Jump to content

AnthonyEdwardS

Medlemmer
 • Content Count

  523
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

403 :)

Recent Profile Visitors

2318 profile views
 1. Det første man skal følge er loven som gjelder overalt og er generell. Det som kan overstyre de generiske lovene er skilting lokalt på stedet. Skiltingen her viser ifølge trådstarter at bil B skulle svinget til venstre, og hvis han ikke gjorde det så fulgte han ikke skiltingen (verken trafikklyskilting eller vegmerking) og er dermed skyld i kollisjonen. 100%. Ikke noe å diskutere. Ikke noe selv bil B sin bilforsikring hadde prøvd å kverulere. Enklere blir det ikke, punktum. Så det er nevnt; Politiet og andre myndigheter (Statens Vegvesen og til og med Tolletaten) kan på stedet overstyre skilting (og dermed også den generelle lovtekst).
 2. Rundkjøringer er envegs.. De fleste veier i Norge er to-vegs.. 2 Felt er dermed standarden og det du burde ha sagt. 1-felt er bokstavelig talt kun ett felt og en av de to retningene må da legge seg ut i lommer for at man ikke skal bli stående front-imot-front..
 3. Sikker på at det er rett Finn-bruker du har sjekket? Når Finn.no begynte å kreve Schibsted-pålogging så var det nok mange som endte opp med nye kontoer imens den gamle ligger brakk og inaktiv.
 4. Åndsverket for både navn og logoutforming er ikke du som sitter på, så nei, du kan ikke bruke andre sitt åndsverk og varemerker uten samtykke.
 5. B har skylden. Det er B sin plikt og ansvar å stoppe, uansett hva som får bilen foran han til å stoppe (selv hvis han ikke ser hva bil A stopper for). Selv hvis en meteor faller fra verdensrommet så er det ditt ansvar at din bil har helt fullstendig stoppet når meteoren treffer deg.
 6. Jeg skjønner ikke helt hvordan noen kan ha levd lenge nok til å skrive forumpost på Internett, og samtidig aldri ha vært innom en frisør og sett et skilt som sier en egen (redusert) klippepris dersom du godtar å bli klippet av en lærling..
 7. Mobiler bruker ofte nærhetssensorer (Proximity sensor) for å skru av skjermen imens du holder telefonen inntil øret under telefonsamtaler. Ofte ligger sensoren bak skjermen, så du får nesten sjekke at skjermen ikke er tildekket av smuss eller andre ting (deksel etc) som kan få mobilen til å tro den holdes inntil hodet. Alternativt kan det være software som er problemet og du kan prøve en fabrikkresett av mobilen. Hvis ingen av de tingene hjelper så må du nesten vurdere om det er verdt å be selgeren om reklamasjon.
 8. Det er alltid gi og ta, og her har dere fordelen av å selv bestemme egen turnus. Alternativet er at leder/annen delegert representant for arbeidsgiver bestemmer en turnus som dere bare må gå med på innenfor lovens rammer. Se på det fra den andre siden; Hvorfor skal arbeidsgiver betale for tiden det tar de ansatte å brainstorme når de selv har lyst å jobbe? Da er det selvfølgelig mer aktuelt for arbeidsgiver å bruke styringsretten til å selv sette opp en turnus (og tro meg, selv når arbeidsgivere ikke prøver å sette opp en jævlig turnus, så ender de ofte opp med å gjøre nettopp det). Du vil ha i pose og sekk.
 9. Du betaler de avgiftene for all infrastruktur UTENFOR DET DU SELV ER ANSVARLIG FOR. Alle avtaler innebærer et demarc punkt. Stedet hvor part A sitt ansvar slutter og part B sitt ansvar begynner. De har tydeligvis funnet behov for utbedring på din/deres side av demarc. Verken andre mennesker eller kommunen lar seg manipulere av setningen "Deilig gave å få før jul.". Spesielt siden vi nettopp er begynt på november..
 10. Har du mobilt bredbånd som Internettaksess så er du nesten garantert å ligge bak CGNAT, altså vil det ikke hjelpe et fnugg å forwarde porten i din router (siden den ikke har sin egen unike IPv4-adresse, den er selv bak tilbyderen din sin NAT-løsning). Er du heldig så har du en tilbyder som du kan lure ved å endre APN (og dermed unngå CGNAT)..
 11. Har du gjort 1% av det Rosemarie Köhn klarte å få til iløpet av sitt liv? Hun er bare den 8. kvinnen i Kongeriket som får begravelsen dekket av staten, så hva har du gjort for å være i nærheten av en slik ære?
 12. De pengene som Staten bruker på denne begravelsen, hvor tror du egentlig at de ender opp? Tror du de brennes på et bål? Dette er samme idiotlogikk som brukes imot romfart.. Som om ikke pengene som NASA/ESA bruker ender opp i hendene på vanlige folk som leverer tjenester og produkter.. Her bruker staten av sine penger på å betale privat næringsliv for å avholde en begravelse. Det er penger som går fra staten til vanlige småbedrifter og vanlige innbyggere..
 13. Husk også at helseforsikringen ikke vil gjelde for private helsetjenester dersom skaden det gjelder var under utredning. Det er umulig for oss å definitivt si basert på det lille du nevnte hvorvidt du faller inn under at skaden/lidelsen det gjelder er eller ikke er under utredning siden du besøkte fastlegen før det ble verre. Du vil da kunne risikere å måtte vente på offentlig ventelister fremfor å snike i køen med private helsetjenester (kan derfor være veldig viktig å sjekke slik helseforsikring via jobb/fagforening når man skifter jobb, det er skummelt mange store arbeidsgivere, selv statlige, hvor noen har og noen har ikke slike fordeler med private helsetjenester).
 14. Akkurat når vi har så mange tunneler som vi har i Norge så er det mer enn passende at våre tunneler faktisk ikke er massive risikoer for allmennbefolkningen. Det er regelrett flaut at vi er så langt bak som vi allerede er, og rasistene som vil bygge opp de byrokratiske grensene vet akkurat å sko seg på slik idiotlogikk når noen få lokalbefolkninger blir satt i skvis i en midlertidig periode.
 15. Du vil heller betale i årevis for en forsikring som forsikringselskapet lett klarer å sno seg unna fordi du følte for å tolke det norske språk helt annerledes? Verken astma eller en svulst er det samme som en medfødt hjertefeil av typen hull hvor resten av verdensbefolkningen ikke har et hull, som en operasjon måtte korrigere.. Hvis du syns det er feil så står du fritt til å ikke tegne forsikring av noe slag. Husk at forsikringselskapene selger LIVSFORSIKRING. Til mennesker som er 100% garantert kommer til å dø. Dette kan de gjøre nettopp ved å analysere risiko og spre risikoen sin (diversification) blant en enormt stor aggregert gruppe med forskjellige mennesker. Når du tror du kan lure systemet så bruker de advokatressursene sine nettopp for å sno seg unna utbetalinger, fordi du har i ond tro aktivt har forsøkt å svindle de når du inngikk avtalen (for det som i praksis bare er egoet ditt sitt fornødne og potensielt noen få ekstra kroner per mnd i økt risiko) ved å gi de falske variabler for å regne ut risikoen din.
×
×
 • Create New...