Jump to content

N o r e n g

Medlemmer
 • Content Count

  23778
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

N o r e n g last won the day on September 7 2013

N o r e n g had the most liked content!

Community Reputation

7852 :)

About N o r e n g

 • Birthday December 9

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fordi det binder deg til å kjøpe mer fra Komplett, som ofte betyr at du bruker ytterligere penger hos Komplett framfor Elkjøp, Proshop, Power, eller Multicom
 2. Ryzen har null problem med å kjøre oddetall, du må bare skru av GearDown Mode. Når det er sagt, så er ikke 16-16-16-32 dårlig.
 3. Det er bare noe du skriver inntil du har prøvd EKs monteringssystem. Ja, jeg har prøvd Noctua sitt også med skrutrekker ned mot CPU socket, EK sin løsning trenger ingen verktøy.
 4. Klarer du å boote 3600 15-15-15-35 er det bra B-die.
 5. Det er temmelig åpenbart at du ikke har lært noe matematikk, fysikk, eller annen naturvitenskap etter du var ferdig på skolen, og har glemt det aller meste av det du burde ha lært på ungdomsskolen: Det har vært kristne fysikere før, under, og etter Einsteins tid: Thomson, Röntgen, Compton, Hess, Heisenberg, og Braun for å nevne noen mer kjente. Du antar en vitenskapelig teori, som er en tittel gitt en hypotese som har gjennomgått mange tester designet for å motvise hypotesen, er like usikker som din teori om at jorden er flat. Du prøver å dra inn grunnloven som et slags argument for at "kristendommen er den sanne tro", med grunnlag i at folk hadde bedre forståelse av verden for 200 år siden. Jeg trenger ikke tro på noe som helst, jeg kan undersøke og teste om verden er slik jeg har blitt fortalt den er. Noen ting, som julenissen, har jeg for lengst konkludert med ikke er sant, andre ting har jeg testet selv, og noen ting har jeg ikke hatt interesse av å kontrollere enda. Jeg foreslår at du gjør det samme, ved å gå ut og måle selv. Viktigst av alt: du har null respekt for fysikk eller matematikk, som alle andre flatjordere i denne tråden, og ingen reell kunnskap om det du prøver å uttrykke deg om.
 6. De listet ikke opp timingene de endte opp på 9900KS kjørte fortsatt bare på 3600 MHz eller noe deromkring, hvis jeg skal tippe fordi de brukte et Z390 som er kjent for å være litt kranglete med minne (T-top med 2x DIMMs, samt færre PCB-lag)
 7. https://wiki.dolphin-emu.org/index.php?title=Xenoblade_Chronicles Virker som det finnes fikser for HD-rendering, og til og med en 60 fps patch. Angående kontroller, så kan du fint koble opp en Wiimote over BT, eller GC over USB-huben til Smash nå
 8. Problemet med XMP og slike hastigheter er at mange Ryzen-prosessorer ikke takler det, og på Intel er det heller ikke garantert.
 9. Håper bare de ikke "optimaliserer" de øverste innstillingene av RT på bekostning av bildekvalitet. Shadow of the Tomb Raider sin "Ultra"-innstilling for RT er en vits, skygger på avstand blir ofte firkantet.
 10. Jeg kan fortelle deg at datoen som står på nettsiden for levering av 3900X er veldig spekulativ, regn med å måtte vente minst tre ganger lengre. Interne kanaler i Power sendte ut en melding angående levering av Ryzen 3000-modellene, og AMD har en enorm backlog på 3900X. Hvis du på død og liv skal ha 8 eller 12 kjerner, og vil bli ferdig med oppgraderingen før sommeren, så kjøper du 3800X på torsdag.
 11. Det greske alfabetet er ikke det samme som det latinske alfabetet. Det greske tallsystemet brukte heller ikke tallord, men tegn for å representere tall. Chi, xi, og wau er bokstaver. Hva mener du med "et steg videre"? Hva slags navn ser man etter?
 12. Kan du skrive dette innlegget på nytt? Med setninger som gir mening?
 13. Du kan overklokke, men du vil sannsynligvis stoppe ca 100 MHz lavere enn A-variantene. Nvidias GPU Boost 3.0 prøver konstant å maksimere Power Limit/TDP, så lenge temperatur er under grensen, effekt er under grensen, det er behov for mer ytelse, og det eksisterer en tilstand med høyere klokkefrekvens vil GPU Boost 3.0 forsøke å nå denne tilstanden. Hvis makstemperatur nås vil først viftehastigheten økes inn til en gitt grense (definert i BIOS), og så vil klokkefrekvens reduseres. Nvidia tillater ikke at kort lages med underdimensjonerte kjøleløsninger. TDP og Power Limit er effektivt sett det samme på Nvidia-kort i dag, så lenge skjermkortet er flaskehalsen kan du være sikker på at TDP/Power Limit vil maksimeres.
 14. Nvidia har denne generasjonen to forskjellige brikker for 2080 Ti: TU102-300, og TU102-300A A-varianten er generelt litt raskere. Vifta i seg selv vil sannsynligvis ikke være et problem så lenge den er på nivå med vanlige referansekjølere fra tidligere generasjoner.
 15. Det kan hende du har fått en TU102 ikke-A, disse vil ikke klokke like høyt som fabrikkoverklokkede 2080 Ti lar seg gjøre, de har også litt lavere grense for effekt også slik at bedre kjøling ikke gjør like mye for dem. Tipper likevel at du vil se mer enn 1600 MHz i spill, og en skikkelig overklokk vil nok kunne dra deg opp til 1900+ MHz
×
×
 • Create New...