Jump to content

ili

Medlemmer
 • Content Count

  349
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ili last won the day on June 26 2018

ili had the most liked content!

Community Reputation

240 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

6918 profile views
 1. ili

  Hvilken fisk?

  Ja ser ut til å stemme. Takk takk.
 2. ili

  Hvilken fisk?

  Min 4 år gamle sønn fant denne fisken blant noe tang og tare i strandkanten idag. Noen som vet hvilken type fisk det er?
 3. Jeg fant en stein i strandkanten og hadde lyst å hive den i akvariumet etter eg har kokt den. Men jeg lurte på hvilken stein dette er og om det er trygt?
 4. Eg har faktisk gjort det slutt med ei pga hun klippet seg kort når hun hadde veldig fint langt hår når vi ble sammen. Vi hadde bare vært sammen i noen uker og dette var når eg var 13 år (som er veldig lenge siden).
 5. Eg synes det kommer an på situasjonen. Trudde hun du kom til å like det eller ikke? Dersom hun hadde grunn til å tru at du kom til å like det så er det en fin overaskelse. Hadde hun grunn til å tru at du kommer til å hate det så er det ikke fint gjort.
 6. Ta det med rema, visst ikke ta det med en avis. De liker slike saker.
 7. Vel det er noen gaming tastatur og mus hvor du kan lagre macroer og lignende. Meeen regner med det ikke er det du bruker
 8. Nå har du ihvertfall lært at det første du gjør når du flytter inn i ny leilighet er å lage 3 kopier av nøklene og bruke de. Og så sparer du de du fikk slik at du har de når du skal levere tilbake
 9. BTW for de som ikke vil spytte ut full pris, så kan du ta 1 mnd med EA pro plus til 150 kr.
 10. Vel eg håper du snart forstår at menn kan ha maaaaange under seg på rankingen som de leker med. Og det er det som skjer her. Du har funnet en over deg som liker å leke med deg, men ikke noe mer. Samme med ONSene dine. Selvsagt er han og de andre bedre enn de andre som du egentlig har sjanse til å få noe seriøst med som er på ditt nivå og ned. Jo fortere du skjønner det og finner noen som du har sjanse på, jo fortere kan du få et fast forhold.
 11. Eg kjøpte nesten LG C9 Oled som sikkert er en tidligere versjon av den du nevner der. De hadde litt lavere Input lag og hadde skikkelig Hdmi 2.1 for 120 Hz @ 4k. Men gjekk for QLED pga lys styrke og ikke fare for burn in var viktigere for meg enn veldig dyp svart og litt bedre for gaming. Begge er veldig gode valg.
 12. Eg kjøpte en Samsung Q90r 65" for et par år siden. Den er 4k med opp til 120 Hz (gjennom egen instilling). Er konge å spille på. Egentlig trengs HDMI 2.1 for ekte 120 Hz på 4k. Så det er noe du kan se etter. Det er og viktig at TVen har gaming mode med lav input lag. 8k trur eg blir veldig unødvendig. 4k er så pass små piksler på at eg trur det blir vanskelig og se forskjell. Plus selv med 3090 til 20k+ kr så får du ikke god fps.
 13. Nei, men de fleste spiller ikke igjennom et 75 timers spill på 75 timer heller. De sover litt, spiser litt osv. Eg pleier binge et spill eg liker godt på 75 timer på en uke kanskje. Men de fleste eg kjenne bruker kanskje 2 måneder eller mer på et slikt spill. Og om de liker det så spiller de av og til igjennom det en gang til et par år etter på. Og noen år etter det igjen. Jeg bare påpekte at måten du fremstilte det på ble helt feil. Og igjen så prøver du å dra det litt langt med å spør om de spiller det hver dag i 20 år. Du prøvde å lage ekstremer med en dårlig sammenligning med bil og jeg påpekte feilene i den sammenligningen. Det er mange spill som varer ganske lenge. Eg elsker gamle rollespill som feks baldurs gate og har spillt de flere ganger gjerne 10+ år etter de ble lagd. Min sønn på 3 år såg akkurat noen youtube videoer av portal av valve. Så eg sjekket på steam og eg hadde portal og portal 2. Så eg installerte det igjen og han elsket å spille et 11 år gammelt spill.
×
×
 • Create New...