Jump to content

kero79

Medlemmer
 • Content Count

  385
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

113 :)
 1. Spillte New leaf mere hardcore (om man har lov å si noe sånt om et AC spill). Hadde egen guide der jeg kryssa av for de klærne jeg hadde og alt sånnt for å fylle ut alt i katalogen. Blei mere som en ekstra jobb en gøy. Så denne gangen gjør jeg det annerledes. Spiller bare litt. Innom på morgenen og sjekker. Så en tur etter kl 7 i tilfelle Celes er innom øya. Ellers så stikker jeg på besøk hos andre om det er noe spennende DIY å skaffe. Ikveld skulle det være stjerneskudd hos ei vennine så da blir det innom der og ønske på noen stjerner.
 2. Tja så sjelden Redd dukker opp så kommer et sikkert til å ta litt tid å få fult opp kunstavdelingen. Men fiske delen og insektene tipper jeg det vil ta ca 10 mndr fra jeg startet. Men erjo lov å håpe at Nintendo kommer med flere utvidelser til museet. Kansje flere fisker og insekter. Eller enda bedre helt nye avdelinger.
 3. Jeg har alt av frukter. Spillt siden dag en. Time travel har jeg aldri giddet. Noe av sjarmen med AC for meg er å dalle litt irundt hver dag. Om andre vil bytte dato så får dem gjerne gjøre det. Erjo det som er fint med et spill som AC alle kan spille på måten dem selv ønsker. Spiller og chatter jevnlig med en hyggelig jente gjeng og de øyene dem har er så ryddig og ordentlig. Min øy ser ut som et dass bare en masse blomster og de billigste bruene over alt. Min første pri er å fylle opp museet. Demmes første pri er å få komplett serie i diverse møbler.
 4. Man kan crunche eller man kan gjøre som Nintendo gjorde med animal Crossing. Nemelig utsette lanseringen til spillet er ferdig.
 5. Matmangelen i Pikmin 3 er kun et problem helt i starten. Etter den første kneika står man helt fritt til å gjøre hva man vil.
 6. Har spillt alle Pikmin spillene. Likte de ganske godt. Håper på flere spill i serien.
 7. Har gode minner om dette spillet, Litt merkelig at dem ikke pusser opp kamerat. Men ingen auto save bør ikke sees på som noe problem,spillet er rimelig enkelt for alle med 10 fungerende fingre ihvertfall.
 8. Må nesten sjekke ut noen videor av LM3 før jeg kjøper det. Er det som GC versjonen? 2ern til 3ds sugde balle.
 9. Switch utgaven skal være likedan som pc utgaven. Går jo noe treigere på en switch en hva en skikkelig pc vil klare da. Og switchen skulle ikke få ekspansjoner mener jeg det blei sagt tidligere. Men nå så kommer det jo DLC sammtidig som disse blir sluppet til ps4 og Xbox.
 10. Links awakening er det siste Zelda spillet jeg rundet, derfor tror jeg at jeg står over denne utgaven.
 11. Golden deer med Claude i spissen. De to andre lederne virket jo helt møllspiste i hode.
 12. Gummien på mine dual shocks sprakk opp, og R2 knappen knakk i festene på flere kontroller. Blei bedre på de kontrollene som blei gitt ut seinere. Standar barnesykdommer.
 13. Mere sport å ta dem med fiskestang, og man må jo også få en logbok å notere størrelsen i
 14. Ja var 2ern jeg blei skuffa over. Var faktisk ikke klar over at det første hadde blitt gitt ut på 3ds engang jeg😝😁
×
×
 • Create New...