Jump to content

FranZe

Medlemmer
 • Content Count

  1127
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

311 :)

1 Follower

About FranZe

Recent Profile Visitors

4222 profile views
 1. Det er en 60mm, og den holder minnet så kjølig som jeg foretrekker. Joda, har ikke så mye å si at det er 5 forskjellige vifter samt en dunge med strips, bortsett fra at jeg gikk tom for strips 😂 Skjønner jo selvfølgelig de som vil ha det perfekt også selv om ikke akkurat jeg er helt der, for jeg må jo faktisk si at det ser temmelig strøkent og pent ut.
 2. Siden det er så mange fine bygg her får jeg poste ett bilde ett bilde her som står litt i kontrast. Det ser absolutt ikke pent ut men gjør nytten sin. En ser jo ikke det når dekselet kommer på uansett Byttet fra 750D til Design C og angrer ikke ett sekund. Det eneste var at det skulle vært plass til 3 hdd'er... Bd rom'en gikk i maskinen til ungene.
 3. Der var jo ikke skjermkortet i bruk, den komponenten som avgir mest varme. Du missforstår, jeg kjører stresstest for å vise hvor kjølig jeg får det Men nå har jeg fått det litt til her. La like så greit Gpu'en til på testen også. Det jeg postet tidligere var reelt, når en spiller kan en se nesten like høy temp på minnebrikkene, kommer an på kjølingen. Har en skjermkortet rett under minnebrikkene bør en også forvente høyere temperatur. Jeg vet i alle fall at jeg har grei nok kjøling når det kommer til minne når skjermkortet også er i bruk, samt litt temperatur økning, og det er jeg egentlig vil være. Så får det være opp til alle andre hvor de setter listen hen. Aldri sagt at dette er noe alle og enhver behøver. Men da trenger en ikke komme å klage heller hvis en kjører b-die minne med høy spenning og får problemer
 4. FranZe

  Kabinett vifter

  Vakkert sant? Neida, foretrekker helst uten glass, så da slipper en å ergre seg over det Hadde ikke gjort meg så mye om det var ett blått/grønt HK så lenge en ikke har vindu heller. Men nå vurderer jeg å putte fult av strips inni der for å holde viften til minnebrikkene, en brun Noctua det å
 5. FranZe

  Kabinett vifter

  Etter videre "studering" kjøpte jeg heller Define c kabinettet. Der har jeg muligheten å ha ett stille kabinett hvis det skulle ønskes også. Kjører nå uten front dekselet. Litt trangt å bygge i men ikke så alt for ille, det gikk helt greit. Måtte fjerne bd rom'en, 2 hdd'er og en ssd. Men ingen nød. Fikk inn 2 hdd'er når jeg bruker rm750x psu samt en vifte nederst i fronten, det var dette jeg var mest spent på. Ja, det var nesten så det ikke gikk, men det er vel ingenting som heter det? Viftene ble en blanding av alt mulig, siden det var disse jeg hadde liggende. I front: NF F12 nederst , NF A12 i midten og NF A14 i toppen Ja, det går faktisk 2x 120mm og 1 140mm. Det jeg vet er at 140mm ikke går nederst i fronten for der mangler spor til 140mm. Siden det er mangel på 120mm her så ble det den viften som fulgte med kabinettet i bakkant. At det ikke er samme farge på viftene har absolutt ingenting å si, har ikke vindu like vel.. Aldri hatt et så ryddig kabinett tidligere.
 6. Har ikke hatt vifte i bakkant av kabinettet på en evighet og det har fungert ganske greit Bare for å vise dette kjørte jeg en liten test. Ville ikke gå høyere enn 47c på minnebrikkene. Nå er det varmt og godt her i rommet (25c) da jeg ikke liker å fryse Uten den lille vifta tok det 12 minutter før jeg måtte stoppe testen Med den lille vifta Med den lille viften så kunne jeg jo kjørt testen så lenge jeg måtte ønske. Uansett så viser det 4c forskjell (selv om det ikke er rett og sette den uten vifte til 47c, da temperaturen ikke var ferdig med å øke). Med den lille viften var max temp nådd etter ca 10 min, det vil si at den stod så å si stille i 10 min også, med andre ord hadde tempen her i alle fall sluttet å øke. Men uansett, 4c er er en del i mine øyne med B-die minne, høy spenning og noe lave timings. Bilde visninger er helt på jordet her på forumet, hvis det ikke bare er brukerfeil fra min side, det kan jo godt hende det også.
 7. FranZe

  Kabinett vifter

  Ja, men må si jeg er skeptisk når de ikke har det inne. Enda mer skeptisk til Multicom men kommer til å bestille ett snart, da uten tg, så får en se hvordan det går Computersalg.no, noen som har erfaring med de?
 8. FranZe

  Kabinett vifter

  Ja, jeg kommer nok til å gå for de nf a12 viftene. Blir vel da 3 in og en eksos, samt at toppen av kabinettet også er åpen. Får bare håpe at kabinettet er å få fatt i ennå. Har litt trua på dette
 9. Sant det, det går ikke under "normalen", men for meg er det faktisk nødvendig. Jeg vil ha 3733 cl14 fordi jeg rett og slett kan, hvis jeg har litt ekstra luftflyt/kjøling.
 10. Den har også gjort nytten sin helt til stripse-fantomet slo til i dag Eneste minuset med den var at den dro med seg en del støv inn i kabinettet. Men som du ser på viften så spinner den ikke Da den spant var det ingen problem, har såpass god trykk i viftene i front også så det var ikke så varm luft der. Den ble presset bak og ut. Skjønner problemet selv om det ikke var tilfelle her. Den ga frisk luft til minnebrikkene samt at cpu kjøleren hjalp viftene i front med å få luften ut i bakkant.
 11. Det syns vel at jeg ikke er så nøye på hvordan det ser ut Den gjør da nytta si selv om det er ghetto løsning delux. Så stille den var, ingen problem med at den rusler&tusler på 3000 rpm.
 12. Nei, jeg har de samme gradene Forskjellen ble 40Mhz. Da gikk viftene på D15 for fullt mens på U12A brukte jeg low noise adapteren så disse går på 1600rpm. Helt klart bedre med U12 totalt sett Men gjort om til grader så blir det vel ikke så langt unna tippet 👍
 13. Noen som vet hvor mye ytelse jeg taper ved å nedgradere cpu kjøleren fra D15 til U12A? Tenker da f.eks aida64 stresstest med 3900X?
 14. Nei Ingen som har nektet på det, alle har ikke tilgang til fiber. Det er dette jeg mener blir kokkelering, når en drar frem alt mulig annet enn det som egentlig er snakket om. Hvor har jeg påstått at alle i Oslo får fiber? Nei, for folk flest er ikke en kvote på 200GB/mnd eller 1TB/mnd noen problem. Du snakker her om unntak Nei, var ikke klar over at du hadde kjøpt switch ganske nylig heller. Men av alle trådene som jeg har sett som du har opprettet her på forumet som gjelder SFP+ modul, fiber, 10GB lan, switch, router og vet ikke hva, hadde jeg en formening om at du drev noe datasenter eller lignende. Kunne ikke i min villeste fantasi at det var nedlasting av steam spill som skulle gå hurtigere som var behovet. Uansett da så må en vel prøve å finne en løsning og ikke bare tilføye alle hypotetiske problemer en finner. At en også forholder seg til hva som finnes av muligheter og priser i dag, ikke i fremtiden eller hvordan det egentlig skulle/kunne vært. Dette tror jeg kanskje ville forenklet ting for deg en masse.
 15. Finland var aldri ett alternativ, bare en fiktiv positivitet. På samme måte som en sier at en skal flytte ned til ett land med hungersnød fordi det selges så utrolig god Fanta i en kiosk. Det var en overdrivelse her men tror ikke den var så alt for stor. Så problemet ditt er løst med f.eks en bærbar pc (m-itx som ikke er noe særlig større enn routeren) hvor du har backup av hele steam biblioteket ditt? Du som er opptatt av hastighet må jo virkelig foretrekke denne metoden, som er raskest? Og med de switch'ene og nettverks utstyret du ellers sitter på (etter hva jeg har forstått i følge forumet her) så må jo dette være glimrende? Du? Blir som det Fanta eksemplet jeg nevnte over, bare du ikke får Fanta'en(e) hvis du er utlending. Da må du klare deg med en dårligere variant. Like vel skal en til Afrika for å få tak i den, selv om den ikke er å oppdrive der. Det er slik at en blir drept hvis en forsøker, så vanskelig er det, helt klin umulig. Like vel skal en dra for den Fanta'ens skyld... Hvisomatte, dersomatte, hadde og skulle vært hjelper egentlig ikke så veldig mye, gjør det vel? Når det hele bunner og grunner i dette med fult av hypoteser, fiktivitet og sammenligninger av rang, som ikke har noe rotfeste i det hele tatt...
×
×
 • Create New...