Jump to content

Mør stønt-ape

Medlemmer
 • Content Count

  394
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

150 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. BotW kan rundes relativt kjapt om man ikke er helfrelst. Det er jo ikke sånn at man *må* spille i hundre timer for å få en fullverdig opplevelse.
 2. Zelda er ganske lett og tilgjengelig vil jeg påstå. Nesten ingen RPG-elementer. Kilde: Liker ikke RPG. Elsker Zelda.
 3. Ironisk nok hadde jeg akkurat begynt på Astral Chain, men fant ut at jeg heller ville spille Animal Crossing.
 4. Jeg skjønner dem som er gretne på lagresystemet i AC, det er skikkelig teit. Review bombing er også teit da, men folk føler vel som RamGuy over her at omtalene ikke har tatt det skikkelig i betraktning og prøver å veie opp for det.
 5. Ikke animal crossing. Det er det én øy pr konsoll, og ingen dikkedarer! Hver bruker har hver sin karakter, men alle er på samme øy.
 6. Ja, det der kunne nok vært løst bedre. Tenker at det delvis er at de tenker det er best, og delvis at det er i tråd med det uttalte målet om flere konsoller pr husstand... I tillegg gjør det jo at det ikke funker med skylagringen, det er jo litt trist.
 7. Animal Crossing er kos så langt. Aldri prøvd serien før jeg heller.
 8. Det går an med én digital kopi, men det er litt kronglete. Den som eier spillet må være logget på begge, en som primær og en som sekundær. Så må den primære settes i flymodus. Da tror jeg det skulle gå. EDIT: Flymodus er kanskje for mye, men den primære må ihvertfall være koblet fra nettet.
 9. Det var den der Indie World-greien var det ikke?
 10. Hadde håpt på noe litt kulere. Kunne de ikke appellert til både barn og barnslige voksne, istedenfor til bare barn? Jeg mener, både Lego og Nintendo har en stor haug med voksne fans, det hadde vært god butikk...
 11. For enkelte av oss er kartet spennende nok i seg selv.
 12. Haha, kanskje akkurat den var litt usaklig formulert. Poenget er at ja, jeg ser alle svakhetene men vet du hva? Det er et av mine favorittspill gjennom tidene likevel.
 13. Kjøp på finn, og selg igjen til samme pris. Det blir gratis det.
 14. Er mer enig i denne kommentaren til artikkelen: Ærlig talt, å kategorisere folk som liker BotW som "fanbois" er bare nedlatende. Har ikke prøvd Witcher 3, men er 99% sikker på at jeg ikke hadde likt det, selv om det helt sikkert er bedre enn Zelda på veldig mange måter. Da hjelper det ikke at det har mer innhold heller. Nå traff ikke BotW deg like godt som mange andre, og det er helt greit. Sikkert litt kjipt å få høre at noe er helt fantastisk, og så synes man at det bare er sånn passe.
 15. Jeg kan bare nevne at Switch Lite er helt ypperlig til Link's Awakening.
×
×
 • Create New...