Gå til innhold

Pame

Medlemmer
  • Innlegg

    188
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

2 399 profilvisninger

Pame sine prestasjoner

91

Nettsamfunnsomdømme

  1. Litt av utfordringen er at dynamikken på datingmarkedet har endret seg nå etter Tinder. Stort sett alle jenter har tilgang på å date "fantastiske" menn fra Tinder, og da ønsker de ikke å date "vanlige" menn lengre, det blir for kjedelig. Det finnes alltid noen bedre på Tinder.
  2. Pass på at du har gode bilder. Hvis du er i hvert fall gjennomsnittlig attraktiv så burde det ikke være noe problem å få dates. Ta insj til å spørre om å møtes for å gå tur eller ta en kaffe i løpet av noen få meldinger hvis du føler at det er en "vibe". Hvis du bor i en liten by så kan det hende du må flytte til en større by. Du kan jo ikke forvente å møte drømmemannen hvis du bor et sted hvor det nesten ikke bor andre.
  3. VI har jo det når kvinner swiper på 5% av profiler og menn på over 50%. Som vi har vært inne på sikkert 100 ganger nå så dater kvinner kun en liten prosentandel som består av de mest ettertraktede mennene. Igjen så tror jeg du hadde hatt utrolig godt av å låne Tinder-profilen min en uke eller to og se hvor håpløst det egentlig er for de fleste menn. Kvinner swiper vekk stort sett alle, og det kun basert på utseendet.
  4. Den artikkelen du poster er ekstremt provoserende. Anbefaler å lese dette svarinnlegget https://subjekt.no/2023/04/03/det-dysfunksjonelle-datingmarkedet-rammer-menn-hardere-enn-kvinner/ Hun som har skrevet artikkelen har åpenbart aldri forsøkt å bruke Tinder med profilen til en gjennomsnittlig mann. Det er nemlig noe av det mest deprimerende og skadelige man kan utsette seg selv for. Som allerede nevnt 100 ganger i denne tråden så er det kun en svært liten andel menn som har noe som helst suksess på dating apper. Kravene til menn er ekstremt høye, ikke latterlig lave.
  5. Akkurat på Tinder så er det utseendet som avgjør, men i virkeligheten så er det andre ting som f.eks status o.l. som også spiller en viktig rolle.
  6. Det at begge har swipet på hverandre betyr absolutt ikke at begge er interessert. Jenter gidder sjelden å svare på meldinger når de har matcher med noen. Som regel bruker både menn og kvinner svært kort tid på å avgjøre om det blir et swipe til høyre eller venstre, så når man ser nærmere på profilen i ettertid så finner man ofte ut at man ikke er interessert allikevel. I tillegg så blir det slik med Tinder at kvinner har all kontrollen og ender opp med å kun date de 5% mest ettertraktede mennene, så stort sett alle menn blir eksludert og blir psykisk skadet av å bruke appen.
  7. Det at flere og flere er single er jo utvilsomt også en betydelig faktor.
  8. Den relativt lille studien der viser vel hovedsakelig at Tinder fungerer dårlig for stort sett alle.
  9. Med hensyn til fruktbarhetstall så er det en absolutt nødvendighet at vi får færre single.
  10. Nei. Stort sett alle har et behov for å føle på intimitet og romantisk kjærlighet.
  11. Datingforsker Mads Larsen hevder at det er 5%, så da går jeg ut fra det. Den trenden vi har sett de siste årene er at det er et fåtall menn som har ekstremt mange seksuelle partnere, og nå en stor og voksende andel menn som level i sølibat. Tror dessverre ikke det med 80-20 gjelder lenger, det hadde jo vært mye bedre enn dagens situasjon.
  12. Mange kvinner ønsker seg fortsatt kjæreste. Det som har skjedd nå er at siden de har mulighet til å date disse top 5% mennene som ikke ønsker noe seriøst med dem, så vil de ikke gå tilbake til å date "vanlige" menn, for det blir nå for kjedelig nå som de først har fått smaken på disse veldig attraktive mennene. Da velger de heller å melde seg ut og være single, selvom de i utgangspunktet ønsket seg kjæreste.
  13. Enig at det er diskusjon for en annen tråd, men det å ta inn masse innvandrere og skulle gi disse bostøtte, voksenopplæring osv. koster ekstremt mye. I tillegg så kan det by på store utfordringer dersom de ikke blir integrert på en god måte. Da kan det oppstå utenforskap, parallellsamfunn og økt kriminalitet akkurat som i Sverige.
  14. Effektiv måte å skape samme situasjon her som i Sverige. Ta inn masse innvandrere på kort tid som vi ikke har ressurser til å integrere i samfunnet.
  15. I 2022 ble det født 1.41 barn per kvinne, som er det laveste tallet som noen ganger er målt i Norge. Vi trenger at det fødes 2.1 barn per kvinne i Norge for å opprettholde befolkningsstabilitet. Det er veldig kort tid til dette blir et enormt problem.
×
×
  • Opprett ny...