Jump to content

ili

Medlemmer
 • Content Count

  297
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ili last won the day on June 26 2018

ili had the most liked content!

Community Reputation

220 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

5619 profile views
 1. ili

  Lite sex i fohold

  Sex med deg selv? Kjøp noen leketøy til henne som hun kan bruke mens dere har sex? HJ? BJ? Er mange muligheter
 2. Gi han jobben. Er så lei gnålet til journalistene. Han er den best kvalifiserte og fortjener den.
 3. Det burde bare vært et norsk språk der både bokmål og nynorsk formene er lov. Hadde gjort ting mye lettere.
 4. Hvilken slange er dette? Eller er det stålorm? Er filmene stålorm og bildet av en huggorm/buorm? Tatt på sykkelsti med et par ukers mellom rom, men nesten samme plass. VID_20200721_170516.mp4 VID_20200721_170541.mp4
 5. Hos de butikkene jeg har vært på har jeg aldri sett at de overvåker deg eller har tatt ut noen til kontroll. Men hadde ikke hatt noe imot det dersom det fører til mindre nasking og lavere priser.
 6. Enda et bevis på forferdelig straffesystem i Norge. Jeg synes det er riktig med straff i denne situasjonen, men at det er lovlig å sette 9% rente er ubegripelig. Summen på 6.5 millioner er og såpass høy fra før at det er umulig å betale tilbake for noen i dine sko. Her burde det vært maks halvparten og ikke lov til høyere en markeds rente. Hva som skjer er at det er ingen vits for deg å ha lovlig inntekt resten av livet. Så kreditorene får ingenting da noen i dine sko vil leve på sosial stønad / uføretrygd resten av livet på skattebetalernes regning. Tenker de fleste ender opp med et liv med kriminalitet. Jobbe svart, jobbe under noen andre sitt navn eller som sagt flytte til utlandet. Nå håper jeg at du ikke tyr til kriminalitet, men heller kreative løsninger.
 7. Dette er sånn som blåses stort opp i media om du gir saken til de. Husker det var butikker som kalte inn ansatte til "dugnad" jobbing på helligdager som de ikke fikk betalt for.
 8. Når jeg gjekk på ungdomskolen og videregående var det ofte sånn "minimum 2 sider på innlevering" og prøvene gjekk mye på det samme. Skriv så mye du vil og mye er bra. Når jeg tok master var det heller "maks 20 sider på innlevering". Her vil de fleste vise mye, men er heller viktig å vise at du faktisk kan med litt mindre tekst. Så din tid kommer. Hold ut.
 9. Vi har hatt ny ansatt som har startet i vår bedrift. Hun hentet PCen på jobb og fikk logget på. Resten av opplæring og oppsett tok vi remote mens hun var hjemme. Det er jo spesielle tider og er litt annerledes, men fungerer.
 10. Det som kan være greit er å teste ut litt builds i early access, og så bestemme seg for en som du bruker når spillet blir lansert.
 11. Jeg har alltid tenkt at det er lurt å sette deg selv i hans sko før du dømmer. Her har du en mann som har vært i et 20+ år langt dårlig forhold som endelig er blitt singel. Hadde det vært meg så hadde jeg og tenkt på sex. Da har du noen muligheter. Du kan prøve deg i Norge, men det er nok utrolig vanskelig når du vil ha deg noe på den alderen og uten å ha datet på 20+ år. Så da har han hørt om de som finner seg Thai damer og gjør det samme. Da er det helt naturlig at samtalen er full av sex. Det hadde nesten vært helt merkelig om den ikke var det. Når det kommer til at han var stolt av å finne noen og viste det til dere hørtes veldig respektløst først. Men hvem vet. Kanskje mor di har sagt til han at han aldri kommer til å finne noen? Eller kanskje han faktisk var glad for å vise det. Er faren din en som vanligvis har såret deg før uten grunn? Hva er grunnen til at han ventet så lenge med å skille seg? Min far, som er verdens snilleste, ventet til meg og brødrene mine var voksne og flyttet hjemmenfra før han skilte seg med moren min. Selv om han var ulykkelig i forholdet. Han fant seg noen i Filippinene. De første ble han lurt ganske godt av, men han fant seg etter en stund ei god dame som han giftet seg med. Det viste seg at hun ikke var så god, og de skilte seg etter hun var utro. Men han hadde noen flotte år med hun. Og det var fint å se han så lykkelig igjen. Mitt råd er: Ikke vær så rask med å dømme. Prøv heller å tenk på at faren din er en mann. Og heller vær glad for at han er lykkelig. Men gjerne advar han om gold diggers som blør menn tomme for penger, men si at du støtte han om han finner seg ei god der nede. Eller si at han kan leve livet litt uten å knytte seg for mye.
 12. Det er mandag, men er det noen nettbutikker som faktisk har cyber Monday salg? Har ikke sett noen enda. Ja kom visst noen nå. Var bare et par minutter forsinket.
×
×
 • Create New...