Gå til innhold

Black Friday & Cyber Monday 2018


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Grei pris på Bamix hos Kitchn nå. Eneste stavmikseren som gjelder, at folk klarer å eie noe annet uten å gråte seg i søvn hver kveld er meg en gåte.

 

Jeg har bamix swissline, og det er den mest oppskrytte stavmikseren jeg noen gang har vært borti. Heldigvis kastet jeg ikke min 10+ år gamle bosch når jeg kjøpte bamix slik at jeg fortsatt har en fungerende stavmikser i hus.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Litt nisje, de som er i markedet for dette kjenner kanskje allerede til det, men: Gjennomførte nettopp et av mine planlagte BF-kjøp i år: Krikzz.com har 20% på alle sine flashcarts til gamle konsoller.

Nå har jeg til NES, SNES, N64, Mega Drive, Gameboy og GBA, noe som vil si at jeg kan spille så å si (med noen få unntak) alle spill noensinne utgitt til disse konsollene, akkurat som om jeg skulle hatt originalkassettene. Ikke noe emulatordritt, altså, og ja, det feier gulvet med Retropi-en din også.

Endret av Isbilen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Lurer på hvorfor Norge har vært så hard på "Black WEEK"
Ser blant annet elgiganten.se/dk og power.se/dk ikke kjører dette, men venter til fredag (eller sent torsdag). Men om en konkurrent kjører dette vil vell alle kjøre dette.
Antar Elkjøp/Power/Komplett har solgt mye mer siste dagene enn det CDON og Netonnet har gjort

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...