Jump to content

Nianen

Medlemmer
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Okei, takk for gode svar. Da lurer jeg på om jeg går for Rega Planar 1 plus spilleren siden den har innebygd riaa. Hvordan er dette med manuelle og automatiske platespillere? Vil plata bare fortsette og gå når den er ferdig og til slutt ødelegge plata hvis man ikke tar av pickupen? Og hvordan er det med hastighet på forskjellige plater? Er det en hastighet som er mer standard enn den andre? Eller kan det hende man må bytte hastighet fra plate til plate? Det kan jo bli irriterende i lengden da jeg ser man gjør det ved å ta av tallerkenen og flytte strikken til ett annet spor på drevet på disse.
 2. Hei! Har tenkt å gå til innkjøp av en platespiller da dette er noe jeg har ønsket meg en stund. Har sett på disse to: https://www.komplett.no/product/898889/tv-lyd-bilde/hi-fi-hjemmekino/platespiller/rega-planar-1-platespiller-hvit https://www.komplett.no/product/1079964/tv-lyd-bilde/hi-fi-hjemmekino/platespiller/rega-planar-1-plus-platespiller-hvit Forskjellen på disse er riaa-trinnet, men skjønner ikke helt om dette er noe jeg trenger? Har tenkt å koble den opp mot en denon avr-2311 forsterker som driver ett par B&W 603 høyttalere. Om det er noen som har noen tips eller anbefalinger av kjøp til en nybegynner er det bare å komme med det🙂
 3. Hmmm, det står da 30. November alle stedene jeg har sjekket. Og vil tro det er 2018 de mener selv om det ikke står hvilket år. https://blogg.nordnet.no/har-du-enna-ikke-flyttet-til-aksjesparekonto-fa-ut-fingern/
 4. Hei, det nærmer seg fristen for å flytte aksjer til aksjesparekonto uten at det utløser skatt(30.November). Har tenkt å gjøre dette nå på Nordnet, men lurte på noe som står på siden: "Har du posisjoner med tap kan det lønne seg å selge dette for å få fradrag for tap på årets skattemelding." Alle aksjene jeg har stående har jeg tapt på, vil det si at jeg burde selge de, for så å kjøpe de på nytt med aksjesparekontoen? Eller vil jeg uansett få fradrag for tap den dagen jeg eventuelt velger å selge de?
 5. Okei, tenkte kanskje det var noen sensorer som stoppet den fra å gå under hvis det ikke var nok klaring.
 6. Hvor stor klaring trenger denne for å gå under ting? Leser at den måler 9,65cm. Under sofaen er det ca 9,8cm. Vil den gå under?
 7. Takk for grundig research! Da var det like vanskelig å finne som jeg først trodde. Er i og for seg ikke noe must med E27 og GU10, da jeg uansett må kjøpe nye hue pærer. Men burde hvertfall være så det er å få tak i hue pærer som passer. Spørs om jeg får prøve IKEA lampa og se hvordan det blir siden den er så billig ja. Har du noen eksempler på dobbel gulvlampe med E27?
 8. Er på utkikk etter en uplight gulvlampe med E27 sokkel og GU10 leselys, da jeg har planer om å bruke philips hue pærer. Eneste jeg har funnet er denne fra IKEA men synes ikke den er noe fin å se på https://www.ikea.com/no/no/catalog/products/60324676/ Noen som vet om noen andre alternativ?
 9. Jeg hadde gått for TV. Gikk selv fra å ha 48" TV og 80" prosjektor til å erstatte begge med en 65" TV og jeg angrer hvertfall ikke. Prosjektoren ble mindre og mindre brukt, og jeg gikk lei av å vente på pære som bruker tid på å tenne/slukke og støyen den lagde. Var også godt å slippe kabler og kabelkanaler i taket. Hadde samme lysforhold som deg med vindu fra ene siden og lystette gardiner som trektes for. Jeg vil tro du vil få bedre bilde kontra pris også om du velger TV.
 10. Samme gjorde jeg. Var sjukt skuff, sto klar til å handle
 11. Lampehuset har også tilbud på Hue https://www.lampehuset.no/s%C3%B8k/hue/page/4
 12. Mulig jeg har tenkt litt feil, men er det automatisk Chromecast kompatibelt hvis det er en høyttaler som støtter Google home? Har sett litt på denne, som virker som den har det jeg trenger. Erfaringer? https://cdon.no/elektronikk/riva-arena-multiroom-svart-portable-bt-wifi-p42380618?utm_campaign=prisguide_no&tduid=cee7b9bf6f7680dd2bf8bf12ead81284&affId=2097651&utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc
 13. Hei! Har tenkt til å kjøpe en høyttaler til badet og nå har Chromecast nylig kommet med multiroom funksjon så dette er ett must. I tillegg så kunne jeg tenkt meg at den var kompatibel med Google home og at den var oppladbar så det går ann å ta med seg på mindre turer. Noen forslag til høyttaler? Finnes det i det hele tatt?
×
×
 • Create New...