Jump to content

neeeeii

Medlemmer
 • Content Count

  1373
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

131 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvorfor forhåndsbestille når det bare er drittspill som kommer ut?
 2. Designet var jo rålekkert! Synd om den kun kommer i hvit, da. Noen her inne som allerede har forhåndsbestilt forresten?
 3. Håper virkelig at det kommer en i svart! Syntes personlig designet er ganske stilig, men en hvit PS5 hadde virkelig ikke passet inn med resten av setupet mitt.
 4. Ser bra ut den, men 1ms er vel viktig ved gaming, eller? ser den er 4ms..
 5. Hei! Jeg har ikke så mye greie på pc skjermer.. har et budsjett på rundt 5-6k. Hva anbefales? Gamer for det meste cs go og andre fps spill, men skal også brukes til å se serier og filmer med. Hadde før https://www.komplett.no/product/959614/gaming/gamingskjermer/asus-28-4k-led-freesync-mg28uq#reviews den her, som jeg var strålende fornøyd med. Har ikke ikke den lenger, et alternativ hadde vært å bare kjøpt den samme.. Tips?
 6. Skal dere forhåndsbestille? Vurderer å vente og se til det er ute, usikker på om det lever opp til hypen.
 7. Noen andre som også synes det? Hva er grunnen til at osten smaker mye bedre etter en dag åpnet i kjøleskapet? Synes den smaker rart/merkelig med engang den er åpnet..
 8. Må man ha noe dokumentasjon om man skal i en begravelse, mtp. at fraværsgrensa på 10% er så streng. Føler det går litt over streken om jeg må ha med begravelsesprogrammet for å dokumentere, regner med det holder med en enkel melding til kontaktlærer, noen med erfarinh ang. dette?
 9. Veit jo ikke om prisen synker enda mer, kanskje vanskelig å se for seg at den går under 3k usd, men de fleste trudde ikke den ville gå under 5k heller.
 10. Trenger ikke noe bedre enn det iPhone har
 11. Synes ikke den tar så veldig bra bilder ellers heller
 12. Hei! Er på jakt etter ny telefon, har til dags dato en Samsung Galaxy S7 Edge. Fungerer helt fint den, men er så lei av at den tar så utrolig kornete bilder, spesielt på snapchat. Noen tips til telefoner som tar bra bilder, også på snap? Har tenkt på iPhone, men nekter å betale over 10k for en telefon, budsjettet mitt er fra 4-8k. Takk
 13. neeeeii

  Sosial angst og gym

  Mye mulig, men jeg føler meg så ukomfortabel hele tiden av å bare sitte i klasserommet. Føler alt som kommer ut av munnen min er kleint. Enten sier jeg det på en rar måte, eller så mumler jeg, eller så er det jeg sier bare awkward.
×
×
 • Create New...