Jump to content

FranZe

Medlemmer
 • Content Count

  1051
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

276 :)

Recent Profile Visitors

3968 profile views
 1. Holder på å legge inn bestilling på den nå Det var ingenting å si på prisen i alle fall, selv om det egentlig var over budsjettet. Har en liten tendens til å prioritere alt annet før skjerm så da blir budsjettet til skjerm deretter også. Men nå gleder jeg meg, og det skal vel ikke så mye til for at jeg synes det er en helt ny verden da jeg sitter på en eldre 24" 1080p skjerm med TN panel som er bortimot 10 år gammel.
 2. Sitter og undrer på om jeg skal kjøpe den 32", men frykten for at det kan bli litt i største er til stedet. Det er vel bare en måte å finne det ut på
 3. Spørs hvor mye nytte det gjør når det er haugevis av filer som har blankt felt under audio i Windows. Men selvfølgelig nyttig for de filene hvor informasjonen står.
 4. Bruker selv Powerdvd og ser informasjonen der. Om den løsningen du er ute etter finnes er jeg veldig usikker på. Dessverre så er det slik at lyd ikke prioriteres noe særlig lenger. Produkter og nye lydformater kommer alltids men å få tak i medie med disse formatene blir vanskeligere og vanskeligere.
 5. Nei, men skulle egentlig bare frem til at det var en forskjell. Når jeg testet kjørte jeg vcore på ren normal. Det viktigste med Ryzen er egentlig hvordan en setter det opp, det er der det er noe å hente hos meg. Det er veldig sjeldent jeg har behov for en enkelt kjerne som går på steroider. At jeg taper bittelitt der kan jeg leve med. Det som har vært det lureste for min egen del er å kjøre normal med offset på - 0.1v. Så jeg mener hvis en ikke overklokker all manual så er det egentlig bare snakk om å underklokke, for min egen del. Det vil vel si underklokke å få mer ytelse i samme slengen, der hvor det er betydelig for meg å ha den ekstra ytelsen. Igjen så er det jo ikke snakk om all verden men det er gratis ytelse som bare ligger der. Bedre at jeg tar den i bruk enn at den fordunster. Legger ved ett bilde under som viser litt hva jeg sikter til. Da med Cinebench og Blender. Alt er det samme med unntaket av den reduserte 0.1V. Nei, det er ikke tatt for gitt at en får den beste ytelsen av å bare gå ut å handle raskt minne. Ryzen er en lurendreiser av rang.
 6. Etter at jeg bestemte meg for å kjøre minnet på 3600Mhz har jeg testet ut litt forskjellige ting. Først ren XMP profil, deretter en litt strammere CL16 enn XMP profilen og til slutt en CL14. Ut i fra bildene så er rekkefølgen alltid den samme, XMP, CL16 og CL14. Tenkte å vise til at det nytter selv uten med gaming i tankene, er jo stort sett det som blir nevnt hele tiden. Forskjellen er ikke så stor, men nå er jo dette kun forskjellen på forskjellige 3600Mhz profiler. Så ser jeg at det selges 3200Mhz CL18 brikker. Sikkert noen som kjøper disse også. Da kan en jo begynne å undre seg hva tallet hadde blitt på f.eks Blender når det skiller ett halvt minutt bare på disse brikkene.
 7. https://www.komplett.no/product/1139422/datautstyr/pc-komponenter/minnebrikker/gskill-ripjaws-v-ddr4-3600mhz-16gb?noredirect=true?noredirect=true
 8. "Skrudde" minnet litt opp. Nei, nå har jeg begynt med noe jeg aldri trodde jeg skulle. Får gi en stor takk til dram kalkulatoren.
 9. Klarer en å sette XMP profil så klarer en å sette 1.35V på minne også. Å ha cpu Vcore på auto kan også gi en overraskelse. Ned fra auto til normal gjør underverker bare det. Auto er jammen ikke bra hvis en driver med tunge arbeidsoppgaver for cpu'en. Hvorfor det er så stor forskjell på auto og normal cpu vcore (alt annet er det samme) når det kommer til varme må gudene vite. Når det er sagt så er jeg fornøyd med "stock" og 3600 på minnet. Kunne sikkert forsøkt å justert litt på minnet men har rett og slett ikke behov for det. Kommer sikkert til å forsøke litt senere kjenner jeg meg selv rett 🙂 Men nå kjøpte jeg egentlig 3600 cl16 16-16-16-36 fordi det skulle være litt enkelt, noe det også ble.
 10. Raslelyd? Og så har en de som sier at det ikke finnes noen bevegelige deler.. Nei, ikke artig å motta en slik pakke. Burde vel pakket den litt bedre inn, spandert på en liten eske.
 11. Ja, det er vel hver sin smak. Enkelte setter kun utseende i fokus mens andre bryr seg om hva en trenger, som f.eks intel nettverkskontroller fremfor realtek. Hvorfor ikke bare selge kabinett uten vindu så kommer jo alt ut på det samme egentlig? Kanskje gigabyte har problemer med en high end cpu, har ikke den beste cpu'en lenger på hovedkortet men det fungerer altså helt greit. Så kan en til og med slå av lysene. Til og med på skjermkortet kan en velge å skru det av. Tar heller med de lysene enn uten for hvis en noen gang skal selge så er det bare å skru de alle på 120% så dobles/triples salgsverdien umiddelbart. Ikke det at jeg går der å tenker på salg, men jeg tviler på det blir noe rimeligere uten de pærene. Ja, det er vel litt hva en ønsker seg det kommer an på. Selv ønsker jeg det selges flere kabinetter uten vindu slik at en har noen flere alternativer som ser noenlunde grei ut.
 12. Takk skal du ha da ble det ett gavekort på 1700kr. Jammen ikke ille. Er ikke noe problem å handle dyrt for at de er eneste som har varen inne på lager når det er slik. Gavekort er helt greit her.
 13. Ja, det har blitt litt handling i det siste. Handlet forøvrig før Black Week, så måtte bytte noe. Bytta en rm500x til en rm750x + en noctua vifte og kom like vel rimeligere ut 🙂 Er noen ledninger her og der, men det er helt greit for meg. Ledningene til de noctua viftene er veldig korte. De kunne spandert på seg ett ekstra skjøte stykke som hadde vært litt lenger. Jammen så vidt jeg får plugget i viftene jeg har i front på kabinettet.
 14. Kjøpte, eller var ikke innom elkjøp i dag eller i går pga dette. Hverken på nett eller fysisk oppmøte. Nå var jeg like vel ferdighandlet men var nå uansett noe jeg skulle se etter. At de har kø system midt på natten sier meg at de ikke vil at noen skal handle noe det i den perioden. Det er det verste jeg har vært borti så lenge jeg kan huske, når det kommer til netthandel. Ja, en kan vel kanskje slite litt når trafikken er som størst, men helt ærlig de har jo klart det før. Samt at de kjører black week som reduserer besøket på siden også. Nja, jeg har spart noen få hundrelapper pga av black week, takket være prisgaranti der jeg handlet. Nei, kunne betalt full pris i bytte mot det her som får mennesker til å gå helt av skaftet. En veldig unødvendig uting.
×
×
 • Create New...