Jump to content

Emils.

Medlemmer
 • Content Count

  20401
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Emils. last won the day on April 12 2015

Emils. had the most liked content!

Community Reputation

5986 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Overgangsnekten kan vise seg å være en "blessing in disguise" om laget bare får tid. Er utrolig gøy (resultatene til tross) å se at ungguttene tar steget opp og viser seg plassen verdig. Er jo helt klart at klubben har hatt gode spillere på akademiet tidligere også, men press på managere da har gjort at ingen har brukt de.
 2. Like så greit. Når du ikke forsterker et lag som mister så mange spillere fortjener styret å få seg en på trynet så kanskje de kan lære av det. At Hazard gidder å bruke bort karrieren sin på det defensive laget her fatte jeg ikke, men får nyte de siste 2 mnd med Hazard i Chelsea
 3. Caballero og Moses er drømmeduoen.. for Tottenham
 4. Av tusenvis av spillere, uavhengig av nivå, påstår det samme så ligger det helt klart noe i det. Du er vel så langt den eneste som påstår at ikke noe slikt stemmer, men samtidig mener du også at spillet skal inneholde slike ting så alle kan mestre det uten å bruke timer på å lære seg spillet.
 5. Japp. Fjerner de det blir også spillet mer competitivt. Det er latterlig av EA å lansere FUT Champ i et spill hvor du ikke 100% vil ha kontroll. Du kan aldri helgardere deg mot at den du møter har momentum. Det sier jo seg selv at når de som skal være profesjonelle sier: "Det er ikke mulig å trene". Selvfølgelige satt på spissen, men poenget er veldig relevant.
 6. Jeg leste ikke alt. Stoppet når du mente FIFA ikke burde bli vankeligere. Og det er hovedproblemet til spillet. Har man et latterlig bra lag vil enhver tulling vinne kamper. Det er så og si ingenting som kreves trening før man behersker det. Spillet blir mer og mer autopilot. Og man ser av interessen på twich osv. at spille dør tidligere enn før.
 7. I følge the mirror? Ser flere sier han enda ikke har fått skannet ankelen pga hevelsen.
 8. Hva faen er det som skjer i klubben? Er total isfront mellom Conte og Hazard. Dagens opptreden er den mest patetiske jeg har sett av et lag i PL i år.
 9. Tettere kampprogram. Mista viktige spillere. Kjøpt katta i sekken. Null evne til å prøve på annen taktikk når ting helt klart ikke funker.
 10. Veldig bra førsteomgang, men faller litt av i andre. Målet til Lindgard burde være mulig å klarere, men uhell skjer. Hazard-bytte drepte alt momentum vi hadde igjen. Men med en god linjedommer hadde vi tatt med 1 poeng. Men men, får se fremover.
 11. Du er greit dum når man prøver på en tversover der. Fortjener å bli synderen.
 12. Om han ble spytta på så er det vel lov å reagere, eller?
 13. Samtidig skjedde dette under banestorming. Så usikker hvorvidt FA gjør noe.
 14. Japp. Vi får ta med oss det positive. Vi slipper å se Pls dårligste spiller i neste kamp.
×
×
 • Create New...