Jump to content

fwj__

Medlemmer
 • Content Count

  572
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

344 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Litt åfftåpikk, men hos Komplett har de dette lanseringstilbudet hvor man får 20% og 10% rabatt på utvalgte SSD, RAM, Hovedkort, etc når man har kjøpt GPU. Men får ikke disse rabattene i kassen, blir ikke kjøpet av GPU registrert før produktet er sendt?
 2. Tenkte å kjøpe den digitale versjonen. Men hvordan kan man bruke spill kjøpt i CD format for PS4 på en PS5 digital edition? Ikke noe kode relatert til det fysiske spillet?
 3. Det kan skje mye, men jeg venter på AMD Zen 3 CPU og det kan ta tid også, så jeg har ikke så hast med å få mottatt 3080 kortet.
 4. attch: Bestilte det samme og det står forventet på lager 26 september 2020 her også. Når du trykker på kortet så må det være estimert info om neste batch de får inn
 5. Da ble det et 3080x TUF kort for 6688.- p.g.a 10% og oppspart Komplett Club poeng. Bra jeg fulgte med på Twitch streamen, de fant det ut "by accident" at kortene kunne kjøpes før tida.
 6. Jeg tenker å handle Asus RTX 3080 TUF OC gaming. Ikke det beste, men det får holde. Noen som har ankepunkter mot dette? Skal bygge ny PC senere med AMD Zen 3 CPU når den kommer. Ser Komplett gir rabattkode for Asus hovedkort. Edit: Og ja, jeg skal selvfølgelig ha prøvekjøring av bil kl 16:00 i dag som var bestilt for 1 måned siden. Så typisk, det blir hektisk kl 15:00, haha.
 7. Ser at kortene kommer med enten 1 eller 2 HDMI 2.1 porter, mens alle har 3 x Displayport 1.4. Er 2 x HDMI 2.1 kjekt å ha?
 8. Trekk ut USB-kabelen for mus og/eller tastatur, kan paradoksalt være en kilde til at windows ikke starter opp. Ellers for å teste hovedkortet, bruk en "beeper" som du kobler til hovedkortet for å høre eventuell feilkode.
 9. Jeg må lage en Altibox epost adresse for min mor som har Get, siden jeg har Altibox kan jeg opprette 5 epost adresser. Ikke faen at Get skal robbe muttern for mer penger, da de ikke leverer det de lover på internetthastighet, men hun er fastlåst på et dyrt minsteabonnement. Hun tegnet et Altibox abonnement i sommer, men det ble problemer med å legge kabel i gaten hennes p.g.a uforutsette kostnader for Altibox og hun er stuck med Get.
 10. Jo, men hvordan vet Samsung Members appen at jeg har forhåndsbestilt hos noen andre enn Samsung?
 11. Er det noen som har forhåndsbestilt hos Komplett og fått kode for Galaxy Buds ? Spurte kundeservice, men aktuell person var ikke klar over dette forhåndsbestilling tilbudet.
×
×
 • Create New...