Jump to content

Alt-Ctrl

Medlemmer
 • Content Count

  8535
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Alt-Ctrl last won the day on September 17 2012

Alt-Ctrl had the most liked content!

Community Reputation

3256 :)

About Alt-Ctrl

 • Birthday 08/28/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22657 profile views
 1. Ufattelig at man er nødt til å forholde seg til en slik person. Lystløgner kaller man sånne, hadde en sjef som det for ikke så lenge siden. Hele avdelingen ble lagt ned/flyttet halvannet år etter vedkommende ble ansatt.
 2. Nå går det unna i USA, ikke mange dagene før de er forbi Italia i antall smittede om det fortsetter i dette tempoet.
 3. Jeg har DNB og huslånet mitt er på 2,99%. Antar denne skal litt ned nå?
 4. Har bankene fulgt etter med å redusere renten?
 5. Når man leser dette så kan det være at det må enda sterkere klut til i Norge og for å stoppe viruset. https://www.dagbladet.no/nyheter/stanset-spredningen---kommer-med-bonn/72267296
 6. Det går unna i Italia nå. Over 5000 nye tilfeller siste døgnet og 427 dødsfall. Italia er med dermed det landet med flest Covid-19 dødsfall i verden, og har passert 41k tilfeller. Godt nytt at 415 er friskmeldt siste døgnet i hvert fall.
 7. Hvis det ikke er gjort alt så hadde det egentlig vært ganske nice.
 8. Wordpress med en plugin som heter Elementor er veldig fint. Slipper koding, bare å dra ting dit du vil ha det.
 9. Og om 3 år støttes ikke bilen lenger da den er for "gammel" slik at du må kjøpe ny.
 10. Ganske mange som ikke hadde trodd det for bare en uke siden.
 11. Nå er det snart like mange tilfeller og dødsfall i resten av verden som i Kina.
 12. Ikke så rart man blir negativ til hyttefolk når det kommer slike uttalelser. Einar Hålien er ingen hvem som helst heller. Kommuneoverlegene i Valdres ønstet at folk ikke skulle dra på hytta slik situasjonen er nå. I leserinnlegget skriver Hålien blant annet dette. https://www.avisa-valdres.no/debatt/det-er-av-fulle-folk-og-kommuneoverlegene-man-skal-hore-sannheten/o/5-54-445264?access=granted Veldig nedlatende! Slik harselering med mennesker som potensielt setter sin egen helse i andre rekke for andre folk synes i hvert fall ikke jeg noe om. Edit: Dette var riktignok skrevet på fredag, men allerede da var det tydelig for de aller fleste hvor alvorlig dette er
 13. Lurer på om det kan ha vært kabelen. Skiftet den ut og nå har det gått greit siden i hvert fall
 14. Hei, Jeg har litt problemer med at nettet på PCen detter ut i hytt og gevær, det startet i går og det virker som det kun er kablet nett som forsvinner i et minutt eller to før det kommer tilbake. WiFi på mobilen fungerer derimot fint. Har internett fra Telenor og har ZyXEL P8702N som ruter. Har noen her opplevd noe lignende? Eller har forslag til løsning? Rimelig frustrerende om det skal være slik nå når jeg skal ha hjemmekontor de neste ukene. Dessverre er det ikke WiFi på hovedkortet på PCen så jeg er avhengig av kablet nett. Skal nevnes at jeg kun har merket at nettet har fallt ut når jeg har spilt Apex Legends, uten at akkurat det bør ha innvirkning.
×
×
 • Create New...