Jump to content

Alt-Ctrl

Medlemmer
 • Content Count

  8552
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Alt-Ctrl last won the day on September 17 2012

Alt-Ctrl had the most liked content!

Community Reputation

3259 :)

About Alt-Ctrl

 • Birthday 08/28/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22958 profile views
 1. Ja, målet er å kunne avslutte oppgaver og samtaler på en skikkelig måte før eventuelt nettverket og tar kvelden. Hvis strømmen går i dag så kuttes alle samtaler umiddelbart og det blir litt mer knot å få koblet seg opp på mobilnettet for å stenge telefonkøer osv. I dag gikk strømmen to ganger, og begge gangene var den borte mindre enn 2 minutter, så en UPS tror jeg kunne reddet oss begge gangene faktisk. Ser switchen drar en god del mer strøm enn jeg så for meg, nå kjører den nok ikke på full load til vanlig da det er relativt lite trafikk på nettet her egentlig.
 2. Hei, Vi vurderer å skaffe oss UPS i bedriften jeg jobber for å kunne holde liv i nettverk selv om strømmen kutter. Alle bruker laptoper og så lenge nettverket er oppe og går så kan vi holde ut en stund bare med laptopene. Jeg har dog ingen erfaring med UPSer, og den må i tilfelle stå i selve produksjonslokalet (kundesenter) så den bør helst ikke bråke for mye når den lader. Utstyret den må holde i gang er en Cisco Meraki 48 porters Switch, 1 ruter, 3 trådløse aksesspunkt og en 4G reserveløsning. I utgangspunktet bør det holde at den klarer å holde dette oppe i 30 min uten nettstrøm, men om den klarer det lenger så er det kjempefint. Må sannsynligvis ha 2 slike da vi også trenger en i rommet der fibermodemet står. Er det noen dere kan anbefale?
 3. Tror den er såvidt bedre enn laptopen jeg kjøpte i 2013 til omtrent samme pris.
 4. Vi er noen på Discord hvis flere vil joine. Fløy litt med OlaHaldor her en dagen, morro å fly flere sammen https://discord.gg/TSfYgQ
 5. Ser det er flere reviews som slakter den på Youtube. Vet ikke hvordan du blir kvitt den dessverre
 6. Ingen grunn til å være spydig, jeg spør fordi jeg lurer. En påstand som "Uendelig mye mer" er ganske drøy, så da spør jeg. Og nei, jeg bor ikke under en stein.
 7. Har noen en felles discord vi kan bruke?
 8. Mildt sagt, gått og irritert meg over det der siden tirsdag ?
 9. Herregud, så ikke den muligheten jeg Takk!
 10. Har kun mulighet til å konfigurere disse på joysticken blant annet. Kan konfigurere litt mer på Throttle spaken, men lagt fra så mye som jeg skulle ønske.
 11. Må si jeg misliker mulighetene man har til å sette opp kontrollene akkurat slik jeg vil selv. Kjøpte HOTAS (X56), men noen av innstillingene kan jeg KUN ha på Joysticken, andre kan jeg KUN ha på keyboardet. Det gir ikke noen mening. Ser også ut til at jeg ikke har noen knapp hvor jeg kan aktivere Reverse Thrust ?‍♂️ Edit: Eller, ser ut som jeg har muligheten, men kun ved å trykke eller holde inne en knapp på tastaturet. Skulle gjerne hatt det på joysticken eller gass-spaken.
 12. Flere som har problemer med at menyene ingame er litt buggete? For eksempel værmenyen, i blant får jeg åpnet den, i blant ikke. I blant får jeg lukket den, i blant ikke. Slik er det med alle menyene.
 13. Merker du stor forskjell i grafikken?
×
×
 • Create New...