Jump to content

Sandy Koufax

Medlemmer
 • Content Count

  2144
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1093 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

9735 profile views
 1. Vel, da er man ved veis ende. Dette er mitt siste innlegg på dette forumet (på riktig denne gang). Grunnen til dette kommer nedenfor. Da jeg først kom inn på nanoteknologi ble jeg møtt veldig mistenksomt av politiet og professorer på NTNU. Derfor kom jeg hit for å virke normal og ikke som en trussel. Siden jeg leverer inn master om en måned, så er vi endelig ferdig. Jeg har overlevd (selv om det var på hengene håret) og kan nå dra videre. Derfor ønsker jeg alle lykke til. Når det gjelder det andre, drømmene, så har de blitt mer og mer feil i det siste. Så for første gang på tre år har de blitt bare drømmer, og jeg trenger ikke å forholde meg til en deterministisk hverdag lenger. Det var noe amerikanerne gjorde for Norge og deres oljefond kom jeg frem til (90 prosent sant), og deres teknologi blir nok en trussel mot vanlige mennesker i fremtiden. Takk for alt, og lykke til med livene deres!
 2. Det pekes på innvandrerkriminalitet i Oslo. Det har seg faktisk slik at 40 prosent av grunnskole-elever er av innvandrerbakgrunn. Samtidig får de ikke samme mulighet når det gjelder utdanning, og derav senere arbeid. Dette er grunnen til at svært mange innvandrerungdom trekker på gatene. Har sett dette selv, og det er også bevist statistisk sett.
 3. Spekulasjonen skyldes vel hovedsakelig denne fyren: https://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Fuhrman Og jeg vet ikke om det er sant, men min forklaring er nok bedre. Og det var også den forklaringen retten baserte seg på da de frikjente OJ Simpson. Istedenfor en tåpelig historie om gikt-medisin. Som enkelt kan dobbeltsjekkes ettersom Simpson var i fengsel.
 4. De mener da Trondheim ja. Men vet at Gjøvik har noen gode linjer også. Forøvrig vil jeg si at det er litt merkelig med dette fokuset på NTNU. En del av linjene på UiO er også bra. Faktisk er det meste utenom LENS bra. Til å være i Norge selvsagt.
 5. Det der med Trumps gange er da ingenting. Han er en eldre mann, man kan ikke forvente at han skal gå som en dampveivals i den alderen.
 6. Det har lenge vært en del problemer knyttet til LAPD og rasisme. Da tenker jeg ikke bare på Rodney King-episoden, men også hvordan i forbindelse med hvordan de fingerte bevis (utplasserte altså) i OJ Simpson-saken. I sistnevnte la de ut en hanske som ikke passet OJ Simpson senere for å bevise skyld. Også i forbindelse med denne saken (som var svært høyprofilert) ble det påvist at det var ekstreme problemer med politiet og hvordan de behandlet de svarte. Langt mer enn i andre amerikanske byer. LAPD kan vel sammenlignes med politiet i Trondheim i den forstand.
 7. Bare på hotell og i andre land. Ikke så ofte jeg har sett det i Norge. Men ser ut til å fungere fint. Man bør derimot passe seg litt for forandringene i temperatur fra når man er inne i et rom med luftkjøler og til utendør med glovarm temperatur. Kan bli lett forkjølet.
 8. Jojo, det er selvsagt sant. Dagens USA var en britisk koloni og de hentet slavene over. Samtidig hadde britene et imperium hvor de undertrykte mange folkegrupper. Men nå er demonstrasjonene i USA mot politivold mot svarte mennesker. Det er ikke så mye av det i Storbritannia som i USA, selv om det selvsagt er en del. Jeg sier bare at det er mye mer systematisk i USA. Og at de svarte bør vokte seg mot massesuggesjon, og ikke gjøre ting de angrer på senere.
 9. Tenkte da at det kan oppstå en form for massesuggesjon. Noe vi ser i USA for eksempel. Med flere hundretusener/millioner kan det oppstå sterkere effekt av massesuggesjon.
 10. Det er svært mange med afro-karibisk bakgrunn i London, i tillegg til afrikanere fra Nigeria og andre områder. Det kan fort blusse opp. Noe som egentlig er unødvendig da Floyd-situasjonen skjedde i USA og ikke i England. De mørkhudete i England kan ikke klage over å ha blitt behandlet på samme måte gjennom flere århundrer som de i USA kan.
 11. https://www.nrk.no/tromsogfinnmark/ny-lov-skal-sikre-rettighetene-til-kvinner-som-gar-gjennom-en-abort-1.15050897 Det er en sterk historie. Godt å se at man forsøker å forbedre situasjonen.
 12. Enda en pedofil mann i 50-årene tatt i Trondheim. Man mistenker at personen har voldtatt mange titalls unge jenter.
 13. Nasjonalstaten har blitt avløst av en verdensstat.
×
×
 • Create New...