Gå til innhold

The Tremendous Trump Thread - Første periode (Les førstepost)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er ikke så tilhenger av å fokusere på helsa og kroppen til politikere, men siden Trump selv har uttalt mange ganger om at han har "verdens beste helse", har kritisert for eksempel Joe Biden for det samme, og lignende ting så tar jeg med denne. Er jo litt morsomt.

I går, etter en tale til graduates på West Point da Trump skulle forlate scenen:

Han er vel en gammel mann etterhvert, men er ikke dette ekstremt puslete? Den rampa han går ned er ikke veldig bratt akkurat.

Trump har selv faktisk tweetet et svar på dette etter at videoene begynte å sirkulere:

Bonus: Obama på vei opp samme rampe ? 

Spoiler

 

EDIT: Var visst flere som hadde fått med seg den ja.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar
debattklovn skrev (1 minutt siden):

Blir ganske smålig og patetisk å fokusere på slike detaljer, etter min mening. 

I bunn og grunn enig i det, men når presidenten selv stadig gjør det så er det både helt innafor og aktuelt å ta det opp. Spesielt når han selv daglig kommer med smålige, usaklige og nedverdigende kommentarer om andres helse. 

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Interessant og skremmende lesning. Det er vel ingen som er i tvil om at Trump kommer til å skrike "fake news" hvis han taper valget?

Link

 

Sitat

Hvis Trump taper valget og blir sittende, er borgerkrigen på mange måter allerede et faktum.
 

 

Sitat

Trump har undergravd etablerte og sterke amerikanske institusjoner på en måte vi aldri har sett i amerikansk historie. Med fire år til er det all mulig grunn til å være bekymret for om det er igjen noe av det amerikanske demokratiet.

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
6 minutes ago, debattklovn said:

Dette er unynaserte dommedagsprofetier. Det er ingen som vet hva som skjer om presidenten taper valget.
Å si at borgerkrig er en nødvendighet er useriøst og tåpelig.  
 

Aksepterer du faktumet at ingen president i moderne tid har gjort mer enn Trump til å splitte folket og forverrer forakten Og mistillit i staten og promotere konspirasjonsteorier? 

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Her berører du problemet; Det er ikke Trump som har gjort dette -- det er de medier som ikke har sannheten eller USA sine interesser i tankene som hjelper Trump både å bli tatt seriøst, og forteller ham hva han skal mene.

Trump siterer Fox News, ikke motsatt -- og har ansatte og rådgivere som får sin 'kunnskap' om politikk servert i doggiebags fra Breitbart og the Daily Caller.

Endret av Red Frostraven
  • Liker 4
Lenke til kommentar
debattklovn skrev (1 time siden):

Blir ganske smålig og patetisk å fokusere på slike detaljer, etter min mening. 

Men det var ikke smålig og patetisk når de fokuserte på helsen til Clinton? Eller når de nå fokuserer på helsen til Biden? Eller når Trump fokuserer på andres helse?

Du vet forøvrig at faren til Trump hadde Picks sykdom de siste seks årene han levde? Det er spesiell type Alzheimer som er svært arvelig. 

Forøvrig har Trump hatt flere turer til Walter Reed-sykehuset de siste månedene, men dette har WH prøvd å dysse ned. Jeg mener ikke det er smålig at man forlanger å vite om den sittende presidenten kan ha degenerativ sykdom.

Endret av CommanderKeen
  • Liker 5
Lenke til kommentar
debattklovn skrev (33 minutter siden):

Dette er unynaserte dommedagsprofetier. Det er ingen som vet hva som skjer om presidenten taper valget.
Å si at borgerkrig er en nødvendighet er useriøst og tåpelig.  
 

Tror du seriøst at Trump aksepterer et nederlag og går av med verdighet slik som alle andre  presidenter? Det kommer rett og slett bare ikke til å skje. Det kommer til å bli beskyldninger om valgfusk, og konspirasjonsteorier i alle retninger. Noe som vil igjen splitte folket og gjøre voldsom skade på USA.

Borgerkrig er på ingen måte en nødvendighet, men det sier jo sitt om den sittende presidenten at vi kan diskutere slike ting helt seriøst. 
 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
CommanderKeen skrev (16 minutter siden):

Og mitt i corona-krisen skal vi ikke glemme at dette fortsatt foregår. Selve kronjuvelen i Trump-administrasjonen. 

<tweet>

Undersøkte litt, de tre første bildene i tweeten er ekte, men det siste er ikke ekte, det er en installasjon fra aktivistgruppa No Kids In Cages som jobber for å få oppmerksomhet rundt dette.

Ikke at det gjør det noe bedre, det er grusomt at dette fortsatt skjer.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar
debattklovn skrev (1 time siden):

Helt enig. Det er grusomt gjort av disse uansvarlige foreldrene å tvinge sine barn med på en mangedagers tur i ørkenen for så å bli pågrepet. Disse foreldrene burde bli straffeforfulgt for barnemishandling. 

Så du vedgår at behandlingen de får er mishandling? Du bare mener ikke de som gir de behandlingen er de som mishandler de?

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det er trist når noen prøver å dehumanisere andre mennesker på den måten og mange glemmer at dette er helt vanlige mennesker som deg og meg som forsøker å flykte fra umenneskelige vilkår og ikke ønsker annet enn en sjanse til å leve livet sitt i fred. Det er rett og slett sørgelig at enkelte får seg til å tro at noen mennesker fortjener en slik behandling. Jeg lurer på hva slags mentale krumspring mennesker som jobber i disse konsentrasjonleirene har måttet gå gjennom for å klare å leve med seg selv.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...