Jump to content

sprintball96

Medlemmer
 • Content Count

  669
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

67 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10561 profile views
 1. Har også blå 12 Pro og synes også den Sierra Blå ser lekker ut! endte opp nr 1300 i kø på nettsiden, så va det ikke oppdatert rette adressen min i handlekurven. Da måtte jeg kontakte Chatn i Telia og va på kø på nytt. Så ikke før 15:11 ble min odre slått igjenna. Satser å få iPhonen slutten av september
 2. Jeg sa vell i iPhone 12 tråden at jeg har iPhone 12 Pro og tenkte ikke å oppgradere. Men etter idag så changed my mind, bestilte 13 Pro. liker spesielt Ultravidvinkel oppgraderingen med større blender og ProMotion.
 3. I følge denne Youtube filmen som Sony har lagt ut så virke det som de har lagt støtte til høytallere også. (fra 1:20)
 4. Er en stund siden sist jeg har benyttet meg av streamen til Unibet, mener det av samme sorten at kvaliteten er så som så og ikke har mulighet til fullskjerm..
 5. NetonNet følger iallefall opp med at konsollen gjelder 1.per kunde. Skulle hjelpe til en venn å kjøpe en konsoll til han, siden jeg har fulgt med mer her og har fått tak i Februar(funker bra det)! Men da jeg la inn odren til NetonNet på fredagen, la jeg inn hannes leveringsadresse og alt slikt men mailadressen hadde jeg ikke, da brukte jeg mitt. Med det så fikk dem se at jeg hadde bestilt konsollen fra NetonNet i Feb også, da dermed ble odren min kansellert på ettermiddagen..
 6. Irritere meg litt at jeg har ikke muligheten å velge ingamge voicechat til å kjøre ut lyden på HDMI signalet. Bruker fortiden en AUDIO splitter slik jeg får optisk kabel ut til mitt system. Men desverre kjem fortsatt ingame voicechaten ut på kontroller høytallerene som jeg ikke hører engang 😛
 7. Uten jeg har tenkt så særlig på det så la jeg også merket til dette at jeg måtte lade kontrollen litt oftere enn det jeg var vant med til å begynne med.
 8. Ratchet & Clank (2016) er oppdatert til å kunne spille i 60FPS på PS5.
 9. Fikk Audio splitter i posten idag, koblet den opp å fungerer som den skal! Får brukt da streamen min rett til høreapperatene med optisk kabel og får da surroundlyd. Perf. Eller... Nesten Voice-chat lyden kommer kunn ut på kontrollen, har sjekket på instillinger på om jeg kan sende all lyd til TV(HDMI), men uten hell. Håper det er en bug i PS5 systemet at Sony vil fikse det problemet til slutt..
 10. Endret til færre dager når pakken ankom til Norge, hadde også rundt 6 dager først før det ble endret til 3. Bor i Nord-Norge.
 11. Ser ut som jeg løste det med å sette Endre TV Format på digital utgang fra Flerkanals til Stereo (Ikke pakket), da blei det ikke så store forsinkelser lengere. Konsollen har jeg satt det til Lydformat (priotitery) til Datastrøm (Dolby) siden det er den formatet streamern min støtter.
 12. Nei det er 2.4Gz, har fungert veldig bra med PS4 da jeg kunne koble Optiske kabelen rett fra PS4 til denne streameren. Desverre tar bare den streamer imot optisk kabel og PS5 har ingen utgang for det.
×
×
 • Create New...