Jump to content

svenka

Medlemmer
 • Content Count

  487
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har du vøre borti noen av de tidligere? Hvis du likte en av de vil du garantert like denne tredje utgaven som er den beste til nå etter min mening. Bra/morsom story, god gameplay og mye innhold!
 2. Leste en eller anna plass at det mest sannsynlig blir en ny Direct torsdag 30!
 3. Apropo Wind Waker, så trykket de faktisk bare "Limited Edition" i tillegg til den senere "Players Choice".
 4. Xenoblade X var/er i mine øyne det objektivt beste spillet på Wii U. Jeg overdriver ikke med å si at det har bortimot 200 timer med innhold! I tillegg er gameplayet og grafikken top notch. Og for å ikke snakke om den planeten man vandrer rundt på. Det er ytterst få spill som jeg har blitt så fullstendig oppslukt i eller hva jeg skal si som denne juvelen.
 5. Hehe, I'm sorry to say my friend, men det er ikke tilbud xD Dog skal det vell også sies at du ikke får det billigere andre plasser heller.
 6. Jeg husker spesielt den første perioden etter at den var lansert at jeg drev og sammenlignet grafikken på min Snes og de første spilla på Ps1, og hvis jeg ikke tar helt feil så var vell forskjellen ikke så veldig stor? Født 88, så ikke akkurat gamle karen da men allerede "frelst" av Nintendo og hørte rykter om en N64 så jeg smurte meg med tolmodighet til den i steden for da
 7. Den rekorden kommer til å bli smadra av Pokemon. Sann mine ord.
 8. Husker for sann 20 år siden(!) at det skulle komme en oppfølger til Super Mario 64 på samme system eller om der var til den oppgraderingen (disc drive?) som var planlagt. Var så sykt hyped på det spillet at jeg kjøpte hver eneste Nintendo magasin på den tida for å lese om siste nytt Tror de endret navnet fra Super Mario 64-2 til Super Mario 128 også men det ble visst aldri noe konkret bortsett fra noen bilder her og der. Ble utrolig skuffa men så kom jo Sunshine omtrent helt ut av det blå
 9. . Bortsett fra at man liker fightning og Nintendo generelt tror jeg det er mye nostalgi med Smash samt litt samle mani Det er helt ekstremt mye innhold i Ultimate, og mer skal det bli... På gårsdagens direct ble det bekreftet at de jobber med ytterligere 5 nye figurer!
 10. Definitivt den RØDE pakken. Den skal visst nok ha noe bedre fps også (2-3)
 11. Norge har av en eller anna grunn aldri vøre noe "Nintendo land". Ikke engang på 80/90-tallet eller under Wii perioden. Har egentlig lenge fundert på hvorfor...
 12. Dette blir faktisk mitt første kjøp av The Witcher 3 Vet jeg burde skaffet meg det tidligere på PC men man rekker ikke over alt! Og jeg har til og med bare hatt Nintendo konsoller opp gjennom åra i tillegg til "gaming" pc.
 13. Og Minecraft er ikke populært i det hele tatt. Time to wake up dude.
×
×
 • Create New...