Gå til innhold

Paris by vil saksøke FOX NEWS


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så lenge varte ytringsfriheten!

 

Har lest og hørt om steder som det "eksperten" fremstiller, samt sett noe lignende på youtube. I England har de tillatt Sharia domstoler i ekteskaps situasjoner, men visstnok blir sharia brukt til mer enn bare dette i enkelte områder. No-go-zones har vi hørt om før, det trengs bare å ta en titt over til Sverige, så finnes det områder der brannbiler, politi eller ambulanse ikke våger å rykke inn til. Hvor rett eller galt terroreksperten framstiller virkeligheten er vanskelig å si, mitt inntrykk er at det er en viss sannhet i dette, sannsynligvis mer enn det vi liker å innrømme. Det er derfor veldig uheldig at han risikerer å bli saksøkt, samt kalt en idiot. Synes en ordentlig diskusjon om dette stemmer, og i så fall omfanget, hadde vært interessant, men med sånt raseri mot å ta dette opp, så blir vel aldri noe gjort. Det er sånn det alltid har vært med islam, politikere våger ikke å diskutere det. Frykten for at det å ta tak i et alvorlig problem skal skape en storm av uro, er større enn viljen til å gjøre noe med problemet. I mine øyne følger trussel om søksmål, og det at han blir kalt en idiot, i rekken av tåpelig utsagn slik som "Islam er fredens religion" eller "Dette har ingenting med islam å gjøre". Synes det er fryktelig synd for det vil komme en dag da det må taes tak i, og det vil bare bli verre og verre jo lengre vi venter. Strutsepolitikk funker ikke i lengden.

 

Jeg grøsser ved tanken på at framstillingen denne terroreksperten ga kanskje ikke er så feil allikevel. Bare ta en titt på denne dokumentaren om jødehat i Malmø.

 

http://www.svt.se/ug/vi-fick-sms-om-att-vi-skulle-komma-och-kasta-agg

Endret av Harryen
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Her sauser man sammen en rekke begreper. No-go zones eksisterer (etter sigende), men de har jo ingen verdens ting med sharia å gjøre og på Fox-news får man inntrykket av at problemet er langt mer omfattende enn det i realiteten er og tilfellet i byer hvor det ikke er noe problem. Dette er enten god gammeldags fryktpropaganda, med mål om å nøre oppunder den oppkonstruerte sivilisasjonskonflikten, eller god gammeldags idioti.

Lenke til kommentar

Disse såkalte No-Go sonene er ikke noe annet enn et uttrykk for clashes mellom ungdomskultur vs etablissementet, slik jeg ser det. Politiet (i flere land) har fått mer ressurser, men kan virke som det i stor grad benyttes til å forfølge ungdom. Det har jo til og med blitt TV-underholdning, der "jakten" foregår både fra bakke & luft. Nærmest en heksejakt på mopedkjøring, hasjrøking, etc. i utgangspunktet mindre forseelser, hvor virkemidlene ikke står i proposisjon.

 

Når så lovens lange arm evt. beveger seg inn på ungdommens hjemmebane, drabantbyene, møter de ikke overraskende større motstand, da snuten ikke er særlig populære hverken blant "hvite" ungdommer eller innvandrerungdom for å si det sånn.

 

Forøvrig er FOX NEWS presentasjon og påstander latterlig på flere måter, noe franskmennene selv parodierer her:

 

http://www.liveleak.com/view?i=28b_1421201170&use_old_player=0

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Er det ingen som ser ironien i denne saken. Hva enn vi tenker om Fox News, eller hva som ble sagt i videoen, så er dette veldig urovekkende at de risikerer å bli saksøkt. Det har vært store demonstrasjoner med enighet om at ytringsfriheten innebærer retten til å fornærme, latterliggjøre og mer. Vi er Charlie Hebdo blir det sagt, og ordføreren i Paris var med i disse demonstrasjonene. Men når en "ekspert" i Fox News gir et veldig dyster bilde av Frankrike og Paris, så truer borgermesteren av Paris å saksøke!!! "Jeg tror vi blir nødt til å saksøke, sier ordføreren Anne Gidalgo. Det er et fordomsfullt bilde av Paris som blir lagt fram sier hun!!! :wallbash:.

 

Er det ingen som ser hvilken effekt dette kan ha? Hva blir det neste. Å gi et for dystert bilde av Hellas, et feilaktig bilde av "søppelmafian" i Italia, å anklage politikere for korrupsjon? Det virker til å bli færre og færre som faktisk vet hva ytringsfrihet er, og det virker til å være en mangelvare blant politikere.

 

Helt ærlig så vet jeg ikke realiteten av det som blir sagt om Paris, eller hvor omfattende det er, men det er ikke det som er hovedproblemet i denne saken.

Endret av Harryen
Lenke til kommentar

Hvem er det som har sagt at ytringsfriheten innebærer å kunne lyve uten konsekvenser?

 

AtW

 

Kjekt å diskutere hva som bør forbys å si, i en tid der vi bør øke aksepten for kontroversielle meninger. Med en såpass lav terskel for hva som kan si uten å ta "konsekvensene" så skapes det et skrekkregime som begrenser ytringsfriheten. Ender opp med at man kun kan rapportere det som anses som akseptabelt og ikke støtende. En farlig vei å gå og lukter noe autoritært over dette. Det som ble sagt i Fox News har en viss sannhet i seg, og det hadde vært fint å hatt en diskusjon om det.

 

Husker jeg så et klipp fra NRK om det samme problemet og man kan jo spørre seg om NRK skal saksøkes av Sverige for å gi et "fordomsfullt" bilde av landet. Fant det igjen på youtube:

 

 

Kanskje du mener at denne mannen også bør saksøkes?

 

https://www.youtube.com/watch?v=Xkthb55hcoE

Endret av Harryen
Lenke til kommentar

Det er litt fascinerende hvordan vi lettere aksepterer overdrivelser når de angivelig foregår i andre land. Norske freppere snakker om Sveriges no-go soner, engelske Farage snakker om Frankrike, den amerikanske "eksperten" Emerson snakker om England...

 

Og ja, noen postet i sin tid her på forumet en utenlandsk videosnutt der man snakket om no-go soner i Oslo. Det ble så dumt at selv forumets innvandringsmotstandere ba ham ta seg en bolle.

 

"No-go" soner, i ordets rette betydning, altså soner der offentlige myndigheter har overgitt kontrollen til lokale krefter og politiet holder seg unna, finnes ikke noe sted i vestlige land.

 

I afrika og asia, derimot, har grupper som IS og al-Shabaab slike områder, som voktes med væpnet makt.

 

Og andre steder der det er de facto krig eller borgerkrig, som i Ukraina. Men i Birmingham, Paris, Malmø eller Oslo? Nei. At det finnes ungdommer i forstedene i Paris og Gøteborg som kaster stein på politi og brannmenn endrer ikke det.

 

Edit: Ingen bør saksøkes for å hevde det, men de bør ikke blir snurt over at folk avslører "ekspertisen" deres...

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Nærmest en heksejakt på mopedkjøring, hasjrøking, etc. i utgangspunktet mindre forseelser, hvor virkemidlene ikke står i proposisjon.

 

Det er altså disse hasjrøykende mopedistene som med vold overtar kontrollen i visse områder og gjør at myndighetene ikke våger seg inn dit el.l.?

 

Og jeg som trodde hasj var "passiviserende"...

Endret av hekomo
Lenke til kommentar

Fox News burde absolutt saksøkes. Ikke først og fremst pga. denne saken, men for å livnære seg av å spre desinformasjon døgnet rundt.

 

Har sett på Fox News og liker det ikke. Det er en ensidig fillekanal. Uansett så må jeg spørre deg om du er seriøs i det du sier for det hører veldig ekstremt ut for meg.

 

Vi kan jo starte med å saksøke Russia Today og enkelte Arabiske TV-kanaler mens vi er igang. Kanskje svenske Expressen bør saksøkes i samme slengen?

Endret av Harryen
Lenke til kommentar

Men når en "ekspert" i Fox News gir et veldig dyster bilde av Frankrike og Paris, så truer borgermesteren av Paris å saksøke!!! "Jeg tror vi blir nødt til å saksøke, sier ordføreren Anne Gidalgo. Det er et fordomsfullt bilde av Paris som blir lagt fram sier hun!!! :wallbash:.

 

Er det ingen som ser hvilken effekt dette kan ha? Hva blir det neste.

 

Det kommer ikke til å skje, men var iallefall effektivt mottiltak for å få et mer balansert syn ut til media.

 

Det mest interessante med hele FOX NEWS saken og materien rundt, er at denne typen ensidig islam-skremsler og propaganda, nå ble løftet ut til et bredere publikum. Nettsteder som Document og Hege Storhaug, (her på hjemmebane) er eksponenter av denslags, i en stri og monoton strøm av velregissert negativt fokus. Man setter sammen en mosaikk av enkelthendelser, fra worldwide, som skaper et overdrevet og unyansert virkelighetsbilde. Det bedrives reneste hjernevask av menigheten og dets disipler. Og ikke alle tåler det:

 

http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article1316695.ece

Lenke til kommentar

 

Nærmest en heksejakt på mopedkjøring, hasjrøking, etc. i utgangspunktet mindre forseelser, hvor virkemidlene ikke står i proposisjon.

 

Det er altså disse hasjrøykende mopedistene som med vold overtar kontrollen i visse områder og gjør at myndighetene ikke våger seg inn dit el.l.?

 

Og jeg som trodde hasj var "passiviserende"...

 

 

Det er milevis avstand mellom uroligheter som (faktisk) forekommer, til at dette nærmest er en islamsk konspirasjon for å ta over herredømme i europa.

 

Jeg vet iallefall om to tilfeller av ungdomsopptøyer i Paris og omegn, som ikke er en islamsk konspirasjon, men ble utløst av politijakt med døden til følge, bla. et par ungdommer som flyktet inn i et høyspent-trafo innhegning og ble levende kremert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...