Jump to content

kilik

Medlemmer
 • Content Count

  8286
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

457 :)

Recent Profile Visitors

16598 profile views
 1. Må innrømme jeg skjønner ikke helt de greiene her. Ser Hegnar.no skriver: "Dersom Norwegian-styret setter tegningskursen i Norwegian-emisjonen over 1 krone pr. aksje, faller garantiene om deltagelse fra obligasjonseierne." Vil ikke obligasjonseirne ha høyest mulig kurs for en aksje de har betalt 3,8 for?
 2. Ah, jeg har det nummeret av Power Player Det tok vel nærmere ti år før jeg faktisk fikk spilt Chrono Trigger. En av mine største spillopplevelser. Prøvde demoen. Grafikken er søt, men lavbudsjett ja. Det ser ut som en remaster av et PS2-spill.
 3. Kunne tenkt meg det motsatte. Altså en Mario 64-remake i Odyssey-motoren. Har jo gått en del rykter om remaster/remake av gamle Mario-spill til Switch, så håper på en annonsering fra Nintendo i løpet av året.
 4. For meg som ikke har PS4 er det veldig viktig. Den har en del essensielle spill jeg håper fungerer optimalt.
 5. Minimale forskjeller i det store og hele ja. Xbox har hakket kraftigere GPU, PS5 har en raskere SSD. Samme CPU (litt lavere klokket på PS5), like mye minne. Aldri vært så små forskjeller mellom to konkurrerende konsoller, så her blir det definitivt spillene som avgjør for min del.
 6. Land det virkelig ser ut til å eksplodere nå (økning siste døgn): - Sverige fra 3 til 7 døde - Belgia fra 4 til 10 døde - UK fra 35 til 55 døde
 7. Litt skuffet over bare 16 GB GDDR6, ellers er dette meget imponerende til konsoll å være. Edit: Og dette er ikke rykter, men offisielt fra Microsoft.
 8. VG melder om 37 innlagte nå. Litt skryt til VG: De har hatt en fantastisk dekning av korona med oppdaterte tall helt ned på kommunenivå, kart osv.
 9. Blir interessant å følge dødstallene mellom de 3 skandinaviske landene. Danmark har vært offensive, Norge har diltet etter mens svenskene bare rynker på nesen. Akkurat nå er 3 døde i Norge og Sverige og 2 døde i Danmark.
 10. Jeg tipper folk ikke er like medgjørlige etter noen måneder med dette regimet. Når det bli mai og varmt i været tipper jeg vi ser mange brudd på reglene, særlig blant ungdom.
 11. Dette er en ekstraordinær situasjon hvor en bransje får 90% inntektsfall over natta etter statlige forbud. Jeg tenker selvsagt ikke staten skal inn å redde et private selskap under normale omstendigheter. Så skal det sies at jeg skrev dette før statens redningspakke med blant annet fjerning av flyplassavgifter og skatteforskyvning.
 12. Spania ser ut til å få et storutbrudd. 133 døde så langt. Det er i går erklært unntakstilstand. Jeg vil tro utbruddet er på hell i juli, men det kan fortsatt være store begrensninger på reise og samlinger av mennesker (f.eks. at store strender er avstengt). Jeg ville avventer noen uker for å se hva som skjer med Norwegian. Til alle andre: Ikke bestill reise til Spania for i sommer
 13. 133 døde i Spania. 47 nye siste døgn. Kan fort komme på Italia-nivå om en uke eller to.
 14. Man må hele tiden ha i bakhodet at reellt antall smittede er mange ganger mer enn påvist antall smittede som vi snakker om her. Dødstallene blir mer interessant å sammenligne, f.eks. mellom de nordiske landene. Dessverre tror jeg vi ser flere hundre døde i Norge i løpet av våren/sommeren.
 15. Vil si vi er heldige hvis det bare er 2000 neste uke.
×
×
 • Create New...