Gå til innhold

CommanderKeen

Medlemmer
 • Innlegg

  4 741
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

CommanderKeen vant dagen sist 20. september 2021

CommanderKeen hadde mest likt innhold!

Om CommanderKeen

 • Bursdag 19. mai 1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

CommanderKeen sine prestasjoner

4,4k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Her treffer du spikeren på hodet. De sier alltid det er greit så lenge det «ikke presses ned i halsen», men jeg har fortatt til gode å se et spill med svarte personer i markante roller ikke bli anklaget for å «presse noe ned i halsen» på disse folkene. Det er bare et elendig argument som kun er konstruert for å si «jeg er ikke rasist, jeg spiser jo til og med taco».
 2. Vesten adopterte vel strengt tatt Jesus selv. Og du kan banne på at snekkeren fra midt-østen ikke så ut som den fyren som henger rundt om på norske kirkevegger.
 3. Det overrasker meg at du selv ikke innser hvor ekstremistisk og paranoid det er å skrive noe som dette. Men ingenting jeg sier kan få deg til å endre mening eller innse hvor ekstremt dette er. Du er for langt ned i hullet allerede.
 4. Den eneste trenden jeg ser noe til er unge, hvite menn som blir radikalisert av folk som Ben Shapiro, Tucker Carlson osv. til å se en eller annen form for kulturkrig som visstnok foregår rundt dem. Det er en urovekkende ideologisk trend når folk blir helt fra seg på grunn av en liten svart jente. Og man har nerve til å kalle andre for «snowflakes»? Ærlig talt.
 5. Stort sett de eneste som mener ordet rasist blir slengt rundt for mye er folk med rasistiske tendenser.
 6. Ja, enig med alle her. Det var bare provoserende lite ydmykt å hevde at man selv hadde funnet opp familiespillet i år 2000.
 7. Ekte personer alle de du nevner her. Angerboda er en oppdiktet jotunkvinne som føder slanger og ulver. Er det ikke åpenbart at de bruker mytologien som inspirasjon? Hvorfor var det ingen som reagerte da en greker gjorde sitt inntog og drepte norrøne guder for noen år tilbake? Kan ikke huske at det står skrevet noe om i den poetiske Eddaen? Eller at en av dvergene er en germofob, eller at Loke er sønnen til nevnte greker osv. Ingen brydde seg om avvikene før det var en svart liten jente med i bildet. Hvorfor? Fordi spader er spader.
 8. Hjelpes. Trodde nesten ikke mine egne øyne da jeg leste artikkelen om det nye Flåklypa-spiller på NRK. – Og vi kom jo opp med en ny sjanger på en måte, familiesjangeren. Det var mange som kjøpte PC for å kunne spille dette spillet, så det var ganske banebrytende på mange måter, forteller Town Er dere enige i utsagnet som Tina Town kommer med her? Var det norskutviklede Flåklypa-spillet fra år 2000 det første familiespillet? https://www.nrk.no/osloogviken/ventetiden-snart-over-for-nytt-flaklypa-spill-1.15633791
 9. Prøver ikke skjule noe som helst jeg. Det at det ble oppstyr av en svart liten jente er rasistisk begrunnet. Hva er det hun dronninga på høyresiden alltid sier? Det må være lov å kalle en spade for en spade eller noe sånn.
 10. Det er så tragisk forutsigbart at denne tråden ender opp med å bli mest kommentert. Jeg visste det i det sekundet jeg så en svart karakter i traileren til God of War at dette ville bli et tema. Hvorfor er folk så sjukt opptatt av å være ufine og uenige med hverandre om ting som egentlig ikke betyr noe som helst? Like tragisk er det at kommentarene som blir mest likt er de forutsigbare trauste kommentarene som «hVa oM deT vAr anDrE vEieN…».
 11. Er Nelson Mandela en fiktiv person? Jaggu, nyheter for meg. Dette er spørsmålet du bør stille deg; er det essensielt for karakteren hvilken hudfarge den har? I noen tilfeller ja, som for eksempel det jeg forklarte med Black Panther og Wakanda. Også i et tilfelle som for eksempel Superman vil det være helt essensielt for karakteren at han er hvit. Hele poenget er at Clark Kent er «the every man» som ikke skiller seg ut i det hele tatt. Hadde Clark Kent vært portrettert som en svart mann ville det fått betydning for karakterens syn på USA og dets historie med slaver og systematisk og institusjonalisert rasisme. For andre karakterer hadde det kanskje ikke hatt like mye å si, som i denne adapsjonen av norrøn mytologi som Santa Monica leverer, fordi det har aldri blitt snakket om rasisme eller hudfarge så langt i serien. Dette er ikke så himla vanskelig, men du og resten av gjengen som hevder at det er alle andre som blir «krenka» skal altså lage bråk hver bidige gang. Nesten som man kunne fått inntrykk av at dere har noe imot andre enn hvite folk.
 12. Et par ting. Om Mulan hadde blitt spilt inn på nytt med en hvit hovedrolle ville dette sikkert blitt sak ut av. Det kan jo ha en sammenheng med at representasjon av andre enn hvite mennesker allerede er utrolig sjeldent i underholdningsindustrien, og det hadde vært veldig rart å gjøre de få mainstream-rollene som allerede forbindes med asiatere eller svarte eller hva det måtte være, forbeholdt hvite mennesker. Det andre. Du sier jo selv at det er ille når folk reagerer på hudfargen eller etnisiteten til noen når de blir castet til en rolle. Da kan jo ikke du selv være en av de som reagerer når «hvite» roller besettes av andre etnisiteter eller hudfarger? Hvis argumentet ditt da er «jo, for andre blir irritert andre veien» så er ikke det godt nok.
×
×
 • Opprett ny...