Jump to content

fokkeslasken

Medlemmer
 • Content Count

  6156
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

fokkeslasken last won the day on October 26

fokkeslasken had the most liked content!

Community Reputation

5269 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6451 profile views
 1. Han sa det så fint på forrige side: "For det første vet du ikke om det stemmer, men mer viktig er, hvorfor skal jeg bry meg om det?* Jeg bryr meg mer om meg selv og mine kjære, akkurat slik som du også gjør." * At det blir farligere for den vanlige mannen i gata. Kunsten er å ikke se på seg selv som andre folk slik at man ikke står i fare fra andre som tenker som en selv. Du vet - de som ikke bryr seg om de andre på gata.
 2. Jeg sier selvforsvar ikke er ulovlig. Jeg har ikke sagt ett eneste ord om at det alltid er mulig. At du tolker det slik betyr ikke at jeg må forsvare det. Da tror jeg du blander meg med noen andre. Nå er det vel jeg som spesifikt har sagt at det alltids går an å finne en fiktiv situasjon hvor hva som helst vil være effektivt. Hvorfor denne fiktive situasjonen peker seg ut som noe spesielt jeg må innrømme noe for aner jeg ikke. Hva med denne fiktive situasjonen som bygger på den du startet: Når det kommer en pause i julingen mens de diskuterer (!) hvordan de skal skjære deg opp drar du frem skyter'n. Dessverre var musklene mørbanket fra julingen og du var ikke rask nok. De tok fra deg skyter'n og skjøt deg 18 ganger i beinet før de fortsatte med å slå og skjære i deg. Forskjellen på oss er selvfølgelig at jeg ikke forlanger at du svarer for en slik fantasi. Jeg har snakket om disse oppdiktede fantasiene dine i mange mange sider. Da tror jeg du leste mer inn i det enn det var. Jeg bare poengterte sannheten som du virket til å ville skygge unna. Det var tross alt du som tok det opp. Jeg bare svarte på din kommentar om fantasi. Joda. Men det var du som tok det opp. Selv syntes jeg det var så åpenbart at det ikke trengtes nevnes. Men du nevnte det som om voldsfantasi ikke var tilfellet. Jeg bare påpekte at det er tilfellet. Jeg har aldri sagt noe om det var rett eller galt, så avstå gjerne fra å kjefte på meg for at jeg har sagt noe jeg ikke har sagt. Et godt sted å begynne å lete etter bakkekontakt, forøvrig.
 3. Det er tross alt fantasi, og det er om vold. Er ikke voldsfantasi ganske treffende da?
 4. Så du tror du kan forsvare deg med noe som helst når du allerede får juling og ser døden i øynene?
 5. Ah. Jeg trodde du også var en av de vanlige menn i gata. Tydeligvis ikke, så da skjønner jeg jo at du ikke bryr deg om dem. Det er nesten merkelig at du ikke innser at for absolutt alle andre i hele verden er nettopp du denne mannen du selv driter i. Noe som setter deg i fare dersom samfunnet styres i en retning hvor disse anonyme utsettes for mer fare. Først utleder du en konklusjon basert på noe jeg verken sa eller mener, og derfra gir du meg pepper for å mene noe du kom frem til. Jeg skulle gjerne kalt det en stråmann, men det ville vært en fornærmelse mot andre stråmenn. Det tok en solid vending på slutten der. Du fortsetter å mele på det poenget selv om du så langt ikke har klart å vise at selvforsvar er ulovlig. Det begynner å bli litt gammelt.
 6. Bare fordi posten ikke har feil betyr ikke det at den er representativ for det du fronter den som. Her er mer ting som ikke er feil: Folk flest, sågar de fleste fotballspillere også, vil aldri oppleve dette. Denne er jo en klassiker: Kunsten er selvfølgelig å kunne gjenkjenne ting man selv klarer og ting man ikke klarer sånn uten videre, samt hva som serveres i den hensikt i å få deg til å tro noe spesifikt. Om man har blitt lurt til å tro på noe annet enn virkeligheten er man offer for propaganda.
 7. Det er farligere for den vanlige mann i gata om folk er bevæpnet.
 8. Og der ligger vel litt av problemet. Du tror at skytevåpen blir brukt til kun det man har ment å bruke det til.
 9. Jeg tror den gjennomgående tonen her er at det har ingen betydning så lenge de selv, som aldri vil bli offer for uhell, vådeskudd eller affekt, ikke lider nød av dette.
 10. Posten er øverst på side 67. Her er utsnittet jeg snakker om: Angriper blir avvæpnet, blir drept likevel. EDIT: La meg legge til at jeg ser at det ikke originalt er din post, men jeg har nevnt dette flere ganger og har sett på ditt fravær av svar om dette som at du ikke ville si noe negativt om det. Men jeg ser nå at du har trodd jeg snakket om noe annet.
 11. Jeg kan jo signere også om det var viktig: "I ens søk etter sannhet er ingen løgn for stor." -fokkeslasken
×
×
 • Create New...