Jump to content

ism_InnleggNO

Medlemmer
 • Content Count

  1628
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ism_InnleggNO last won the day on June 12

ism_InnleggNO had the most liked content!

Community Reputation

2745 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva folk kaller ham og hvordan de titulerer ham er nok sjelden sammenfallende…
 2. Med Ryzen 3 og bare 8 GB RAM er ikke det noe jeg vil kalle en brukbar PC. det ser også ut til å være en PC som det blir dyr å oppgradere når den om et par år ikke en gang oppfyller minimumsspesifikasjonene (gjør den det i dag?) til de fleste spillene.
 3. Jeg ser det er mange som spekulerer i at dette vil bety mer eksklusive titler for Microsoft. Jeg er ikke så sikker på det. Husk at Microsoft mer eller mindre har avblåst konsollkrigen. De har endret forretningsmodell og er mer opptatt av å selge spill enn konsoller. Det vil nok være noen av spillene som bare er å få via Gamepass, men jeg vil tro de fleste vil komme ut på PS5 også. Det er tross alt et enormt inntektstap å la være å utgi spill på Sony sin plattform.
 4. "Lørdagsvenner" har nok blitt "helgevenner". Vi skal jo kose oss når helgen kommer. Og så er det jo lillelørdag da. Den skal vi heller ikke glemme. Mandag er alltid en tung dag og da hjelper det jo også med litt kos. Men ellers så forsøker vi jo å holde oss unna usunne varer 😀
 5. Det skal nok en del til for å oppheve en underskrevet avtale så med mindre Microsoft legger store mengder penger på bordet og kjøper seg ut av avtalen så er den nok det.
 6. Ingen har begått drapsforsøk og de skyldige har fått sin bot. På tide å finne noe annet å overdrive om.
 7. Det er ikke mye som tyder på at pedofile vil tenne på denne filmen. Pedofile tenner på pre-pubertale barn. Ikke barn som kles opp og seksualiseres til å ligne voksne.
 8. Alle vet at andre statleder ler bak ryggen til Trump og himler oppgitt med øynene når han ikke ser. Jeg tror nok tittlen de helst vil bruke er mr. idiot.
 9. Hykler? Du skjønte med andre ord ikke hva Biden faktisk sa? I mars 2016 åpnet det seg en posisjon i høyesterett og Obama nominerte Merrick Garland. Jeg vet ikke hvor godt du kjenner til årstidene men mars er faktisk en god stund før sommeren. Selv i USA. Lindsey Graham sa den gang: I går var tonen en helt annen: Nei, du. Det er ikke Biden som er hykleren her. Den prisen går til GOP.
 10. Hvorfor tror du dette ville ført til at færre tar høyere utdanning eller ansvarsfulle jobber. Det er vist for lenge siden at det ikke er penger som er drivkraften for folk som tjener nok. Med nok menes at man tjener så mye penger at penger slutter å være en bekymring. I Norge er dette godt under en million.
 11. Du har ikke sett filmen du heller, skjønner jeg? Colour me surprised 🙄
 12. Nei, filmen har ikke fått "enorme mengder flak". Det er stort sett kristenfundamentalister og andre ekstremister som reagerer negativt på filmen (som de fleste ikke en gang har sett).
 13. En ting er samtalene de har. Det er forsåvidt greit. Det er en lukket gruppe osv, men de drar altså med seg partigruppen og andre kontakter de har og forsøker bevisst å ødelegge livet og karrierene til folk. Dette er mennesker som ikke evner å skille mellom roller. Som ikke skjønner at politikeren Tybring-Gjedde kan og må handle og oppføre seg anderledes enn privatpersonen Tybring-Gjedde. Makt korrumperer og sjelden har vi sett det så tydelig som her.
 14. Obama lagde en plan for hvordan man skal håndtere en pandemi. Den brydde ikke Trump seg om. Så vi kan trygt påstå at Obama hadde håndtert denne pandemien veldig anderledes og spart mange tusen menneskeliv. Det er faktisk rimelig trygt å påstå at enhver annen president enn Trump hadde håndtert pandemien bedre. De hadde nemlig lyttet til eksperter.
×
×
 • Create New...