Jump to content

herzeleid

Medlemmer
 • Content Count

  13109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

herzeleid last won the day on April 17 2019

herzeleid had the most liked content!

Community Reputation

8349 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

38721 profile views
 1. Tror ikke jeg helt forstår grafen. Hva er det desimaltallene viser og hvordan skilles utdannelse og korrelasjon?
 2. Ville overrasket meg om ikke det enorme fokuset på opptøyene ville påvirket oppmerksomheten Sony fikk negativt. En ting er dekningen de kunne gått glipp av, men like viktig er jo alle de menneskene som fokuserer på andre ting enn spillkonsoller akkurat nå.
 3. Virker jo som en fornuftig avgjørelse. Klart det ville være lite hensiktsmessig å prøve å få oppmerksomhet rundt sitt eget produkt mens verdens øyne i så stor grad er rettet mot noe helt annet.
 4. Vet ikke helt hva du mener med ‘relevant poeng’. Jeg lurte på konteksten/ekteheten til innlegget. Ellers har jeg ikke inntrykket av at USA gir f i svartes liv.
 5. Det var jeg ikke klar over, men det høres jo ut som en god løsning (stemme over enkeltdeler).
 6. Det kan det godt hende han er, men det fjerner jo ikke den eventuelle ironien i Warrens innlegg. Nettopp derfor spør jeg om dette er reellt/jeg har tolket det riktig, fordi hun i så fall fort kan tolkes til å sette likhetstegn mellom ‘plyndrere’ og fargede.
 7. Er den ekte og hva er eventuelt konteksten? Regner med det er mer enn bare tweeten om plyndring? Hvis ikke kan en jo fort lese det som å trekke linjer mellom plyndring og hudfarge som kanskje ikke er helt heldig.
 8. Usikker på hva som er god Frp-politikk her da jeg har inntrykk av at de står litt i en skvis mellom konservative og liberale verdier her. Ellers virker det på meg som loven omfavner såpass ulike aspekter at jeg lurer litt på hvor hensiktsmessig det er å ha en avstemning for det hele. Jeg vil tro en del fint kan være for tidlig testing under svangerskapet, men ikke ønske å legge opp til "farløse" barn gjennom kunstig befruktning av enslige, og motsatt.
 9. Her kan det sikkert være flere faktorer, men mitt inntrykk er i alle fall at samfunnet stadig fortsetter å bli mer tolerant ovenfor minoriteter. Jeg merker meg at i artikkelens oppsummering skrives det at flere føler seg diskriminert i arbeidssammenheng og ellers, samtidig som betraktelig flere er åpne om legningen sin. Jeg tenker det godt kan bety at flere opplever diskriminering fordi de er mer åpne om legningen sin, men det kan jo også indikere at det har blitt mindre diskriminering siden så mange tør å være åpne. Diskriminering er vanskelig å måle, men det foregår utvilsomt både på og utenfor arbeidsplassen og er verdt å motarbeide. Samtidig er jeg som andre nysgjerrig på sammenhengen mellom opplevd og reell diskriminering og hvilken effekt det å fokusere på diskriminering har på den opplevde diskrimineringen.
 10. Kanskje. Om det var viktig for en tilstrekkelig andel nordmenn ville ikke det vært helt unaturlig.
 11. Har ikke engasjert meg eller fulgt særlig mye med på dette, men all den tid det er en relativt stor og økende andel av befolkningen som er muslimer synes jeg ikke det er unaturlig at statskanalen også dekker noen av deres høytider, kanskje særlig når Islam i utgangspunktet er et fremmedelement for mange. Så kan en mene det er positivt eller negativt at Islam i større grad har blitt en faktor å forholde seg til i Norge, men all den tid den er det tenker jeg NRK her kun gjør jobben sin.
 12. Det er vell ikke snakk om at hver enkelt skal kunne definere hva samfunnet anser som essensielt, men at samfunnet basert på tilstrekkelig mange menneskers subjektive vurdering definerer essensielt. Synes du selv du bidrar til en god tone her?
 13. Det vil denne helt sikkert, men graden av ironi er nok stigende 😛
×
×
 • Create New...