Jump to content

sprintball96

Medlemmer
 • Content Count

  687
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

79 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12663 profile views
 1. Jeg har gått fra iPhone 13 Pro til iPhone 14 Pro Max. Jeg opplever med min lik bruksmønster at 14 Pro Max har like god batteritid på 13 Pro som ikke er Max. Det overasker meg litt egenlig og er da bare mer imponert over 13 Pro batteriet. Men lader annen hver dag så holder seg bra.
 2. Har litt av samme opplevelse, antar det kan være at det er mange små filer som skal leses og skrives og det er gjerne SSD hardisken som er begrenset på tempoet.
 3. Skal ha kommet oppdatering iOS 16.0.2 som skal løse kamera problemene som er på 14-serien
 4. Sliter litt å finne en måte å kontakte dem på eller finne hvor jeg har muligheten til å oppgi serienumeret på kontrollen. Edit: fant en mail adresse jeg konne kontakte dem på. [email protected]
 5. Er det noen som har plagdes med drifting av anlogen spaken? Den går stadig vekk til venstre retning selv når jeg drar spaken mot høyre. Prøvde meg via Supporten på Playstation, men får ikke de rette problemene og får hele tiden beskjed å gå sjekke support siden. (https://repairs.playstation.com/s/troubleshooting?id=2&locale=no-no&language=no) Noen som har fått til å sende inn DS5 kontrollen sin inn av dette problemet?
 6. Fin oppsummert! Jeg har har hatt streamtvnow nå 5-6 år nå etter å ha fått link fra deg, synes det har fungert ganske bra og vært ganske så stabilt de årene jeg har brukt det. I 21/22 sesongen valgte jeg å betale for TV2 Play siden jeg ville unne meg litt ekstra etter å ha fått meg 4K Tv og komment meg ut i jobb og har inntekt, i tillegg sendte TV2 PL og CL som var ganske så greit. Nå som det er splittet igjen på Tv2 Play (CL & Eliteserien) og Viaplay (PL) tenkte meg å bruke streamtvnow igjen. Men har ikke fulgt så mye med eller sjekket etter andre streame tjenester som er tilgjengelig. Om jeg tenkte å bytte så er det at det er norske sendinger og stabilt som er viktig for meg. Ellers ikke vært mistfornøyd med streamtvnow, fordelen der også at man kan bruke 3 forskjellige ip-adresse enheter. Fint å dele iblant også
 7. Hvordan er Rushmore i forhold til Streamtvnow.tv? (Hvis du har brukt det noe i de siste årene). Er det norske kanaler på Rushmore og er sendingene i god kvalitet?
 8. Jeg er også interessert i å være med en slik cup/liga. Ikke deltatt noe slik tidligere. Starta opp F1 2021 ifjor, starta opp med ratt og pedaler fra Mars. Spiller da på PlayStation. Men som Evil-Duck sier så skal det jo komme Cross-play støtte etterhvert, satse på den kommer ikke alt for lenge til.
 9. Slik jeg har skjønt det så lanseres det idag de nye Playstation Plus planene. Synes siden her gir en fin overblikk hva de forskjellige planene inneholder og koster.  
 10. Nåværende: Stillingstittel: Systemutvikler, Trainee Sektor: Statlig Arbeidsoppgaver: React, frontend og litt backend, Java. Utdanning: Bachelor, dataingeniør Erfaring: 0 år Alder: 25 Årsinntekt: 491k(Lønnstrinn 54) Goder: internett, flex, trening i arbeidstid Sted: Nordland Fra August: Stillingstittel: Systemutvikler Sektor: Statlig Arbeidsoppgaver: React, frontend og litt backend. C# Utdanning: Bachelor, dataingeniør Erfaring: 1 år Alder: 26 Årsinntekt: 516k (Lønnstrinn 57) Goder: Mobil, internett, flex, trening i arbeidstid Sted: Oslo
 11. Ser på viaplay, ingen reklame under sendingen jeg så på
 12. Postnord(Telia) har iallefall oppdatert nå at pakken min er ankomment til Langhus og klargjøres til å sende videre. Siden bor i Nordland så ser jeg ikke pakken før mandagen!
 13. Om jeg hadde bodd i Oslo så har den nokk ankomment på Fredagen
×
×
 • Create New...