Jump to content

ili

Medlemmer
 • Content Count

  360
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ili last won the day on June 26 2018

ili had the most liked content!

Community Reputation

244 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

7667 profile views
 1. Noen som vet hvilken type skilpadde dette er?
 2. Tanken er at det skal ta over for champions league. En liga/turnering der de samme møtes hvert år +noen andre spesielt inviterte. Istedenfor champions league hvor det er de med beste plassering i ligaene som får møtes. Det er litt den "samme hvert år uansett" vs "de som gjør det best & alle har mulighet i teorien".
 3. Ah ser sånn ut ja. Takker
 4. Hva er denne skolopender-aktige skapningen jeg og sønnen min såg på stranda. Den krøyp ut av forskjellige hull i sanden og kikket før den smatt ned igjen.
 5. ili

  Antall måltider og overvekt

  Som KLM sier så fungerer hoppe dietten bra. Hopp over lunsj. Hoppe over kvelds. Tester selv OMAD nå med godt resultat. One meal a day.
 6. Det gjelder alle. Men vi feirer en spesifikk ting. Norge. Det er flott at folk fra alle nasjoner vil feire med oss. De kunne teipet flagget sitt sammen med vårt feks. For å vise sin opprinnelse og vise at de er med og feirer Norge. Her er et annet eksempel siden du er opphengt i 1 Vs mange: folk med “all life matters“ faner i “black life matter“ demonstrasjoner.
 7. Å vifte med andre flagg enn norsk flagg på 17. mai er som å gå i bursdagsfeiring hos noen og så begynne å synge bursdagssang til deg selv. Selv om din bursdag er en helt annen dag. Det er ikke ulovlig, men det er ikke gode manerer.
 8. Jeg kjenner mange som har vært veldig aktiv. Gode idrettsutøvere. Og om de fortsetter å spise det samme som de gjorde når de var aktive når de slutter å være aktiv så blåser de opp veldig fort.
 9. Jeg har vært vakt før med telefon og fikk da 100 kr timen de timene jeg ikke var på jobb (1600/2400 kr i døgnet) og vanlig lønn om jeg faktisk ble oppringt. Du kan jo foreslå det.
 10. First they came for the Communists And I did not speak out Because I was not a Communist Then they came for the Socialists And I did not speak out Because I was not a Socialist Then they came for the trade unionists And I did not speak out Because I was not a trade unionist Then they came for the Jews And I did not speak out Because I was not a Jew Then they came for me And there was no one left To speak out for me
 11. Er det noen nettbutikker som faktisk har black friday tilbud? Eller er det bare black week?
 12. ili

  Hvilken fisk?

  Ja ser ut til å stemme. Takk takk.
 13. ili

  Hvilken fisk?

  Min 4 år gamle sønn fant denne fisken blant noe tang og tare i strandkanten idag. Noen som vet hvilken type fisk det er?
 14. Jeg fant en stein i strandkanten og hadde lyst å hive den i akvariumet etter eg har kokt den. Men jeg lurte på hvilken stein dette er og om det er trygt?
 15. Eg har faktisk gjort det slutt med ei pga hun klippet seg kort når hun hadde veldig fint langt hår når vi ble sammen. Vi hadde bare vært sammen i noen uker og dette var når eg var 13 år (som er veldig lenge siden).
×
×
 • Create New...