Jump to content

CommanderKeen

Medlemmer
 • Content Count

  4374
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

CommanderKeen last won the day on July 25 2019

CommanderKeen had the most liked content!

Community Reputation

3561 :)

About CommanderKeen

 • Birthday 05/19/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nei, men Sean Hannity, Tucker Carlson eller et annet talerør på Fox News har sikkert sagt det, så da tror han det uten forbehold.
 2. Da hadde jeg heller vært mer bekymret for skoler som lærer kreasjonisme som et gyldig alternativ til evolusjon.
 3. Veldig middelaldersk sammenlignet med nyere FF-spill, og det må jeg si er en kjærkommen endring.
 4. Dette er helt riktig. Det er jo selvfølgelig dumt som forbruker at kostnadene på spill går opp, men det er også naturlig ettersom utviklingskostnadene på spill er svært høye. Personlig skulle jeg ønske de hadde økt med fem dollar på PS4/Xbox One, så ville ikke dette prishoppet føltes så stort. Behovet for å tjene mer pr. spill er også grunnen til at vi har sett mange remastere og spesialutgaver, samt. sesongpass, kosmetisk DLC osv. Tror jeg at det forsvinner nå som prisene på spill går opp? Neppe. Men jeg tror uansett det er viktig at vi som forbrukere skjønner at vi egentlig har levd i et utopi hva angår priser på spill. Heldigvis er de fleste nettbutikkene til utgiverhusene flinke med å ha gode salg på en noenlunde regelmessig basis. Så om man har litt is i magen trenger man sjelden betale noe mer enn 3-400 kroner per spill.
 5. FDA-sjefen; en vaksine vil tidligst være klar for allmenheten i slutten av 2021.
 6. Demonstrasjoner er ikke perfekte, men det rettferdiggjør ikke demonisering av de som kjemper for å rette opp i et system som daglig gjør ubeskrivelig mer skade på samfunnet enn nevnte demonstrasjoner. At «systemet ikke er perfekt» er at alt for lettvint svar i et land som USA. Systemet er ikke engang fungerende.
 7. Dette så jo helt latterlig pent ut. Tror det er første gang jeg har sett et nestegenerasjonsspill og blitt virkelig imponert. Mer av dette, takk!
 8. Alt handler om perspektiv. Og dette er et interessant perspektiv. Her går Robert Reich gjennom hvordan det er bankene og de store bedriftene som virkelig er «looters» i USA. Bare tenk på hvor mange liv de har på samvittigheten totalt, og hvor mye skade de har voldet seg i mellom. Robert Reich er i mine øyne den smarteste økonomiske hjernen i verden. Ikke bare fordi han er god med tall, men fordi han er særdeles dyktig til å sette tallene i sammenheng med verdier, og viser hvordan den gjennomsnittlige amerikaneren blir grovt utnyttet. Anbefaler alle, uavhengig av politisk ståsted, til å følge denne mannen og se på videoklipp osv. som han legger ut. Han har åpnet en helt ny måte å tenke på for meg, og jeg er sikker på at mange andre vil dra stor nytte av å se på hans foredrag og filmer.
 9. Trump sa nettopp at man ville vinne over coronaen gjennom «herd mentality». A big ol’ dummy.
 10. Kom gjerne med et poeng om du har det. Eller prøv i det minste et sammenhengende argument. Denne tråden er jo stort sett jeg som forklarer tidsestimat i spillutvikling, og et par-tre andre som sier «ne-hei».
 11. I stedet for at du 10-12 ganger daglig legger ut linker uten noe særlig form for innhold vil jeg utfordre deg til å svare på linken jeg la ut tidligere i dag. Hva synes du om at Trumps svar på klimakrisen er «det kommer til å bli kaldere» og «vitenskapen vet ikke»?
 12. Er dette manifestasjonen av dumskap? Hvordan kan noen se dette klippet og tenke «han er min mann»? Trumps svar til klimakrisen er «it’ll get cooler» og «I don’t think science knows». Si meg, hvordan vet DU det da? Her stoler man altså mer på magefølelsen enn vitenskapelig metode. Alle her som støtter denne mannen må innse hvor ille ute de egentlig er. Dere har festet vogna deres til en sirkusklovn. Dere kommer dere ikke av flekken, og alle andre ser bare rart på dere.
×
×
 • Create New...