Gå til innhold

svenka

Medlemmer
 • Innlegg

  753
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

19 368 profilvisninger

svenka sine prestasjoner

142

Nettsamfunnsomdømme

 1. Enig, E3 var for meg et av sommerens høydepunkt!
 2. For se om det virkelig kommer en ny maskin fra Nintendo i år, som en del rykter sier. Jeg kan nesten garantere deg at det ikke blir en ny Switch "pro" i år. Den selger fortsatt som varmt hvetebrød, og uansett pleier Nintendo å lette på sløret minst 2 år før release. Tipper høsten 2024 med Metroid Prime 4 og ny Mario eller den Donkey Kong 3D World det har ryktes om i det siste.
 3. Føler jeg er litt i samme båt selv. Det vi har sett så langt kunne egentlig bare vært en DLC. Den hypen før BotW var i en helt annen liga, kan nesten ikke sammenlignes en gang. Håper jeg tar feil! For Nintendo har "tatt oss på senga" før.
 4. Anbefaler deg å gi Zelda Minish Cap en sjanse før du eventuelt skulle selge Switch'en
 5. Kult at tiden blir mer sentral i dette spillet, noe jeg antydet kunne skje gjennom små hint ut i fra tidligere trailere.
 6. Det blir ca 10 min med Zelda TotK gameplay i morra 1600! 🥳 https://www.gamereactor.no/the-legend-of-zelda-tears-of-the-kingdomgameplay-skal-vises-pa-tirsdag-1212163/
 7. Jeg vil nesten si definitivt JA. Greit nok at det er ca en 1000 lapp mer, men den skjermen er milevis bedre enn standard, i tillegg til bedre lyd, batteri og litt mer plass Kjør på 👍
 8. Det pleier vanligvis ikke å skje så veldig mye bortsett fra noen tilbud her og der, men denne gangen får vi faktisk en spesiell Mario Switch Edition. https://www.gamereactor.no/spesiell-nintendo-switchpakke-kommer-neste-uke-for-a-feire-mario-day-1195013/ Ikke at den er så fin men litt artig nyhet likevell
 9. Ufattelig å tenke på at det nå har gått hele 20 år siden det ble først lansert og at det har holdt seg så godt! Vi kan vell trygt si at spillet var "ahead ot it's time" på mange måter? Gameplayet, lydsporet og i bunn grafikken, men den trengte dog en liten overhaling. Teamet bak oppussingen har gjort en solid jobb! 👏👏 Er det lov å håpe på en remaster av Echoes og Corruption også før MP4?
 10. Den vanlige meningen med urfolk (indigenous, ikke native på engelsk) er den første gruppen mennesker som bodde i et område. Den meningen Norge og flere andre land har adoptert gir lite mening, da samene er en amalgamasjon av andre folkegrupper: først og fremst etniske nordmenn/nordiske, men også spanjolske flyktninger og uralske jegere. Særlige rettigheter ble gitt til grupper som bodde innenfor et geografisk område som ble døpt stat. Sansyneligvis jagde, drepte og etnisk renset de såkalte samene de proto-norske urfolkene som bodde i nordområdene med sine overlegne våpenteknologi. Måten staten forgrep seg på samene på de siste århundrene var forferdelig, men la oss ikke late som om Norge står i samme situasjon som f.eks USA og deres urfolk. I Norge var det etniske nordmenn som var urfolk og samer som var kolonister. Hvordan vet du at samene er en mix eller stammer fra andre folkegrupper? Kilde?
 11. Apropo direct'en, så er det et spill jeg vil anbefale dere når det blir utgitt på nytt, nemlig Baten Kaitos remaster! Blant mine favoritter på GC den og oppfølgeren som kun kom ut i USA, skjulte perler.
 12. Det har allerede kommet noen teorier om at vi kansje får time limit i TotK ettersom at "månen" er tilbake og på slutten vi hører denne melodien som blir spilt baklengs? Ellers enig med Kilik, så langt ser nye Zelda mer ut som en expansion enn et som står på egne føtter, men skal ikke se bort i fra at Nintendo prøver å lage en Majora's Mask "feel" i oppfølgeren.
 13. Siden vi ikke har hørt noe som helst konkret fra Nintendo tipper jeg tidligst høsten/vinter 2024 for "Switch 2". Både Wii (Revolution) og Gamecube (Dolphin) ble begge presentert sann ca 2 år før lansering.
 14. 40 mill på 2 år med priskutt + ny Zelda er slettes ikke umulig! Men jeg tror det blir litt avhengig om TotK slår ann like bra som BotW, at det blir en tittel som "alle" MÅ ha, som selger Switch.
×
×
 • Opprett ny...