Jump to content

kilik

Medlemmer
 • Content Count

  8309
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

469 :)

Recent Profile Visitors

16712 profile views
 1. Ja, mitt inntrykk fra tidligere generasjoner er at MS er mer aggressive med prising i Norge siden de er en underdog. USA/Canada og UK er eneste land hvor Xbox virkelig kan konkurrere i popularitet. Glemmer aldri priskuttet de gjorde på Xbox i Norge i 2002 like etter lansering. Fikk konsoll, 2 kontrollere, Halo og DOA3 til 2500 kr. Fortsatt mitt beste spillkjøp.
 2. Har norske nettbutikker faktisk mottatt kort nå eller er det bare fra i dag man kan bestille?
 3. Tja, spørs vel på hvor mange enheter hver butikk får. Hvis folk blir desperate etter å ha den på lanseringsdagen kjøper de vel gladelig fra Komplett også.
 4. CDOn har lagt seg på 4990/5990 kr. Blir interessant å se når flere butikker kommer på banen.
 5. Enig i at spill historisk sett er billige. 600-900 kroner var veldig mye penger for spill for 30 år siden, men lønningene er vel omtrent doblet siden den gang. Et spill koster sikkert 3-4 ganger mer å lage enn den gang også hvor et lite team kunne pushe ut et spill på ett år - nå snakker vi hundrevis av mennesker som jobber hardt i 3-5 år. Med tanke på hvor mange kvalitetstimer man kan få utav et spill synes jeg ikke 800-900 kroner for de største, beste spillene faktisk er så ille.
 6. Man får svi får den svake kronekursen og enkelte nettbutikker tar vel seg også ekstra godt betalt. De offisielle prisene direkte oversatt fra euro med dagens kronekurs blir: PS5 Digital: 4 273 kr. PS5: 5 342 kr. Demon's Souls: 855 kr. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales: 641 kr Marvel’s Spider-Man: Mile Morales Ultimate Edition: 855 kr Destruction All Stars: 855 kr Sackboy A Big Adventure: 748 kr.
 7. Altså, selv den dyreste PS5 koster mindre enn de billigste RTX 3000 grafikkortene. Å sammenligne konsoll og PC direkte er meningsløst. En fullverdig spill-PC er i en helt annen prisklasse og har et bredere bruksomåde. De nye konsollene selges med tap som de forsøker dekke inn med onlineabonnement og høyere priser på spill enn på PC. Det er fordeler og ulemper. PC + Switch har vært en fin kombo for meg siste årene og vil fortsette med det. Så blir det en PS5 etterhvert utelukkende for de flotte, eksklusive singleplayer spillene til Sony.
 8. Tar igjen prisen på spillene ja. Blir 79.99 euro for spillene i Europa digitalt, snakker vi 849 kr her til lands? Kanskje 899 kr? Ikke sett slike priser siden Nintendo 64... https://blog.playstation.com/2020/09/16/playstation-5-launches-in-november-starting-at-399-for-ps5-digital-edition-and-499-for-ps5-with-ultra-hd-blu-ray-disc-drive/
 9. De har priset seg veldig bra. Tipper 4500 kr og 5500 kr i Norge. Imponerende omtrent alt de viste i dag. Sony vinner denne runden også.
 10. De har jo på en måte allerede gjort det med å gi ut Switch Lite som man ikke kan koble til TV-en. Hele konseptet med NX (Switch prosjektnavn) var at man skal gi ut forskjellige type maskiner, men bygd på samme plattform for å kunne kjøre de samme spillene. De går selvsagt ikke bort fra Switch som hybrid-maskin, men heller utvider konseptet tilpasset ulike behov. På den måten får Switch enda lenger levetid.
 11. "Upgrade from Xbox One to Xbox Series X at no additional cost" CD Project har startet en bra trend her 👍
 12. Det virkelig logisk med en Switch Pro i 2021-2022 - akkurat som at PS4 og Xbox One fikk oppgraderinger ca. midtveis i levetiden. Det hadde også vært interessant nå som man får Switch Lite (kun håndholdt) om de hadde laget en versjon som kun er hjemmekonsoll. De sparer mye penger på å ikke ha med skjerm og batteri, mens de kan pakke inn mye kraftigere hardware for en mye bedre grafikkopplevelse. BotW i 4k og 60 fps hadde vært noe...
 13. Det så faktisk ikke så verst ut - virker mye mer lovende en forrige Hyrule Warriors. Zelda-producer Anouma sier i videoen i dag at BotW 2 fortsatt er et godt stykke unna. Jeg vil anta det kommer ut neste høst, eventuelt tidlig 2022.
 14. Veldig bra - i motsetning til f.eks. Nintendo og Rockstar hvor man må kjøpe spillene på nytt til 600 kr.
 15. Ser ut til at de har gjort fint lite. Kjører i mye høyere oppløsning, men det er jo en selvfølge.
×
×
 • Create New...