Jump to content

Elefantmesteren

Medlemmer
 • Content Count

  4686
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2322 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

22554 profile views
 1. Kunne kanskje flytte fengsel-diskusjonen til en annen tråd.
 2. Jeg skrev ikke at jeg støttet det, men demonstranter og vandaler er ikke samme ting. Jeg synes ikke de skal fremstilles som samme folk, det tror jeg også du og andre som støtter ikke-voldelige protester er enig i.
 3. Det står svart på hvitt at han vil de skal skyte opprørere som ødelegger byen.
 4. Men nazi-systemet fantes ikke lenger. Det var de allierte som kontrollerte staten. Så de tingene de fikk utført gjennom nazi-statens makt kunne ikke skje igjen.
 5. Nei, jeg spurte deg om det.
 6. Okei, så det er en grunn til at de skal være i fengsel, selv om de ikke kunne gjøre det samme om igjen. Tyskland var okkupert av allierte soldater, og de tidligere tyske lederne hadde absolutt ikke noen mulighet til å organisere et nytt nazi-parti, så det er ikke et argument.
 7. Du hadde selvfølgelig ikke noe ordentlig svar, det var som forventet.
 8. Så nazi-lederne som ble dømt til fengsel for krigsforbrytelser i nuremberg, de burde egentlig slippes løs ifølge deg, siden de ikke hadde makt til å gjøre det samme om igjen?
 9. Når du allerede vet om en video er den gjerne lettere å finne.
 10. Ikke alt du misliker er propaganda fra folk du hater. Trådtittelen var selvfølgelig ikke bokstavelig i at det var en sovjetrepublikk i Seattle.
 11. Ja det må helt klart være det som skjedde når videoen ikke er publisert av big media.
 12. Ok, men det jeg lurte på var, hvorfor skulle folk som ikke liker svarte bli mer aggressive når de svarte bruker smittevernsmaske?
 13. Det jeg hørte ihvertfall, er at etter 21 år kan de få psykologer til å vurdere om han fremdeles er for gal til å slippe ut, og da får han opptil 5 år ekstra (kanskje ikke i fengsel, men mentalsykehus?). Og dette kan de i praksis gjenta hvert 5. år.
 14. Men å "bare" bli låst inne i 21 år, det er en helt annen sak? Etter det Breivik gjorde så har vi effektivt livstidsstraff her uansett... Bare reservert for svært spesielle handlinger.
 15. Nok en unnskyldning. "Bare bla gjennom over hunder sider bro"... Jeg spurte deg ikke om noen kilde heller, jeg spurte bare hva logikken skulle være. Hva f mener du med at det finnes kurs?
×
×
 • Create New...