Jump to content

knopflerbruce

Medlemmer
 • Content Count

  12087
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

knopflerbruce last won the day on March 4 2017

knopflerbruce had the most liked content!

Community Reputation

3483 :)

About knopflerbruce

 • Birthday 11/27/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg betaler på forskudd via husverten her. I fjor vinter bare "Du skylder meg 7000kr i strøm." Vi burde egentlig prøvd å lage en kampanje hvor vi får trekt fra disse strømregningene på skatten, syns jeg. Det er ikke noe dårligere bidrag rent økonomisk enn om man sender samme sum til Røde Kors.
 2. Det er forøvrig slett ikke uvanlig å hive eskene, så de av oss som kjøper og selger litt nå og da ramler titt og ofte borti folk som leverer kort i hånda i en plastpose og antistatisk, og that's it. Om du da må ha den sent land og strand rundt senere, blir det fort knotete. Dog er vel dusinet fullt litt mer for spesielt interesserte
 3. Det er ikke den verste "overprisingen" som er påstått her. Jeg plukket opp en pakke med sånne for 100kr/stk da jeg trengte noen, så jeg ville sagt du er litt over det jeg har erfart er markedspris - men det er ikke noen vits å hive sånt, i alle fall. Jeg har den oppe i en tab i tilfelle jeg skulle trenge fler, men 200kr/stk - da skal jeg være bra desperat.
 4. Vet ikke om førsteposten der oppdateres jevnlig, men AMP Holo går jeg god for. Men, sample size=1 er jo ikke allverden, dog har den aldri bikket 100 grader sålenge ikke rommet har vært over 30 grader samtidig.
 5. Jeg får et sånt, spørsmålet er om jeg skal selge det eller beholde. Komplett sendte meg et Vision OC sist, og det var helt forferdelig.
 6. Det fins grenser for hva en eske er verdt, men jeg kunne betalt 50-100 kroner om jeg hadde behov for dem. Det er ikke så enkelt å "custom lage" dem. Hvertfall vet ikke jeg hvordan Å snurre ting i bobleplast (utenpå antistatisk, selvsagt...) fungerer greit, men det skal mye bobleplast til før du ikke risikerer at IO-skiten f.eks. kan få seg en bøy, eller at noen kjølefinner blir bøyd.
 7. Merker strømregningen på lommeboken, ja. Ikke noen veldig god deal med kokvarm stue/soverom og samtidig skyhøy regning.
 8. Det går nok en god stund, ja. Her er en annen, interessant sak: https://www.elektronikkbransjen.no/bransjen-handel-juridisk/juridisk-kjopt-er-kjopt/212151
 9. Jeg måtte ta av en 2080ti selv pga temperatur. Et par halvdøde GPUer har også vandret over i grava, men det var bra bonus det året de fikk
 10. Skulle puttet noe i førstepost i denne tråden med en oversikt over hvilke tykkelser man trenger til hvert kort
 11. Jeg fikk et 3080 Vision OC i posten. Der mitt første 3080 har bare 90 grader minnetemp fortsatt, etter noen ukers bruk, er dette nye på 106 grader med bakplate som ikke er varm i det hele tatt. Hvordan kan det ha seg? Dette er da med vifter på 100% i et relativt greit temperert rom og kald GPU. Er dette en kandidat for litt "mekking", og eventuelt hvilke pads burde jeg skaffe?
 12. Samtidig er prisen de ba om helt normal for produktet, ref lanseringsprisen (jeg har f.eks. to stykk 3080 til 7999 i bestilling hos komplett). Syns ikke det er urimelig om de bestiller opp nok 3080 og heller taper et par tusen per stykk hvis de må betale mer nå enn i september for disse. Dette er et lansert produkt, og det er ikke utenkelig at en stor aktør får tak i en batch kort. Jeg er tilbøyelig til å godta et gavekort på, si, 10% av prisen av kortene som et plaster på såret. Men at de bare skal trekke seg fra avtalen uten noen form for plaster på såret, og et simpelt "beklager", er meningsløst.
×
×
 • Create New...