Jump to content

CommanderKeen

Medlemmer
 • Content Count

  3824
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by CommanderKeen

 1. Nå husker jeg ikke om begrepet jeg brukte var lett eller om det var noe du introduserte, og ikke gidder jeg sjekke det opp, men svaret er likefullt veldig åpenbart.
 2. La oss tenke over hvor langt dette har gått. Til dere som støtter Trump, jeg regner med at på et eller annet tidspunkt så vurderte dere å hoppe av toget. At det han gikk for langt, selv for dere. Men så ble dere på litt for lenge, og nå føles det som for sent for å snu. I stedet sitter dere her nå og forsvarer rettsprosessene uten vitner. Som i Nord-Korea eller Iran. Det er helt vanvittig at det har gått så langt. Er det virkelig rett at en person som er anklaget for noe de facto skal ha rett til å bestemme om det skal være vitner eller ikke i rettssaken mot han? Dere vet selvfølgelig svaret på dette. Det er ikke for sent enda. Republikanerne skal egentlig være «rule of law» partiet. Jeg regner med det er noe som tilhengerne deres her til lands også setter høyt. Vis at dere er det da. Jeg er overbevist om at de fleste av dere er vanlige, ålreite mennesker, men at dere rett og slett har blitt lurt med av det deres synes er en karismatisk fyr. Men hør, Scaramucchi kom seg ut. Det er håp for dere fortsatt. Det er aldri for sent å snu.
 3. Hun ble vel for sjette gang fullstendig renvasket nå for bare noen uker siden. I tillegg har hun i det minste baller nok til å sitte foran kongressen og svare på det oppspinnet de mener hun har gjort. 14 timer var det vel hun satt. Hvor er Donald? Tør ikke møte opp engang. Det er lite tvil om hvem som fremstår mest skyldig.
 4. Nei, men jeg hadde et ørlite håp om at republikanerne skulle vise seg å være mer lojal til landet enn til Trump. Eller at de i det minste skulle gjøre jobben sin. Så feil kan man ta.
 5. Studiene er repliserert hundrevis av ganger i uttalige land. De har svært høy grad av intersubjektivitet.
 6. Jeg blir oppgitt. Republikanerne har nettopp stemt gjennom regelverk for riksrettssaken som ikke tillater vitner, ikke tillater stevning av personell eller dokumenter fra Det Hvite Hus, ikke tillater innsyn på noen måte. Listen bare fortsetter. Jeg trodde republikanerne var «the rule of law party». Hvordan noen kan forsvare dette er helt hinsides meg. Så da kan jo debattklovn og de andre i menigheten få prøve.
 7. Temaet for konferansen var klima. Men for all del, hvorfor gidde å bruke 10 sekunder på å sette seg inn i det man snakker om. Lavmål etter lavmål på deg.
 8. Fordi mye av spillutvikling skjer i USA, hvor de har knust arbeiderrettigheter i flere årtier. Den trenden har spredt seg til andre land hvor de utvikler spill også.
 9. Det rette svaret er selvsagt å utsette spillet og ikke sette en ny utgivelsesdato. Deretter må de jobbe vanlige dager til de føler seg 100% trygge på at de kan nå en dato som settes, og deretter gi ut spillet.
 10. Med Trumps logikk er hvite heterofile menn inhabile når det kommer til for eksempel saker som har med transseksuelle å gjøre. Er du enig?
 11. Hvis du og én annen person er de eneste som virker å ha en positiv oppfattelse av Trump er det vel mer nærliggende å tro at det er du som er i utakt med samfunnet, snarere enn at alle andre som diskuterer her er en person. Konspirasjonsteorier er jo noe høyreekstremister elsker da. Men igjen, kan du svare på dette: Er det rasediskriminering å si at noen ikke kan gjøre jobben sin fordi de er av en spesifikk etnisitet?
 12. Svar på spørsmålet for fanden. Er det rasediskriminering å hevde at noen ikke er i stand til å gjøre jobben sin fordi de er av en viss etnisitet? Og du spyr ut talking points fra Fox News. Du er jo så indoktrinert at du ikke har en eneste original tanke i hodet ditt. Patetisk.
 13. Svar på spørsmålet mitt. Det at du nekter å svare på noe så grunnleggende bekreftet jo at du også vet det er rasediskriminering. Du må spørre deg selv hvorfor du føler en så sterk til å forsvare verdens mektigste mann at det går på bekostning av din egen integritet. Tror du at han trenger deg?
 14. Kan du ikke bare svare mannen? Er det rasediskriminering å si at noen ikke kan gjøre jobben sin fordi de er en gitt rase?
 15. Kan du svare på det jeg spør deg om? Hvorfor er det greit når Donald gjør det, men når jeg gjør det er det banal skittkasting?
 16. Men du mener Pewdiepie, stand up, talkshow osv. er fiksjon. Så lenge man retter et kamera på det er det jo fiksjon i dine øyne. Dette har du jo forklart selv. Innrømmer du i det minste at din forståelse av fiksjon er feil?
 17. Slippdatoen er vel først og fremst satt av utgiver, og de er gjerne basert på motstridende interesser av å få spillet ut av døra, og at det holder en høy kvalitet. Skal vel egentlig bare takknemlig for at utvikleren får tiden de trenger.
 18. For det første kan ikke debattklovn engang skille mellom fiksjon og fakta, og det har han selv innrømmet. Så at din forståelse er at han har parkert meg i argumentasjon faller på sin egen urimelighet. Forøvrig, jeg benytter jo egentlig bare samme taktikk som Trump. Han kaller jo alle sine meningsmotstandere for både ditt og datt, fra idiot til løgner til landsforræder. Jeg bare antok siden dere forsvarer den type ordbruk fra Trump, er det helt innafor for meg å diskutere på samme måte? Eller hva sier du, dummy?
 19. Bevis det. Bare gi meg et enkelt bevis på noen andre som sier det. Kom igjen. Jeg er ikke tom for argumenter. Jeg har jo tørket gulvet med deg over de siste sidene her. Du klarer jo ikke komme med et eneste motargument lengre.
 20. Ja, sånn var det jo. Rasisme finnes ikke, bortsett fra når det skjer med hvite menn. For en gjøk du er. Ser forøvrig at du ikke lengre svarer i diskusjonen rundt hva fiksjon faktisk er. Da regner jeg med du innså hvor vanvittig feil du tok. Det er bra. At du kan innrømme feil viser at alt håp ikke er ute for deg. Nå vil jeg gjerne at du viser meg et annet eksempel der noen sier «hvor er min afroamerikaner», som du selv hevdet det var uendelige eksempler på. Jeg trenger bare ett.
 21. Dette er det verste argumentet jeg har hørt noen gang. «Som regel er det de som anmelder voldtekt som er voldtektsmennene. De ser voldtekt og er opptatt av det» Idiot of the year award. Neida, du har den bare på deling med debattklovn
 22. De kan være det, ja. Men at jeg står og forteller vitser er ikke fiksjon. Det er bare jeg som står og forteller vitser. Dersom jeg filmer meg selv mens jeg går ut på gata og banker opp en tilfeldig fremmed, så er ikke det fiksjon, uansett om jeg gjør det fordi jeg har et fullstendig feil syn på hva folk synes er underholdende. Seriøst mann, klarer du ikke engang å innrømme at du har en grunnleggende misforståelse av hva fiksjon er? Jeg skjønner egentlig at det kan være litt vanskelig for deg, for den forståelsen du legger frem her er ganske flaut for et voksent menneske. Klovn indeed. 1. Vel, med din tolkning av hva som er fiksjon og ikke er vel det enda oppe til vurdering. 2. Vis meg et annet eksempel. 3. Du mener ingenting er rasistisk. Så..?
 23. Eh, nei. Stand up er en fyr som forteller vitser. Det er fortsatt ikke fiksjon. Dersom jeg forteller deg en vits, endres ikke omgivelsene fra noe som faktisk skjer til et fiktivt scenario. Kjære deg, dersom du virkelig tror dette tror jeg du må søke hjelp, for det er faktisk en vrangforestilling av verste sort. Skavlan, Lindmo, Senkveld og andre talkshow, er de også som fiksjon å regne i din bok? Eller hva med en fotballkamp på TV?
 24. Stash box ble endret. Du har nå muligheten til å bryte ned gjenstander on the go, men bare om du betaler 2000 kroner i året for det. Det utgjør en massiv forskjell.
×
×
 • Create New...