Gå til innhold

Hva hvis trump blir president?


Anbefalte innlegg

 

 

Rekorden blir at hun vinner valget ovenfor alle mannlige kandidater, selv om det finnes altfor mange som deg som prøver å minimisere hennes innsats.

For første gang så får jeg stemme på den første kvinnelig president! Det er ingen liten sak.

 

Vær så snill... :sick:

 

Dette handler ikke om vaginaen eller penisen til kandidatene.

 

Haha ikke si du ble kvalm av at noen tok opp det positive med at det var en kvinne som ble president for første gang? Trodde det var negere du hatet på jeg, men det er jaggu kvinner også? Selv hvite blonde kvinner? :)

 

Bare mangler liberalismen nå så kan du og Horten Marked starte deres eget lille fremmedfientlige liberalistiske parti med kvinnehat og alt annet av logikkbrister dere klarer å samle under en fane ;)

 

StrawMan2.jpg

Endret av geita_
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

 

 

<Fugleskremselet igjen>

 

Ah så du mente ikke med det spy-emojien bokstavelig altså, godt å vite.

 

Vet du hva jeg trodde, at du helst hadde sett det var en hvit mann som ble president uavhengig av kvalitet eller ståsted på evntuelle motkandidater.... ;)

Endret av Gavekort
Fjernet sitatpyramide
Lenke til kommentar

Poenget var vel kanskje heller at kjønn og rase burde være en non-faktor i en slik prosess. Det kan jeg i så fall være helt enig i.

Det burde ikke være en faktor, men kvinnediskriminering skjer likevel

 

Så burde man feire når en kvinne når toppen til tross for diskriminering. Det gir håp at det blir en dag at kjønn spiller ingen rolle.

Lenke til kommentar

Poenget var vel kanskje heller at kjønn og rase burde være en non-faktor i en slik prosess. Det kan jeg i så fall være helt enig i.

At man ser det positive at en kvinne for første gang blir president i USA, eller i det hele tatt at det er første gangen en kvinne er presidentkandidat for et av de store partiene, betyr ikke at man stemmer pga. "vagina" (akkurat den formuleringen, som er forstyrrende vanlig, sier nok mer om de som sier det enn de som stemmer på Clinton) eller at kjønn i det hele tatt er en beslutningsvariabel.

 

Palin, Bachmann eller Fiorina ville nok ikke fått stemmene til veldig mange av de som ser det positive i at en kvinnelig representant vil bli verdens mektigste, for eksempel.

Endret av Sheasy
Lenke til kommentar

Who can blame him....

Med tungt hjerte går det opp for meg at jeg ser annerledes på folket mitt enn jeg gjorde før | Antony Martel

Trøsten må være at vi kan snart kan glemme preppers og andre Trumpenisser for fire nye år.

Enig med amerikaneren som bor i Norge for det meste. Demokratene mistet sin vei etter Ronald Reagan og glemte arbeiderklassen. Nå betaler hele landet prisen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tok dette fra en annen jeg er helt enig i:

 

 

Hva skal vinne hmm ..

Men om jeg måtte velge, så Trump.

 

Jeg ville ha stemt på Donald Trump, og det er flere grunner til det. Her skal jeg skrive litt om grunnene til at jeg ville ha valgt Trump:

 

1) Trump er ikke støttet av de store amerikanske multinasjonale selskapene som er med på å påvirke amerikansk politikk. Den politiske lobbyvirksomheten bør legges død i USA. Trump finansierer valgkampen sin gjennom egne penger, via å si masse tull, slik at han får masse mediaoppmerksomhet, og ved private donasjoner som blir gitt til valgkampen. Trump vil dermed ikke bygge politikken sin på å skåne store selskaper, basert på innskudd til valgkampen.

 

2) Trump sier ting rett ut, slik han mener det. Han er politisk ukorrekt og setter lys på mange av problemene som vi faktisk har idag, og som politikerne ikke gidder å snakke om. Det Trump sier kommer rett fra levra og han mener det han sier av sitt hjerte. Det er ikke bare politisk tull som han sier for å trekke stemmer. Han er en kontroversiell "politiker" om vi kan kalle han det, som kan bryte den politiske korrektheten man har i USA idag. Han er som Sylvi Listhaug, som både er hatet og elsket for å stå frem, være ærlig og si sannheten. Ikke alle liker sannheten.

 

3) Han vil ha vekk ulovlige innvandrere fra USA. Det mener jeg er bra for det amerikanske samfunnet. Ja... det er nok mange voldtektsforbrytere og kriminelle som kommer se ulovlig til USA. Slik er det, og vi må tørre å si det. Vi må bryte den politiske korrektheten. Å ha ut alle ulovlige innvandrere er dermed et bra tiltak. De er i USA... nettopp ulovlig. Vil de inn i USA, så kan de søke lovlig, slik som alle andre må gjøre dersom de skal inn i USA.

 

4) Trump vil skape verdensfred. Han vil forsone seg med Putin, og han vil trekke seg ut av Europa og andre seler av verden, hvor amerikanerne har lekt verdenspoliti og bare surret det til for seg selv og andre. Trump er opptatt av å beskytte USA, ikke å beskytte Europa. Det er bra for USA. Kanskje ikke bra for oss, men bra for USA, og amerikanerne må stemme på noe som er bra for sitt eget land. Det er bare tull å sette sanksjoner mot Russland, og å blande seg inn i konflikten mellom RUS og UKR.

 

5) Jeg har tro på Trump sin evne til å skaffe nye arbeidsplasser og på å få en boost i økonomien igjen. Jeg skal ikke gå så mye inn på hvorfor jeg har troa på han, men jeg er enig i mye av det han sier. Handelsavtaler med kina har vært negativt for USA. I Kina så ser vi en økonomisk vekst på over 10% pr. år, mens i USA så sliter man med å holde veksten på 2% og jobbene forsvinner i USA. Å stoppe handelsavtalene med kina/andre deler av verden vil trolig skape et dårlig forhold mellom USA og Kina, men det tåler vi. Det vil også kanskje utløse en finanskrise, da det vil stoppe veksten i Kina. Uansett så trenger vi en finanskrise. Finansmarkedene i verden har gått opp siden 2009, basert på lån, lån, krisepakker og mer lån. Verdensøkonomien er bare en bløff nå, som har blitt løst ved å male over problemene, istedet for å løse problemene ved rota.

 

Dette var bare 5 av mine argumenter for Trump, kunne sikkert ha listet opp 5-6 andre argumenter også.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

<snip>

 

Hele cluet er jo at det ikke er sannheten, men derimot bare propaganda ifra en desperat mann som sier og gjør alt for å oppnå makt. Eller tror man at noe blir mer sant om det ropes ut i vulgære ordelag? Som Jim Jefferies sa, om man stemmer på Trump fordi han sier ting "rett ifra levra", så er man så tjukk i hue at man burde miste stemmeretten. Og med det ligger ballen hos deg.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hele cluet er jo at det ikke er sannheten, men derimot bare propaganda ifra en desperat mann som sier og gjør alt for å oppnå makt.

Unntatt å si det på spansk. Ingen spanske kampanjespots, ingen spanskspråklig kampanje-nettside, ingen spansktalende outreach fra Trump-kampanjen. Hvis ( PC-speak) han taper så vil det være mulig å trekke en linje rett tilbake til 16. juni 2015 da han annonserte sitt kandidatur. Årsaken vil i grove trekk være oppsummert i hans egen kunngjøring.

Lenke til kommentar
Gjest bruker-378349

Jeg har vurdert det, jeg så 2 president debatter (nr 2 og 3) på direkten om natten, mens jeg så president debatt nr 1 og VP debatt dagen etter. 

 

Slik som noen har nevnt tidligere i tråden, så kan den prosessen ved å erklære en vinner ta mange timer og drøle langt ut på morgenen. 

Lenke til kommentar

 

<snip>

 

Hele cluet er jo at det ikke er sannheten, men derimot bare propaganda ifra en desperat mann som sier og gjør alt for å oppnå makt. Eller tror man at noe blir mer sant om det ropes ut i vulgære ordelag? Som Jim Jefferies sa, om man stemmer på Trump fordi han sier ting "rett ifra levra", så er man så tjukk i hue at man burde miste stemmeretten. Og med det ligger ballen hos deg.

 

Det er jo faktisk bevist at Trump lyver med over 60% av det han sier. Det betyr faktisk at av alt han sier så er det helt tilfeldig om det er løgn eller ikke, faktisk er sjansen større for at han lyver enn snakker sant hver gang han sier noe!!

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...