Jump to content

AnthonyEdwardS

Medlemmer
 • Content Count

  291
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

138 :)

Recent Profile Visitors

1554 profile views
 1. Du kan både kjøpe filterlinser som egne briller eller kjøpe et eget sett med både korrigering og filtrering. Du kan i mange tilfeller også få dette dekket av arbeidsgiver (søk gjennom intranettet ditt på jobb etter "terminalbriller" etc). Hvis du skal betale det selv så kan det fort bli veldig dyrt siden de fleste skifter styrke annethvert år og da blir terskelen for å skifte til terminalbrillene stor siden de ikke er like oppdatert når det kommer til styrken du er vandt med fra de vanlige brillene.
 2. Det korte og rette svaret er ja, men det finnes unntak. F.eks. skjer det fra tid til annen at pakker får nye sendingsnumre og nye labels som klistres oppå de gamle (og er du heldig så er ikke blekket fra den bakerste synlig gjennom den nye labelen).
 3. Vanskelig å ta noen alvorlig når de i 2021 fortsatt tror GPS er enerådende og ignorerer GLONASS, Galileo, BeyDou.. Hvor vanskelig er det egentlig å bare kalle det GNSS? Hvor vanskelig er det å forstå forskjellen på anonymitet og pseudonymitet? Hvorfor skal noen bruke tid på å lese dette svadaet ifra noen som henger igjen i 80-tallet?
 4. Ja. Refinansiering heter nettopp re fordi du gjen-finansierer et eksisterende lånebeløp. Du kan refinansiere gjeld du allerede har. Du kan ikke refinansiere et nytt lån uten å allerede ha gjeld (da ville det hett å finansiere, ikke refinansiere).. Refinansiering kan brukes for å samle mange smålån i ett større lån eller få bedre lånevilkår (og større lånebeløp er en av de vilkårene) for ett singelt lån du allerede har..
 5. Slim fit festet har plenty med avlange skruehull så du kan velge og vrake i stender-intervall. Hvis du er usikker på hva jeg mener, her er en youtube-video som viser hvordan 2021 modellen skiller seg ifra 2020-modellen:
 6. Når man hører hvordan Matt Cox i USA genererte falske identiteter ved å generere fødselsattester på ikke-eksisterende barn (og så bygge de opp med god kredittscore og så svindle banker for millioner) så høres det utdatert og komisk ut. Tydeligvis er det ikke veldig mer moderne og sikkert i Norge i 2021..
 7. Det eneste som er imponerende med Stad skipstunnel er størrelsen, ikke lengden. Skulle det oppstå brann imens den kjører gjennom den korte tunellen så hadde de ikke klart å stoppe den inni tunellen selv hvis det var det de forsøkte på. Skulle tro at en konsulent skjønte at vekten på et Hurtigruteskip ikke er noe man stopper øyeblikkelig uansett hvor mye man skulle prøve. Bare det at han tror de legger til kai i Selje så han kan ta drosje til Kjøde (eller omvendt) viser vel hvilken sær boble denne fyren lever i.. Og så hårsår som fyren virker så hadde han vel ikke overlevd den drosjeturen over fjellet uansett.. Beste er vel om han heller kjøper sin egen båt og går rundt Stad på gamlemåten, men det ender bare med at han leier noen andre til returen rundt Stad imens han selv setter seg på et fly hjem igjen..
 8. Og hva skal den mineren forsynes med når Dagmar II kommer og tar strømmen i 4 dager?
 9. At forbrukermyndighetene sier en ting i media betyr absolutt ingenting lenger. Se bare på flyselskapene (og andre passasjerbransjer) som åpenlyst bryter loven når de ikke gir folk pengene tilbake (og straffegebyrene de er pålagt) når flygninger er kansellert. Hvis Komplett setter seg på bakbeina (selv hvis du huket av for at budet kan sette fra seg pakken utenfor uten signatur/kontakt) så har du forhåpentligvis beskyttelse i kortet du betalte med (evt. kan du klage inn fakturaen og fortelle evt. inkassoselskaper at saken er omtvistet).
 10. I Asia er det i min erfaring kun DHL som holder mål. Men som andre har sagt her, dette er dispute-materiale slik at selger dekker returfrakten (noe som mest sannsynlig leder til at du får ny vare eller pengene igjen UTEN å måtte sende varen tilbake). Husk at du har beskyttelse både i Aliexpress, PayPal og i kortet (VISA / MasterCard). Bruk de for det de er verdt, for å dekke frakten tilbake selv vil mest sannsynlig være mer enn varen er verdt.
 11. Etter alt WD har gjort siste årene med SMR/CMR og endring av interne komponenter i WD Blue SN550 uten å si ifra til noe (og selvfølgelig etter at anmelderene hadde fått disker uten problemer) så er Western Digital på shitlisten min i minimum 10 år frem i tid. Det er imponerende hvor fort WD gikk ifra lederen til å være den jeg stoler minst på..
×
×
 • Create New...