Jump to content

Bebeluv

Medlemmer
 • Content Count

  12173
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

305 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Nå er det vel ikke snakk om feilfrie eller produksjonsfeil, men at iPhone 6 bøyer seg om man legger nok press på den. Har selv en iPhone 6 på vei, så får bare være litt mer forsiktig med den i lomma.
 2. Savner selv impulsetriggerne som gir feedback når bremsene låser seg og bilen slipper.
 3. Jeg føler keeperen gir retur altfor ofte. Ellers flyter spillet mye bedre og de klumsete touchene er borte.
 4. Først vil jeg bare si at jeg selv er utlending og slet veldig med å få meg deltidsjobb mens jeg studerte. Jeg hadde også tanker om at det var lettere for nordmenn å få seg jobber. Dette er forsåvidt sant, men det betyr ikke at det er umulig for utenlandske å få seg jobb. Etter studiene og vært en måneds arbeidsledig var jeg åpen for de fleste stillingene ute på finn. Fant heldigvis kundeservicestilling som hadde fokus på salg (jeg har bachelor i markedsføring). Jeg brukte denne stillingen for å skaffe meg gode refaranser og brukte jobben som et "springbrett" for jobbsøkingen. Jeg ga 100% fra dagen jeg kom til jeg fikk meg en ny jobb nå nylig i en stor bedrift som jeg er fornøyd med. Dette var en jobb jeg fikk via et bemaningsbyrå og hadde 2-ukers kontrakter. Jeg ble tilbudt fast stilling i denne jobben etter prøveperioden men takket fint nei til dette. Så mitt tips til deg er snakke med bemanningsbyråene, de vil alltid ha aktuelle/gode kandidater som de kan presentere for bedriftene de har avtale med. Ikke tenk på det er en korttidskontrakt eller noe, all referanser er gull verdt så lenge du gjør en god jobb. Det var også dette som fikk meg dit der jeg er i dag ved å gi jernet så lenge jeg jobbet og fikk gode referanser, da følte jeg ikke min utenlandske bakgrunn var et hinder lenger. Leste nettopp gjennom søknaden jeg sendte for min nåværende stilling og det er ingen "gullsøknad", men jeg fikk det til å virke rettet mot stillingen jeg søkte og solgte meg inn på mine styrker. Håper det ordner seg for deg og ikke tenk negativt så skal dette gå bra. Lykke til!
 5. Noen som vet hvorfor mange av sangene som overføres til telefonen med Sony Bridge Mac ikke fungerer. Får hørt kanskje litt av sangen så høres det ut som sangen spoles i fort og starter på nytt. Dette problemet er ikke tilstede om jeg overfører det til det innebygde minne men kun om jeg bruker minnekortet.
 6. Har de ikke sagt det hvert eneste år? De sa også at FIFA 14 skulle få en patch som gjorde det mindre OP, men den kom aldri.
 7. Noen som har problemer med at skjermen ikke vil gå på når de bruker microSD kort på 64GB? Har vært veldig fornøyd med telefonen til nå. Nå er det rene helvette med å overføre sanger via Sony Bridge for Mac og en telefon som ikke finner sangene jeg har på minnekortet osv.
 8. Du viderefører din X360 gamertag videre som på PSN, ja.
 9. Ikke med mindre du har en PS4. Det er fullt mulig. Gå inn på PSN store på pcen og last ned spillene bare.
 10. Jeg har en sterk følelse at det er EA du burde skylde på, men fortsatt. Er jo DICE som har utviklet spillet. De mente nok selv at dette aldri skulle bli lansert til release av nye konsoller.
 11. Trails er virkelig et spill man elsker å hate. Extreme banene er helt sinnsyke.
 12. Bebeluv

  PS4 vs. Xbox One

  Har begge konsollene selv, men jeg synes det er hysterisk morsomt å lese innlegg fra fanboys. Xbox One får ikke The Amazing Spider Man 2 spillet heller ser det ut som, ikke at man går glipp av noe tror jeg.
 13. Bebeluv

  PS4 vs. Xbox One

  Tror og håper det har noe med devkittet som MS har gitt ut. Jeg har begge maskinene, og selv om PS4 blir denne generasjonens multiplattform så håper jeg ikke Xbox One komer til slite med å få 1080p. Titanfall som ikke har all verdens med grafikk å skryte av sliter også noen ganger helt sinnsykt med fps drop på Xbox One. Forza 5 derimot kjører stabilt. Så lenge The Crew og Forza Horizon 2 kjører 1080p og stabilt fps så er jeg fornøyd.
×
×
 • Create New...