Jump to content

CommanderKeen

Medlemmer
 • Content Count

  4718
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

CommanderKeen last won the day on July 25 2019

CommanderKeen had the most liked content!

Community Reputation

4257 :)

About CommanderKeen

 • Birthday 05/19/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er vel mange dyktige selskap som har praksiser som ikke tåler dagens lys. Bare mer fokus på de tingene nå, heldigvis. Denne saken i Blizzard er virkelig grov. En ansatt har angivelig tatt sitt eget liv blant annet på bakgrunn av det som har skjedd i selskapet. Virker som selv de sedvanlige trollene som alltid forsvarer kvinnefiendtlige arbeidsplasser er stille denne gangen.
 2. Knakende godt MMO og RPG. Har spilt det en hel del, men holder personlig en knapp på Elder Scrolls Online.
 3. 6/10 er ekstremt sjenerøst. På min 1-5 skala er dette 2.
 4. Trump og sirkuset tidligere kjent som det republikanske partiet kan være morsomme i sin dumskap. Helt til de snakker om å ta livet av amerikanere. Det er absurd at vi ser til dette landet for lederskap. Det er på full fart utenfor stupet, og det er republikanerne som har foten på gassen.
 5. Selvfølgelig dør mennesket ut som art. Oljen er problematisk, men enda verre er kjøttindustrien.
 6. Akkurat hva du tror gir jeg blanke katta i. Jeg bryr meg om hva som er den faktiske sannheten. Når folk sier hun skal kidnappes, brekkes alle bein i kroppen på, skytes på åpen gate osv. så er det langt utenfor den politiske diskursen. Det er ulovlig, og det er derfor politiet prioriterer saken med Berg høyt.
 7. Ja, hvordan våger ungdommen protestere mot politikk som effektivt ødelegger muligheten for den videre eksistensen av mennesker på jorden? Denne tråden er seriøst det dummeste jeg har vært borti på diskusjon i all min tid. Flau lesing.
 8. Folk på høyresiden av amerikansk poltikk som skriver ting som dette:
 9. Eventuelt institusjonell rasisme. Det omhandler jo mer enn rasisme i arbeidslivet. Det er rasistiske holdninger på et sosialkonstruktivistisk nivå det omhandler.
 10. De har aldri sluppet et spill med mindre enn tre års mellomrom. På det tidligste får vi TES6 i 2025. Tenk at det skulle ta minst 14(!) år mellom Skyrim og TES6. Ganske utrolig. Men heldigvis vet vi at det kommer. Og vi vet at de bygger det for å være et spill man spiller i 10 år. Det er bra at Bethesda får brukt kreativiteten sin, og jeg unner de å gjøre nye ting, men jaggu har jeg lyst på TES6.
 11. «Does that make Avatar the first announced new-gen-only third-party game? Or have I forgotten something?» Hva er greia med dette engelsker sitatet midt i artikkelen? Det gir uttrykk for at hele saken er direkte stjålet fra en engelskspråklig side. Stemmer det?
 12. Dersom de skal spille dette på eldrehjemmet må de vel skru vanskelighetsgraden ned litt fra sine tidligere spill. *laughs in dad* Dårlige spøker til side så ser jo ikke dette så spennende ut. Det var veldig mye Dark Souls oppi her, og det er jo gode spill, men det e begrenset hvor mange ganger man gidder å spille de i ny innpakning.
 13. Prediksjon: Riftene og dimensjonshoppingen i dette spillet er et frampek mot hva vi har i vente når Spider-Man kommer svingene tilbake til skjermen. Hele spiderverse-konseptet er jo veldig populært om dagen, og det blir vel ikke noe mindre populært etter No Way Home har gått på kino.
 14. Mye av det du skriver er jeg helt uenig i, men tanken bak at hundeholdet må bli mer ansvarlig er jeg helt enig i. Det burde være en form for sertifisering som sier noe om du kan ha hunden din løs osv. I tillegg burde enkelte raser begrenses i salg. Ikke fordi det er noe galt med rasen, men fordi de aller fleste ikke trenger en brukshund som en belgisk fårehund, schæfer osv. Selv har jeg en schæfer, men skal man ha en slik rase bør man jaggu være beredt på å legge inn tiden det krever. Aktiviserer man og mosjonerer man ikke hunden 2-3 timer daglig som et minimum bør man ikke ha den. Er man ikke villig til å legge inn treninga som skal til for å få en perfekt innkalling, fot osv. bør man heller ikke ha en slik hund. For mange har hunder som ikke passer dem, bare fordi de synes de er fine. Det er dyreplageri. Men hundeloven som den er i dag er jo også problematisk andre veien. For mange hunder blir avlivet som følge av uvitende mennesker, ræva foreldre som lar ungene gjøre hva som helst med hunder osv.
×
×
 • Create New...