Jump to content

kero79

Medlemmer
 • Content Count

  386
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kero79

 1. Jeg kjøpte ny bil for to mnd siden. Prøvde den ikke engang før jeg kjøpte den. Men så bytta jeg jo bare inn bilen jeg hadde til en nyere model. Og når det gjelder spillkjøp så er det nesten det samme, jeg kjøper nesten kun spill fra spillserier jeg har spillt tidligere. Tidligere kjøpte jeg masse spill mange av de støvte kun ned. Men har mindre tid til å spille så nå går jeg kun for trygge valg som Zelda og diverse Mario spill. En og annen gang glimter jeg til og kjøper noe nytt men da blir det nesten alltid kjøpt på tilbud.
 2. Spillte New leaf mere hardcore (om man har lov å si noe sånt om et AC spill). Hadde egen guide der jeg kryssa av for de klærne jeg hadde og alt sånnt for å fylle ut alt i katalogen. Blei mere som en ekstra jobb en gøy. Så denne gangen gjør jeg det annerledes. Spiller bare litt. Innom på morgenen og sjekker. Så en tur etter kl 7 i tilfelle Celes er innom øya. Ellers så stikker jeg på besøk hos andre om det er noe spennende DIY å skaffe. Ikveld skulle det være stjerneskudd hos ei vennine så da blir det innom der og ønske på noen stjerner.
 3. Tja så sjelden Redd dukker opp så kommer et sikkert til å ta litt tid å få fult opp kunstavdelingen. Men fiske delen og insektene tipper jeg det vil ta ca 10 mndr fra jeg startet. Men erjo lov å håpe at Nintendo kommer med flere utvidelser til museet. Kansje flere fisker og insekter. Eller enda bedre helt nye avdelinger.
 4. Jeg har alt av frukter. Spillt siden dag en. Time travel har jeg aldri giddet. Noe av sjarmen med AC for meg er å dalle litt irundt hver dag. Om andre vil bytte dato så får dem gjerne gjøre det. Erjo det som er fint med et spill som AC alle kan spille på måten dem selv ønsker. Spiller og chatter jevnlig med en hyggelig jente gjeng og de øyene dem har er så ryddig og ordentlig. Min øy ser ut som et dass bare en masse blomster og de billigste bruene over alt. Min første pri er å fylle opp museet. Demmes første pri er å få komplett serie i diverse møbler.
 5. Man kan crunche eller man kan gjøre som Nintendo gjorde med animal Crossing. Nemelig utsette lanseringen til spillet er ferdig.
 6. Matmangelen i Pikmin 3 er kun et problem helt i starten. Etter den første kneika står man helt fritt til å gjøre hva man vil.
 7. Har spillt alle Pikmin spillene. Likte de ganske godt. Håper på flere spill i serien.
×
×
 • Create New...