Jump to content

MrMidget

Medlemmer
 • Content Count

  817
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

90 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ingen strix kort er levert på verdensbasis da asus sine kort ikke var klargjort til denne lanseringen Når de eventuelt kommer er dermed høyst usikkert enda. Får nok mer informasjon ut over uka.
 2. Jeg hadde ventet til Odyssey g7 er på salg.. mulig på black friday eller MasterCard salg på power
 3. Jeg har samme problemstilling som deg egentlig 6000 med vannkjølingen blir svært billig ut ifra hva en selv har kosted på det.. for min del TROR jeg at jeg bare venter og ser.. klarer ikke gå tilbake til vanlig blower skjermkort med mye støy og høye temperaturer igjen da jeg også har pcen i stua.
 4. Skulle gjort det samme selv.. nå er det jo 100vis av 2080 TI kort på finn ser jeg Var det strix versjonen du hadde? Virker som folk flest ønsker dette kortet..
 5. 4500 er jo mindre en hva 1080 TI blir solgt for\ligger ute for på finn.no i skrivende stund.. fysj.. likke ikke det regnestykket jeg
 6. Jeg kjenner ikke til dem med egne vannkjølere ferdig montert fra fabrikk, men med mitt 2080 TI kort med kraken x72 koblet til så er skjermkortet aldri mer en 40\45 grader under spilling Idle ligger det på 27\30 grader (Alt etter hvor varmt\kaldt det er i rommet) Viftene går, men de høres ikke. Heller ikke under spilling
 7. Sitter med et 2080 TI med nzxt g12 bracket + kraken x72 AIO kjøler.. Men... 3090 frister jo meget! Problemet nå blir at når jeg en gang har omgjort skjermkortet med AIO kjøler så tviler jeg på at jeg kan gå tilbake til standard blåse kort som bråker som et uvær.. Noen som har lest noe om når reviews og testing kan forventes å komme?
 8. Jeg bor i en relativ liten bydel og her har vi 1 raid gruppe og 1 "generell" pokemon gruppe på messenger Fungerer svært bra. Er mye mer stop og gymmer nå en tidligere når spillet ble lansert, sam at det nå er mulig å spille uten å bevege seg hver dag (til en hvis grad, men må muligens betale noe av og til) Muligheten til å sende gifts gjorde baller og items mye mye bedre
 9. Farten er det ingenting å si på.. men ping vil alltid være dårligere en hva du får via Fiber. Det har hvertfall vært slik frem til nå (ikke fått testet 5g og hva ping er der)
 10. Mobilt bredbånd så sliter en også med vesentlig høyere ping en hva du får med en fiber tilgang. Med mindre dette blir bedre så er det ikke noe for den som spiller spill. Kobber internett med lave hastigheter fungerer nok for den som bare leser aviser, browser facebook og lignende. Med en gang du begynner å laste ned, streame film, laste opp innhold til dropbox\onedrive etc så er fiber et must med mindre du har usedvanlig god tid og ikke bryr deg om å vente på hver eneste ting. Selv hadde jeg 0.7mb når dette kom. Fungerte fint for alle 5 i huset hvor 3 brukte internettet ganske mye (Vi mistet derimot signalet når mor fikk telefon da vi også hadde IP telefoni 😕 ) I dag sliter du nok med å åpne VG med en slik linje..
 11. Nå leste jeg bare første postene i denne tråden, så beklager om dette er off-topic på hva som er diskutert de neste 5 postene. Trådstarter virker ikke som er helt med på hva som foregår i den tekniske verden. Du er overrasket over at 4k er den nye "Standaren" og tviholder på at du kun laster ned spill 1 gang og derfor kan vente litt. Ta f.eks de mest populære spillene blant unge i dag. Call of Duty og battlefield. Dette er spill som ofte har 40gb - 80gb updates kontinuerlig. (Altså 1-2 ganger i måneden) - Har du en 20MB linje og skal laste ned dette så er det takk og farvell å spille den dagen. For å si det slik, jeg selv hadde aldri kjøpt meg et hus som ikke hadde fiber innlagt.
 12. Skal du gå for intel ville jeg oppjustert budjettet ditt noe (om ikke anbefaler jeg veldig Ryzen istedet for) i5-10600K eller i7-10700K er det du bør gå for om du skal velge intel. Dette er kostbare CPU'er, men skal fungere fint flere år fremover. Ser Komplett har mye tilbud på hovedkort. Selv ville jeg ikke valgt noe budsjett kort da jeg har dårlig efaring med dette. Strix serien til Asus har alltid fungert for meg, men er ofte dyrere (derimot tilbud nå som sagt) Strix eller TUF kortet ser veldig bra ut forsåvidt. RAM: Her ville jeg spyttet i 16GB allerede da 8gb begynner å bli noe lite. PSU: Selv valgte jeg Seasonic sin focus+ serie da de er svært lydløse. Jeg ser derimot at komplett har sluttet å selge dem. Kjenner dessverre ikke til de andre merkene som komplett selger. Kjøling: Nå veit jeg ikke hva du har, men siden pcen din er noe gammel så antar jeg din CPU kjøler også er svært gammel. Du mangler muligens også brackets for den nyeste socket, så her ville jeg kjøpt ny. Har erfaring med Noctua og Bequiet sine luftkjølere samt NZXT sine vannkjølere. Dette er derimot også kostbare kjølere, men er verdt pengene med tanke på temperatur og lite støy. Eventuelt gå for Cooler Master Hyper 212 Ser budsjettet går langt over hva du sier her, så jeg stopper der TL;DR: Skal du gå for Intel, øk budsjettet ditt. Om ikke velg Ryzen heller.
 13. Synes synd på deg egentlig..hørres ut som du har hatt et usedvanlig dårlig utvalg av menn Er nok av dem som synes kosen er nærmest like viktig som sexen.. Nok vanskelig å finne dem typisk på byen hvor tøm og røm er det som "normen" ønsker seg..
 14. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=150033038 Han har renset og vasket alle delene... tror ikke jeg hadde kjøpt den der du!
 15. Det kom faktisk en update i dag som fikser bluetooth\wifi problemer : ) - Selv har jeg ikke hatt noe dårlig dekning (men jeg er som regel ganske nærme routeren eller mine bluetooth ting)
×
×
 • Create New...