Jump to content

sprintball96

Medlemmer
 • Content Count

  628
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9531 profile views
 1. https://blog.playstation.com/2020/09/16/playstation-5-launches-in-november-starting-at-399-for-ps5-digital-edition-and-499-for-ps5-with-ultra-hd-blu-ray-disc-drive/ Står litt mer om spesifikasjoner i artikkelen.
 2. Offisielt nå fra Xbox, Sony med sin avsløring rett rundt hjørne nå da?
 3. Okei, takk for tips! Det skal jeg sjekke ut, ser også de selger det på komplett for 89,- Ikke så store kostnaden! Godt mulig, skader ikke å vente litt siden det er nokk rett rundt hjørne det. Ser også f.eks 9900k har økt nesten med 1000kr nå i Corona perioden. Kaanskje er det litt uheldig å kjøpe noe akkurat nå uansett. Takk for inspill
 4. Hei Tenkte det var på tide med liten oppgradering på pcen min. Gjeldende oppsett: i7 3770k OC til 4.3 GHz 16 GB RAM 1600MHZ CL9 Noctua NH-U12P kjøler, men lure på om den ikke søtte mot AM4 fester? ASUS GTX 970 STRIX 4GB Strømforsyningen OCZ ZT SERIES 650W MODULAR, satser på at det går fint å bruke den samme. Jeg tenkte å bytte ut CPU, som da må resultere til å bytte ut til nytt HK og RAM i tillegg. Spiller ikke alt for mye på pcen, men hvis det blir spilling så går det i Minecraft, Flight Simulator(2020) ovs. Ellers bruker jeg å redigere foto/film med Adobe programmene også programmering med Andorid Studio, PHPStorm ovs. Har også en 4k 60Hz monitor og en FHD 144Hz, spiller da som regel bare på FHD. Ser for meg å oppgradere til noe slikt, også evt også kjøpe en M.2 SSD etterhvert men nå ligger budsjette på 8-10k kr tenke jeg. Noe innspill å komme med? Mest usikker om Noctua kjøleren og om strømforsyningen er godt nokk å bruke videre, og om 3700x er en fin oppgradering i fra i7 3770k, for å få litt smoothere film redigering på Premiere pro. (nå værende med 3770k ligger på 100% bruk når jeg jobbe med timeline)
 5. Har oppdatert iPhonen til iOS 12.2 og Apple Watch Series 4 til watchOS 5.2, da fikk jeg opp EKG appen på klokken! Link til DinSide sak om EKG målingen å komme i gang.
 6. Kan også se etter om det finnes noe nettstudier som da du kan være mer selvstending å studere hvis man ønsker minimal kontakt med folk heletiden, kan da bli kjent med andre nettstudenter over nett!
 7. Jeg er utikk etter en dataskjerm som skal da hovedsakelig brukes til å redigere filmer og bilder. Jeg har en gamingskjerm BenQ XL2411T den har ikke de beste egenskapene til å vise gode farger når jeg skal redigere. Jeg regner med at det er IPS skjerm som er best egnet og ønsker da å gå høyere oppløsning enn FullHD om. Ser for meg at jeg har budsjett på maks 3500,- ish. Lenovo 27", er kanskje den rimligste jeg finner på markede? Virker det som er fin skjerm til mitt bruk?
 8. Vil egentlig vente, men tanken er å bruke den til skolebruk og ta notater med. Tidligere jeg får tak i bruk iPaden bedre er det.. Kan vurdere å teste ut prismatchen til Elkjøp, der får man cash tilbake. Men at kundeservicen kanskje prøver å være vanskelig skal man ikke se bort ifra..
 9. Kjøper jeg meg en iPad idag, så kommer det nye iPader senere i høsten så de gamle iPadene blir satt ned i pris. Da vil jeg kunne benytte meg av Prismachten?
 10. Mindre gap mellom skjermen og glasset. ProMotion skjerm og bedre skjerm med tanke for refleksjon og slikt er det jeg ser som solide forandringer. Men er det verdt det prisforskjellen? Jeg venter til å se hvor mye av dagens pro 10,5" blir å gå ned etter neste uke før jeg bestemmer meg
 11. sprintball96

  DJI Mavic

  Noen som vet om man må ha drone "lappen" eller sende inn opplysninger til lufttilsynet for å flyge med mavic pro eller mavic air?
 12. Heldigvis for meg så har Coop Extra og Coop Mega her keg bor aktivert kontaktløsbetaling. Must for meg og fungerer veldig smooth og kjapt! Angrer ikke å bli kunde i Nordea fra DnB
 13. Plex funker nå! Måtte laste ned en ny bundle til Plex fra streamtvnow.tv, det fungerer nå igjen!
 14. Noen som har fått til PLex til å virke igjen fra Smoothstream?
×
×
 • Create New...