Jump to content

CommanderKeen

Medlemmer
 • Content Count

  4212
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

CommanderKeen last won the day on July 25 2019

CommanderKeen had the most liked content!

Community Reputation

3172 :)

About CommanderKeen

 • Birthday 05/19/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Enig, vi lever i en tid med mye idioti, og de største idiotene er de som skriver en blanding av små og store bokstaver for å gjøre narr av andre, fordi det er kult i de ytterliggående nettmiljøene de vanker i som er kritisk til kvinner, utlendinger, homofile, lesbiske, transkjønnede etc. Egentlig alt som ikke er hvite menn.
 2. Hvordan noen mennesker kan ha så mye negative følelser rundt det som utelukkende er en positiv endring for spillere er for meg uforståelig. Om menn vil spille som kvinner eller kvinner som menn må jo det være helt greit, og det er jo veldig fint at man slipper å bruke ordentlige penger på å endre disse tingene i en fantasiverden. Negativitet til dette må jo utelukkende handle om et generelt ønske om å være negativ til alt som har med transkjønnede å gjøre. Hvorfor gidde å bry seg så mye ellers? Trist.
 3. Alyx endte vel strengt tatt opp med å være en slags Half Life 0 og Half Life 3.
 4. Michael Flynn er tydeligvis blitt mentalt syk. Men disse vanvittige konspirasjonsteoriene fremmet av QAnon, en terroristorganisasjon, får sakte med sikkert mer medhold i maktens korridorer. Det spørs om vi er vitne til dødskrampene til USA. Hvordan skal et land overleve alt det som skjer i dag, når ledelsen av landet forbindes med dette?
 5. Og den positive overraskelsen forsvant fort. Dere som diskuterer NDAs osv. er på feil sted. Dere må innse det.
 6. Veldig positivt overrasket over kommentarfeltet her på Gamer. Hvis man ser på kommentarene i tilknytning Twitter-meldingen er det veldig mange som sier noe som «spillet suger og det fortjener all kritikk det får, men drapstrusler er teit». I en slik tråd er det kun den delen «drapstrusler er teit» som betyr noe. Og det ser det ut som folk her på bruket har skjønt. Kudos! Og som Bailey selv sier; det hun mottar av hat og trusler er bare en brøkdel av det Druckmann får.
 7. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/qLGwG0/la-ut-dette-bildet-fikk-sparken Politibetjenter poserer smilende og den ene tar kvelertak på en annen, på stedet en svart mann ble kvalt til døde av politiet. Det er flere enn bare «a few bad apples».
 8. Jeg siterer deg fordi jeg tror det kan være givende for deg å få et annet perspektiv enn det du har fått fra forskjellige Youtube-kanaler du følger osv. Dette er en kanal jeg primært følger fordi den er ganske artig innblikk i hvordan en partner kan oppfatte spill som hobby. Men denne videoen var veldig nyansert og godt laget, og er således et viktig bidrag i debatten rundt The Last of Us 2. Oppfordrer deg til å ta en titt på den, ettersom jeg har observert deg som en av de mest høylytte kritikerne av spillet (selv om du ikke har spilt det så klart). Gi det er forsøk og se om det kan endre litt av oppfattelsen din. Det gjelder forsåvidt alle andre som er interessert i en god og forholdsvis kort analyse av spillet.
 9. Her er video av Trump som sier håndteringen av coronaviruset går veldig bra (selv om USA har 25% av registrerte smittetilfeller i verden) og at det én dag bare vil forsvinne av seg selv. Når man kombinerer denne typen uttalelser med både elendig håndtering av selve viruset, og ekstremt mangelfulle hjelpepakker som nå gjør at 20.000.000 amerikanere står i fare for å bli kastet ut av boligene sine ila. en måned, får man malt et bilde av grov inkompetanse. Krydrer man dette med uttalelsene om at de må bremse testingen fordi det reflekterer dårlig på Trump, får man malt et bilde av grov uaktsomhet. Jeg mener begrepet landsforræderi er begrunnet å bruke. Jallajall, Debattklovn, øvrige deplorables, kan dere forklare meg hvordan dere fortsatt støtter denne mannen?
 10. Tja, vi får begynne på toppen. Du klager på sensur og at ting blir slettet, men du ønsker likevel innlegget mitt slettet? Det virker jo noe inkonsekvent. Hyklerisk vil noen kalle det. Og man må jo kunne kalle høyreradikal retorikk for høyreradikal retorikk. Så enkelt er nå det. Videre. Retorikken din som går på at «hvite blir også drept av politiet» er jo bare tullerusk. Jeg nevnte ikke at politiet bare dreper svarte mennesker. Jeg sier det er problematisk at en stat har så lite problem med å drepe sine innbyggere, og hvor lett du og dine meningsfeller har for å godta dette. Dere forsvarer at staten dreper mennesker, uavhengig av om de er skyldige eller ei. Det er rimelig sinnsykt egentlig. Institusjonell rasisme er selvfølgelig en ting i USA, og å nekte for dette er både historieløst og kunnskapsløst. Det er mange som har uttalt seg bedre enn meg om dette. Anbefaler å se gjennom videoen jeg legger ved her. Kanonbra for å utvide perspektivet litt. Men det er jo ikke så ofte du og dine vil det. Og så var dette med svarte som dreper svarte i Chicago. For det første, du er ganske tett om du ikke ser at dette har en sammenheng med det som diskuteres over. Det gjelder også det med svarte aleneforeldre osv. Husk at én prosent (!!!!!!) av USAs befolkning sitter i fengsel. En stor andel av disse er svarte. Det er det mange grunner til. Blant annet institusjonell rasisme som viser seg i form av at «svarte navn» ikke blir innkalt til jobbintervjuer like ofte som «hvite navn», selv om CVen er lik eller bedre. Eller at svarte i snitt får LANGT strengere dommer i snitt enn hvite. Ja, slaveriet ble opphevet i USA, bortsett fra en stor «men» som sa at innsatte i fengsel kunne behandles som slaver. Som de fortsatt gjør den dag i dag. For det andre; hvis du ikke hører noe om svarte mennesker som blir drept i Chicago, så handler det nok mer om nyhetskildene du fester din lit til, enn det som faktisk blir rapportert i media. Tilsvarende hvis du ikke hører noe om hvite mennesker som blir drept av politiet i USA. Og igjen, hovedproblemet er jo nettopp at politiet dreper borgerne sine, uavhengig av om de er svart, gul, hvit eller grønn, og du forsvarer deres handlinger. Og siden du tar det opp selv, så er jo hvite 65% av USA, og svarte omtrent 13%. 19 ubevæpnede hvite ble drept av politiet mot 10 svarte sier du. Hadde det vært proporsjonalitet i dette skulle det jo sånn sett vært 50-60 ubevæpnede hvite som ble skutt og drept av politiet. Det tilhører nok neppe tilfeldighetene. Kvalmt. Nei, kjære deg, du må nok gjøre litt mer research før du uttaler deg om ting du rett og slett ikke kan noe som helst om.
 11. Jøss. Denne posten var litt av et oppgulp av høyreradikal retorikk. Det er imponerende mental gymnastikk å få presset inn store mediehus, innvandring, riving av statuer, deep state(!) osv. i en nyhetsartikkel som i bunn og grunn handler om stygg ordbruk. Du fremstår faktisk som en ren parodi, der du til og med legger til «våkn opp» på slutten. Beklager, men i hodet mitt visualiserer jeg deg et sted mellom en uteligger som preker om dommedag, og en litt ensom fyr som sitter hjemme foran PCen med teip foran kamera og bokstavelig talt aluminiumsfolie på hodet. Og kjære def, hvis det hadde vært noe hold i denne episke konspirasjonsteorien rundt «den dype staten» som hindret meningene til alle sammen med divergerende meninger, hadde jo ikke du kunne skrevet dette innlegget. Eller Internett generelt ville ikke vært fult av bokstavelig talt idiotiske konspirasjonsteorier. Forundrer meg vel ikke om du tror på pizza-gate også. Og nyhetene dine får du vel fra Fox News, OAN osv? Nei, kjære deg. Dette var skivebom. Og du tar opp ting som «totalitære fasciststater». Du sier det ikke direkte, men jeg antar du støtter Donald Trump ut fra de tingene du sier. Hva tenker du om politistaten han leder, hvor mennesker blir drept av politiet daglig, hvor journalister er fienden og bør fengsles eller drepes (hans ord), der hudfarge og etnisitet er ansatt som kvalifikasjoner på kompetanse osv. Dette minner vel ikke om en fasciststat i det hele tatt?
 12. Jo, helt til eieren ber deg gå fordi du forstyrrer de andre gjestene. Dette konseptet bør ikke være så vanskelig å forstå. On topic: Hvis man legger to og to sammen bør dette være en ganske lett sak å skjønne. Spillindustrien står midt i en stor opprensking forbundet med seksuell trakassering osv. Mange streamere står sentralt i dette. Min umiddelbare tanke er nok at det har en sammenheng med det.
 13. Så hvordan stiller Trump-supporterne seg til nyheten om at Putin og Russland har satt dusør på amerikanske soldater i Syria, uten at Trump har kommentert dette eller gjort noe med det i det hele tatt? Vi har jo alltid visst at han har en soft spot for Putin. Bare utrolig å se akkurat hvor soft den er.
 14. For all del kritiser. Men hold det nå litt saklig. Og kanskje spill spillet først.
 15. På samtlige tråder om TLOU Part II de siste tre-fire månedene har du kommentert noe negativt. For det første må du ha lite å gjøre. For det andre; har du spilt det nå?
×
×
 • Create New...