Jump to content

knopflerbruce

Medlemmer
 • Content Count

  11754
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

knopflerbruce last won the day on March 4 2017

knopflerbruce had the most liked content!

Community Reputation

3379 :)

About knopflerbruce

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg rapporterte den, men det er jo ikke bevist at det er svindel. Dog kanskje de gjør en og annen undersøkelse?
 2. Kan være erstatningsvare etter en reklamasjon. Dog ikke i akkurat dette tilfellet. Forøvrig vet jeg ikke hvorfor den RTX-annonsen er oppe, jeg skrev til han en halvtime etter den var lagt ut og fikk aldri noe svar. Prisen er jo knallgod, den.
 3. Hva skjedde med testen? VI ble forresten akkurat lag nr 4 i verden i totalpoeng, 3 om en ikke tar med "anon".
 4. Kvittering trenger ikke være mer enn at det er kjøpt på bedrift, og uansett er utenfor garantitiden. Jeg hadde ikke betalt såpass som jeg selv indikerer, men så kjører jeg kortene til folding@home 24/7 og har mer behov for tryggheten i reklamasjonsretten enn en som gamer et par timer etter skolen innimellom Dog har jeg kjøpt hovedkort uten reklamasjonsrett noen ganger, fordi de normalt sett ikke dør av seg selv lenger.
 5. Sålenge folk stoler på deg når du sier at kortet fungerer, så trenger det ikke trekke ned prisen så enormt at det ikke er noen kvittering på plass. Sannsynligvis veier det opp for blokkens verdi, omtrent. Hvis det er det kortet som er priset til 4500kr, er min vurdering at prisen er riktig.
 6. Er det vanlig å ta av CPU-kjøler og skru på PCen for å vise heatspreader og RGB samtidig? Spør for en venn. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=167712325
 7. Rart de ikke gikk for 24 cores når de først var i gang. AFAIK, så er det fysisk 24 kjerner på disse chippene. Det var engineering sample Xeons ute med 24 kjerner da Xeon V4 kom, minnes jeg.
 8. QX9770 må vel ha kostet mer? Eller overtok den samme price point? Det var vel bare stock FSB og multiplier som i praksis var forskjellen, om jeg ikke husker feil. GPU i dag er noe annet enn før. Du ser det jo på hovedkortene, de fleste har en pcie 1x øverst, som er galematias når de større GPUene tar tre slotter - dersom en skal kjøre SLI uten vannkjøling. Tror vi kan trygt si at 3950X fungerer utmerket i et oppsett med en enkelt GPU, og at det er en god deal også der. Skulle dog gjerne sett en tilsvarende CPU for HEDT, da vi foldere trenger 2x slotter med 16 lanes om ting skal vare. Det finnes knapt noe nyere Intel-hovedkort under deres HEDT som er egnet til flere GPUer, og jeg kan ikke forstå hvorfor det skal være noe annerledes her. Det er ikke tvungent å kjøpe en 16-kjerner. Om Intel tilbød en 18-kjerner til LGA1151, så er vel det helt greit? Ikke at de har sjans i havet til å greie noe sånt (ref at de brukte omtrent 10 år på å greie mer enn 4c8t).
 9. Virkelig? Jeg har kjøpt noen dusin GPUer fra butikker, og de har aldri ankommet i en slik eske. Derimot, når jeg har fått review samples e.l. fra ASUS har de ankommet i en sånn eske.
 10. Han her må vel være en luring. Lukter jo lang vei at han har fått kortet fra ASUS i Nederland, altså ikke noe norskkjøpt kort slik han impliserer. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=167345101
 11. Da har vi vel fasiten. Begynt å legge inn remote PDU og nå i bula. Kan logge inn og skru av uttak og sjekke strømtrekk, bl.a. Handy stuff.
 12. Min tro hva den 8c/8t-U-saken kommer til å koste. Kunne godt tatt en sånn en som ny laptop, uten noe ekstra grafikkort. Om jeg MÅ game, tar jeg heller med meg en skjerm og et matx-kort. Selv det gamle (og nesten verdiløse) X99-oppsettet mitt er jo bedre enn laptoper flest.
 13. Du får hvertfall mva. Siden ingen av våre folkevalgte synes å bry seg om at du i praksis betaler samme avgift to ganger
×
×
 • Create New...