Jump to content

U1ven

Medlemmer
 • Content Count

  1487
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by U1ven

 1. Det er feil @DiskusDød. Disse visirene er ikke til engangsbruk. Vennligst del dette skjemaet med helsepersonell og andre som har behov for smittevernutstyr. Det har kommet over 1500 bestillinger, så jeg synes ikke du skal undervurdere behovet. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9Flxisa1F9z-B_TDSi9XicHnCIM2AnquBlrIVhmrbHXuU2A/viewform
 2. 3D-printere for assistanse til helsevesenet under Covid-19: https://www.facebook.com/groups/245163093310432/about/ Sjekk link. Noen som vet om det er noen creality skrivere på tilbud i Norge? Ender 3 pro? Ender 5? CR10/20?
 3. To gjeterhunder, Australian Shepherd (på størrelse med border collie). Budsjettet er maks 400k, hvis vi ikke kan få tak i en elbil så går vi for en billigere fossilbil.
 4. Vi har blitt tilbudt Hyundai Kona med levering til sommeren. Ville dere byttet ut denne bilen? Andre aktuelle biler med kampanje nå? Må ha romslig plass til 2 hunder i bagasjerom.
 5. Får en fortsatt tilbake moms og toll ved kjøp av 3d printer på banggood.com? Hvilken garanti må man isåfall kjøpe? Ender 3 pro til ~1800 der nå, må vel være et godt kjøp? Vurderer å kjøpe to
 6. Noen her som tørker filamentet med en dehydrator? Sikter til de som er ment for å tørke mat o.l. Er på jakt etter en dehydrator som kan tørke filament opptil 30cm i diameter og 15cm i høyden.
 7. Noen som har noe å anbefale ift varmepumper? Både mtp butikk, modell og tilbud
 8. Hvor kjøper dere filament? Er det mange her som importerer fra alibaba eller lignende? Clas?
 9. Power/Elkjøp med p30 pro til 4990,- nå.
 10. 26 år, vil gjerne prøve å delta i liga. Deltok første året, men har ikke spilt i turneringer/liga siden. Vil gjerne ta det opp igjen, så gjerne ta kontakt. Se hele utlysningen på Gamer.no
 11. Takk for svar, begge to. Det var det jeg håpet på og ville høre. Bor langt utpå landet, så kan være vanskelig å få seg jobb her uten lang pendlevei, derfor delvis ønskelig med hjemmekontor, men vi får se. Jeg er ihverfall motivert, tenker at det er det viktigste.
 12. Jeg lurer, fordi jeg er i ferd med å starte på ett. Jeg har egentlig kommet inn på Bachelor, men vil sannsynligvis kun ha mulighet til å ta det første året, som er et komplett årstudium gjennomført på nett. Her hvis dere vil lese mer om det. Lurer i tillegg på om det er mange av dere som har muligheten til å jobbe hjemmefra kontra fra på kontoret. Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg det, men da bør jeg kanskje først skaffe ett par års erfaring eller ytterligere utdanning?
 13. Med deksel er jeg ganske sikker på. Mistet den i asfalten i går uten deksel, da var den fin og hel, men idag mistet jeg den på en måte jeg ikke engang vurderte at den kom til å sprekke, så fant dette ut først senere
 14. Yikes. Sprekk i skjermen allerede. Takk og pris for gratis reprasjon da. Tror jeg skal vente litt i tilfellet jeg mister den mer 😄
 15. Jeg gir blaffen i Ninja, men håper flere følger etter fra Twitch, en plattform med pussypass til alle thots og bitches.
 16. https://www.netonnet.no/art/telefon-og-gps/mobiltilbehor/skjermbeskyttelse/huawei/zagg-invisibleshield-ultra-clear-hd-huawei-p30-pro/1007676.12921/ Ellers linket du vel selv til gratis skjermreplacement fra Huawei Lars.
 17. Ikke helt den samme gnisten på bakdekselet der som på p30. Veldig rar gradient på orginalfargen imo.
 18. Jeg hadde ikke vært redd for at integrasjonen med samsung watch er for dårlig med p30. Android mot andoid, bør gå sømløst. Klokka er sikkert tilpasset "samsung health", men du kan jo både laste ned orginal app til klokka og/eller de hundre tredjepartsappene som er ute der. Selv har jeg fenix 5s, fikk snappet den opp på black friday tli en fin pris. Funker til mitt bruk, men passer meg utmerket pga relativt smalt håndledd. Garmin har flere smartklokker som passer fint til Android, alternativet blir vel samsung, vet ikke mye om huawei-klokkene.. Fin app og (garmin).
 19. Siste, vet ikke hvem som har montert.
×
×
 • Create New...