Jump to content

CommanderKeen

Medlemmer
 • Content Count

  3970
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

CommanderKeen last won the day on July 25 2019

CommanderKeen had the most liked content!

Community Reputation

2634 :)

About CommanderKeen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du kan da virkelig ikke mene at abort ikke er et medisinsk inngrep som kan gagne både menn og kvinner?
 2. Abort er akkurat like nyttig for menn, om enn ikke mer, som det er for kvinner. Sterilisering og abort er ikke det samme. Det er ikke gratis for kvinner å sterilisere seg heller. Fjerner man abort fører det til mer sykdom og mer arbeidsledighet. Alternativet til statlig finansiert abort er ikke bare å klemme ut unger. Det er at folk gjør det på private måter, som for eksempel strikkepinner som blir nevnt over her.
 3. Da er nok PISA undersøkelsene etter all sannsynlighet ikke troverdige. Legg gjerne ved noe kilder på de tingene. Den første setningen din gir ingen mening, så jeg skal ikke engang prøve å svare på det.
 4. Biden og Trump er ikke sammenlignbare på noen som helst måte, utenom at de begge er for gamle til å være president i en tid der verden står overfor en global pandemi.
 5. Et par ting: 1. Et bredere vokabular gjør at du kan tilpasse språket ditt. Forskjellige situasjoner krever forskjellig bruk av språket. 2. Det er en forskjell på å snakke som en 13-14 åring, og å bruke et språk de forstår. Jens Stoltenberg og Erna Solberg snakker ikke som 13-14 åringer. De har begge vært gode statsministere som har kunnet kommunisere med folket i mange ulike situasjoner. 3. At Donald har et minimalt ordforråd, kraftige talefeil og usammenhengende setninger er ikke en styrke. La oss ikke være idioter.
 6. For å snakke på en måte som er lett å forstå er det en fordel med et bredt vokabular, god fremstillingsevne og karisma. Donald har null av tre.
 7. Så når du kommenterer noe du reagerer på er det noe annet enn når alle andre kommenterer noe de reagerer på? Hva er forskjellen på deg og alle andre, og hvem har gitt deg definisjonsmakten over hvem som blir krenket og ikke?
 8. Er det lettere å forstå Trump enn for eksempel Obama? Jeg kan ikke huske at Obama måtte oppklare annenhver ting han sa fordi det gode ordforrådet hans kom i veien for han. Det blir rett og slett for tynt.
 9. Prøver dere virkelig å spinne det til at Trump er lettere å forstå fordi han har et dårlig ordforråd?
 10. La meg omformulere; å være voksen er en tilstand. Trump er ikke voksen. Han er like barnslig som deg. Og det er ingen fare for at jeg klarer å representere meg noe dårligere enn deg, så det går helt fint. Jeg er seriøst bekymret for din mentale tilstand.
 11. Forsøk i det minste å diskuter det som blir lagt frem, gutt. Alder er en tilstand. Jeg vet det ikke er mulig å forsvare han med saklige argumenter, men du prøver jo ikke en gang. Admission of defeat.
×
×
 • Create New...