Jump to content

AnthonyEdwardS

Medlemmer
 • Content Count

  306
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AnthonyEdwardS

 1. Ericsson R310 er vanskelig å få tak i? Skulle tro et museum hadde hørt om eBay, hvor Ericsson R310 kan kjøpes for så lite som 260 norske kroner (potensielt 25% VOEC i tillegg hvis Museumer ikke klarer å sno seg unna slikt)..
 2. Finn en bedrift i nærheten som har operasjonssentral av noe slag (hva som helst med en vegg full av storskjermer). De har ofte en kasse med ubrukte Samsungfjernkontroller (de følger jo faen meg med selv når man kjøper 12 femtifemm-tommere Samsung Digital Signage)
 3. Tilbud og etterspørsel. De har enormt med søkere, veldig få de egentlig trenger, de dekker alt under utdanning og selv når du er ferdig utdannet har du god lønn under plikttjenesten. Og utdanningen du fikk helt gratis gjør deg superpopulær hos private flyselskaper (og helikopterselskaper offshore) når plikttjenesten er over. Det er ikke små utgifter Forsvaret har med å utdanne en supermotivert student, så det er ikke akkurat urettferdig at de krever en viss innsats etter du er ferdig med utdanningen. Tenk på alle de som faller fra som Forsvaret bare må spise kostnaden til uten å få noe igjen. De som ønsker å fly jagerfly eller militære helikoptre ser ikke akkurat på de 12 årene som et mareritt, det er jo den jobben de har drømt om hele livet og jobbet knallhardt for å få levd ut.
 4. Er det store utgifter som gjør at du ikke tar deg råd til nok antall komma og punktum?
 5. Selvfølgelig må de ha en klage skriftlig før de kan ta stilling til den? Det er helt vanlig i alle bransjer. Send inn klagen som de har bedt om og ta det derfra. Du kommer ingen vei med å kun purre på telefon om at de skal behandle en muntlig klage.
 6. Uansett utdanning så må du få deg typerating (x antall dokumenterte timer per flytype) etter utdanningen før norske flyselskaper i det hele tatt vil møte deg, dette betyr for de fleste noen år med jobbing i Afrika og Indonesia. Matematikk brukes hovedsaklig for å luke ut de som ikke har disiplin til å fullføre et mer-enn-gjennomsnittlig-vanskelig-studie, men det er ikke ubetydelig som pilot (selv i 2021 med smartere og smartere flymaskiner). Når det er sagt, piloter sliter med churn. Det er veldig få som utdanner seg til piloter og forblir dette til 60-årene. Det er spennende i starten og så blir det veldig fort slavearbeid hvor du ikke har fritid til å bruke pengene du tjener (og imotsetning til andre godt betalte jobber så er jobben faktisk jobb hvor du må "være på" både i cockpit og på fritiden).
 7. Det er ikke merkelig at et rævhull har 10.0 av 10.0 mulige på Finn.no. De gangene jeg har vært i nærheten av å gi noen lavere enn 10.0 så har det alltid vært fordi selger vet han har vært mindre enn perfekt og DA MERKER ANNONSEN SOM SOLGT UTEN Å VELGE HVEM HAN SOLGTE DEN TIL. Og vipps så har han fjernet muligheten for en dårlig review.. Finn.no vet om dette og velger å fortsette med dette idiotiske systemet..
 8. Nei? Plikttjenesten er tolv år for flygere og åtte år for navigatører.. Inkluderer du Bacheloren for Flyger- og navigatørutdanningen så er den i seg selv 3-6 år..
 9. Du påstår mye her som de fleste oppegående mennesker ser er motsigelser. 1. Du påstår at du satte rett hastighet i adaptiv cruise control idet du passerte skiltet (rent lovlig sett skulle du ha tilpasset hastigheten før skiltet tredde i kraft, men fair enough). Du påstår da implisitt å ha kjørt med adaptiv cruise control til "korrekt hastighet for strekningen". 2. Du påstår så at du "så på speedometeret når du så politiet og at denne var 5 km/t lavere enn fartsgrensen". Enten påstår du at du brukte adaptiv cruise control satt til fartsgrensen, eller så påstår du at du var 5 km/t lavere enn fartsgrensen. Du kan ikke påstå begge uten å komme med en selvmotsigelse. Hadde du satt ACC til fartsgrensen så hadde jo bilen holdt den og ikke 5 km lavere (du kom ifra en høyere hastighet, så hvis ACC gjorde en hastighetsendring så var det fra høyere til lavere, ikke fra lavere og opp til ny fartsgrense). Kort sagt; Du har ingen sak. Du vet tydeligvis ikke selv fra ditt eget perspektiv hva som skjedde når du ble målt. Du har ønsketenkninger som du prøver å overtale deg selv og andre om er sannheten. Når du først har sett politiet så har de målt deg i en god stund allerede, så selv det "tidspunktet" kan ikke du bruke til noe som helst.
 10. Mulig du må spoofe WAN MAC addressen til Inteno'en, men du trenger den strengt tatt ikke (så lenge det kun er snakk om Internett) da du uansett har mediaconverter/ONT som gjør lyssignalet fra fiberkabelen til et elektrisk signal.. Har du IPTV og trenger støtte for VLAN etc. så er det en annen sak..
 11. 6 ordre fra de og kun en av de endte jeg opp med å kansellere (det var noe jeg visste de ikke ville få på lager før om 1 mnd tid, og når de den dagen ikke hadde sendt den så bestilte jeg noe annet fra de i stedet for, og 1 dag etter det igjen når den andre varen ble sendt så hadde de tydeligvis fått inn den første varen og kunne sende den omgående). Når det er sagt, så er inntrykket pga dårlig nettside så dårlig at jeg prøver i det lengste å kjøpe fra andre, men jeg har strengt tatt ingen unormalt dårlige erfaringer å vise til. Av og til er de eneste som har det du trenger og da hadde jeg ikke stusset. Vi er så godt beskyttet i Norge med både angrerett og VISA/MasterCard svindelbeskyttelse at det ikke skader å gi en nettbutikk en sjanse.
 12. Når ble diskusjon.no en bloggplattform?
 13. Du må være spesielt arrogant for å syte og klage over at du ikke får lov til å selge noe du stjal i første omgang..
 14. E24 har tidligere to ganger sagt 83, og andre nettaviser har tidligere sagt både 127, 83, 126 og 66. Det kan vel umulig være vanskelig for en journalist å finne det faktiske antallet nå som dommen er avsagt? Skal vi privatpersoner måtte betale for Lovdata Pro for å researche oss frem til sånt på eget initiativ? Før i tiden brukte journalister å faktisk undersøkene sakene de skrev om..
 15. Hvor vanskelig hadde det vært for en ekte journalist å nevne antall kunder i dette søksmålet?
 16. Du kan både kjøpe filterlinser som egne briller eller kjøpe et eget sett med både korrigering og filtrering. Du kan i mange tilfeller også få dette dekket av arbeidsgiver (søk gjennom intranettet ditt på jobb etter "terminalbriller" etc). Hvis du skal betale det selv så kan det fort bli veldig dyrt siden de fleste skifter styrke annethvert år og da blir terskelen for å skifte til terminalbrillene stor siden de ikke er like oppdatert når det kommer til styrken du er vandt med fra de vanlige brillene.
 17. Det korte og rette svaret er ja, men det finnes unntak. F.eks. skjer det fra tid til annen at pakker får nye sendingsnumre og nye labels som klistres oppå de gamle (og er du heldig så er ikke blekket fra den bakerste synlig gjennom den nye labelen).
 18. Vanskelig å ta noen alvorlig når de i 2021 fortsatt tror GPS er enerådende og ignorerer GLONASS, Galileo, BeyDou.. Hvor vanskelig er det egentlig å bare kalle det GNSS? Hvor vanskelig er det å forstå forskjellen på anonymitet og pseudonymitet? Hvorfor skal noen bruke tid på å lese dette svadaet ifra noen som henger igjen i 80-tallet?
 19. Ja. Refinansiering heter nettopp re fordi du gjen-finansierer et eksisterende lånebeløp. Du kan refinansiere gjeld du allerede har. Du kan ikke refinansiere et nytt lån uten å allerede ha gjeld (da ville det hett å finansiere, ikke refinansiere).. Refinansiering kan brukes for å samle mange smålån i ett større lån eller få bedre lånevilkår (og større lånebeløp er en av de vilkårene) for ett singelt lån du allerede har..
 20. Slim fit festet har plenty med avlange skruehull så du kan velge og vrake i stender-intervall. Hvis du er usikker på hva jeg mener, her er en youtube-video som viser hvordan 2021 modellen skiller seg ifra 2020-modellen:
 21. Når man hører hvordan Matt Cox i USA genererte falske identiteter ved å generere fødselsattester på ikke-eksisterende barn (og så bygge de opp med god kredittscore og så svindle banker for millioner) så høres det utdatert og komisk ut. Tydeligvis er det ikke veldig mer moderne og sikkert i Norge i 2021..
 22. Det eneste som er imponerende med Stad skipstunnel er størrelsen, ikke lengden. Skulle det oppstå brann imens den kjører gjennom den korte tunellen så hadde de ikke klart å stoppe den inni tunellen selv hvis det var det de forsøkte på. Skulle tro at en konsulent skjønte at vekten på et Hurtigruteskip ikke er noe man stopper øyeblikkelig uansett hvor mye man skulle prøve. Bare det at han tror de legger til kai i Selje så han kan ta drosje til Kjøde (eller omvendt) viser vel hvilken sær boble denne fyren lever i.. Og så hårsår som fyren virker så hadde han vel ikke overlevd den drosjeturen over fjellet uansett.. Beste er vel om han heller kjøper sin egen båt og går rundt Stad på gamlemåten, men det ender bare med at han leier noen andre til returen rundt Stad imens han selv setter seg på et fly hjem igjen..
×
×
 • Create New...