Jump to content

MrMidget

Medlemmer
 • Content Count

  890
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

123 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så har de ganske mange flere innbyggere i USA også da... Blir helt feil å sammenligne
 2. Fått meg Galaxy Watch 4 og satt den opp med eSIM fra Chili Mobil Alt virker til å være satt opp riktig på klokka (Jeg kan ringe\ta imot tlfern samt sende\motta meldinger) uten at tlfen min står på. Problemet derimot er at Galaxy Wearable appen konstant gir beskjed om at eSIM ikke er satt opp og heller ikke kan settes opp Har prøvd alt utenom å fjerne abb fra klokka da jeg må konfigurere på ny (Og dette koster 99kr å gjøre... ) Noen som har tips ?
 3. Så det de fleste gjør her er å bestille et annet kort til 2x prisen så skal dere liksom få mellom beløpet fra Elkjøp kortet dere kjøpte til 8k og det nye rådyre dere kjøpte i dag? Blir overrasket om dette går igjennom..
 4. Her hadde jeg rett og slett tatt kontakt med familien bak ryggen på han og sjekket hva som faktisk er galt. Dere er voksne personer (Dere har tross alt et barn sammen som også vil møte beste \ ste-foreldre?) Om du ikke gjør det bør du dumpe denne fyren med en gang.. å la deg sitte alene på julaften gråtende uten en eneste lyd er helt fullstendig uaktuelt..
 5. Jeg gikk nettopp av i et sameie selv og stod da som styremedlem.. Jeg kunne ikke bli valgt bort før det kunne stemmes på nye styremedlemmer.. Dette måtte altså på plass før jeg kunne bli valgte bort ( jeg flyttet men møtet måtte fortsatt bli holdt før jeg kunne gå ut)
 6. Jeg kjøpte en surface pro 2 av power for mange år siden Denne leverte jeg inn på reklamasjon og fikk ny 1 gang. Samme problem oppstod så igjen 1 år senere. Jeg fikk da enda en ny maskin (surface pro 4) Samme problemet jeg hadde oppstod faktisk på surface pro 4 og det var da gått over 5 år siden original kjøps dato. Jeg fikk derimot hevet kjøpet og fikk hele beløpet tilbake igjen fra power uten noe problem. Surface pro 2 kjøpte jeg i 2013 Jeg fikk ny surface pro 4 i 2017 og da med ny kvittering (nye 5 år) 2019 fikk jeg hevet kjøpet ergo.. om power her gjorde riktig med meg så bør OP få ny stol
 7. Jeg får e-post med status på ordre direkte fra Samsung ja Fikk også oppdatering tilsendt på e-post fra DHL med pakken Jeg fikk forresten budsa i pakke utenfor huset i dag.. Veldig imponert en så lenge over kvaliteten på dem.. gode å ha i øret også lekende lett å sette opp
 8. blir lit langt å kjøre fra stavanger til porsgrunn for dette Takk for link uansett!
 9. Har du eksakt link på den du kjøpte ?
 10. hvilke skruer benyttet du? Dette ser eksakt ut som jeg ønsker hos meg
 11. Passer fint hos meg, men nå går jeg for det meste i joggebukser om dagene - men ja, den er noe stor
 12. Jeg kommer fra Sony Xperia 1 Mk2.. har ingenting negativt med denne telefonen i forhold til xperiaen, snarere bare + i boka for meg. Skjerm og kamera er utmerket til mitt daglige bruk hvor det blir et par bilder\videoer av ungen. Ser bra ut på tven også. Jeg har s21 ultra, men antar de er såpass like uansett.
 13. 22.februar er forventet levering fikk jeg melding om nå..
 14. Mine buds er på vei med DHL nå Er i skrivende øyeblikk i Sverige og har nettopp gått igjennom tollen. Får dem nok i morgen da tenker jeg
×
×
 • Create New...