Jump to content

Mør stønt-ape

Medlemmer
 • Content Count

  365
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

135 :)

2 Followers

Recent Profile Visitors

2693 profile views
 1. "Du må ikke tro alt du leser på internett." -Teddy Roosevelt
 2. Akkurat med NES classic tror jeg bare de ble tatt fullstendig på sengen med hvor populært det var. Det skulle bare være en artig liten ting til å fylle et tomrom i kalenderen. Apropos, tror dere at det var det som fikk dem til å revurdere hvordan de skulle kjøre Virtual Console på Switch? Det var jo solide rykter som sa at de skulle gønne på med VC helt opp til Gamecube, men så plutselig ble online-greiene utsatt og når de kom så var de et abonnement på klassiske spill. Hvis det stemmer vil jeg gjerne hytte litt med neven i retning NES classic. Grrr.
 3. http://www.nintendolife.com/news/2020/01/rumoured_switch_pro_might_not_actually_use_nvidias_tegra_x1plus_chip Litt mer rykter om Switch Pro fra noen som visstnok pleier å ha rett. Det mest konkrete her er kanskje at den ikke har begynt produksjon enda og neppe kommer ut i år. Sukk.
 4. Det fikk jeg kjenne på kroppen da jeg la ut Gamecube-samlingen på finn i 2014. Alt var kjøpt for lommerusk rundt 2008, og jeg la det ut for lommerusk. Har du noen gang lurt på hvordan er kjøttbein har det når det blir kastet ut i en pirajastim? Jeg vil tro at min erfaring med samlere den gangen kan sammenlignes. Wind Waker Limited Edition var visst verdt litt mer enn 200...
 5. Jaja. Sånn er livet. Men om et år eller tre kommer kanskje BotW og Odyssey som "Nintendo Select" - titler til en litt snillere pris?
 6. Prisøkningen er på grunn av at kronen er svak mener jeg å ha hørt.
 7. Hva er det som er "kunstig" høyt? Priser på spill er jo kunstige uansett. Hva er det som sier at et spill er verdt 100 eller 200 eller 700? Det er jo bare en merkelapp utgiver setter på, etter hva de tror de tjener mest på. Nintendo velger å holde prisene oppe og det gir mening for dem. De mister en del salg, men det tar de nok igjen i økte marginer.
 8. Føles litt snuskete å skulle utnytte at prisene er lavere i andre land. Hvis for mange utnytter det blir jo resultatet at de skrur opp prisene der borte og spill blir mer utilgjengelige for folk i lavkostland. Men jeg burde kanskje ikke si noe, jeg som nettopp utnyttet en feil hos target.com til å kjøpe spill for én dollar.
 9. Overraskende artig video. Skulle hatt meg et par sånne.
 10. Innholdet er knyttet til brukeren ja. Så de vil ligge oppi skyen og vente på at du logger deg på igjen. Og de har vel ingen måte å vite hva SD-kortet er brukt til før, skulle ikke være noe problem å inkludere det.
 11. Likte utseendet på Mystery Dungeon. Var "for gammel" for pokémon da originalen kom, aner ingenting om det her. Noen som har prøvd Pokémon Mystery Dungeon før?
 12. Fikk endret region til USA og registrert koden, og så endret tilbake til Norge igjen. Alt vel ser det ut til. Men ser dessverre ut til at tilbudet er over for denne gang.
 13. Har fått nedlastingskode til Yoshi's Crafted world til den nette sum av én dollar på target.com: https://www.target.com/p/yoshis-crafted-world/-/A-79405697 Null stress med norsk kredittkort og adresse. Har ikke prøvd å registrere koden enda, må vel lage en amerikansk konto for det.
 14. Har knapt nok sett en Wii U i mitt liv, så gønn på sier jeg. Håper på Wind Waker HD og 3D world. Pikmin 3 er visst også nevnt. Prøvde eneren på GC, skjønte ikke helt greia. Noen her som liker det?
 15. Witcher 3 til 329: https://www.platekompaniet.no/spill/nintendo-switch/the-witcher-3-wild-hunt-complete-edition Gratis frakt med kode PK2020.
×
×
 • Create New...