Jump to content

ism_InnleggNO

Medlemmer
 • Content Count

  2798
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ism_InnleggNO last won the day on October 27 2020

ism_InnleggNO had the most liked content!

Community Reputation

5143 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Strålingen som havnet i Norsk natur er lavere enn bakgrunnsstråling mange steder på jorden så den frykten kan vi godt slå fast var noe overdrevet.
 2. Man skal alltid tilpasse farten etter forholdene. Hvis det for deg er å kjøre saktere slik at det oppstår kø bak deg plikter du å kjøre til siden å slippe de andre bilistene forbi.
 3. Dette var den åpenbare aprilspøken. De bruker denne for å trekke oppmerksomheten bort fra den virkelige aprilspøken. Den er litt vanskeligere å oppdage 😉
 4. Om du tror dette er relevant eller en gang korrekt bør du levere fra deg sertifikatet med en gang. Du er rett og slett ikke skikket til å kjøre bil.
 5. Hvordan er det demokratene kontrollerer media i USA og verden? Hvor har du fått idéen om at Demokratene ønsker å inndra våpnene til folk? Hvorfor tror du demokratene er interessert i et totalitært styre?
 6. Nå er det strengt tatt ikke meiningen man skal se politiets skjulested og man lar seg stresse av et veikryss burde man ikke ha lappen i det hele tatt.
 7. Mer privatisering vil bety mer papirarbeid.
 8. Gratis helsevern er ikke automatisk god kvalitet, men i Norges tilfelle er det høy kvalitet på de helsetjenestene som tilbys. Privatisering vil ikke øke kvaliteten på noen som helst måte.
 9. Feil. Løgn. I beste fall upresist. Dette skjønner du åpenbart ikke noe av. Dette er en forbannet løgn.
 10. Det virker som @Dart og @Norolf tror at veitrafikkloven er veiledende. Det forklarer jo egentlig det meste 🙄
 11. Han er ikke spion. Putin har noe på ham, men det er først og fremst penger. Trump sin politikk er til salgs. Han pleiet tett kontakt med Russland i forkant av annonseringen av hans presidentkandidatur. Han hadde også under valgkampen og etter han ble president tett kontakt med personer som i nå vet var agenter fra Kreml. Både sønn og svigersønn kommenterte i sosiale begivenheter (rundt 2015 om jeg ikke husker feil) at Trump fikk mesteparten av pengene sine fra Russland (Trump var persona non grata hos amerikanske banker).
 12. 70 km/t i 50-sone er ikke småovertredelser og de tyske satsene er urimelig lave i forhold til de norske satsene som ser ut til å være gode. De begynner rimelig og blir progressivt dyrere jo mer alvorlig forseelsen blir. Jeg er godt fornøyd med de norske satsene og synes de er bra! Overskriften på denne tråden burde være: Bøter er ufattelige lave i Tyskland, er de idioter?
 13. Ingen kan vite på forhånd om de tilhører gruppen som trygt kan bruke cannabis. Derfor er det en ekte risiko ved bruk av cannabis. Alder har også mye å si.
 14. Det er en vesentlig høy risiko for alvorlige psykiske problemer forbundet med Cannabis.
×
×
 • Create New...