Jump to content

Sandy Koufax

Medlemmer
 • Content Count

  1802
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

857 :)

Recent Profile Visitors

8967 profile views
 1. Det er vanskelig å nå folk og få dem til forstå hvordan man ser episodene når man deler bevissthet. Det gjør at man bare ser på episodene skje uten å kunne gjøre noe med det. Man blir trist...
 2. Det blir spekulasjon fra vår side, men det er snakk om TOR missile system (eller SA-15). Litt forskjellige designasjoner. Systemet er forholdsvis gammelt og jeg tror ikke iranerne har S-400, men mener at de kan ha S-300 og at dette bør kunne skille passasjerfly og bombefly som B1. Kan også være at de kan ha trodd at det var et angrep ettersom F-22 ikke kan bli oppdaget av S-300. Muligens kan ikke amerikanernes versjon av F-35 heller ikke det. Vanskelig å vurdere i hvert fall og er enig i at det var et fly som vendte seg mot et militært område og som fløy i 8000 km høyde.
 3. Grandiosa med tre oster er av en eller annen grunn svært godt. Hehe...
 4. Da vet vi i hvert fall hvorfor Iran ble så stille så fort. Men har noen spørsmål selv, hvordan kan de ha følt seg truet av et fly med slike spesifikasjoner? Det er jo et digert fly (Boeing 737) som bare kan forveksles med bombefly som B1 Lancer og lignende. Trodde de at amerikanerne sendte et fly som hadde en atombombe? Eller muligens et spionfly? Det er da forbudt å skyte ned spionfly og en krigserklæring om jeg husker min historie korrekt. Mener at et fly som går inn på Iransk territorium ikke burde ha blitt sett på som trussel med mindre man trodde at det var enten bærende på atomvåpen eller spionfly (men det siste kunne holdt seg i Irak og hadde ikke trengt å krysse).
 5. Jeg tror Kong Harald heller mer mot min mening. Nemlig at Ari Behn var gjennom en veldig dårlig periode og folks kommentarer og baksnakk dyttet han over stupet.
 6. Og det er heller ikke Kina. Du tenker på Sovjetunionen. Kina har privat eiendomsrett blant annet.
 7. La meg begynne. Jeg ønsker å bli veganer, men må heller bli vegeterianer!
 8. Et enkelt spørsmål, men krever ærlighet. Hva føler du når du ser dette bildet? Ingen fasitsvar selvsagt, bare vær ærlig.
 9. Vel, bra at vi har deg her til å fylle ut eventuelle hull vi har da!
 10. Nei. Amerikanerne er ikke fullstendig gale heller. De bare hater Clinton-familien for alle skandalene Bill var i.
 11. Revolusjonen i Iran skjedde etter folkets eget ønske. Folket protesterte mot Shahens hvite revolusjon hvor han nettopp forfremmet det øverste bildet kan man si. Folket ville ha det nederste. Det var til og med en folkeavstemning om det. De stemte for revolusjonen med stor margin. Det er egentlig irrelevant hva du og jeg mener om det.
 12. Merkelig argument...Så hvis din datter gifter seg, så er plutselig vedkommende ikke i slekt med deg? Jeg tror ikke det er en eneste person i Norge som mener at Martha Louise ikke er med i kongefamilien. Og Martha Louise fikk også apanasje, men sa i fra seg for å leve av egen inntekt etter at hun ble gift. Så formelt sett er hun en del av den. Det virker bare som om du utelukker Martha Louise fra kongefamilien fordi du er uenig i hennes livsstil og derav forsøker å skjerme kongefamilien fra kritikk. Når det gjelder England, så er Andrew en del av familien, men Charles vurderer å kutte han ut fordi han er så mye trøbbel (pedofil voldtektsmann). Forøvrig, så er Kong Harald sliten: https://www.dagbladet.no/kjendis/avlyser-oppdrag/71997182 Virker som om han sørger.
 13. For kvinner som føler seg utelatt. Ikke gjør det. Jeg liker alle kvinner like mye.
 14. Ikke kulturelt kompatible med oss? Hva er dette for noe? Mener du at det er kompatibilitet mellom Frankrike og Norge? Frankrike og Tyskland? England og Tyskland? Polen og Norge? etc La oss bare være ærlige. Det er snakk om rase. Den samme skremselspropagadaen man kommer med om Kina idag ble gjort om Japan på hele 80-tallet. Og spesielt av folk som Donald Trump. Men man sa aldri noe om Tyskland som hadde en voksende økonomi på samme tid.
 15. Grunnet politiske grunner så ønsker jeg å lære meg kinesisk og russisk. Er det da en bra framgangsmåte å ha en kjæreste fra Kina og Russland mens man gjør det? PS! Samtidig.
×
×
 • Create New...