Jump to content

Sheasy

Medlemmer
 • Content Count

  7427
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Sheasy last won the day on October 20 2016

Sheasy had the most liked content!

Community Reputation

3327 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Veldig jevnt i Florida, som er 100 % must win for Trump.
 2. Slik ser det ut foreløpig: Hvor er alle Trumperne? Kom igjen, begynn feiringen!
 3. Trump vil bombe ting: ikke gjennomførbart. Clinton vil ikke bombe ting: Clinton kommer garantert til å bombe ting.
 4. I primærvalgene ledet Trump på meningsmålingene, men mange "lærde" (pluss meg) trodde ikke han kom til å vinne likevel. Narrativet var at han ledet fordi det var så mange kandidater, og at velgerne ville samle seg rundt en av de andre (Bush/Rubio/Cruz/Kasich) i det feltet krympet, men det skjedde aldri. Faktisk så underpresterte Trump i forhold til meningsmålingene. Nå ligger Trump bak på meningsmålingene. For all del, ingenting er sikkert, men situasjonene er veldig forskjellig.
 5. Senatet: 100 seter, per i dag er det 54 republikanere, 44 demokrater, og 2 uavhengige. De uavhengige stemmer stort sett med demokratene, så i praksis 54-46. 34 seter skal til valg i dag. I Alaska, Arizona, Alabama, Arkansas, Georgia, Idaho, Iowa, Kansas, Kentucky, Lousiana, North Dakota, Ohio, Oklahoma, South Carolina, South Dakota og Utah sitter det republikanere, og alle disse vil sannsynligvis forbli slik I California, Colorado, Connecticut, Hawaii, Maryland, New York, Oregon, Vermont og Washington sitter det demokrater, og de vil etter all sannsynlighet bli værende. Det betyr at vi har 9 seter å følge med på, og uten disse er det 46-45. For ren majoritet må et av partiene nå minst 51 seter, men ved 50-50 fungerer visepresidenten som tie-breaker. Statene det er snakk om: Florida: - Her har nok de fleste fått med seg at Marco Rubio ® stiller til gjenvalg, motstanderen er Patrick Murphy (D). Rubio leder med 5-6 prosentpoeng ifg. meningsmålingene, og er favoritt til å bli sittende. Illinois: - Mark Kirk ® stiller til gjenvalg, motstander er Tammy Duckworth (D). Duckworth leder med 10+ i følge polls, så her skifter vi nok fra R til D. Indiana: - Dan Coats ® gir seg. Valget står mellom Todd Young ® og Evan Bayh (D). Helt åpent. Missouri: - Roy Blunt ® stiller til gjenvalg mot Jason Kander (D). Dødt løp. Nevada: - Harry Reid (D) gir seg. Valget står mellom Catherine Cortez Masto (D) og Joe Heck ®. Helt åpent. New Hampshire: - Kelly Ayotte ® stiller til gjenvalg mot Maggie Hassan (D). Dødt løp. North Carolina: - Richard Burr ® stiller til gjenvalg mot Deborah Ross (D). Veldig jevnt. Pennsylvania: - Pat Toomey ® stiller til gjenvalg mot Katie McGinty. McGinty leder med rundt 3 prosentpoeng ifg. meningsmålinger, så det kan gå mot skifte her. Men, det er langt fra sikkert. Wisconsin: - Ron Johnson ® stiller til gjenvalg mot Russ Feingold (D). Feingold leder med rundt 4 prosentpoeng, så det kan gå mot skifte. Edit: Jeg kan ikke alfabetet.
 6. At man ser det positive at en kvinne for første gang blir president i USA, eller i det hele tatt at det er første gangen en kvinne er presidentkandidat for et av de store partiene, betyr ikke at man stemmer pga. "vagina" (akkurat den formuleringen, som er forstyrrende vanlig, sier nok mer om de som sier det enn de som stemmer på Clinton) eller at kjønn i det hele tatt er en beslutningsvariabel. Palin, Bachmann eller Fiorina ville nok ikke fått stemmene til veldig mange av de som ser det positive i at en kvinnelig representant vil bli verdens mektigste, for eksempel.
 7. Dette er et kompromiss ingen andre enn IS er interessert i, så det kommer ikke til å skje. SDF (Syrian Demoratic Forces) marsjerer faktisk mot Raqqa akkurat nå, selv om jeg tviler på at målet er å ta selve byen enda.
 8. Det er ingen som har sagt at alle, eller X og Y, må ha like vilkår for å lykkes! Jeg presiserte det flere ganger, og jeg ba deg flere ganger om å gå tilbake og lese hva du svarer på.
 9. Ulikheter har ikke blitt brukt som et argument mot liberalisme her, liberalisme har ikke vært en del av diskusjonen. Det har handlet om knopflerbruce sin påstand, som var rent positiv. Positiv i betydningen "ikke normativ", altså hvordan ting er. Det eneste det handlet om var om påstanden var sann eller usann, og du har hele tiden vært enig med meg om at den er usann. Likevel virker det som om det satt veldig langt inne å si det, og du har kommet med mange innvendinger og spørsmål om hvorfor jeg forutsetter eller påstår ting jeg absolutt ikke forutsetter eller påstår. Det er ganske slitsomt, og noe jeg sliter med å forstå. Hvordan kan en ordentlig diskusjon foregå når det tar et titalls innlegg å si 'ja'?
 10. Da er dagen her. Tid for en oppdatering før det drar seg til på ordentlig, lenge siden sist nå. Her kan man se hva ulike prediction markets spår, og utviklingen: 538 spår 302-235 og 48,6-45. PEC (Sam Wang) spår 323-215 og Clinton +4. PEC spår 50-50 eller 51-49 fordel D i Senatet. 538 spår 50-50. Her er det mange jevne løp, så det kan svinge mange seter. Noen kart: 1) Bred definisjon av svingstater: 2) Smalere definisjon av svingstater: 3) Min spådom: Med Florida, North Carolina, Maine 2nd og Nebraska 2nd som mer eller mindre 50-50.
 11. Se der, vi har vært enige hele tiden! Likevel har dette dratt ut i flere sider, hvorfor tror du det er slik?
 12. Jeg har ikke sagt at veldedigheten går utover andre, jeg har ikke sagt at familien ikke bør drive med veldedighet ved å gi penger til X, Y oppnår ikke en lønn på 2 millioner fordi markedet ikke støtter mer enn 1,75 i dette eksempelet, og selvsagt er det mulig å tjene masse penger uten å ha en rik familie. Du forstår ikke eksempelet, så bare svar på dette spørsmålet: I dette helt hypotetiske eksempelet, som ikke sier noe som helst om hvordan ting bør være, og som selv om det kan beskrive et virkelig scenario absolutt ikke er ment å være generaliserbart eller eneste mulighet, har Y tatt dårligere valg enn X? Oppfrisker, dette er valgene til X og Y:
 13. Det er det jeg får betalt for. Jeg og Jagland.
 14. Lami er kjøpt av The Political Insider, som igjen er kjøpt av Trump.
×
×
 • Create New...