Jump to content

fokkeslasken

Medlemmer
 • Content Count

  6493
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

fokkeslasken last won the day on October 26 2019

fokkeslasken had the most liked content!

Community Reputation

5402 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6645 profile views
 1. Er det denne du mener? https://beyond-horizons.org/2018/10/31/welcome-to-beyond-horizons/canigo-2/ Både dette og Venus fant jeg helt uten å gå via youtube. Som jo heller ikke er hva vi ser på himmelen. Her er vel poenget verifiserbarhet, er det ikke? Eller hadde du planlagt å sjekke det fra andre planeter? Det er ikke hastigheten i seg selv som er problemet, men hvilken bane planeten tar over himmelen. Du sa jo selv at du ikke kunne tro på noen globe om du så Venus på kvelden. Farten er vel lite viktig da. Det er ikke så mye snakk om at det ikke er mulig som det er snakk om at det ikke stemmer med hva vi ser på himmelen med våre egne øyne. Personlig kan jeg godt gi deg at det er masse vi ikke vet og ikke kan forklare. Greit nok. La oss for diskusjonens skyld si at det finnes en haug ukjente krefter som kan få ting til å bevege seg på måter som for oss virker unaturlig. Men når man påstår planeter og stjerner beveger seg på en annen måte enn det vi kan se på himmelen, da blir det vanskelig å ta det som sies for god fisk. Joda. Har hørt det før. Atmosfæren har egenskaper som får alt til å se ut som at vi bor på en globe. Det krever riktignok egenskaper ved atmosfæren man ikke kan gjenskape på noen måte, og dermed tillegges ikke dette stor vekt. Ikke engang ute i friluft klarer man gjenskape de effektene som behøves. De fungerer kun i simuleringer på datamaskiner. Man skulle jo trodd at det var noe dere flat jordere var imot med all deres tillit til hva man kan se med egne øyne. Joda. Har sett disse simuleringene. Har aldri sett noe fra virkeligheten. Finnes det ikke andre flat jord kilder enn youtube?
 2. Det er feil. Forskjellen blir at med geosentrisme må planeter bevege seg i retrograd bane. Altså i deler av banen må de snu og gå tilbake et stykke. Deres baner kan forøvrig da beskrives nøyaktig med en spirograf, og man kjenner ingen naturlig mekanikk som kan skape dette. I heliosentrisk modell beveger planetene seg i runde omløpsbaner som kan forklares med naturlig mekanikk. Forskjellen er altoverskyggende. Om noen påstår forskjellen ikke finnes er de enten uopplyste eller så lyver de. Hva tror du tilfellet er for en som kan nok om temaet til å lage en film om det? Fordi det stemmer med alt annet vi vet. Hvis noen påstår det er ting vi ikke vet om heliosentrisme er de enten uopplyste eller så lyver de. Det betyr rett og slett at dersom du kommer over noe du ikke har svar på om heliosentrisme så vet du at svaret finnes. Det er bare å gå og finne det. Milevis unna. Flat jord klarer ikke engang få solen til å stå opp og gå ned på riktig sted. Det betyr at selv uten å prøve blir man vist minst to ganger om dagen at flat jord ikke stemmer. Da har du rett og slett ikke sett etter svaret. Skriver du spørsmålet inn i google er svaret en av de første treffene.
 3. Before you were gone. Xeuphoria. Vanligvis en pianospiller, men når han/hun velger å gå elektronisk er det absolutt fantastiskt. Her følger "Before you were gone". Dessverre er alt på koreansk. Det er like fordømt funksjonabelt og vel så det.
 4. Nei nei. Du må forstå det at enhver trefning kan alltid fortsås i sin rette mening. Det finnes ikke misforståelser. Og om det skjer så er det ikke viktig. Klovnen har ettertrykkelig sagt at død av uskyldige ikke er nevneverdig. Tross alt, beskyttelse av selvet er større enn eventuell skade man gjør mot andre. Med det i bakhodet kan man jo forstå holdningen om at ingen gode argumenter har kommet enda.
 5. Mendum. Stay with me. All sang av en datamaskin. Vakkert. Forøvrig heter stemmen de har brukt "Oliver". EDIT: "Oliver" er forøvrig laget etter en engelsk gutt som var 13 år gammel da opptaket ble gjort. Ikke uventet het gutten Oliver. Resultatet var uansett et program som kan synge enhver tekst du kaster på den.
 6. For ørten år siden var dette ringetonen min. Mens telefoner kostet fortsatt 1 krone. Så-... Lenge siden.
 7. Så skifter vi gir. "Fire & Ice" med Dani Somerside.
 8. Så for de av dere som liker doble basstrommer - her er doble basstrommer ganger to. Av de bedre . Om ikke annet, hør på trommisen. Han senker tempoet for å gi plass til gitarsdolo.
 9. Klassiker. La oss håpe denne aldri bli gammel.
 10. Skal man først begynne med noe bra så er det av en eller annen grunn denne: EDIT: Jeg hadde flere ting jeg ville fortelle om dette, men få ting som kan forklares med ord.
 11. See alles jääb. Orelipoiss fra Estland. EDIT: Som betyr "the feeling remains" Eller som hva de synger "the feeling still remains"
 12. Det er lov å skrible feil, men om det har skjedd tidligere (hvilket vi har sett mange ganger) så er det forståelig at diskusjonen blir ... usammenhengende.
 13. Ordet "fiction" sammen med en globe i et barneprogram. Vi vet alle hva det betyr, ikke sant?
 14. Poenget her med solen er vel at det ser ut som noe annet enn det det egentlig er. At man kan gjøre ditt og datt for å få et annet resultat er vel ikke viktig. Følgen av dette virker til å være at du ikke kan stole på at det ser ut som at solen går bak horisonten heller da en enkel zoom beviser at man blir lurt.
×
×
 • Create New...