Jump to content

ili

Medlemmer
 • Content Count

  286
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ili last won the day on June 26 2018

ili had the most liked content!

Community Reputation

217 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

5350 profile views
 1. Jeg har alltid tenkt at det er lurt å sette deg selv i hans sko før du dømmer. Her har du en mann som har vært i et 20+ år langt dårlig forhold som endelig er blitt singel. Hadde det vært meg så hadde jeg og tenkt på sex. Da har du noen muligheter. Du kan prøve deg i Norge, men det er nok utrolig vanskelig når du vil ha deg noe på den alderen og uten å ha datet på 20+ år. Så da har han hørt om de som finner seg Thai damer og gjør det samme. Da er det helt naturlig at samtalen er full av sex. Det hadde nesten vært helt merkelig om den ikke var det. Når det kommer til at han var stolt av å finne noen og viste det til dere hørtes veldig respektløst først. Men hvem vet. Kanskje mor di har sagt til han at han aldri kommer til å finne noen? Eller kanskje han faktisk var glad for å vise det. Er faren din en som vanligvis har såret deg før uten grunn? Hva er grunnen til at han ventet så lenge med å skille seg? Min far, som er verdens snilleste, ventet til meg og brødrene mine var voksne og flyttet hjemmenfra før han skilte seg med moren min. Selv om han var ulykkelig i forholdet. Han fant seg noen i Filippinene. De første ble han lurt ganske godt av, men han fant seg etter en stund ei god dame som han giftet seg med. Det viste seg at hun ikke var så god, og de skilte seg etter hun var utro. Men han hadde noen flotte år med hun. Og det var fint å se han så lykkelig igjen. Mitt råd er: Ikke vær så rask med å dømme. Prøv heller å tenk på at faren din er en mann. Og heller vær glad for at han er lykkelig. Men gjerne advar han om gold diggers som blør menn tomme for penger, men si at du støtte han om han finner seg ei god der nede. Eller si at han kan leve livet litt uten å knytte seg for mye.
 2. Det er mandag, men er det noen nettbutikker som faktisk har cyber Monday salg? Har ikke sett noen enda. Ja kom visst noen nå. Var bare et par minutter forsinket.
 3. Jeg vil gjerne ha muligheten til å se flere tråder på første side slik som før. Å bare kunne se 8 tråder og at de tar såpass stor plass er virkelig kjedelig.
 4. Jeg har vært i lignende situasjon. Firmaet jeg jobbet i skulle lansere et produkt i 3 nye land. I den forbindelse trengte vi noen som kunne oversette tekster fra norsk til engelsk. Vi hadde ansatte klare i de 3 landene og de skulle fortløpende oversette til sine respektive språk fra engelsk. Så vi hyrte inn den beste kandidaten, en litt fyldig dame. Rett etter ansettelse sa hun at hun var gravid og ikke kunne jobbe mye. Skapte store problemer for oss.
 5. Nå finnes det så mange forskjellige laptopper. De laptoppene som lader med USB-c kan vanligvis bruke en USB-c powerbank. Men det krever at powerbanken kan gi ut nok watt (volt/amp). For de som bruker vanlig stikkontakt må du jo ha uttak på powerbank med 230 volt spenning. De er stort sett større og dyrere.
 6. Første prioritering burde være å fjerne taxiene fra kollektivfeltet. De har ingenting der å gjøre. Er jo den mest forurensende måten å kjøre på.
 7. Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil. Du må lære deg å ta hensyn. Snakke over nettet, høre på musikk fra laptoppen osv kan du gjøre på rommet. La han få se litt på tv.
 8. Ja har spurt om det går ann å fjerne. Men neida. Det var umulig
 9. Min sønn har ice junior og det er helt håpløst. Dersom han kommer til en plass hvor telia er bedre enn ice så mister han nett. Og får det ikke på igjen før han tar på flight modus og tilbake igjen. Om han er heldig.
 10. Har aldri brydd meg så mye om kosmetiske, men var gøy med solo mode. Vant de 4 første gamesa, før det gjekk dårligere.
 11. Skulle ønske jeg hadde fått med meg de siste rundene. Noen som vet når de neste er i aksjon?
 12. Nå kjører de HD i disse testene. Øker du oppløsning, så senkes forskjellen. Og er veldig stor forskjell på CPU krevende spill og ikke. Så det er nesten ikke forskjell dersom du tar høyere oppløsning i spill som ikke er CPU krevende. Mens i CPU krevende spill med lavere grafikk så er det kanskje halvparten fps med en 8 år gammel CPU vs en ny en. Er ganske imponert av hvor godt 2600k holder seg eg.
×
×
 • Create New...