Gå til innhold

iBrick

Medlemmer
  • Innlegg

    207
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av iBrick

  1. Denne kan nok mange relatere til, og det å være bevisst på at man ikke skal snakke seg selv ned, tror jeg kan hjelpe. Med trening, meditasjon og frisk luft så kan man gjøre stor forskjell. Det går nok ikke bort over natta, men som han sier i videoen: ved å bruke det trikset han brukte, så ble han kvitt den indre "gestapoen" etter 4 måneder! Vi trenger ikke være perfekte heller, vær deg selv og elsk deg selv! De sier for å elske en annen må man elske seg selv først, og det kan nok også mange som sliter med psyken relatere til. Så gjør noe du har lyst til, slik at du føler deg bedre, før du gjør noe for andre! EDIT: Jeg er ingen ekspert, og skumleste veldig kjapt igjennom.. Men tror jeg har fått en forståelse av hva å være deprimert kan gå ut på.. Lykke til! EDIT 2: Hvor starter man? Ta det et skritt om gangen. Få seg frisk luft, holde seg aktiv og i form, gå tur selv om det regner (med mindre man hater å bli våt), spis sunn mat som gjør deg godt, men unn deg gjerne noe ekstra godt innimellom for å få ekstra glede av det. Reis litt rundt. Utenlandsreiser alene har jeg hatt gode erfaringer med. Det virker som folk er mye mer imøtekommende og omgjengelige utenfor Norge. Fikk en ny virkelighetsoppfattelse når jeg så hvor positive og optimistiske amerikanere er, f.eks.(kanskje ikke alle da, men generelt..). Det er allerede stor forskjell i f.eks. Danmark.. Lære seg nye ting er også tilfredsstillende; det å gjøre det man allerede kan, vil over tid gi lite tilbake.
  2. Hovedkort: ASRock B650E PG Riptide WiFi CPU: AMD Ryzen 7 7700X Minne: G.Skill TridentZ 5 Neo 6000 MHz @ CL30 SSD: 2TB Kingston Renegade M.2 PCI-e Gen4 GPU: ASUS Dual RTX 2070 8GB PSU: Corsair RM1000x Shift Kabinett: BeQuiet! Pure Base 500 FX CPU kjøler: BeQueit! Dark Rock 4 Skjerm: ASUS 27" 1440p 144 Hz Mus: Logitech G502 X Tastatur: Razer Huntsman v2
  3. Hmm.. Vet de noe vi ikke vet??
  4. Har du kilder på dette? Har funnet det samme som "BMWCoupeFtw". 7700x virker å være et godt valg for CS2 også:
  5. Bestilt de siste delene til å bygge ny PC med R7 7700x. Tror det vil hjelpe på FPS'en i CSGO/CS2! Går fra R5 3600x, men beholder RTX 2070 8GB til å begynne med (alt annet er nytt, er klar for PCI-e 5.0 skjermkort med ASRock B650E PG Riptide Wifi hovedkort, og 12VHP kabel fra Corsair RM1000x Shift PSU). ☺️
  6. Gleder meg til å være med fra starten av i CS2. Jeg spilte mye 1.6 og CSS før i tiden, men på grunn av andre spill så ble jeg fikk jeg aldri med meg CS:GO, før nylig. Spiller i MasterBlaster Bedriftsligaen med folk fra jobben, og det er jo kjempegøy å få den muligheten! Så nå driver jeg å øver på "ny meta" og strategier. Er for øyeblikket rank Gold Nova Master, og vi kom til semifinalen i tredje divisjon i Bedriftsligaen Våren 2023. CS:GO er jo litt gammelt og kjører på utdatert DX9. Synes CS2 virker veldig lovende. De har testet spillet nøye sammen med proffe spillere over lang tid. Ser for meg at de straks annonserer lanseringsdatoen
  7. Det virker faktisk som de kun støtter DX12 via hardware, mens eldre versjoner av DX virker som de må emulere via en Microsoft integrasjon, så optimaliseringen av den slags emulering vil ligge på MS sitt bord. -kilde- Jeg tenker man bør gjøre grundig lesing før man går for Intel kort i dag. Om det passer ditt behov, så kjør på, men det kan være litt surt å kjøpe kortet og senere finne ut at det yter dårlig til ditt formål. Eller smøre seg med tålmodighet, frem til Intel har kommet med flere oppdateringer, og kortet har blitt testet skikkelig. Med mindre man bare vil kjøpe for å støtte Intel, for å hjelpe de etablere seg i markedet, men det tror jeg allerede er en strategi hos Intel.
  8. Acer har laget et A770 OC (overclocked) kort for Intel. Chip (GPU) er den samme. Det er kanskje litt tidlig å dra konklusjoner fra benchmarks fra et nylig lansert spill som Hogwarts Legacy.
  9. https://www.hardwaretimes.com/intels-arc-a770-nearly-3x-faster-than-amds-radeon-rx-7900-xtx-in-hogwarts-with-ray-tracing-329-vs-999/ Imponerende!
  10. Det overrasker litt, da A770 har høyere antall CUDA cores, høyere klokkefrekvens, dobbelt så mye VRAM, høyere VRAM klokk og båndbredde. Kan det være relatert til dårlige drivere nå i starten kanskje? Det kommer også med støtte for nyere versjoner av OpenCL, osv. Så det gir lite mening å kjøpe 2070 fremfor A770 IMO, men det er kanskje ikke like stor oppgradering som jeg hadde forestilt meg.
  11. Virker som en verdig oppgradering fra RTX 2070, men ser veiledende pris i USA er 370 dollar for OC utgaven, mens den nå er på "tilbud" til 5000 NOK i Norge. Kan virke som prisen er litt unormalt høy på det norske markedet foreløpig? Satte på prisvarsel, så kanskje jeg slår til hvis den havner under 4000 NOK. Stoler på at Intel har ressurser og lysten til å fikse opp i driver problemene man ser nå i starten.
  12. Kanskje lurt å ha noen ferske grønnsaker hvis butikkene blir tomme også? Skal ikke være så vanskelig å produsere litt selv, så man kan overleve noen måneder på boks mat og ferske grønnsaker.
×
×
  • Opprett ny...