Jump to content

U1ven

Medlemmer
 • Content Count

  1487
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

361 :)

About U1ven

 • Birthday July 17

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det er feil @DiskusDød. Disse visirene er ikke til engangsbruk. Vennligst del dette skjemaet med helsepersonell og andre som har behov for smittevernutstyr. Det har kommet over 1500 bestillinger, så jeg synes ikke du skal undervurdere behovet. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9Flxisa1F9z-B_TDSi9XicHnCIM2AnquBlrIVhmrbHXuU2A/viewform
 2. 3D-printere for assistanse til helsevesenet under Covid-19: https://www.facebook.com/groups/245163093310432/about/ Sjekk link. Noen som vet om det er noen creality skrivere på tilbud i Norge? Ender 3 pro? Ender 5? CR10/20?
 3. To gjeterhunder, Australian Shepherd (på størrelse med border collie). Budsjettet er maks 400k, hvis vi ikke kan få tak i en elbil så går vi for en billigere fossilbil.
 4. Vi har blitt tilbudt Hyundai Kona med levering til sommeren. Ville dere byttet ut denne bilen? Andre aktuelle biler med kampanje nå? Må ha romslig plass til 2 hunder i bagasjerom.
 5. Får en fortsatt tilbake moms og toll ved kjøp av 3d printer på banggood.com? Hvilken garanti må man isåfall kjøpe? Ender 3 pro til ~1800 der nå, må vel være et godt kjøp? Vurderer å kjøpe to
 6. Noen her som tørker filamentet med en dehydrator? Sikter til de som er ment for å tørke mat o.l. Er på jakt etter en dehydrator som kan tørke filament opptil 30cm i diameter og 15cm i høyden.
 7. Noen som har noe å anbefale ift varmepumper? Både mtp butikk, modell og tilbud
 8. Hvor kjøper dere filament? Er det mange her som importerer fra alibaba eller lignende? Clas?
 9. Power/Elkjøp med p30 pro til 4990,- nå.
 10. 26 år, vil gjerne prøve å delta i liga. Deltok første året, men har ikke spilt i turneringer/liga siden. Vil gjerne ta det opp igjen, så gjerne ta kontakt. Se hele utlysningen på Gamer.no
 11. Takk for svar, begge to. Det var det jeg håpet på og ville høre. Bor langt utpå landet, så kan være vanskelig å få seg jobb her uten lang pendlevei, derfor delvis ønskelig med hjemmekontor, men vi får se. Jeg er ihverfall motivert, tenker at det er det viktigste.
×
×
 • Create New...