Jump to content

Emils.

Medlemmer
 • Content Count

  20419
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Emils. last won the day on April 12 2015

Emils. had the most liked content!

Community Reputation

5913 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, det er scum gjort og ja, det er ekstra kjedelig når man blir berørt, men folk har gjort dette i alle år og gjør det ofte på andre produkter. Eks. sko og elbiler (når det var mangelvare). Noen kjøper nok ikke i interesse av et videresalg, men når man ser man kan få en tredobling av prisen så skjønner jeg at noen velger da penger fremfor konsollen. Og det virker som PS5 er også konsollen man kan vente på. De fleste spillene som kommer fremover er jo bare en direkte oppgradering av PS4-versjonen.
 2. De burde jo bare sende i rekkefølge. Hvor folk bor etc. er ikke Elkjøp sitt ansvar og legge til rette for. Da må de evt. ha en avtale med Posten om Expresslevering e.l. Slik de gjør det nå gir de faen i rekkefølge og bare sende ut disk-versjonen først.
 3. Nå husker ikke jeg ordrett hva som sto, men det har jo alltid vært slik "Sikre deg produktet til lansering". Om den ikke sendes før i morgen OG posten kødder noe til har man den ikke før Mandag.
 4. Synes generelt hele lanseringen er gjort flåsete. De kunne sendt i dag senest og ha pakkene klare på forhånd. Det virker som de er sånn "Ja, den skal sendes på Torsdag så da pakker vi på Torsdag også".
 5. Kan være de har tatt lærdom av dette. Lite poeng med køsystem om man gir fullstendig blaffen når det kommer til den store dagen. I tillegg er det ikke akkurat til hjelp for de på kundeservice om de må bruke ekstra kapasitet på å besvare henvendelser fra missfornøyde kunder.
 6. De følger køsystemet fikk jeg beskjed om. Hva man har betalt med har ingenting å si.
×
×
 • Create New...