Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det positive først. Det kommer en oppfølger til Xenoblade chronicles 2 det erjo noe. Eller det ervel mere en dlc og ikke et nytt spill. Ellers så kan jeg hive meg på Mario party spillet siden jeg aldri har spillt noe av de tidligere. Utenom det så husker jeg ingenting spennende nytt fra dette showet. Så kjenner meg litt skuffa.

Endret av kero79
Lenke til kommentar

Usj. Jeg var gira helt til og med Smash, men så varte Smash i de resterende 90% av Directen. Skulle de snakke SÅ mye om det kunne de hatt en egen Direct. Er ikke det liksom mye av vitsen med Direct formatet?  :wallbash: 

 

Super Mario Party var en veldig gledelig overraskelse, så det startet bra. DLC til Xenoblade Chronocles 2 er jo kult nok det, men resten var jo bare gjenbruk av informasjon vi allerede har fått, kanskje pluss en releasedato eller noe småtteri, og 90% Smash Brothers. Dette var rimelig elendig til å ha startet såpass bra. :(

 

Tydelig at Nintendo ikke har mye på tapeten å vise til når nesten hele E3 brukes til å snakke om ETT spill. :hrm:

 

 

 Det kommer en oppfølger til Xenoblade chronicles det erjo noe

Var vel DLC, ikke en oppfølger?

Lenke til kommentar

Nintendo har vunnet E3 allerede!

 

Snakk om å jinxe alt. Dette var kanskje den svakeste konferansen i år. Gledelig med Super Mario Party. Tittelen gir meg håp om at de bare glemmer alt tullballet de har holdt på med i serien i de siste versjonene å går litt tilbake til røttene. De at de har droppet den forferdelige carten/vogna tyder jo kanskje på dette.

 

Alt annet var jo temmelig meh og for en som har null interesse for Super Smash så var det jo nærmest sovemedisin på slutten der. Var utrolig skuffende at vi ikke fikk vite noe som helst mer angående Pokemon Lets Go Evee og Pikachu. Forstår ikke helt hvorfor det var med i det hele tatt, totalt meningløst...

 

Ikke noe om Super Mario Galaxy re-make/emulator, ikke noe Nintendo 64 Classic osv osv..

 

Visste jo på forhånd at de ikke kom til å si noe om spill som kommer senere enn 2018 (ett lite unntak med det første Mechspillet) så det at vi ikke fikk se noe av det nye Pokemonspillet til Switch forventet jeg ikke. Nintendo har jo ikke for vane å annonsere og snakke om kommende spill når de har to titler allerede som ikke er på markedet enda iform av Lets Go Evee og Lets Go Pikachu.

 

 

EDIT:

 

Fire Emblem så interessant ut, har null erfaring med serien. Kommer nok til å plukke opp det.

Endret av RamGuy
Lenke til kommentar

Skal jeg si noe positivt så er det grafikkstilen til Daemon X Machina, men det er også eneste jeg kommer på.

Med mindre de viser noe annet i løpet av E3 er jeg regelrett sjokkert over hvor lite Nintendo hadde å fare med i år.

 

Vanligvis har de bare droppa hele E3. Europa/USA er ikke en del av Japan, altså uinteressant.

Lenke til kommentar

Skjønner at hvis man overhodet ikke bryr seg om Smash Bros., så må dette ha vært litt skuffende. Kjempebra var det uansett ikke, men synes ikke det var så utrolig galt heller. Aldri brydd meg så mye om Mario Party tidligere, men mulig jeg kommer til å skaffe dette. DLC for Xenoblade så utrolig forseggjort ut! Fire Emblem kommer nok også til å bli bra.

 

Når det gjeldes Smash, føler jeg egentlig ikke at det er vært så ekstreeemt mye press fra fansen om å få tilbake alle tidligere karakterer. Likevel kult at de gjør det! Pichu og Young Link vil nok alltid føles overflødige, men ellers er det hyggelig å få tilbake Snake, Ice Climbers og Pokemon Trainer. Lurer på hvor mange nye karakterer vi får. Forståelig at vi ikke får så utrolig mange nye, men med tanke på hvor utrolig mange nykommere som dukket opp i forrige omgang, så kan vel rundt ti nye karakterer fortsatt regnes som relativt få. Litt skuffende at Waluigi og Bomberman bare er assist trophies.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...