Jump to content

Nianen

Medlemmer
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1437 profile views
 1. Jeg vurderer å kjøpe en sekundærbolig sammen med en venn i Oslo. Dette vil bli hans primærbolig. Tanken er at vi eier 50/50. Jeg vil beholde adresse der jeg bor i dag. Hvordan vil dette bli ved ett eventuelt salg i fremtiden? Kan vi selge skattefritt, eller er det kun han som får fordelen med skattefri gevinst ved salg?
 2. Jeg vil tro at Pre-Op er før operasjon, Post-Op etter operasjon og Non-Op betyr at de ikke er operert, uten at jeg er sikker på noen av begrepene.
 3. Jeg bor i ett sameie hvor det er fire selveier enheter. Den ene leiligheten er nå til salgs. Jeg og den ene naboen har diskutert om vi skulle kjøpt denne sammen for å leie ut. Eierforhold vil være 50/50. Vi vil da prøve å få til en leieavtale med industriparken her, da det er mange eksterne aktører som blir leid inn som trenger ett oppholdssted, og dette ligger rett i nærheten. Hvis ikke vil vi satse på AirBnB. Jeg har vært litt i tvil fordi jeg er redd for å binde opp kapital hvis jeg skulle få lyst til å flytte på meg og kjøpe dyrere bolig selv. Har forstått at jeg kan opprette ett selskap for å slippe mer belåning på meg privat, men usikker på om dette vil lønne seg i lengden. Boligen ser vi for oss å kunne betale ned relativt fort, 8-10 år. Før ett salg i fremtiden ser vi for oss at en av oss bytter adresse til utleieleiligheten ett år i forveien for å slippe unna skatt. Har dere noen innspill på hvordan dette burde gjøres? Eventuelt fordeler og ulemper?
 4. Scamcoin eller ikke, når du invisterer 5k som blir til 100k på en måned så er det bra profitt🙂 Men ja, det stemmer hvertfall at de har 10% i transaction fees ved salg for å "straffe" de som velger å selge i stedet for hodle.
 5. Den har nesten doblet seg bare fra i går. Kjenner jeg får heftig FOMO av å se denne økningen 😅
 6. En venn kjøpte for 5k 23.mars. Verdt 55k nå....er folk fortsatt negative til denne coinen? Kjenner jeg er litt bitter for at jeg ikke kjøpte nå
 7. Noen som har satt seg inn i SafeMoon? Fristende å kjøpe, men høres nesten for godt ut til være sant. https://amp.reddit.com/r/SafeMoon/comments/m9wgz4/safemoon_for_dummies/ https://safemoon.net/
 8. Last ned appen "justwatch". Der kan du legge inn hvilke streamingtjenester du bruker og kan deretter søke etter filmer/serier så står det hvor du kan se de. Bare ett tips😊
 9. Hva tenker dere om denne sammenligningen av GME og shortsqueezen av Volkswagen? Trenden er slående lik, men per nå så er det så mye støy i media og på forum begge veier at jeg ikke klarer å forstå hva man skal tro på og ikke. Dere som kan å analysere tallene kan kanskje si noe om dette er realistisk eller ikke? Sitter inne med såpass stort tap på GME og AMC nå at jeg velger å holde for å se hva som skjer.
 10. Utløper callsene ett visst klokkeslett eller er det bare i løpet av dagen?
 11. Robin Hood snur og åpner igjen for kjøp av GME. Fikk de kalde føtter? https://www.cnbc.com/2021/01/28/robinhood-will-allow-limited-buying-of-restricted-securities-friday-gamestop-jumps-after-hours.html?utm_content=Main&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1611869332 Blir spennende i morgen🚀
 12. Ganske tydelig hver gang de prøver å manipulere kursen. Den dropper drastisk på kort tid og så halter den. Men vi klatrer oppover igjen etter hver gang. Dette viser hvor stort dette har blitt. Det handler ikke om penger og profitt lenger. Dette er mye større. Dette er KRIG!!!
×
×
 • Create New...