Jump to content

Nedward

Medlemmer
 • Content Count

  5757
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1783 :)

About Nedward

 • Birthday 07/17/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24300 profile views
 1. Du er inne på noe, men ikke helt. Det kan tenkes at det har blitt produsert amoniumsulfat hvis det er et koksverk der. Koks brukes til produksjon av stål. Når du lager koks får du også ammoniakk, som du kan reagere med svovelsyre for å få amoniumsulfat, som da er gjødsel.
 2. At Erdogan krever endring i Sverige er i det minste noe som er mulig å gjennomføre. Men at at Kroatia skal ha en lovendring i et naboland som ikke engang er med i NATO er helt søkt.
 3. Fra Dagbladet: Dagbladet og hun dama får det til å virke som om at det blir en krig. Realiteten er at det blir mer militær aktivitet langs grensen til Finland. Men det er uansett ingen som verken er redd for eller imponert av Russland sine "militærtekniske" responser. Virker som verneplikten i Russland best sammenlignes med russetiden i Norge. Man reiser rundt på fylla i et gammelt vrak med like klær som de andre i gjengen.
 4. Det er vel underforstått (i Russland) at han er blitt utsatt for tortur og trusler.
 5. Tenkte det samme i går. Får stort sett alltid den minste premien. Har vel fått én gullbar, noen støtdempere og muligens en bil. Utover det, den minste premien. Alltid.
 6. Sanksjoner virker. Om Ukraina ikke tar dem på salgmarken, så tar de hverandre i trafikken.
 7. England har også gitt garantier. Og så mener jeg å ha lest at Frankrike også har kommet med lovnader. Når det gjelder agendaen til Erdogan, så er det helt klart problematisk at det er kurdere i den svenske regjeringen. Men én annen variant kan være at han har en plan for fred. Det vil være et godt kort om han kommer til Putin og sier "jeg kan garantere at Sverige og Finland ikke blir NATO-medlemer dersom det sluttes fred i Ukraina". Det siste er selvfølgelig spekulasjoner fra min side. Men sett i lys av at Erdogan sannsynligvis er den eneste statslederen av betydning innenfor NATO-sfæren, som i tillegg har hatt et relativt nært forhold til Russland, så kan det gi litt mening at han får noe ut av noe slikt.
 8. Likevel er det KUN Russland som fantaserer om bruk av atomvåpen. Det har liksom blitt Medev sin greie, å stadig påminne om at det kan bli atomkrig. Det er kun på russisk underholdningsprogrammer at man fantaserer om å sprenge andre land med atomvåpen. I vesten snakker vi ikke om det engang. Vi har ikke lyst til å krige mot Russland. Det er Putin som er redd for å miste plassene sine. Derfor snakkes det om atomvåpen. De eneste sosiopatene er Putin og vennene hans. Som tillater systematisk voldtekt av ukrainske barn for å ikke miste palassene sine. Å kalle soldatene som var i Butsja for helter, det gjorde Russlands ledere. Tenk å være så ondskapsfull. I alle andre land ville disse soldatene fått straffen sin. Men ikke i Putins Russland. Der er dem tydeligvis helter. Er det rart at samfunnet i Russland er 30 år bak resten av Europa?
 9. Den russiske kulturen under middelalderen stammer fra Kyiv. Likeså det kyrilske alfabetet og den ortodokse tro ble spredt i de slaviske områdene fra Kyiv. Hva er da Russland? Jo, det er en kultur skapt av ukrainere. Dessuten ble ikke Ukraina en del av Russland før utpå 1800-tallet. Du får finne ut hvor langt tilbake du vil spole, men faktum er at det landet som er dagens Russland består av et betydelig antall områder som overhodet ikke er russisk, identifiserer seg som russisk men som har blitt tatt med makt og utsatt for folkemord og blitt kuet til lydighet. Når det gjelder NATO er det ingen selvfølge at Russland skulle føle seg truet. Det er Putin som sier at Russland skal føle seg truet, fordi demokrati (som er en forutsetning for å bli en del av NATO og EU) er farlig for Putin og kleptokratene hans.
 10. Bildet viser tydelig forskjellige doktriner. Finland har over 10 ganger flere artillerikanoner enn Sverige og et heimevern som er stort. Svenskene derimot har mer fly. I tillegg har de stormpanservogner enn Norge og Finland har til sammen. Dog er jeg rystet over størrelsen på forsvaret til Latvia og Litauen. Ser ut som det er meget underfinansiert. Sverige og Finland, sammen med Norge er langt fra en ubetydelig motstander. Russland har lykkes med å starte et opprustningskappløp som de aldri kan vinne.
 11. Det er ikke noe å bekymre seg veldig for. Oppslutningen i vesten vil forsvinne den dagen Ukraina systematisk angriper sivile. Så lenge det er snakk om sivile som uheldigvis oppholder seg ved strategiske mål (oljedepot o.l.) eller noen få som blir fanget i kryssild eller rett og slett bare var der et bomskudd havner er det ikke en krigsforbrytelse eller noe som kunne vært unngått. De har en tabbekvote, på lik linje med samtlige vestlige land som har sluppet demokratiske bomber i dem 3. verden. Sagt på en annen måte: Det er vel ingen i Norge som mener luftforsvaret er krigsforbrytere selv om de drepte sivile i Libya. Det samme gjelder for Ukraina.
 12. Det kommer en form for fredsavtale etterhvert, men det er vanskelig for Ukraina å framforhandle noe de kan leve med hvis Russland okkuperer mye land, i motsetning til hvis de har drevet russiske styrker tilbake. Jeg tviler sterkt på at Ukraina har noen ambisjoner om å få tilbake Krim, kanskje de vil la Donbass gå (altså grensene 24. Februar). Men de kommer aldri til å kunne godta at Kherson går til Russland f.eks. Det jeg antar skjer er at Ukraina prøver å kjempe seg til en bedre forhandlingsposisjon.
 13. Det er helt feil. Jeg får ikke engang vite hvem som er registrert bosatt på eiendommen jeg selv eier og bor på. Fikk med nød og neppe vite hva antallet var.
 14. Nedward

  Melde Flytting

  Mulig du også må logge deg inn på nav.no og endre der også. Jeg fikk i alle fall erfare at NAV og folkeregisteret ikke "snakker" sammen.
 15. Kjenner dem identiteten din? Hvis dem ikke har personnummer eller passnummer på deg er det ingen praktisk mulighet til å spore deg opp. Utover det, kanskje du burde kontakte jusstudenter eller en advokat. Du har sannsynligvis rett til fri rettshjelp og juridisk råd.
×
×
 • Create New...