Gå til innhold

Den store Grand Theft Auto Online tråden.


Anbefalte innlegg

Men er det mulig å trekke tilbake penger fra mmoga vis man ikke har fått produkte enda?

Har altså kjøpt gta derfa og de ber meg sende et bilde av meg selg og et ID kort for å få spillet mitt og det gidder jeg ikke!! Vil ha pengene mine tilbake. Har dere opplevd noe lignede?

Takk for svar :) !!!!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har faktisk aldri vært borti dårligere servere enn det Rockstar har. De feilet ved release til PS3, de feilet ved release til PS4 og de de feiler til release av heist. Ikke bare feiler de på dagen, men det preger dem i FLERE dager. Det her er det verste jeg har vært borti.

Lenke til kommentar

Ja, hvis du har noen å kommunisere med. Lett det beste med Online-delen. Synes noen av heistene med flere set up-oppdrag overgår alt i singelplayer-delen.

 

Jeg digget det Humane-heistet jeg gjorde med noen folk på torsdag hvor vi måtte gjøre rundt 4-5 set-up missions. Starta med et hvor vi måtte bryte oss inn i Merryweather-lagret på havna og skyte ned leiesoldater for å stjele et helikopter. Neste set-up måtte vi drepe soldater og sånt på et hangarskip for å stjele et spesielt jagerfly med EMP i seg. Neste handla om at vi måtte parkere en bil i labben uten at noen oppdaget det, så vi måtte drepe folk før de oppdaga det før vi kunne parkere bilen. Så var heistet hvor jeg var helikopter-pilot mens en annen var min wingman som gunner, og de to andre på laget brøyt seg inn på labben når EMP`en hadde gått av.

 

 

 

Mye mer avansert enn jeg trodde det skulle være, og mye bedre enn jeg forventet. Dette er virkelig hvordan man lager DLC. Et av de beste DLC`ene eller ekspansjonene jeg har sett de siste årene. Liker også at du unlocker muligheten til å kjøpe nye kjøretøy og sånt fra updaten etter du har gjort de forskjellige heistene, fremfor å få muligheten til å kjøpe alt med en gang.

Endret av Maury
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...