Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Tinder er skadelig for menn.


Anbefalte innlegg

14 hours ago, fokkeslasken said:

Det at bruk av antidepressiva øker kraftig, spesielt i den aldersgruppen hvor kvinner får panikk (rundt 40 år, med en økning på 19% de siste år), tilsier at det nok ikke er så enkelt som at "det er greit fordi det er slik det er" - som jo i praksis er det du sier.

Ble jo opprettet en tråd her for bare et par dager siden som omhandler akkurat dette temaet, så dette er en høyst reell utvikling. Når menn deler erfaringer over hvordan de har det og hva slags prøvelser de må gå igjennom, så regnes det som sutring. Er det en kvinne som forteller sine erfaringer så skal man ha mye mer forståelse og sympati. Du påpeker også faktumet av at når menn innser at de ikke kan vinne i denne kulturen, så blir de sett ned på av de samme som ikke ville ha dem når de reiser til utlandet. Damned if you do, damned if you don't. Sitte stille i båten til de du nevner kommer i alderen at de godtar å senke kravene. Det de ikke innser etter å ha hørt på white knights i lang tid, er at det i de aller fleste tilfeller er alt for sent da, siden menn som ikke blir valgt også justerer kravene sine etter hva den andre part har å tilby. Hvis man har kommet såpass opp i alderen at det er risiko for at man ikke kan få sin egen familie, ja, da vil mange menn se bort selv om de ikke har blitt valgt tidligere. 

Jeg synes du har mange gode innlegg.

5 hours ago, Pame said:

Den artikkelen du poster er ekstremt provoserende.

Bare vit at det faktum at flere og flere reiser til utlandet istedenfor å ta til takke med det som er her, er det mest provoserende i deres verden. Så det beste vi kan gjøre er søke til utlandet, for tro meg, der går vi fra average til attraktive. Drit i hva folk mener er grunnen osv til at vi blir valgt der, prøv det, erfar det selv, og man vil få bakoversveis og innser fort at man ikke skulle ventet så lenge som man gjorde. Må huske på at nå til dags er det å ønske seg en hjemmeværende kone som tar seg av barn, et tabu blant feminister. De vil svartmale enhver som ytrer ønske om dette, mens et ønske om at høyde skal være sånn og sånn, det er helt OK. En dysfunksjonell kultur.

Endret av Colin.
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Investigator224 skrev (3 timer siden):

 

  1. Hva legger du i "kort tid"?

    • Med "kort tid" mener jeg innen de neste få generasjonene. Vi ser allerede tegn på sosial og kulturell forvitring, og disse trendene vil trolig akselerere. 
  2. Tradisjonelle kjønnsroller er oppkonstruerte, ikke noe man burde bruke tid på å finne tilbake til, ikke sant?

    • Nei, jeg er uenig. Tradisjonelle kjønnsroller har eksistert i tusenvis av år og har vært fundamentale i å forme stabile og vellykkede samfunn. De gir en naturlig struktur og orden som støtter samfunnets velferd.
  3. Er det ikke bedre at menn og kvinner har frihet til å velge sine egne roller?

    • Frihet er viktig, men ubegrenset frihet uten veiledning eller ansvar kan føre til et desorganisert og dysfunksjonelt samfunn. Menn og kvinner bør ha frihet, men også forstå viktigheten av deres unike roller og bidrag i samfunnet.
  4. Hva mener du med at samfunnet vil "forsvinne"?

    • Jeg mener at de kulturelle og sosiale strukturene som vi kjenner i dag vil bryte sammen. Et samfunn som ikke verdsetter familie, reproduksjon og stabile kjønnsroller, vil slite med å opprettholde seg selv over tid.
  5. Hvordan kan vi løse problemene du har nevnt?

    • Vi kan begynne med å reevaluere og justere våre prioriteringer og verdier. Vi bør fremme en kultur som verdsetter familie, barn og et stabilt samfunn, samtidig som vi respekterer individets frihet og valg.

1: tidshorisonten kan du godt ha, men du har ikke belegg for at det er sosial eller kulturell forvitring eller at den trolig akselererer - alt dette er subjektive meninger fra din side. Jeg kan like gjerne si at det er sosial og kulturell fremgang og at den sannsynligvis vil akselerere. Det er lett å skrive ord på internett. Forøvrig står jeg for at det er sosial og kulturell fremgang, bevist ved at vi har gått fra "husmorperioden" hvor man var preplassert inn i forventede rutiner fra man var født og noen tittet på kjønnsorganet til babyen. Men, den kan ikke akselerere uendelig, da det stopper naturlig idet vi har oppnådd full frihet og et samfunn hvor kjønnsmessige forventninger og hindringer ikke eksisterer.

2: tradisjonelle kjønnsroller har ikke bidratt til å gi stabile samfunnsforhold, men har forårsaket ulykkelighet hos dem som ikke kler disse rollene. Det er en lite menneskevennlig måte å forme folk i samfunnet på, hvor det bare er rom for noe som nærmest er blitt til over tilfeldigheter. Vi må slutte å begrense menn og kvinner, men gi dem full frihet til å både være tradisjonelle av natur, men også gå stikk motsatt vei - og alt imellom dette.

3: Har ingen tro på at noe av dette stemmer, det er bare påstander fra din side. Men, OK, la oss si det stemmer - hvis vi godtar en form for veiledning, kan vel denne være etter mine progressive og frihetlige premisser og ikke konservatives autoritære premisser? Og, ja, jeg er helt enig i at menn og kvinner bør forstå viktigheten av deres unike roller - kvinner føder barn og ammer, menn gjør det ikke. Resten kan begge kjønn sysle med, alt etter som de ønsker. Det er ingen yrker eller arbeidsområder ikke begge kjønnene fullt ut er i stand til å utføre på en god måte, for eksempel.

4: OK, din mening. Min mening er at samfunnet alltid er i utvikling, og at man går bort fra det gamle for gode grunner. Familie er ellers godt verdtsatt i dag, på lik linje med singeltilværelsen. Det vil være synd å drive med en form for "singelshaming" bare fordi noen har fått det for seg at alle skal ha familie.

5: vi bør alltid utvikle oss som samfunn og tenke over prioriteringer og verdier. Jeg har ikke sagt noe annet enn dette, men det ligger jo i luftne at hvilke prioriteringer som gjøres er noe vi ikke er helt enige i. Vi bør verdsette alle livsvalg, både familietilværelsen og singellivet, og sørge for at kvinner og menn har frie valg og ikke blir ofre for forventninger som avhenger av hva de har mellom bena.

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
knopflerbruce skrev (11 timer siden):

Vi har ingen grunn til å mene at kravene menn stiller er noe mindre høye enn kravene kvinner stiller.

VI har jo det når kvinner swiper på 5% av profiler og menn på over 50%. 

 

leticia skrev (10 timer siden):

Artikkelen er spot on. Hva som er så provoserende med den sånn egentlig? Når det påstås at kvinner har så store krav til menn, uten at det samtidig kan angis hva disse store kravene går ut på, så sier det meg at påstandene om at kvinner er kravstore er grunnløse, og noe som kun brukes fordi man ikke vil gå i seg selv og se at man kanskje har egne mangler som man burde jobbe litt mer med. 

Den artikkelen du selv legger ut. Det som beskrives der har vi allerede vært innom, den utvelgelsesprosessen som foregår på Tinder. Jeg vil tro at på en app, altså hvor man kun ser et eller noen få bilder så får man ikke særlig stort inntrykk av en person, og man vil heller da ikke finne ut om personen har så mange krav til en partner før man blir kjent. Både kvinner og menn går vel etter det de finner mest attraktivt hvis de kun har bilder å gå etter, og etter hva jeg har forstått så er menn mye mer visuelle enn kvinner, og kvinner verdsetter personlighet mest når de skal i et forhold. 

Det er ikke så stor forskjell på Tinder og hvordan det er ellers i livet, har man ikke hell utenfor internett så er som regel Tinder og andre sjekkeapper heller ikke løsningen. Å legge skyld på appen og på kvinner, det er hvertfall uattraktivt. 

Som vi har vært inne på sikkert 100 ganger nå så dater kvinner kun en liten prosentandel som består av de mest ettertraktede mennene. Igjen så tror jeg du hadde hatt utrolig godt av å låne Tinder-profilen min en uke eller to og se hvor håpløst det egentlig er for de fleste menn. Kvinner swiper vekk stort sett alle, og det kun basert på utseendet.

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Pame skrev (4 timer siden):

Som vi har vært inne på sikkert 100 ganger nå så dater kvinner kun en liten prosentandel som består av de mest ettertraktede mennene. Igjen så tror jeg du hadde hatt utrolig godt av å låne Tinder-profilen min en uke eller to og se hvor håpløst det egentlig er for de fleste menn. Kvinner swiper vekk stort sett alle, og det kun basert på utseendet.

Jeg benekter ikke det du sier her. Men hvordan hadde det vært for deg, hvis du som meg, den korte perioden jeg var på Tinder hadde fått 400 likes til dagen. Hadde ikke du også da swipet vekk stort sett alle basert på utseende (eller andre ting du likte ved personen). Ved så mange likes så trenger man faktisk ikke å "lete selv" i appen. Og det blir faktisk litt slitsomt etterhvert, slik at man gjerne swiper til venstre så ofte at man kan gå glipp av noen fine folk også.  Og bare så det er klart så hadde jeg kun bilde, ingen informasjon om meg selv, så mon tro om ikke menn også swiper kun basert på utseende, evt at de swiper på mesteparten av damene i håp om å få napp et sted. 

Mitt råd er å logge av appen, og møte folk i virkeligheten :) For i virkeligheten så velger kvinner menn basert på personlighet og ikke på utseende. Vi skal jo bo med denne mannen hvis det er et forhold vi søker, så da hjelper det ikke så mye om han ser digg ut men samtidig har en ræva personlighet (som f.eks at han mener feminister og likestilling er samfunnsfiende nummer 1). 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Pame skrev (17 timer siden):

Som allerede nevnt 100 ganger i denne tråden så er det kun en svært liten andel menn som har noe som helst suksess på dating apper.

Ja, det stemmer. Svært mange har lav suksess med disse appene. Skulle nesten tro at de som står bak Tinder er mer opptatt i å tjene penger, enn å leke Kirsten Giftekniv og å matche folk?! 🤔

 

Pame skrev (17 timer siden):

Kravene til menn er ekstremt høye, ikke latterlig lave.

Nei. Ikke nødvendigvis. Det at man ikke lykkes i en (elendig) app, er ikke nødvendigvis fordi motparten har høye krav. 

Jeg finner det ALT FOR ENKELT å skylde på motparten når noe ikke går ens egen vei!!  

Det finnes mange andre forklaringsvariabler for at Tinder ikke virker. (For det stemmer stort sett; svært mange oppgir å ikke lykkes med å finne lykken på Tinder.) Det er ikke kvinners feil at menn over-bruker disse appene, og spammer de ned med både reelle – men ikke minst ureelle – forespørsler.

Jeg har aldri hatt noen Tinder-profil selv, men basert på venner og det jeg leser meg opp på, har jeg jo forstått at det finnes svært mange ulike folk på Tinder, med svært ulik tilnærming og ulike lyster. En god del menn ønsker faktisk å finne varig lykke – men svært svært mange prøver seg på Tinder kun for å finne en «fuck-friend». Ikke noe galt i det. Sikkert tilsvarende fra kvinnenes side. Men det kan fort bli vanskelig å sile ut de som kanskje kan være reelle dating-emner kontra de som kun er på jakt etter lek og morro. 

Ergo: Legg ned Tinder. Finn på noe annet. Men å skylde på kvinner, feminisme, eller lignende er total avsporing. Innse i stedet at Tinder ikke er stedet for deg

Vi elsker jo enkle løsninger. For all del. Og noe enklere enn å finne livsledsager bare ved å swipe på en telefon mens man ligger i sofaen, virker jo forlokkende. Kanskje litt for enkelt? Er det på telefon, liggende i en sofa, vi viser oss frem fra vår bestes side? Er det virkelig slik vi skal lokke og friste andre til å bli kjent med oss?! I think not!

Meld deg inn i en eller annen aktivitet. Spiller (nesten) ikke noe rolle hva. Men noe som innebærer at man kommer seg ut fra husets fire vegger! Veldedighet? Tur-gåing? Dykkekurs? Maling? Dans? Sjakk? Kor? Brettspill-klubb? Ymse lag/foreninger? Jobbe med barn? I don't know ... noe som korrelerer litt med egne interesser – eller som i det minste kan være en interesse du er åpen for å utforske. Formålet er å ha det kjekt der man er. Kanskje man da utstråler noe hyggelig, og kan finne en venn som igjen plutselig en dag introduserer deg for en singel venninne? 

Klart ... å bare sweipe i øst og vest på mobilen høres litt enklere ut da.. 

Endret av qualbeen
  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
knopflerbruce skrev (På 14.10.2023 den 13.36):

Det er ingen som forteller kvinner i noen større grad enn menn at de slipper å tenke på konsekvenser.

Hvordan det var før prevensjonen kom: Kvinners konsekvenser var barn i magen, mens hun kanskje aldri så mannen igjen.

Og selv i 2023 med prevensjon kan det bli barn av det. Noe som egentlig gjør sjekking til en risikosport. Men livet i seg selv er risikosport.

 

"Tinder er skadelig for menn og kvinner" hadde vært en bedre overskrift på tråden. Hvis man føler det sånn, bør man finne andre veier til målet

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
Pame skrev (5 timer siden):

VI har jo det når kvinner swiper på 5% av profiler og menn på over 50%. 

 

Som vi har vært inne på sikkert 100 ganger nå så dater kvinner kun en liten prosentandel som består av de mest ettertraktede mennene. Igjen så tror jeg du hadde hatt utrolig godt av å låne Tinder-profilen min en uke eller to og se hvor håpløst det egentlig er for de fleste menn. Kvinner swiper vekk stort sett alle, og det kun basert på utseendet.

Nei, vi har ikke belegg for å si at kvinner er mer kravstore enn menn. Du har som premiss om at profilene er like forseggjorte, og at personene bak dem har lagt ned samme innsats over tid for å være "mest mulig attraktive" - og ingen av delene trenger være sant. Premissene for en sveip trenger heller ikke være lik, hvis man sveiper for ONS, er man åpenbart mindre kravstor enn om man sveiper for et forhold. I tillegg påvirker kjønnsfordelingen sveipingen, hvor kvinner godt kan sveipe på det de mener er helt reelt gode matcher - mens menn sveiper også der hvor de egentlig ikke ser et godt kjæresteemne - fordi de tenker at hvis det blir en match, er det en øøøørliten sjanse for at det er ting som ikke står i profilen som gjør kvinnen interessant for det formålet. Eventuelt at man panikksveiper på alt for å få matcher, og heller tar filtreringen etter at matchene er oppnådd.

Jeg har Tinder selv, og vet hvordan det fungerer. Mange kvinner har så mange likes at de ikke føler de har tid til å bla gjennom alle, og dermed filtrerer på det første bildet - selv om de helst skulle filtrert etter andre kriterier. Men, Tinder er jo laget av menn etter stereotypiske holdninger om hva menn vil ha ("looks") - så vi har på en måte fått det vi ber om.

Forøvrig er jo denne "femprosentdebatten" ikke et tegn på at man nødvendigvis MÅ ha en mann på toppen, men at det er et slags terskelnivå hvor man går fra å være uinteressant for massene til å bli interessant. Så kan denne "femprosenten" gjerne bli til "femtiprosenten" hvis de som ligger litt nedi der faktisk matcher attraktivitetsnivået til de som er innenfor. Det er ikke mulig for noen å vite om en person er blant "treprosenten" eller "niprosenten", så at grensen flyttes om mannepopulasjonen ble flinkere til å nærme seg de mest attraktive, har jeg ingen tro på. Vi tiltrekkes av absolutter, og ikke det relative.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Pame skrev (På 21.10.2023 den 7.10):

VI har jo det når kvinner swiper på 5% av profiler og menn på over 50%. 

 

Som vi har vært inne på sikkert 100 ganger nå så dater kvinner kun en liten prosentandel som består av de mest ettertraktede mennene. Igjen så tror jeg du hadde hatt utrolig godt av å låne Tinder-profilen min en uke eller to og se hvor håpløst det egentlig er for de fleste menn. Kvinner swiper vekk stort sett alle, og det kun basert på utseendet.

 

Jeg tror menn kunne hatt godt av å teste datingprofilen til damer også.  Jeg husker jeg laga meg en falsk profil på en datingnettside for ca. 20 år siden.  Realitetene er sikkert litt annerledes nå enn da, men jeg husker følelsen av å bli fullstendig overveldet.  

Jeg fant et bilde på nett av en la oss si 3-4 av 10 dame på rundt 25.  Laga en utrolig stusslig profil og svarte mannfolka som henvendte seg til meg på en stussligst mulig måte.

Det var rent angstfremkallende hvor intens responsen var.  Jeg fikk 2 tilbud om samboerskap i løpet av en uke og ingen av de som kontaktet meg hadde noe vettugt å si.

Det var en svært lærerik opplevelse som ga meg mer respekt og forståelse for kvinner på nettdatingsider.

Det er ikke lett for dem heller.

 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
22 hours ago, qualbeen said:

Ja, det stemmer. Svært mange har lav suksess med disse appene. Skulle nesten tro at de som står bak Tinder er mer opptatt i å tjene penger, enn å leke Kirsten Giftekniv og å matche folk?! 🤔

 

Nei. Ikke nødvendigvis. Det at man ikke lykkes i en (elendig) app, er ikke nødvendigvis fordi motparten har høye krav. 

Jeg finner det ALT FOR ENKELT å skylde på motparten når noe ikke går ens egen vei!!  

Det finnes mange andre forklaringsvariabler for at Tinder ikke virker. (For det stemmer stort sett; svært mange oppgir å ikke lykkes med å finne lykken på Tinder.) Det er ikke kvinners feil at menn over-bruker disse appene, og spammer de ned med både reelle – men ikke minst ureelle – forespørsler.

Jeg har aldri hatt noen Tinder-profil selv, men basert på venner og det jeg leser meg opp på, har jeg jo forstått at det finnes svært mange ulike folk på Tinder, med svært ulik tilnærming og ulike lyster. En god del menn ønsker faktisk å finne varig lykke – men svært svært mange prøver seg på Tinder kun for å finne en «fuck-friend». Ikke noe galt i det. Sikkert tilsvarende fra kvinnenes side. Men det kan fort bli vanskelig å sile ut de som kanskje kan være reelle dating-emner kontra de som kun er på jakt etter lek og morro. 

Ergo: Legg ned Tinder. Finn på noe annet. Men å skylde på kvinner, feminisme, eller lignende er total avsporing. Innse i stedet at Tinder ikke er stedet for deg

Vi elsker jo enkle løsninger. For all del. Og noe enklere enn å finne livsledsager bare ved å swipe på en telefon mens man ligger i sofaen, virker jo forlokkende. Kanskje litt for enkelt? Er det på telefon, liggende i en sofa, vi viser oss frem fra vår bestes side? Er det virkelig slik vi skal lokke og friste andre til å bli kjent med oss?! I think not!

Meld deg inn i en eller annen aktivitet. Spiller (nesten) ikke noe rolle hva. Men noe som innebærer at man kommer seg ut fra husets fire vegger! Veldedighet? Tur-gåing? Dykkekurs? Maling? Dans? Sjakk? Kor? Brettspill-klubb? Ymse lag/foreninger? Jobbe med barn? I don't know ... noe som korrelerer litt med egne interesser – eller som i det minste kan være en interesse du er åpen for å utforske. Formålet er å ha det kjekt der man er. Kanskje man da utstråler noe hyggelig, og kan finne en venn som igjen plutselig en dag introduserer deg for en singel venninne? 

Klart ... å bare sweipe i øst og vest på mobilen høres litt enklere ut da.. 

Er enig i å komme seg ut og slette appen. Eg vil tilføye, at å reise er helt magisk. Folk som reiser til utlandet åpner seg langt lettere enn alkohol på en fest i Norge. Folk tør å åpne seg for de vet at de mest sannsynlig aldri kommer til å se personen igjen. Eg har hatt vanvittig mange gode dype samtaler med folk på reise pga. de senker skuldrene og bare er seg selv, og det uten alkohol, og kl 12 om dagen.

Å forvente at drømmedama kommer gjennom en sveip fordi det skjedde med noen få prosent er vel å forvente å feile. Eg har aldri hatt Tinder selv, kanskje fordi eg føler eg ikke får vist noe som helst bak en kort tekst og et bilde.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest 82611...010
Investigator224 skrev (24 minutter siden):

 

Det var en svært lærerik opplevelse som ga meg mer respekt og forståelse for kvinner på nettdatingsider.

Det er ikke lett for dem heller.

 

Er kvinne,får mange matcher. Ingen skriver,og om noen skriver slutter samtalen etter litt. Er ikke i nærheten av å få til en date. Jeg er helt normal og en hyggelig person. Det er ekstremt frustrerende og ikke få noe positivt utfall når man virkelig ønsker å finne en partner. Man lurer på hva som er galt med en. Hvorfor skal man aldri lykkes? Er ikke kjærlighet for en osv. 

Bor i en liten by så er ikke stor utvalg her. Så hva skal man gjøre da? Bare gi opp og akseptere at kjærlighet er ikke for oss alle?!?

Anonymous poster hash: 82611...010

Lenke til kommentar
Gjest 82611...010 skrev (8 timer siden):

Er kvinne,får mange matcher. Ingen skriver,og om noen skriver slutter samtalen etter litt. Er ikke i nærheten av å få til en date. Jeg er helt normal og en hyggelig person. Det er ekstremt frustrerende og ikke få noe positivt utfall når man virkelig ønsker å finne en partner. Man lurer på hva som er galt med en. Hvorfor skal man aldri lykkes? Er ikke kjærlighet for en osv. 

Bor i en liten by så er ikke stor utvalg her. Så hva skal man gjøre da? Bare gi opp og akseptere at kjærlighet er ikke for oss alle?!?

Anonymous poster hash: 82611...010

Pass på at du har gode bilder. Hvis du er i hvert fall gjennomsnittlig attraktiv så burde det ikke være noe problem å få dates. Ta insj til å spørre om å møtes for å gå tur eller ta en kaffe i løpet av noen få meldinger hvis du føler at det er en "vibe".

Hvis du bor i en liten by så kan det hende du må flytte til en større by. Du kan jo ikke forvente å møte drømmemannen hvis du bor et sted hvor det nesten ikke bor andre.

Endret av Pame
  • Liker 1
Lenke til kommentar
leticia skrev (På 21.10.2023 den 11:29 AM):

Jeg benekter ikke det du sier her. Men hvordan hadde det vært for deg, hvis du som meg, den korte perioden jeg var på Tinder hadde fått 400 likes til dagen. Hadde ikke du også da swipet vekk stort sett alle basert på utseende (eller andre ting du likte ved personen). Ved så mange likes så trenger man faktisk ikke å "lete selv" i appen. Og det blir faktisk litt slitsomt etterhvert, slik at man gjerne swiper til venstre så ofte at man kan gå glipp av noen fine folk også.  Og bare så det er klart så hadde jeg kun bilde, ingen informasjon om meg selv, så mon tro om ikke menn også swiper kun basert på utseende, evt at de swiper på mesteparten av damene i håp om å få napp et sted. 

Mitt råd er å logge av appen, og møte folk i virkeligheten :) For i virkeligheten så velger kvinner menn basert på personlighet og ikke på utseende. Vi skal jo bo med denne mannen hvis det er et forhold vi søker, så da hjelper det ikke så mye om han ser digg ut men samtidig har en ræva personlighet (som f.eks at han mener feminister og likestilling er samfunnsfiende nummer 1). 

Litt av utfordringen er at dynamikken på datingmarkedet har endret seg nå etter Tinder. Stort sett alle jenter har tilgang på å date "fantastiske" menn fra Tinder, og da ønsker de ikke å date "vanlige" menn lengre, det blir for kjedelig. Det finnes alltid noen bedre på Tinder.

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Pame skrev (1 time siden):

Litt av utfordringen er at dynamikken på datingmarkedet har endret seg nå etter Tinder. Stort sett alle jenter har tilgang på å date "fantastiske" menn fra Tinder, og da ønsker de ikke å date "vanlige" menn lengre, det blir for kjedelig. Det finnes alltid noen bedre på Tinder.

Tinder skiller seg ikke så veldig mye ut fra hvordan det er ellers heller. De menn som jeg ville valgt vekk på Tinder ville jeg også ha valgt vekk om jeg hadde møtt dem face to face. Det finnes alltid noen bedre i virkeligheten også. 

Jeg tror du legger for mye i hvordan andre menn på Tinder er. Og samtidig henger deg opp i at damer vil ha sånn og sånn...Du må fokusere mer på deg selv og hvordan du kan lykkes. Hvis man tar utgangspunkt i at man uansett ikke når opp fordi sånn og sånn, så er det hele mislykket, og da kan man like så godt logge av fra appen. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest 82611...010 skrev (9 timer siden):

Er kvinne,får mange matcher. Ingen skriver,og om noen skriver slutter samtalen etter litt. Er ikke i nærheten av å få til en date. Jeg er helt normal og en hyggelig person. Det er ekstremt frustrerende og ikke få noe positivt utfall når man virkelig ønsker å finne en partner. Man lurer på hva som er galt med en. Hvorfor skal man aldri lykkes? Er ikke kjærlighet for en osv. 

Bor i en liten by så er ikke stor utvalg her. Så hva skal man gjøre da? Bare gi opp og akseptere at kjærlighet er ikke for oss alle?!?

Anonymous poster hash: 82611...010

Du vet at du ikke trenger å sitte og vente på at mannen skal begynne å skrive? Du kan også ta initiativ. Du bør kanskje utvide søkeområdet ditt litt. Hvis du bare sitter i en liten by og venter at noe skal skje, det funker svært dårlig. 

Mange skriver ikke, og slutter å skrive fordi de har funnet noen de heller vil skrive med /treffe. Det betyr ikke at det er noe galt med deg, det betyr bare at noen andre var mer interessante for dem.  Noen er også på Tinder bare for positiv oppmerksomhet (at noen har likt deg), du kan ikke forvente at disse skal begynne å skrive. 

Ønsker deg lykke til med å finne kjærligheten :)

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
36 minutes ago, leticia said:

Tinder skiller seg ikke så veldig mye ut fra hvordan det er ellers heller. De menn som jeg ville valgt vekk på Tinder ville jeg også ha valgt vekk om jeg hadde møtt dem face to face. Det finnes alltid noen bedre i virkeligheten også. 

Jeg er enig, tinder er en representasjon av hvordan dette samfunnet er. Man blir bedømt utifra fasaden. Du kan skrive så mye fine ord du vil på tinder profilen og ta de beste bildene du kan av deg selv, du er enten i eliten eller ikke basert på fasaden i dette samfunnet. Personlighet kommer i annen rekke, og derav ser vi alle brutte forhold og skilsmisser i det den beste tiden overfladisk sett er brukt opp hos den andre part. Hvis man ikke får matcher på tinder, hvorfor skal man forvente å få match face to face?

42 minutes ago, leticia said:

Du må fokusere mer på deg selv og hvordan du kan lykkes.

Hvis man er under 180cm i godt voksen alder, så kan man ikke gjøre seg høyere selv om noen på idiotisk og syrlig vis foreslår dette. Dette er en gjenganger av et absolutt krav. Har nok noe med at de forventer høyt individ = stor .... De bare bruker høyde fordi det høres finere ut å avslå noen basert på høyde. De kunne godt skrevet de vil ha noen med store hender, for å gjøre fadesen komplett.

46 minutes ago, leticia said:

Hvis man tar utgangspunkt i at man uansett ikke når opp fordi sånn og sånn, så er det hele mislykket, og da kan man like så godt logge av fra appen. 

Jeg er inneforstått med at jeg ikke uansett hva jeg gjør vil kunne nå opp i dette samfunnet. Men, min innsats til å bli den beste jeg kan være er mer enn nok for mange i utlandet! Så nei, jeg trenger ikke nødvendigvis logge av fra appen. Det er ikke appen sin feil at mange prioriterer fasade over kjerneverdier i dette samfunnet.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Colin. skrev (28 minutter siden):

Hvis man er under 180cm i godt voksen alder, så kan man ikke gjøre seg høyere selv om noen på idiotisk og syrlig vis foreslår dette. Dette er en gjenganger av et absolutt krav. Har nok noe med at de forventer høyt individ = stor .... De bare bruker høyde fordi det høres finere ut å avslå noen basert på høyde. De kunne godt skrevet de vil ha noen med store hender, for å gjøre fadesen komplett.

Dette sier vel helst mest om hvilke brød-hoder som befinner seg på slike apper. Så kan man tenke og ennå verre finne på å si at "alle damer er brød-hoder som bare bryr seg om det ytre". Da har man liksom grøtet seg komplett inn i en fortelling som egentlig starter med at man selv ikke har så veldig velutviklet hode eller strategi.

Felles for alle disse damene som setter slike ting som cm som et kritere, er at de prosjekterer sin egen virkelighet, og det er godt synlig fra deres egne bilder; Med duckface-faktor og byggteknisk korrekt oppbygging; sparkel, fuktsperre, grunning og 3 toppstrøk i fjeset, og dette ser de samme ikke-høye-nok mennene som 'crème de la crème', og føler seg nedstemt for å bli ekludert av hønsehjerne-klubben. Disse jentene vasker ikke fjeset, de dyp-renser det gjennom flere prosesser. Av en grunn! Men bildene blir jo så fine. Å dette skal likesom brukes i en utvelgesesprosess for en partner. 

Det du søker søker også deg, og finner deg. Det er garantert.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Pame skrev (3 timer siden):

Pass på at du har gode bilder. Hvis du er i hvert fall gjennomsnittlig attraktiv så burde det ikke være noe problem å få dates. Ta insj til å spørre om å møtes for å gå tur eller ta en kaffe i løpet av noen få meldinger hvis du føler at det er en "vibe".

Hvis du bor i en liten by så kan det hende du må flytte til en større by. Du kan jo ikke forvente å møte drømmemannen hvis du bor et sted hvor det nesten ikke bor andre.

Å bytte marked, er et smart triks for både menn og kvinner. Det lønner seg å være en del av kjønnsminoriteten, fordi det da er flere muligheter og mindre konkurranse. Eventuelt gjette på at det er underskudd på "din type kvinne" et sted og sikte seg dit. Men det er jo et større prosjekt...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...