Jump to content

herzeleid

Medlemmer
 • Content Count

  12941
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

herzeleid last won the day on April 17 2019

herzeleid had the most liked content!

Community Reputation

8231 :)

About herzeleid

 • Birthday 03/21/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

38030 profile views
 1. Remake hadde vært knall! Fikk aldri med meg originalen så hadde vært gøy.
 2. Poenget er jo at prisen blir veldig høy relativt til det en får ut av det, om det blir liggende og samle støv. Personlig vil jeg ikke merke det økonomisk om jeg gikk til innkjøp av VR-briller, men jeg ser per nå ikke for meg at jeg kommer til å bruke dem særlig mye og det ville dermed vært kjipt å legge såpass mye penger i noe som jeg bruker så lite. Jeg tror det er der det ligger for mange.
 3. Jeg tror kanskje det handler mer om kostnad kontra det en får igjen, enn dårlig økonomi eller manglende evne til å bevege kroppen. Jeg synes i alle fall det ville vært veldig stusslig å legge mye penger i VR om jeg brukte det veldig lite, og for mange av oss vil nok det fort være resultatet.
 4. Jeg tror ikke det er helt heldig å blande sammen de som ikke tror endringene er reelle eller menneskeskapte på den ene siden, og de som mener konsekvensene er mindre og løsningene bedre, på den andre. At klimaendringene er reelle og at mennesker i stor grad bidrar virker veldig godt bevist. Hva konsekvensene blir og hvordan vi best kan takle det er nok i en del tilfeller noe mer uklart, og beskrivelsene vi ofte ser i offentligheten ("koker kloden", "vi må redde klima", osv) virker tidvis i overkant hysteriske, så å betegne de som er mer positive med tanke på konsekvenser som "klimaskeptiker 2.0" tror jeg ikke er hensiktsmessig. Vi bør helt klart begrense utslipp for å redusere endringene og treffe andre tiltak for å redusere konsekvensene, men vi bør nok ikke blande de som benekter førstnevnte og de som tror sistnevnte vil bli mindre.
 5. Rush - The TreesRIP Neil. edit: Stjal format fra edge
 6. Jeg tror kanskje det henger sammen med at ytterpunktene er så ekstremt mye mer synlige enn andre, og at en blant disse gjerne finner folk som kan krysse av alle "boksene" TS lister opp. Det virker i mange tilfeller som meningene i større grad er basert på å være uenig med motparten, fordi en er uenig på andre områder, enn å veie argumentene i hvert enkelt tilfelle. Samtidig tror jeg nok det er en veldig mye større gruppe som krysser av betraktelig færre bokser, men likevel krysse av noen av dem, eksempelvis skepsis til innvandring og de konsekvensene det får.
 7. Det høres ut som tingen for meg ja :P
 8. Bare innom for å kommentere forgylte maskingevær :P
 9. Liker at det faktisk er en xbox formet som en boks. På tide :P
 10. Det kan i alle fall hende samfunnene selv har bidratt til å skape grobunn for ekstremisme, ved å ta inn store mengder mennesker fra land der slike syn er mer vanlige, uten å vite hvordan en skulle integrere dem og sånn sett skape en ny underklasse.
 11. Jeg hadde vært enig i argumentasjonen om vi var konsekvente når det gjaldt å ta ansvar og de økonomiske belastningene for samfunnet, men all den tid samfunnet villig tar denne belastningen om mor ikke oppgir barnefar og det virker å kun være et tidsspørsmål før vi innfører kunstig befruktning av enslige kvinner, virker ikke dette særlig konsekvent for meg.
×
×
 • Create New...