Jump to content

Serjiously

Medlemmer
 • Content Count

  810
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

94 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nå vil jeg helst spoile så lite som mulig, men det finnes ekstremt pålitelige leaks på spillene nå.
 2. Folk klikker nok på grunn av gen 1-pandering allerede, tror nok Internett hadde måttet legges ned dersom alle 150 ble prioritert. Forøvrig ikke enig i det hele tatt med sammenligningen din. Det blir mer som Zelda uten Malon, Saria og Darunia.
 3. Det eneste problemet jeg ser er at det forminsker metagamet veldig mye. Og dette skjønner jeg at kan være et STORT ankepunkt for mange. Selv jeg som ikke er noe stor på konkurranse osv. synes det er synd at metagamet plutselig skal bli så ekstremt mye fattigere. Men på plussiden åpnes det jo opp for en del nye teams som tidligere har vært ubrukelig. Bortsett fra dette kan jeg virkelig ikke skjønne at det er noe å grine for. ALLE tidligere spill har begrenset hvilke pokemon som er tilgjengelig både i hoveddelen og postgame. Alltid vært en masse pokemon som på hentes inn fra gamle spill. Litt synd hvis man har en favorittpokemon som ikke er tilgjengelig, men kan ikke forstå at så veldig mange vil spille gjennom spillet med gamle monstre i stedet for nye? Og det vil uansett være hundrevis av pokemon man ikke har med på laget på noe som helst tidspunkt, tviler på at man merker særlig forskjell på om det da er snakk om 300, 400, 600 eller 1000. For meg blir dette uansett litt som å bli forbanna over at Link ikke kan bli til en Goron i Breath of the Wild eller at man ikke kan bruke FLUDD i Mario Galaxy. Mitt største problem med spillet er hvor kriminelt uambisiøst det ser ut. De gjør et biiiittelite steg mot noe gøyalt med wild areas, men ellers ser grafikken, animasjonene og gameplayet ut som nøyaktig det samme gamle. Med unntak av at animasjonene er mye mindre interessante enn i Pokemon Stadium på N64.
 4. Eh, folk gjør jo squats og yoga, løper på tredemølle, og alt mulig annet hele tiden (med massevis av folk til stede). Eneste forskjellen her er at man også holder i en ring og ikke hater livet.
 5. Da har jeg kjørt på med en session i Ring Fit Adventure, og det var forbanna moro! Hadde nok litt høy vanskelighetsgrad, ettersom jeg nå er fullstendig vrak etter ca. 15 mini aktiv bevegelse. Funker definitivt som trening!
 6. Overhodet ikke noe problem å starte med BotW! Det er sant at det ikke er spesielt representativt for serien, men det eneste dette betyr er jo at du ikke vet hvorvidt du vil like andre Zelda-spill eller ikke, og jeg kan ikke skjønne hvorfor dette er noe problem i seg selv. Expansion pass inneholder noen quality of life-oppdateringer, som etter min mening burde vært gratis. Disse får du mest glede av hvis du har dem første gang du spiller gjennom spillet. Blant annet får du muligheten til så på kartet nøyaktig hvor du har gått de siste 200 timene eller noe. Med expansion pass får du også muligheten til å spill med økt vanskelighetsgrad (igjen noe som burde vært gratis), men jeg tror standardvanskeligheten burde passe best ved første gjennomspilling. Noen generelle råd er det kanskje greit å høre på, men det skal ikke være nødvendig.
 7. Imponerende hvor menneskelignende Nintendo har greid å få disse skapningene sine. Tydelig at det fortsatt er en vei igjen å gå, men likevel - wow! Uansett så liker jeg konseptet med Ring Fit. Må se an litt om det blir kjøp, siden jeg er usikker på hvor lenge jeg vil være motivert til å holde på med det, men virker som en fin videreutvikling av Wii Fit-konseptet.
 8. Tror generelt slossespill og en del andre litt tekniske konkurransespill bør introduseres på et tidspunkt man er litt mer mottakelig og kanskje er i et miljø det man blir dratt med litt inn i dem. Tror det skal mye til for at man setter seg ned alene på sofaen som trettiåringer og elsker et helt nytt slossespill. Jeg prøvde Street Fighter for noen måneder siden (ble nysgjerrig på grunn av Smash, forøvrig). Spilte en times tid og forsto ingenting av hva som var greia. Har prøvd litt igjen etterpå, alene og med toplayer, men det fenger overhodet ikke. Så kan ikke si jeg ikke forstår dere som ikke har kommet inn i Smash heller.
 9. Rart hvordan dette forumet er det mest smash-fiendtlige stedet jeg vet om av alle nettstedene jeg besøker. Ikke at det er noe galt i det. Men for ordens skyld er det et forjævlig bra spill.
 10. Sunshine 2, Galaxy 3 og Odyssey 2. Garantert.
 11. Én hudfarge er generelt overrepresentert. Én hudfarge (eller flere) er underrepresentert. Er vel ikke så rart at reaksjonene blir forskjellige avhengig av hvilken vei rollebyttene går? Tilfellet med Cats virker litt tåpelig, men alt med den filmen ser så forjævlig ut at jeg tror ikke jeg orker å sette meg ordentlig inn i akkurat den saken
 12. Her føler jeg du misforstår hva folk klager på når det gjelder casting og hudfarge.
 13. Resident Evil 4 her. Aldri spilt noe RE før, eller sjangeren i det hele tatt, men dette er dritbra.
×
×
 • Create New...