Jump to content

kilik

Medlemmer
 • Content Count

  8443
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

600 :)

Recent Profile Visitors

17166 profile views
 1. https://www.metacritic.com/game/switch/pokemon-legends-arceus Ser ut til å være overraskende bra. Bra de prøver noe nytt med serien.
 2. Etter Bethesda oppkjøpet følte jeg det var 50/50 mellom Sony og MS ift. konsolleksklusive spill. Nå føler jeg det er 60/40 i MS sin favør, så det blir spennende å se om Sony svarer med å kjøpe noen de også. Ryktes at de vil vise fram sin Gamepass konkurrent snart.
 3. Kan tenkes man må ha Gamepass for Call of Duty 2022, World of Warcraft 2, Diablo IV, Elder Scrolls VI, neste Doom etc. En enorm inntektskilde hvis de f.eks. å klarer å mangedoble antall Gamepass-abonnenter som betaler 100-200 i måneden.
 4. Oi, trodde de ville ta det med ro etter de oppkjøpene de har gjort det siste, men den gang ei. Over 600 milliarder kroner. Nesten 10 ganger så mye som de betalte for Bethesda! Ingen Call of Duty på PlayStation blir vel det mest merkbare i første omgang. Starcraft, World of Warcraft etc. er vel uansett mest populært på Windows, men antar alt nå rutes eksklusivt via Microsoft sitt svar på Steam. Det viktigste signalet dette sender er at MS nå går all-in på å overta tronen fra Sony og Steam. Er EA neste?
 5. Tja, hvorfor ikke. 47 mål i 2021, toppscorer i EM.
 6. Haaland en av de 11 på årets lag i verden. Valgt ut som i en offensiv angrepsrekke sammen med Ronaldo, Messi og Lewandowski. Er vel første gang en norsk spiller har vært i nærheten av noe sånt.
 7. Med tanke på populariteten til Switch med over 100 millioner solgte er en Switch Pro det mest fornuftige, på samme måte som PS4 Pro og Xbox One X forlenget livet til den generasjonen med bedre ytelse/grafikk. Jeg ser ikke poenget med å gjøre noe helt nytt i hvertfall. Switch er et genialt konsept de bør ta videre med bedre hardware.
 8. Markedsverdien baserer seg ikke på dagens lave produksjon, men hvor stort Tesla kan bli om noen år. De har et ambisiøst mål om 20 millioner biler årlig fra 2030, like mye som VW og Toyota til sammen. De mest kritiske er vel de som tror det vil eksistere bensin- og dieselbiler på planeten om 30 år.
 9. Har en følelse at det som startet med en ganske enkel og direkte oppfølger til BotW har utviklet seg til noe mer ambisiøst. Hadde ikke blitt overrasket om de for tredje gang gjør Zelda cross-platform (Twilight Princess GC/Wii og BoTW Wii U/Switch) og blir lanseringsspill til Switch 2.
 10. Skal ikke lenger tilbake til 15. februar at Rosenborg terminerte kontrakten med Botheim og lot han gå gratis etter å ikke ha imponert på utlån i Stabæk (ingen mål). Dagen etter skrev Glimt opp kontrakt med han.
 11. BotW er overveldende og lite nybegynnervennlig i starten. Til å være et Nintendo-spill, så er det utrolig lite selvforklarende og husker jeg måtte google masse hvordan man i det hele tatt lager mat/elixirs, noe som er en grunnleggende del av spillet. Det at man har veldig lite liv og noen få, dårlige våpen som brekker fort er frustrende i starten, men etterhvert får man overflod av våpen og noen egenskaper som gjør ting mye lettere. Da blir det så man bruker opp de middelmådige våpnene på middels fiender og sparer de bra våpnene til større utfordringer. Ellers ikke tenk for mye at man skal komme seg fra A til B som i et lineært Zelda - spillet er mer ment som en opplevelsesreise hvor man oppdager ting underveis. Spillet har sine feil og mangler, men byr også på så mye fantastisk. Mitt favoritt Zelda-spill i sterk konkurranse med Ocarina of Time.
 12. Dette er utfra hva jeg har skjønt bare en tech demo - som riktignok er spillbar. Men så mye ressurser Epic har lagt i det blir jeg ikke overrasket om det utvikles til et faktisk spill. Merkelig nok kun til PS5 og Xbox Series. Håper de lager en versjon for Windows også.
 13. Imponerende. Til tider vanskelig å skjønne hva som er ekte og ikke.
 14. Kan vel se for meg flere klubber kan være aktuelle. United trenger vel en erstatter for Christiano Ronaldo som trolig ikke holder nivået mer enn par sesonger til. Han blir 37 i februar. Litt overrasket over at Barcelona blir nevnt. Trodde de var blakke.
×
×
 • Create New...