Gå til innhold

Her er GTA 6-traileren – ble sluppet tidlig etter lekkasje


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Comma Chameleon skrev (11 timer siden):

https://www.businesswire.com/news/home/20231204993583/en/Rockstar-Games-Announces-Grand-Theft-Auto-VI-Coming-2025

Ser ut som det blir som sist, konsoll først og så PC. Ikke bare blir det doppel-dipping på meg, men da må jeg kjøpe en PS5 igjen gitt. Får håpe prisene har sunket litt fram til launch. Kanskje man får tak i en bundle eller finne en billig brukt en.

Det ser jo ut til at det lanseres samtidig med Xbox?🤔 Men fytti katta kor bra det ser ut! 🤩

Lenke til kommentar

Om man var redd for at Rockstar ikke skulle tørre å spille på sin velkjente satire i dagens utfordrende klima, ser denne traileren ut til å være et klart bevis på at det var en fruktløs bekymring.

"It cures emotions"-reklameplakaten for anti-depressiva, Patriot Beer, twerking, sosiale medier mm. Ser ut til å være gode, gamle Rockstar dette! Her blir det nesepeking og volum 11.

Og du verden så flott det ser ut! Klar over at dette er en trailer, men det ser helt makeløst bra ut. Om spillet klarer å gjengi fulle strender og klubber slik det vises i traileren, er det intet annet enn fryktelig imponerende.

Hvor sant det er vet jeg ikke, men en YTer som bruker all sin tid på GTA V og online mente å ha kilder på at 70% av bygningene skulle være mulig å gå inn i. Det tror jeg først når jeg får se det, for denne byen så enorm ut. Også snakk om tre store byer og flere små tettsteder. Vi får vel se Q1 2025, om det ikke blir utsatt som jo nær alle spill blir.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
2 hours ago, kilik said:

Bare håper de tar seg visse kreative friheter. Sørlige Florida er paddeflatt.

Når jeg tenker meg om kan det være det er mer enn bare det området? RDR2 var jo over mange stater. Kanskje noe lignende bare i GTA-versjon? F.eks. med fjellene og hillbillyene i Vest Virginia:

 

image.thumb.png.15671861bdbce8b0304b929530fc8c6f.png

 

 

Lenke til kommentar
kilik skrev (59 minutter siden):

Når jeg tenker meg om kan det være det er mer enn bare det området? RDR2 var jo over mange stater. Kanskje noe lignende bare i GTA-versjon? F.eks. med fjellene og hillbillyene i Vest Virginia:

Jeg håper også det. Jeg var også litt skuffet over Florida-valget for jeg håpte på noe litt mer variert. Gjerne noe med vinter, fjell osv. Men jeg har jo litt tro på at det kommer til å bli stort og variert uansett og at det vi så nå kun var hovedbyen. Jeg har ikke spilt RDR, men selv GTA V så var liksom området i nord et slags eget område og egen stat.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...