Gå til innhold

Elefantmesteren

Medlemmer
  • Innlegg

    4 859
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Elefantmesteren

  1. Ja, hva er galt med "index properties and file contents"?
  2. Det kan gjerne være så at kriminalnivå i visse grupper ikke påvirkes av konsekvenser, men rettferdighet handler ikke kun om å redusere fremtidig kriminalitet. Å "undersøke andre muligheter" er ikke noe konkret forslag, dersom du har noen konkret ide så legg ut i detalj.
  3. Eventuelt til ingenting og la personer behandles av loven ut ifra deres karakter, hvor å behandle de under 18 som barn fortsetter som en guideline.
  4. Du lurer ingen, de er ute etter å bortforklare og skylde på andre. Men ja, kriminell rettferdighet er en fin ting.
  5. "Hvis folk under en vilkårlig alder begår ondskap så er det ikke dem sin feil, man må gå etter uuh... etter skolen og helsehjelpen istedet!!!"
  6. Har ikke spilt dette før, håper ytelsen på switch vil være tolerabel.
  7. Var det vekteren og media som fikk ham til å bli politiker og som tvang ham til å stjele? Han har ikke ansvar selv?
  8. Jeg mener at det barn driver med seg imellom ikke kan sammenlignes med det som voksne gjør.
  9. Det som skiller en vennskapsrelasjon fra en homoseksuell relasjon er det seksuelle, å si at homoseksualitet handler om kjærlighet er bare å skjule for barn hva det egentlig går ut på. Det er derfor barn ikke har noe å gjøre i slike parader, de kan ikke forstå hva det handler om.
  10. Atleter kan trene med vekter fordi det er en effektiv måte for å forbedre kroppens ytelse. Er diktanalyse en effektiv måte for å bli bedre til kommunikasjon? Der sier jeg nei. Ta vitenskapelige tekster ("papers"), disse er tunge både å lese og skrive. Så de vitenskapelige studentene og PhD-stipendiatene, bør de fortsette med å lese og skrive vitenskapelige tekster, eller tenker du at de ville gjøre det bedre innen vitenskapelig kommunikasjon om de brukte mer av tiden på dikt?
  11. Er for eksempel skolebøker skrevet på en slik måte at man må tolke dem? Nei, det er ingen som ville finne på noe sånt.
  12. Bare kunstneriske verk dette. Dersom noen ønsker å kommunisere noe viktig så skrives ikke teksten på en slik måte at man må tolke den.
  13. Så, "det er viktig", men ingen kan si hvorfor det liksom er viktig. Da skjønner jeg at det er kjempeviktig. Vi hadde ikke klart oss uten.
  14. Anaylse av dikt er ikke det spor viktig i noe samfunn, moderne eller ikke.
  15. Hvor lenge skal en vente før en tar ut? Kommer an på hva du sparer til, hytte eller båt eller hvaenn. Når du har spart opp nok til å kjøpe så tar du ut pengene. Dersom du sparer til pensjon så har jeg hørt at når det nærmer seg pensjonsalder så bør du overføre ihvertfall noe av pengene til en alternativ form for sparing med lavere risiko, slik at du får økt økonomisk stabilitet i pensjonstiden. Om verdien på andelene dine går opp så betyr ikke det at de i de neste årene kommer til å gå ned. Det er jo ikke sånn at man skal ta ut alt og slutte å spare i fond etter at verdien har steget. I teorien er det såklart ideelt å selge når verdien er høy og så kjøpe når den er lav, men man kan ikke forutse at prisen kommer til å gå ned bare fordi den nylig har gått opp (eller motsatt). Det er derfor at det anbefales å spare jevnt over tid.
  16. Dette er problemet ja. De viser jo ingenting av hvordan det nye eventyret skiller seg fra botw. Hva vil historien handle om, hvilke utfordringer vil vi møte? Hvordan skiller dette hyrule seg fra den forrige versjonen? Istedet viser de at du kan bruke fem minutter på å lime vifter til trestokker for å krysse en elv som du ellers kunne ha svømt over på tretti sekunder. Og dette er det spillet hvor de øker prisen fra 60 til 70 dollar, hallo? Når de først gjør dette så bør det helst være et spill som virker å være fyllt med kvalitetsinnhold. De har fremdeles litt tid igjen, men jeg kunne veddet penger på at dette spillet på det beste blir middelmådig.
  17. Litt nysgjerrig på hvor mye nintendo faktisk tjener på all dritten de legger ut.
  18. Så lenge spillene slippes før kupongene utgår, ja.
×
×
  • Opprett ny...