Jump to content

knopflerbruce

Medlemmer
 • Content Count

  11704
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

knopflerbruce last won the day on March 4 2017

knopflerbruce had the most liked content!

Community Reputation

3350 :)

About knopflerbruce

 • Birthday 11/27/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det jeg mente var vel mer synonymt med "tilgodelapp", men om man kaller det "gavekort" har det samme funksjon. Ser ikke hva som tilsier "WTF" her etter å ha lest posten din, for å være ærlig. Jeg var ikke klar over at de benyttet gavekort til slike ordningen som det du beskriver, og da kan en jo f.eks. spørre om gavekort lik salgsverdien på en erstatningsvare. Det skulle jo være ett fett for deres del.
 2. Har de begynt å gi ut sånt, og? Jeg håper RMA-avdelingen deres tar notis av det og tilbyr det som en option fremfor varer
 3. Noctuas løsning er god, absolutt. Men jeg syns faktisk at brakettene til Cooler Master også er fine, jeg kjørte lenge Hyper 212 på 2011 Narrow, som gikk helt fint fordi løsningen er fleksibel nok til at en kan snike til seg noen plasseringer av to av skruene på en diagonal.
 4. Når jeg leser begreper som "tweaket minne", så tolker jeg det dithen at det ligger endel fikling, noen BIOS-resets og heavy stabilitetstesting bak, ikke tre tastetrykk, F10 og Enter, og aldri noe ustabilitet som følge av minnesettings. Etter at jeg ble voksen begynte jeg å gjøre litt for mye på PCen til at jeg syns det er hensiktsmessig å kjøre noe annet enn det jeg virkelig forventer er 100% stabilt. Spesielt på minnefronten. Men om jeg skulle satt opp en dedikert gaming-PC, hadde jeg kanskje vurdert kravene til stabilitet annerledes, og akseptert sjansen for en BSOD på grunn av bittelitt ustabilitet som mindre viktig.
 5. Hvorfor kan ikke disse "superinnstillingene" være en XMP, om det er slik at dette er trivielt å få til for den jevne bruker? Jeg har brukt mine timer med dilling i BIOS for å tune minneytelse, og jeg er ikke med på at det er resultatet av et par dagsverks testing av ting og tang som definerer vinneren. Det kan godt være at en slik test er en del av grunnlaget for å vurdere noe slikt, men jeg kan ærlig talt ikke se hvorfor disse testene som er delt er problematiske når det viser helt realistiske scenarier for en sluttbruker. Om du skal vurdere hvor god en Mercedes er mot en BMW, så er det vel ikke en test med AMG vs M som definerer fasit, med argumentet "best tunet vs best tunet"?
 6. Jeg ramlet borti en luring som ikke er relatert til hardware. Polakk bosatt i Nederland som byr ca nypris for noe modelltog. Virker nesten litt suspekt. Men snakker for godt norsk til at det er google translate.
 7. Syns å erindre at jeg cashet ut for en 7900x e.l. på et sånt DNB-salg, og det tok sin tid før CPUen kom.
 8. Mon tro om han hadde kjøpt den selv til 13000 brukt. Spørs
 9. Den gikk meg hus forbi da jeg fikk 2x 10 minutter. Like gøy hver gang noen drar den "butikkene priser varene opp først, og ned til normalnivå". Dette, og Turbo-kortet til 9000-og-noe, er jo gode eksempler på at man får en fantastisk deal iblant, på Black Friday.
 10. Vel, du får bedre PPD/watt med 2080ti. Og om du vil ha blower, får du 2080ti til 2080 super-pris via lenken over.
 11. @Kjetil Lura https://www.elkjop.no/product/data/pc-komponenter/grafikkort/ASU2080TITU/asus-geforce-rtx-2080-ti-turbo-grafikkort?scid=Pricecomparison2988&utm_source=prisguiden&utm_medium=Pricecomparison&utm_campaign=prisguiden&utm_content=Computing
 12. Er det noen andre tilbud på HDD som er gode, utover den 12TB-saken, om en vil litt opp i størrelse (altså 8TB og over)? Også halvveis på utkikk etter noen billige, små SSD'er som bare skal holde til en basic Win 10-install, altså 120-256GB.
 13. Jeg liker generelt 1-3-5-7 (med full 16x på 1 og 5)-PCIe-layouten, og det Creator-kortet til ASRock er nok mitt førstevalg. Men, det kommer litt an på om den viften på selve hovedkortet lager mye bråk. Sånne HK-vifter har en lei tendens til å lide litt av at de er så tynne, og bli veldig hissige når de først spinner opp.
 14. Jeg tenker som så at det er oftere at GPUen belastes maksimalt (f.eks. ved gaming) over tid enn CPUen, spesielt med HEDT i maskinen. Så, den ekstra varmen er i mindre grad et problem for CPU enn GPU Jeg har forøvrig tenkt tanken å kjøre AIO på GPUen også, men jeg syns ikke disse tynne flisene av noen single 120mm-radiatorer som typisk følger med på MSI Sea Hawk o.l. er særlig tillitsvekkende. Fordelen med luftkjølte GPUer er at kjølerne kan være overdimensjonerte, som Trio-kjøleren. Kjører 38% fan med folding@home døgnet rundt (dog ikke på fullt ut 100% TDP, typisk ligger den noe under).
 15. Om du har en luftkjøler, dumper du jo all varmen rett i kassa. Det gjør jo senere at GPU-viftene vil spinne opp ekstra, fordi det blir varmere ellers i kabinettet. I tillegg blir det fort knotete om du skal inn og rote i PCen f.eks. ved bytte av GPU når du har en diger heatsink. Jeg pleier normalt sett å kjøre Hyper 212 på saker hvor CPUen ikke skal lastes hardt (typisk: folde-PCer), fordi den er liten nok til at jeg har god plass til å komme til PCIe-tabs e.l. For 24/7, kjører jeg Corsair H105 og dytter varmluften ut. Resultatet er en PC som er stille uansett hva jeg gjør (GPUene er 2080ti Trio og 1080 Strix på de to jeg bruker til everyday-type ting).
×
×
 • Create New...