Jump to content

ism_InnleggNO

Medlemmer
 • Content Count

  1081
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ism_InnleggNO last won the day on June 12

ism_InnleggNO had the most liked content!

Community Reputation

1701 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er ikke en selvfølge. Det er veldig lite i språk som er objektivt definert, ei heller rasisme.
 2. Jeg er ikke helt enig at rasisme bare utføres av rasister. Jeg er enig i din beskrivelse av rasister, men jeg mener det er viktig å være klar over at rasisme også kan utøves av mennesker som ikke er rasister. Rasisme kan ha mange grader, og når rasismen kommer fra rasister er vi helt på linje. Dog er det mye annet som også er rasisme. Mye av dette kalles systemisk rasisme. Rasismen som er innebygget i strukturene i samfunnet. Dette er det vanskelig å gjøre noe med - spesielt når mange ikke en gang er villig til å anerkjenne at det er der, men det bør ikke hindre oss fra å prøve. Jeg har lenket til denne før. Det er en god diskusjon om rasismebegrepet.
 3. Hva du vet og hva som faktisk skjer er sjelden kongruent… 🙄
 4. Nei, hun mener ikke at vi skal rive Nidarosdomen? Jeg forslår at du faktisk leser hele artikkelen, ikke bare innledningen…
 5. Rasister og rasisme er ikke det samme. Når mennesker med unorske navn blir kalt inn til intervju er dette rasisme selv om det ikke er noen rasister blant de som ansetter. Det er mye som er rasisme selv om avsender ikke er rasist. De fleste som kløner det til eller ikke vet at det de sier eller gjør er rasistisk vil lære av det om de blir gjort oppmerksom på det og endre oppførsel.
 6. Nei, du bare hinter om at folk som opplever rasisme du ikke vil kalle rasisme bare sliter med motgang. Som sagt, en ekstrem nedlatende holdning der du gir deg selv lov å definere rasisme og hvem som opplever dette.
 7. Hvilke venstreliberale er det du snakker om? Kan du vise til strategien? I motsetning til disse ulne "venstreliberale" er GOP sin strategi godt dokumentert.
 8. Det var en ekstremt nedlatende kommentar. Du mener altså å påstå at mange som mener seg utsatt for rasisme egentlig ikke takler motgang? Har du eksempler på dette?
 9. De kan være begge deler eller enten eller. Som med alt annet som har med språk å gjøre så finnes det ingen klare objektive kriterier. Menneskelige språk er ikke entydig definert og det lar seg derfor ikke gjøre å finne en entydig, objektiv definisjon på rasisme. Like fullt lar det seg gjøre å se på enkelte utsagn eller hendelser og objektivt si at "det er rasisme". Det er også mulig å forstå en persons opplevelser som rasisme selv om man ikke selv ville oppfattet det som det samme.
 10. Jada, jada. Den saken blir nok anket og har veldig liten betydning.
 11. Du liker bare innlegg du er enig med og klarer ikke godta at det finnes andre med andre erfaringer og meninger enn deg. Notert. Når du nekter å diskutere "på slike premisser" nekter du også for at deres opplevelser kan være riktige eller verdifulle.
 12. Christopher Steele vant stort i retten over russiske oligarker. https://www.miamiherald.com/news/politics-government/article243646362.html
 13. Du tar nok feil. Republikanerne har mesteparten av skylden for splittelsen i amerikansk politikk. De har kjørt en bevisst strategi i mange år der de går inn for å skape politikerforakt og for å drive posering og identitetspolitikk fremfor politisk samarbeid og pragmatiske løsninger.
 14. Når millioner av amerikanere demonstrerer fredelig så kalles det fredelige demonstrasjoner selv om noen få blir banket opp.
 15. Norsk ungdom med minoritetsbakgrunn er fremdeles norsk ungdom. Og dette har politiet hele tiden vært tydelige på. Hva de skriver i avisene er i så måte ikke spesielt interessant.
×
×
 • Create New...