Jump to content

boundishh

Medlemmer
 • Content Count

  3423
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

649 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Trur de skulle latt være å utvikle det til forrige generasjon konsoller. Folk må forstå at Den hardwaren er fra 2013.
 2. Vel.. De kan jo gjøre friske litt i rekkene hos beteshda hvertfall. De har jo nok med å lage spill som fungerer. Samtidig kan de gi fallout tilbake til obsidian siden de eier begge to.
 3. Helr klart. , men betaler heller en fast pris én gang enn å bli bombardert med alskens mas om å kjøpe ditt og datt på veien.
 4. Hadde faktisk en samtale med Tom Hall ( Utvikler hos id og personen som fant på keen universet) Han var ganske skuffa over det som ble presentert på E3 og synes det er utrolig kjipt at han ikke sitter på lisensen ettersom han har lyst å gjøre ferdig historien.
 5. Er det bare meg eller er det veldig dyrt å bygge pc om dagen? Er det pga kronekursen?
 6. Mer testing? Var ikke klar over at bethesda drev med slikt.
 7. Vel verden er jo overbefolket som det er. Kina og India har jo ikke akkurat mangel på folk.
 8. Jeg prøvde å sjekke det ut en gang, men siden deres var så kronglete at det tok jo en evighet å finne frem. Til slutt fant jeg noe , men gidder ikke å betale 1200kr for et spill som ikke er ferdig en gang.
 9. https://www.nettavisen.no/okonomi/kinas-nye-super-kraftverk-spyr-ut-seks-ganger-norges-totale-klimautslipp/3423881787.html Er det rart jeg får litt bismak i munnen når MdG prøver å gi meg dårlig samvittighet for at jeg kjører dieselbil? 19stk tilsvarer Norges totale utslipp. Så vil de bygge 121 nye. Å her skal jeg bli lynsjet å flådd for at jeg trenger bil og ikke tar meg råd til en stor nok El-bil? Flyskam skal jeg også ha. /rant
 10. Hei! Er litt stuck og lurte på om noen her hadde noen julegavetips til meg. De som skal ha gavene er mor og samboer (samlet gave) og min mormor. Budsjettet er ca 500 på begge to. På forhånd takk :-)
 11. Så hvor mange år går det før jeg har en rå CPU i laptopen min haha ? ? Virker som grensa på klokkehastighet er nådd på vanlige CPUer ettersom de heller slenger på flere og flere kjerner.
 12. Utveksling har jo også en del å si for hvor kvikk en bil føles..
 13. Ja hadde vært praktisk og visst om allianser på forhånd. Jeg hadde muligens SP ved neste valg , men kommer ikke til å gjøre det da jeg ikke ønsker MdG i posisjon. Hvertfall ikke før de kommer med en litt mer jordnær og realistisk økonomisk politikk. Liker heller å bli nærmest kriminalisert for at jeg eier og bruker bil.
×
×
 • Create New...