Jump to content

PrincepBaker

Medlemmer
 • Content Count

  257
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

64 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Takk for tips. basert på minst støy så tror jeg at jeg går for en av GTX 1650 Super eller GTX 1660 Super fra de som har vifte av under idle og lav load støy. Så ut som at 1080 (TI) støyet en del mer!
 2. Hei. Har en 6,5 år gammel pc som jeg ønsker å oppgradere. Jeg ønsker stillegående komponenter fortrinnsvis, men vet ikke hva som er aktuelt på markedet i dag. Er fornøyd med det jeg har nå, men de kjører ikke nye spill så godt i 1080 på high settings, og siden komponentene sliter litt blir det støy.. Lurer også på om det er lurt å oppgradere eller bare kjøpe nytt. Price range: 3000-5000 k. Ønsker noe som gir mye for pengene mtp ytelse og lavt støynivå, enten i budsjettklasse eller mellomsjiktet. Ønsker ikke overklokke. Specs: GPU: GTX 770 windforce CPU: Intel 5i 4670 Hovedkort: Gigabyte z87-hd3 link: https://prisguiden.no/produkt/gigabyte-ga-z87-hd3-177095 SSD Takker for innspill
 3. Angående tørkingen kan du bruke våtservietter (ikke kast i do), eller skylle med vann og deretter tørke (du vil kun trenge et papir og det blir rent). Men for å løse problemet bør du gjøre en eliminasjonsdiett. Ha 1-2-ukersperioder der du kutter ut 1. alle korn og frø fra alle kilder i alle varianter, både brov og lyst. 2. alt av meieri. 3. Alle grønnsaker som er moderne (fra colombus, inkluderer tomat, peanutter, potet, agurk etc. 4. Alle raffinerte oljer og margarin + planteoljer. 5. hva enn du måtte mistenke. Neste steg vil være å inkludere fiber fra sunne grønnsaker, som for eks. søtpotet, brokkoli, blomkål, kål, rosenkål, sopp, frukt, nætter (IKKE peanutter og cashew, det er ikke nøtter og ikke menneskemat) og se hvordan det påvirker ting. Ikke inkluder fiber fra korn og fullkorn. Forsøk til slutt å variere antall måltider, i stedet for mange små prøv 2 større eller kun ett stort. Med alt dette vil du sannsynligvis finne årsaken, eller uansett bli mye klokere/utelukke ting. Ulikt de andre her anbefaler jeg ikke lege, men å jobbe med saken og legge inn innsats selv.
 4. Lavere høyde er forbundet med lengre levetid. For øvrig: vitamin-D, kollagen, proteinrikt kosthold og grønnsaker + styrketrening. Mental støtte kan jeg ikke tilby.
 5. Du kan ta N-acetylcystein. Aka bronkyl. Er forløperen.
 6. OMAD/intermittent fasting, som flere her har foreslått, tror jeg er den beste metoden. I tillegg til å kutte ut all korn/mel/stivelse og sukker, og kun spise sunt fett, kjøtt og fortrinnsvis mye grønnsaker. Fordelen er at dette ikke er en diett, men at sulten forsvinner etter få dager og man får mer energi/velvære etc. Mellom måltidene (som jo er alt fra 16-24 timer) kan man drikke kullsyrevann/kaffe/te. Greit med litt havsalt i vannet om man drikker mye (salt- og elektrolyttbalanse). Vurder å supplementere med tran og vitamin-D i forbindelse med måltidet. Du skriver at du ble skeptisk ved legebesøket ditt. Vel, her har jeg og andre skissert det naturlige alternativet. Lykke til.
 7. Kan vi slippe det venstreradikale tåkepratet om at Trump ikke vil hjelpe de fattige og at ting vil bli verre etc.? Spådom 99% sikkert: Økonomien i USA vil fyres til himmelen og alle vil få det bedre, også fattige. Gi oss 1 fuckings dag til å feire og med positivt miljø her inne.
 8. Gratulerer alle Trump-supportere Og alle som er glad for utfallet. Ignorerer cucksene som vil forbli i boblen sin og bortforklare seieren. Selv spådde jeg seieren her i tråden i 2015 og 99% sikkerthet.
 9. Gjør dere klare til landslide folkens - big league! MAGA
 10. Det som er vanskelig å forstå er at du ikke ser at Trumps autoritære utålmodige Amerika først ideologi kan føre til mer konflikt, særlig fordi han vill ta ingen hensyn til hva andre land (america first). Mistenker han noen i Oslo som truer USA, så....det blir you"er either with us against us X 19 Jeg så hele pressekonferansen da han møtte den Mexikanske presidenten. Aldri sett noen mer tålmodig og sakelig enn hvordan Trump var der. Har folk sett den siste reklamen til Trump-kampanjen btw? Den er fanken meg 10/10.
 11. Er dette så vanskelig å skjønne a' Crooked: Kriger i midtøsten, kald krig med Russland, på stedet hvil med IS, America last, establishment Trump: ingen kriger i midtøsten, vennlig forhold til putin/russland, koalisjon mot IS, America first, folket
 12. Beklager å sprekke forumboblen her men Trump vinner i landslide. Big league.
 13. De som tror dette er slutten, forstår ikke Trump-bevegelsen.
 14. Noen som vet hvor man kan se debatten i natt live fra Norge? (på internett)
×
×
 • Create New...