revurdere sin akademiske karriære. Fyren må jo være komplett idiot som kun vil at eksterne ting er årsaken til de svartes problemer i USA. Han overkjører alle artikkler med egen mening etter hva jeg leser. Å sitere SJ akademikere gir ikke plusspoeng.
 12. Jepp. Alenemor, ikke forsørger, forskning viser at barn som vokser opp med alenepappa greier seg utmerket når de når voksenalder, den forskningen er sterkere en noe DU har presentert her. 8 av de 10 dødligste masseskytingene i USA er gjort av en person som har vokst opp med en alenemor. Et annet punkt jeg ikke har tatt opp er rasisme iblandt de svarte imot de hvite, dette holder flere svarte tilbake fra å lykkes videre i livet, så når rasisme er et problem for de svarte så er denne en faktor mange ikke tar med. Du har forøvrig ikke kvalifikasjonene til å knuse noen ting til pinneved. Jepp, det er jeg så veldig inneforstått med, men det er på tvers av hva din side sier. Hvite i dag er skyldige for slavehandelen for mange år siden, på en tid hvor ingen av oss var påtenkt en gang. Hvite er skyldig de svarte i USA reperasjoner for slavehandelen (det var forøvrig det de hylte etter i videoen som nettopp er blitt delt i denne tråden "Give us our shit". SÅ HVORFOR ER IKKE HVITE MENNESKER OGSÅ INDIVIDER? Hva har uskyldige hvite skylden for? De får skylden for slavehandelen, de blir stemplet som privilgerte bare på grunn av sin hudfarge, uten i det hele tatt se på individet. Tror du ikke at disse opptøyene i USA ikke vil få konsekvenser for resten av den svarte befolkningen i USA? De fleste har fått med seg att en gjeng aktivister har knust, brent, trakasert og drevet med generell vandalisme og bare en idiot vil tro at dette ikke vil få konsekvenser når det gjelder folks syn på de svarte i USA. Disse opptøyene er en virituell kule midt i skallen på enhver sivil diskusjon videre. BLM har heller ikke gått ut og fordømt noenting, og de vil aldri gjøre det heller. P.S. Alle blir diskriminert imot her i livet, ikke alltid det er hudfargen som er årsaken.
 13. La oss få en ting på plass først, BLM vil aldri hjelpe den svarte befolkningen med noe som helst hvis de ikke aksepterer at noen av problemene de møter er selvforskylt. Bevisene deres er jo søppel, selvfølgelig vil ikke republikanerene akseptere det.
 14. Antifa er nok desentralisert, men BLM har et lederskap, et par kvinner som er blitt beskrevet som "panser lesber", hva nå det skal bety. Det var forøvrig en av de som "forstod" plyndringene. Bullshit, proudboys har bare engasjert seg i det siste par ukene, politiet har ikke fått gjort så mye takket være inkonsekvente ordførere, og plyndringene har blitt gjort av sivilbefolkningen (de som ikke har noen relasjon til hverken BLM, antifa eller andre organiserte gjenger som BAMN osv.) og bare for å være klar: De plyndret ikke butikker for livsnødvendigheter for å si det slikt, det gikk i Rolex og liknende luksusvarer. Det virker som om du forsvarer ødelagte liv med dette perverse "whataboutism" svada statistikkene dine som kun koster penger for arbeidsgiveren, en ødelagt butikk vil har forferdelige konsekvenser for den familien som driver den. Perverst, men det er ikke den første gangen du kommer med perverse argument. Så du velger å ignorere en video fra en resturant i New York fordi personen som postet den driver en konpiratorisk web side. Jo takk. Ikke protester, men heller opprør, plyndring, drap, terror, trakasering, vandalisme og så videre. Hvordan skal purken oppføre seg ovenfor oppvilgere mener du? Snakke pent til de?
 15. Du vinner ingen debatt med personangrep. Dette skal jeg komme tilbake til. Det samme kan sies om komunister og sosialister, og gjett hva, både BLM og Antifa er sosialister og komunister. Så da kan vi utelukke flesteparten av de som vanker på dette forumet. Hvor har du fått det tallet ifra? Ikke noe du har funnet opp eller? For de resterene 7% har en prislapp på mange miliarder dollar samt flere menneskeliv pluss senskader for personer med små forrentninger som aldri vil få igjen en dollar på forsikringen sin for den dekker ikke opptøyer. Ingen fra BLM har gått ut og fordømt disse handlingene heller, i stedet så har en av lederene i BLM utalt at hun forstår plyndringene. Alt er tydligvis høyreekstremt for deg, for hvis det ikke passer in i ditt ideologiske perspektiv så er det høyreekstremt. BLM er en gjeng idioter som kun er ute etter å ødelegge vesten (kilde: BLM sine hjemmesider, About us/ what we believe). BLM har samlet inn ca 1 miliard dollar siden de startet, men har ikke brukt en eneste dollar på å hjelpe de svarte i USA. Du kan nesten si at BLM er en ren svindel.
 16. Så det er fremdeles uklart for meg hvem som skal "eie" dem her på dette forumet. Å kalle noen alt-right er ikke å eie noen for å si det slikt. Nei, uansett hvilket medium man velger å presentere sine "fakta" med så er det like utsatt for propaganda, og samfunnsvitenskap er sårbart for ideologer sitt tunnelsyn. Så når det gjelder disse "undersøkelsene" du har presentert som "fakta" i hytt og pine så kan jeg banne på att disse er lagd av en gjeng ekstremt venstrevridde ideologer med et politiske kompass på linje med Stalin og Pol Pot. Jeg har intet forhold til Black Pigeon Speaks, jeg aner intet om hans politiske ståsted, og jeg gir også blanke i det.
 17. Av hvem? Hvem ville ha "eid" dem i debatter her på forumet?
 18. Er du sikker? Hvordan kan man misforstå hva han sier. I stedet for å drive med vandalisme, plyndring og drap kanskje? Jeg håper virkelig at han ikke gjør noe dumt, dette er en av de skuespillerene jeg respekterer takket være foregående klipp.
 19. Igjen denne stupide undersøkelsen din, hvor mange ganger har jeg fortalt deg, samt også demonstrert for deg at denne er ren søppel.
 20. Fordi i Norge så gikk vi ifra å subsidiere de opp etter ryggen, det var en periode hvor vi gjorde nettopp dette og man fant ut dette var ikke heldig. Det var kvinner som spekulerte nettopp i dette.
 21. Har du lest den undersøkelsen? Dette stod helt på slutten av undersøkelsen, og jeg lurer på hva slags argument dette skal være imot mitt? Linket du til den for at de skulle liksom være en slags "gotcha"? BLM forfekter ikke den tradisjonelle familieideen. Den tradisjonelle familieideen er grunnpilaren til et stabilt samfunn.
 22. Ja du kan så si, ironien slår deg ikke gjør den vel? Jeg kan si det samme om den informasjonen "vi" sitter på, hovedårsaken til fattigdom blandt de svarte i USA (per se ikke den eneste årsaken selvfølgelig) er alenemødre som blir subsidiert av staten: 1. Barn som vokser opp uten en far har større sjangse til å bli kriminelle og ty til annen anti-sosial oppførsel. 70% av svarte barn i USA i dag vokser opp uten en far. 2. Fedre som har kontakt med barna sine vil investere mer av sine resurser i dem, og lage trygge omgivelser for de. 3. Alenemødre skaper ikke resurser. Veldig kort og enkelt fortalt, og BLM (og deres tilhengere) ignorerer dette. Dette er veldig solid forskning med rot i ekte vitenskap (evolusjonsteorien), men i stedet så peker BLM (og deres tilhengere) på de hvite (white heteronormative patriarchy) og sier at dere gjorde dette mot oss. https://www.all4kids.org/news/blog/a-fathers-impact-on-child-development/ Forøvrig dette er et sitat i fra BLM sine sider (what we believe): Ideen om "nuclear family structure" er ikke vestlig, men heller mennesklig og en av 2 årsaker til menneskets suksess på denne planeten.
 23. Nå er min kritikk av BLM basert på utsagn og handlinger gjort av BLM, så spar meg for alt-right konspirasjonen. Alt-right, hvis de finnes er ikke en maktenhet noen bryr seg om.
 24. "Historie" kan liksågodt være en løgn i et politisk spill. #metoo har ikke noen possitive sider hverken for kvinner eller menn, for kvinner er det vanskligere å få jobb og opplæring, og for menn er det frykt for å få karrieren ødelagt av en situasjon som har blitt misoppfattet av den kvinnelige parten. Punkt 2, det finnes ingen målestokk for hva som faller under #metoo gjør at den hashtaggen kan missbrukes veldig lett, så nei ingenting godt kom ut av den kampanjen.
 25. Jeg liker rasisme mindre en de fleste, og jeg støtter ikke BLM på bakgrunn av dette. Jeg har hørt argumentene til BLM aktivister flere ganger, og de er like rasistiske som ytre høyre sin politik.
×
×
 • Create New...